Koray Demir 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 İyi günler arkadaşlar, Ben Ankaraya yeni taşındım ve arabamın bakım zamanı geldi. Yorumlarınızdan okuduğum kadarıyla Tuncay ustayı herkes tarif ediyor. Ona götürebilirim ancak benim araba daha önce hiç özele gitmedi hep yetkiliye götürdüm çünkü sık sık işimden dolay şehir değiştiriyordum. Arabamıda değiştirmeyi düşündüğümden yaza doğru son kez yine yetkiliye götürmek istiyorum aslında. Birde 31 aralığa kadar yetkili servislerde de baya indirim var (%35). Sizce hangisine götürmeliyim (TUR, TAN AĞAÇLI, OTOKOÇ...vs). Bir konuya daha değinmek istiyorum. Anakaraya taşınmadan az önce ramazan bayramı arefesinde arabama arkadan çarptılar bağaj kapağı ve tampon değişti bunun için Anakaraya taşınınca TUR otoya verdim (TANDOĞAN civarındakine) tam 1 ay da teslim aldım parçayı bir türlü takip edip getirtemediler ben ve babamın uğraşları sonucu (experi aradık parça temin eden depoyu aradık filan) parçalar geldi 3 günde çıkardılar, anlayacağınız 3 günlük 1 işlem için tam 1 ay beklettiler bundan dolayıda TUR otoya gitmek pek istemiyorum aslında. Ağaçlı içinde netten araştırmam sonucu memnuniyetsizlk gördüm. Otokoç içinde Türkiye geneli bir sıkıntı mevcut okuduğum yorumlarda. TAN hakkında net bir bilgi edinemedim. Sizin değerli yorumlarınızı bekliyorum. Saygılarımla, Tan oto yu titiz işçiliği, personelin tavrı ve teknik bilgisinden ötürü servis ve boya kaporta olarak Ankara da tek geçerim. Otokoç biraz ukala geçiniyor ve fiyat tuzlu gozlemledigim kadarıyla. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 İyi günler arkadaşlar, Ben Ankaraya yeni taşındım ve arabamın bakım zamanı geldi. Yorumlarınızdan okuduğum kadarıyla Tuncay ustayı herkes tarif ediyor. Ona götürebilirim ancak benim araba daha önce hiç özele gitmedi hep yetkiliye götürdüm çünkü sık sık işimden dolay şehir değiştiriyordum. Arabamıda değiştirmeyi düşündüğümden yaza doğru son kez yine yetkiliye götürmek istiyorum aslında. Birde 31 aralığa kadar yetkili servislerde de baya indirim var (%35). Sizce hangisine götürmeliyim (TUR, TAN AĞAÇLI, OTOKOÇ...vs). Bir konuya daha değinmek istiyorum. Anakaraya taşınmadan az önce ramazan bayramı arefesinde arabama arkadan çarptılar bağaj kapağı ve tampon değişti bunun için Anakaraya taşınınca TUR otoya verdim (TANDOĞAN civarındakine) tam 1 ay da teslim aldım parçayı bir türlü takip edip getirtemediler ben ve babamın uğraşları sonucu (experi aradık parça temin eden depoyu aradık filan) parçalar geldi 3 günde çıkardılar, anlayacağınız 3 günlük 1 işlem için tam 1 ay beklettiler bundan dolayıda TUR otoya gitmek pek istemiyorum aslında. Ağaçlı içinde netten araştırmam sonucu memnuniyetsizlk gördüm. Otokoç içinde Türkiye geneli bir sıkıntı mevcut okuduğum yorumlarda. TAN hakkında net bir bilgi edinemedim. Sizin değerli yorumlarınızı bekliyorum. Saygılarımla, Tan Oto' yu ben de beğenirim ve sık sık ziyaret ederim.. İşim olmasa bile servis danışmanı Fatih Öztürk' ün yanında içecek bir bardak çayım her zaman vardır.. Yorum bağlantısı
Murat Vahap Şendoğan 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Aracınız parçayı kasko veya trafik sigortasının tedariğinden beklemiştir. Gecikme bu yüzdendir. Saygılarımla. Doğrudur ama asıl sorun şöyle oldu. Arıyorum "Abi bu parça daha gelmedi veya bu geldi eksik geldi, biri diyor 1 hariç hepsi gelmedi, diğeri diyor 1 parça hariç hepsi burada falan filan... neyse ardan zaman da geçiyor halen 1 parça eksik arkadaşlar bekliyorlar. Tedarikçiyi öğrenip aradık demesin mi o parçanın siparişi bize gelmedi ondan göndermemiş hata experde eksik liste göndermiş ama buradaki başka hata hiç servis aramaz mı kaç gün oldu bütün parçalar geldi bir tanesi niye gelmiyor veya ne zaman gelecek. Anlayacağınız işin peşine düşmüyorlar gelince yapıyorlar. İşçiliklerine lafım yok gayet iyi ama iş takibi yok. Bu benim görevim değil ki, parça sevkiyatını takip etmek. Eğer ben takip edeceksem dışardaki iyi bir ustaya da arabayı götürüp adamla parça listesini oluşturup tedarikçiyle bağlantıya geçer ve işimi usta vasıtasıyla kendimde hallederdim ama ben bunlarla uğraşmamak için yetkili servise gidiyorum ama sonuçta işin peşine düşülmüyor. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Aralık 2014 Paylaş 23 Aralık 2014 Doğrudur ama asıl sorun şöyle oldu. Arıyorum "Abi bu parça daha gelmedi veya bu geldi eksik geldi, biri diyor 1 hariç hepsi gelmedi, diğeri diyor 1 parça hariç hepsi burada falan filan... neyse ardan zaman da geçiyor halen 1 parça eksik arkadaşlar bekliyorlar. Tedarikçiyi öğrenip aradık demesin mi o parçanın siparişi bize gelmedi ondan göndermemiş hata experde eksik liste göndermiş ama buradaki başka hata hiç servis aramaz mı kaç gün oldu bütün parçalar geldi bir tanesi niye gelmiyor veya ne zaman gelecek. Anlayacağınız işin peşine düşmüyorlar gelince yapıyorlar. İşçiliklerine lafım yok gayet iyi ama iş takibi yok. Bu benim görevim değil ki, parça sevkiyatını takip etmek. Eğer ben takip edeceksem dışardaki iyi bir ustaya da arabayı götürüp adamla parça listesini oluşturup tedarikçiyle bağlantıya geçer ve işimi usta vasıtasıyla kendimde hallederdim ama ben bunlarla uğraşmamak için yetkili servise gidiyorum ama sonuçta işin peşine düşülmüyor. Gecikmenin nedeninin servis olmadığını belirtmek için yazmıştım. Şimdi ben ne söylesem bahane gibi olur ama bir yerde işlem ve çalışan çoksa bu tip aksaklıklarda sorumlu bulmakta güçlük çekebilirsiniz. Küçük biryerde yaptırın diye söylemiyorum ana örnek olarak 3 araç tamir eden dükkanı kendine ait bir ustada yapılsaydı işlem size bir telefon gelirdi. Hem parayı biranönce almak hem de dükkanı boşaltmak için. Hız olarak servisler zaten her zaman daha yavaştır. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Aralık 2014 Paylaş 24 Aralık 2014 Arkadaşlar Tuncay Usta (Öner Oto) yedek parça kaporta işine de bakıyor mu? Benim arka bagaj kapağının değişmesi gerekiyor. Giresun'a bu konuda çok güvenemiyorum. Tuncay Usta'da kaporta yok. Yorum bağlantısı
Koray Demir 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 Geçtiğimiz hafta periyodik bakim için öner oto Tuncay bey in yanına uğradım. Aracıma yeni filtre ile 4.25, filtre değişmeden 3.75 lt olduğunu belirtmeme rağmen focusların daha fazla yağ aldığını söyleyerek 4.5 lt Castrol yağı motora koydu. Ancak yağ fazla gelmiş ya da başka bir sorun zuhur etmis olmalı ki dönüş yolunda daha 10 km olmadan motor üst tapetlerden yağ atmaya başladı. Buji kabloları ve yataklarına kadar yağ oldu. Sizce bu durum normal ve kabul edilebilir midir ne yapmalıyım? Yorum bağlantısı
Misafir 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 Fotoğraflardan görünen yağ bulaşmaya daha çok benziyor. Ancak siz tespitinizde iddialıysanız tabi ki geri dönün ve fazlalık yağın boşaltılmasını talep edin. Yalnız yağ çubuğunda durum nedir? Yorum bağlantısı
Koray Demir 30 Aralık 2014 Paylaş 30 Aralık 2014 (düzenlendi) Fotoğraflardan görünen yağ bulaşmaya daha çok benziyor. Ancak siz tespitinizde iddialıysanız tabi ki geri dönün ve fazlalık yağın boşaltılmasını talep edin. Yalnız yağ çubuğunda durum nedir?Şu siyah conta gibi yerler var ya 4 tane oralardan yağ atmaya başladı bulaşma hiç olmadı. yağ değişiminden sonra başladı. Buji kabloları yağ içinde. Şu an bi iddiam yok sorunu anlamaya çalışıyorum.Çubuk max çizgisi ve üzeri civari. 30 Aralık 2014 tarihinde Koray Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 31 Aralık 2014 Paylaş 31 Aralık 2014 Şu siyah conta gibi yerler var ya 4 tane oralardan yağ atmaya başladı bulaşma hiç olmadı. yağ değişiminden sonra başladı. Buji kabloları yağ içinde. Şu an bi iddiam yok sorunu anlamaya çalışıyorum. Çubuk max çizgisi ve üzeri civari. Koray Bey, max çizgisinin bir anlamı vardır. Hafife almaya gelmez. Serviste bir hata yapılmışsa bunun giderilmesi gerekir. Bu geri dönüş, aynı zamanda servis için de önemsenecek bir durumdur. Bizler de değerlendirmemizi onların tavrına göre yapacağız. Bence aracınızdaki yağ, max sınırının üzerindeyse ve yağlanma konusundaki tespitleriniz devam ediyorsa mutlaka gidip göstermelisiniz. Yorum bağlantısı
Koray Demir 31 Aralık 2014 Paylaş 31 Aralık 2014 Koray Bey, max çizgisinin bir anlamı vardır. Hafife almaya gelmez. Serviste bir hata yapılmışsa bunun giderilmesi gerekir. Bu geri dönüş, aynı zamanda servis için de önemsenecek bir durumdur. Bizler de değerlendirmemizi onların tavrına göre yapacağız. Bence aracınızdaki yağ, max sınırının üzerindeyse ve yağlanma konusundaki tespitleriniz devam ediyorsa mutlaka gidip göstermelisiniz. Bugün Tuncay bey resimleri görmüş beni aradı sağolsun sorunun yağdan ve miktardan kaynaklı olmadığını focuslarda bu durumun kronik olduğunu ve bir problem olusturmayacagini söyledi. Önerisi üzerine yakın zamanda uğrayıp siyah conta kısımlarını yenileyecegiz. Kendisine ilgisi için tekrardan teşekkür ediyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 31 Aralık 2014 Paylaş 31 Aralık 2014 Bugün Tuncay bey resimleri görmüş beni aradı sağolsun sorunun yağdan ve miktardan kaynaklı olmadığını focuslarda bu durumun kronik olduğunu ve bir problem olusturmayacagini söyledi. Önerisi üzerine yakın zamanda uğrayıp siyah conta kısımlarını yenileyecegiz. Kendisine ilgisi için tekrardan teşekkür ediyorum.Tuncay Abim candır ya Yorum bağlantısı
Arda Öztürk 1 Ocak 2015 Paylaş 1 Ocak 2015 2010 model fiesta aracımı Adana'da 70.000 km'de aldım.Aldığım gün içim rahat olsun diye Adana'da Salih Oto'da tüm bakımlarını yaptırıp öyle bindim arabaya. Üzerinden yaklaşık 5 ay geçti.Şuan 84500 km'ye geldik. Triger değişimi içinde sanırım 90000 km tavsiye ediliyor.Hem 15000 bakımı hem de triger konusunda ki görüşleri için servis arıyordum Ankara'da. Hemen hemen herkes Tuncay Ustayı adres göstermiş.Yakın zamanda kapısını çalıp tanışacağız anlaşılan Yorum bağlantısı
Mehmet Polat 1 Ocak 2015 Paylaş 1 Ocak 2015 2010 model fiesta aracımı Adana'da 70.000 km'de aldım.Aldığım gün içim rahat olsun diye Adana'da Salih Oto'da tüm bakımlarını yaptırıp öyle bindim arabaya. Üzerinden yaklaşık 5 ay geçti.Şuan 84500 km'ye geldik. Triger değişimi içinde sanırım 90000 km tavsiye ediliyor.Hem 15000 bakımı hem de triger konusunda ki görüşleri için servis arıyordum Ankara'da. Hemen hemen herkes Tuncay Ustayı adres göstermiş.Yakın zamanda kapısını çalıp tanışacağız anlaşılan Doğru adres kesinlikle Tuncay ÖNER; Bir kez gidin, tanışın, sonra hep oraya gideceksiniz... 2 Yorum bağlantısı
Murat Vahap Şendoğan 5 Ocak 2015 Paylaş 5 Ocak 2015 İyi günler arkadaşlar, Ben Ankaraya yeni taşındım ve arabamın bakım zamanı geldi. Yorumlarınızdan okuduğum kadarıyla Tuncay ustayı herkes tarif ediyor. Ona götürebilirim ancak benim araba daha önce hiç özele gitmedi hep yetkiliye götürdüm çünkü sık sık işimden dolay şehir değiştiriyordum. Arabamıda değiştirmeyi düşündüğümden yaza doğru son kez yine yetkiliye götürmek istiyorum aslında. Birde 31 aralığa kadar yetkili servislerde de baya indirim var (%35). Sizce hangisine götürmeliyim (TUR, TAN AĞAÇLI, OTOKOÇ...vs). Bir konuya daha değinmek istiyorum. Anakaraya taşınmadan az önce ramazan bayramı arefesinde arabama arkadan çarptılar bağaj kapağı ve tampon değişti bunun için Anakaraya taşınınca TUR otoya verdim (TANDOĞAN civarındakine) tam 1 ay da teslim aldım parçayı bir türlü takip edip getirtemediler ben ve babamın uğraşları sonucu (experi aradık parça temin eden depoyu aradık filan) parçalar geldi 3 günde çıkardılar, anlayacağınız 3 günlük 1 işlem için tam 1 ay beklettiler bundan dolayıda TUR otoya gitmek pek istemiyorum aslında. Ağaçlı içinde netten araştırmam sonucu memnuniyetsizlk gördüm. Otokoç içinde Türkiye geneli bir sıkıntı mevcut okuduğum yorumlarda. TAN hakkında net bir bilgi edinemedim. Sizin değerli yorumlarınızı bekliyorum. Saygılarımla, Forumdaki arkadaşların tavsiyeleri üzerine TAN otoya aracımı götürdüm ve genel itibariyle memnun kaldım. Sadece kaloriferi açınca içeri gren yakıt kokusunu tam olarak giderememişler az da olsa halen geliyor belki de dışardaki araçları egzozlarından kaynaklıda olabilir çok da şu an için önemli değil zaten. Herkese teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Koray Demir 8 Ocak 2015 Paylaş 8 Ocak 2015 (düzenlendi) Öner otodan periyodik bakım yaptırdığım için Tuncay bey 2015 yılı duvar takvimi ve üzerinde kalemi olan çok şık bir ajanda hediye etti. Özellikle takvimi çok beğendim. Kendisine bu jesti için teşekkürlerimi iletiyorum. 8 Ocak 2015 tarihinde Koray Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Arda Öztürk 19 Ocak 2015 Paylaş 19 Ocak 2015 Doğru adres kesinlikle Tuncay ÖNER; Bir kez gidin, tanışın, sonra hep oraya gideceksiniz... Mehmet öğretmenim,önerdiğiniz gibi bugün Tuncay usta ile tanışmak nasip oldu. Forum aracılığı ile ulaştığımı belirtip selamlarınızı ilettim.Son derece ilgili ile karşıladı. Aklıma gelen tüm soruları rahatlıkla sorabildim kendisine.Kendisi de sağolsun içtenlikle cevap verip bir çok konu da aydınlattı. Araç ile test sürüşüne çıkıp kontrollerini de yaptı. Şubat'ın başında tekrar gideceğim. Triger'i değiştirmeye karar verdik.Dediğim gibi 15.000 bakımı da aradan çıkaracağız.Şikayetimiz üzerine test sürüşünde sağ ön rot başının problemli olduğunu da anladık.Onu da değiştireceğiz. 1 Yorum bağlantısı
Huseyin Yilmaz 19 Ocak 2015 Paylaş 19 Ocak 2015 Ankara ici en kaliteli yetkili servisler hangileridir 2013 fiesta on tampon degisimi icin Yorum bağlantısı
Mehmet Polat 20 Ocak 2015 Paylaş 20 Ocak 2015 Mehmet öğretmenim,önerdiğiniz gibi bugün Tuncay usta ile tanışmak nasip oldu. Forum aracılığı ile ulaştığımı belirtip selamlarınızı ilettim.Son derece ilgili ile karşıladı. Aklıma gelen tüm soruları rahatlıkla sorabildim kendisine.Kendisi de sağolsun içtenlikle cevap verip bir çok konu da aydınlattı. Araç ile test sürüşüne çıkıp kontrollerini de yaptı. Şubat'ın başında tekrar gideceğim. Triger'i değiştirmeye karar verdik.Dediğim gibi 15.000 bakımı da aradan çıkaracağız.Şikayetimiz üzerine test sürüşünde sağ ön rot başının problemli olduğunu da anladık.Onu da değiştireceğiz. Tuncay Usta ile tanışıp da memnun olmayan görmedim henüz. Aracınıza ne gerekiyorsa en uygun şekilde yapar, gönül rahatlığıyla her zaman gidebileceğiniz bir yer... Yorum bağlantısı
Mürsel Çoban 21 Ocak 2015 Paylaş 21 Ocak 2015 bende forumdakilerin önerisi ile tuncay ustaya gittim. kendisinin ilgi alakası, içtenliği ve samiyetinden çok memnun kaldım. herkese tavsiyemdir. Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 27 Ocak 2015 Paylaş 27 Ocak 2015 Fiat konusunda deneyimli kalorifer yönlendirme düğmeleri konusunda yardımcı olabilecek yer aranıyor. Yön düğmeleri düzgün çalışmıyor.Teşekkürler .ANKARA Yorum bağlantısı
Mehmet Polat 27 Ocak 2015 Paylaş 27 Ocak 2015 Fiat konusunda deneyimli kalorifer yönlendirme düğmeleri konusunda yardımcı olabilecek yer aranıyor. Yön düğmeleri düzgün çalışmıyor.Teşekkürler .ANKARA Yetkili servis olarak Çiftlik Kavşağındaki Tan Oto'ya gitmiştim geçmişte, tavsiye edebilirim... Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 27 Ocak 2015 Paylaş 27 Ocak 2015 Fiat konusunda deneyimli kalorifer yönlendirme düğmeleri konusunda yardımcı olabilecek yer aranıyor. Yön düğmeleri düzgün çalışmıyor.Teşekkürler .ANKARAKaloriferi bilmem de Ankara'da ki en iyi fiat servisi emci otodur kesinlikle. Lineayi daha da baska yere goturmem. Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 27 Ocak 2015 Paylaş 27 Ocak 2015 Teşekkürler. Mesele Evren Beyin katkılarıyla halledilmiştir. Yorum bağlantısı
Mehmet Polat 27 Ocak 2015 Paylaş 27 Ocak 2015 Kaloriferi bilmem de Ankara'da ki en iyi fiat servisi emci otodur kesinlikle. Lineayi daha da baska yere goturmem. Mareacı, özellikle de HLX sahibi arkadaşlar, iyi usta olduğunu ancak paraya çok değer verdiğini söylerlerdi... Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 27 Ocak 2015 Paylaş 27 Ocak 2015 Mareacı, özellikle de HLX sahibi arkadaşlar, iyi usta olduğunu ancak paraya çok değer verdiğini söylerlerdi... Tam tersini dusunuyorum. Ufak tefek islemlerde para bile almiyor benden. Ama buyuk islemlerde dogru biraz. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts