İçeriğe Yönlendir

Servis Ve Usta Önerileriniz (Ankara)

Orçun Ural

Recommended Posts

merhabalar arkadaşlar babamın emektarı var 91 karbüratörlü toyota corollla  yarın karbüratör ayarı yaptırmamız lazım Tuncay usta anlamıyorum dedi bu arabalardan var mı eski ustalardan karbüratörü söküp temizleyip ayar yapabilecek biri ankarada?

Yorum bağlantısı
Hasan Armagan
(düzenlendi)

Geçen hafta Yiğit Otoya gittim. girer girmez forumdan geldiğimi söyledim. çok ilgilendiler. 

Aracımın her noktası ayrı ayrı kontrol edildi. tüm bakımları yapıldı. (Yağ - Yağ filitresi- buji- Hava filitresi- polen filitresi- fren balataları- viraj askı rotu- patlak ampullerin değişimi- )

Ayrıca yağ değişim anında alttaki vidalı tıpanın yalama olduğu fark edildi. önceden sürekli etrafına kendir sarılıyordu. deliğe yeni bir vida yuvası açıldı ve yeni bir vida takıldı kendir derdinden kurtulduk sağ olsunlar.

ayrıca fren balataları değişirken diskleride hafif düzelttirelim dediler ve eleman çağırdılar  geldi aracın yanından aldı yaptı geri getirdi. 

aracın başka kaporta ve elektirik sorunları için aracıma binip her yeri tek tek benimle gezdiler. 

çok memnun ayrıldım. sanki aracım tuvturk den kusursuz çıkmış gibi oldu :)

Bu forum sayesinde artık sanayiye gitmeye korkmuyorum. Teşekkürler. 

tarihinde Hasan Armagan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
(düzenlendi)

Bugün yine Tuncay Abiyi ziyaret ettim. Aracın 10.000 km bakımı yapıldı yağıdır filtreleri işte Sağolsun Tuncay abi yine her zaman ki Özen'i ve titizliği gösterdi artık bizim Fiesta için yola devam[emoji2] Abdulrahman beyle tanıştım orda forumu önerdim ona da . Umarım görürüz aramızda onu da

tarihinde Beyazıt Gündem tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Babamın Cruze'un egzantrik dişlileri değişecekti, Tuncay ustanın opelci bir arkadaşı aparatları bulup Öner otoda değiştirdi, yüz yüze tanışmak nasip olmadı ama daha..

Yorum bağlantısı
Hasan Alparslan

Hepinize merhabalar.

Aracım LPG'li. Sabahları ilk çalıştırmada, motor henüz soğukken, biraz sarsıntılı çalışıyor. Ankara'da gidip kime/nereye göstermek gerekir? Önerileriniz var mıdır? Mümkünse LPG'li araç kabul eden bir yetkili/özel servise götürmek istiyorum, ancak "İyidir" diyeceğiniz usta önerilerinize de açığım.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Cem Dilmen

Hepinize merhabalar.

Aracım LPG'li. Sabahları ilk çalıştırmada, motor henüz soğukken, biraz sarsıntılı çalışıyor. Ankara'da gidip kime/nereye göstermek gerekir? Önerileriniz var mıdır? Mümkünse LPG'li araç kabul eden bir yetkili/özel servise götürmek istiyorum, ancak "İyidir" diyeceğiniz usta önerilerinize de açığım.

Servis ankara başlıklarında servis önerileri var Hasan Bey. Ben sürekli İskitlerdeki ACL servise gidiyorum. Oldukça hızlı ve ilgililer, yedek parça tedarikçisi oldukları için hiç parça beklemiyorsunuz. Fiyatlar da oldukça makul. Zaten 3 yıl önce yetkililermiş şimdi özel olarak çalışıyorlar. Özel servis mantığı ile yetkili servis işi yapıyorlar gibi bişey. Gökmen Bey var oranın müdürü. ÇAnkırdan Dr.Cem derseniz muhakkak ilgilenecektir...

Yorum bağlantısı
Akif Eren

Ankara Şaşmaz'da Öner oto var, tuncay öner

Tuncay abi size en iyi şekilde yardımcı olacaktır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Alparslan

Servis ankara başlıklarında servis önerileri var Hasan Bey. Ben sürekli İskitlerdeki ACL servise gidiyorum. Oldukça hızlı ve ilgililer, yedek parça tedarikçisi oldukları için hiç parça beklemiyorsunuz. Fiyatlar da oldukça makul. Zaten 3 yıl önce yetkililermiş şimdi özel olarak çalışıyorlar. Özel servis mantığı ile yetkili servis işi yapıyorlar gibi bişey. Gökmen Bey var oranın müdürü. ÇAnkırdan Dr.Cem derseniz muhakkak ilgilenecektir...

Merhaba Cem Bey, "Büyük Sanayi Sitesi Tesviyeci Cad. D:10/B İskitlerAltındağAnkara" adresindeki ACL Servis midir bahsettiğiniz?

Ankara Şaşmaz'da Öner oto var, tuncay öner

Tuncay abi size en iyi şekilde yardımcı olacaktır.

Akif Bey, LPG ile ilgili de destek alabilirim herhalde, değil mi? Bu bahsettiğim sarsıntılı çalışma mevzusu...

Bir de, aslında tüm üyelerimize yöneltmek istediğim bir soru bu, bu sarsıntılı çalışma sıkıntısı neden kaynaklı olabilir?

Teşekkür ederim..

Yorum bağlantısı
Bahadır Kılınç

Öner FORD Tuncay Bey. Forumu tanır bir çoğumuzu tanır memnuniyet garantisi var ömür boyu  :D

Yorum bağlantısı
Cem Dilmen

Merhaba Cem Bey, "Büyük Sanayi Sitesi Tesviyeci Cad. D:10/B İskitlerAltındağAnkara" adresindeki ACL Servis midir bahsettiğiniz?

Akif Bey, LPG ile ilgili de destek alabilirim herhalde, değil mi? Bu bahsettiğim sarsıntılı çalışma mevzusu...

Bir de, aslında tüm üyelerimize yöneltmek istediğim bir soru bu, bu sarsıntılı çalışma sıkıntısı neden kaynaklı olabilir?

Teşekkür ederim..

Evet Hasan Bey aynen orası...

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Hepinize merhabalar.

Konunuz birleştirilmiştir.

Yorum bağlantısı
Hasan Alparslan

Bugün aracımın 90000 bakımını Öner Ford'da yaptırdım. Hem öneren sevgili forumdaşlarıma, hem de ilgisi için Tuncay Bey'e teşekkür ederim. İçime çok sinen bir süreç oldu, Allah kaza bela vermesin.

Hepinize iyi akşamlar..

Yorum bağlantısı
Cihan Denizalp

Arkadaşlar merhaba ; 

Bende bu kalorifer yönlendirme motoru kolundaki problem devam ediyor. 

Ankara'da bu problemi çözebilecek usta var mı ? 

Yorum bağlantısı
Cihan Denizalp

Bir de bana 2009 Fiesta Titanyum için bu ön farların arkasında bulunan toz lastiğinden lazım. Yedek parçacılarda bulamadım. Fikri olan var mı ?

8169_buyuk.jpg

Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci

Abilerim kardeşlerim bayram için Erzurumdan Ankaraya gelmiştim.Şu anda da Ankaradayım.Erzurumda baskı balata + bilya değişmişti.Bugün 3000 devirden sonra gelen yalpalama sesi için Öner Oto Tuncay Usta ya gittim.Araçla teste çıktık ve hız 80 olur olmaz usta sorunu soyledi, bir parça yanlış takılmış.Parçayı söküp tekrar düzgün şekilde taktı ve sorun çözüldü.Bu işlem için ücrette almadı.Ankarada olan arkadaşlar usta aramasın boşuna.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Abilerim kardeşlerim bayram için Erzurumdan Ankaraya gelmiştim.Şu anda da Ankaradayım.Erzurumda baskı balata + bilya değişmişti.Bugün 3000 devirden sonra gelen yalpalama sesi için Öner Oto Tuncay Usta ya gittim.Araçla teste çıktık ve hız 80 olur olmaz usta sorunu soyledi, bir parça yanlış takılmış.Parçayı söküp tekrar düzgün şekilde taktı ve sorun çözüldü.Bu işlem için ücrette almadı.Ankarada olan arkadaşlar usta aramasın boşuna.

Tuncay usta paraya tamah etmeyen kaliteli bir esnaf..

Yorum bağlantısı
Koray Demir

Tuncay usta paraya tamah etmeyen kaliteli bir esnaf..

Kesinlikle Tuncay bey gerek ustalık gerek kişilik bakımından olsun mukemmeldir.
Yorum bağlantısı
Semih Saner

zenit ford,,veysel usta  şaşmazda...otosandan ayrılma..

Yorum bağlantısı
Yakup Hakbilen

Adresi nerde tam olarak?

Yorum bağlantısı
Mehmet Polat

Adresi nerde tam olarak?

ÖNER OTOMOTİV, YILDIRIMLAR SANAYİİ SİTESİ, 1746/1 SOK. NO:15 ERGAZİ ANKARA

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
ismail Elvan

yorumların hepsini inceledim sonuç olarak pazartesi günü bende öner ford servisine gitmeye karar verdim :)

Yorum bağlantısı
Misafir

yorumların hepsini inceledim sonuç olarak pazartesi günü bende öner ford servisine gitmeye karar verdim :)

Doğru karar gittiğinde selamımı da ilet Tuncay ustaya [emoji1]
Yorum bağlantısı
Bahadırhan Aydoğan

Öner Otomotiv Tuncay ustaya en kısa zamanda bende gideceğim tavsiyeleriniz üzerine. Aracımın genel muayenesi için. Arabam bi Tuncay ustanın elinden geçsin bakalım neleri var.

Ayrıca aracımda artık kronik hale gelmiş bir rolanti sorunu var. Bir türlü çözülemedi. En son Şaşmazda Can Oto ya gittim bir kaç kere. Rolanti kelebeği bile sıfırıyla değişti hala sıkıntı devam ediyor. rolanti için harcadığım para 400 lirayı bulmuştur. Birde Tuncay usta baksın bakalım inşallah sorunumu giderir. 

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...

Merhabalar,

Hafta sonu forumun genel tavsiyesi üzerine Öner Otomotiv, Tuncay Ustaya aracımı götürdüm. Aracımın 90.000 bakımı yapıldı.

Triger seti değişti, yağ bakımı yapıldı. Direksiyonda hafif tıkırtı vardı o giderildi. 3 saat kadar serviste kaldı. 

Ankarada herkese önerebileceğim bir servis diyebilirim. Ne sorarsanız cevap alıyorsunuz. Hatta benim o an aklıma gelmeyen sıkıntıyı da kendisi fark ederek giderdi.

Araçta hız sabitleme donanımı ve yazılımı olduğunu öğrendim. Şimdi kısmet olursa bir çıkma direksiyon bulup yine Tuncay Ustaya götüreceğim. İnşallah hız sabitlememiz de çalışır. Sonuçları yine sizlerle paylaşacağım.

Yorum bağlantısı
Tamer Terzi

Merhabalar,

Hafta sonu forumun genel tavsiyesi üzerine Öner Otomotiv, Tuncay Ustaya aracımı götürdüm. Aracımın 90.000 bakımı yapıldı.

Triger seti değişti, yağ bakımı yapıldı. Direksiyonda hafif tıkırtı vardı o giderildi. 3 saat kadar serviste kaldı. 

Ankarada herkese önerebileceğim bir servis diyebilirim. Ne sorarsanız cevap alıyorsunuz. Hatta benim o an aklıma gelmeyen sıkıntıyı da kendisi fark ederek giderdi.

Araçta hız sabitleme donanımı ve yazılımı olduğunu öğrendim. Şimdi kısmet olursa bir çıkma direksiyon bulup yine Tuncay Ustaya götüreceğim. İnşallah hız sabitlememiz de çalışır. Sonuçları yine sizlerle paylaşacağım.

siz direksiyonu bulun, tuncay usta onu aktif hale getirecektir.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...