Güray Taşkan 17 Haziran 2014 Paylaş 17 Haziran 2014 Kardeşim elektrikçiyi bilmiyorum ama servis için öner oto Tuncay abiyi kesinlikle öneririm Tuncay abinin adını çok duydum. Sanırım onun yanına bi ziyarete gidicem Kısa bir tarif alabilir miyim ? Sanırım Şaşmaz da yeri. Herkes bilir diyorlar ama sen yine de tarif edersen benim için rahatlık kolaylık olur. Tşk ed sağolasın ama iyi bir elektrikciye de ihtiyacım olacak Oto-Far Faruk usta Ford konusunda çok deneyimlidir... Cancan aksesuarının karşısındaki sokakta.. Bir yer görmüştüm tamamı ile far üzerine çalışan ama kalabalıktı yaklaşamadım. Karlıkcı Halil'in olduğu yerde miydi diycem ama sanırım dediğin gibi cancan'ın orası da olabilir kalabalıktı ford farlarına bakıyormus sanırım hep. Tşk Ederim sağolasın Yorum bağlantısı
Serkan Toker 17 Haziran 2014 Paylaş 17 Haziran 2014 Tuncay abinin adını çok duydum. Sanırım onun yanına bi ziyarete gidicem Kısa bir tarif alabilir miyim ? Sanırım Şaşmaz da yeri. Herkes bilir diyorlar ama sen yine de tarif edersen benim için rahatlık kolaylık olur. Tşk ed sağolasın ama iyi bir elektrikciye de ihtiyacım olacak Bir yer görmüştüm tamamı ile far üzerine çalışan ama kalabalıktı yaklaşamadım. Karlıkcı Halil'in olduğu yerde miydi diycem ama sanırım dediğin gibi cancan'ın orası da olabilir kalabalıktı ford farlarına bakıyormus sanırım hep. Tşk Ederim sağolasın Sadece far değil tüm elektrik işleri için iyi bir ustadır... 1 Yorum bağlantısı
Caner Yavuz 19 Haziran 2014 Paylaş 19 Haziran 2014 (düzenlendi) Merhaba fordclubtr üyeleri, forumda biçok kişiye tavsiyelerde bulunmuşsunuz, banada yardımcı olursanız çok sevinirim. Ankaradayım 2008 Fiesta 1.4 TDCi aracım var, uzun yola gidicem hemde kontrol amaçlı birine göstermek istiyorum. Başer Oto varmış onlardan randevu aldım cumartesiye fakat biraz araştırınca yorumlarınızı gördüm herkes farklı birini söylemiş. İlk yorumlardan okuduğum kadarıyla Yiğit Oto ve Can Oto bu işte en iyisi ve uygun fiyatlısı anlaşılan. Şuanda Ford sitesinde Ücretsiz Yaz Kontrolü diye bişey var o yüzden Başerden randevu adım ama bana masraf çıkarırlar diye korkuyorum. Ne yapmamı önerirsiniz sizce nereye gideyim? Öğrenci olduğum için çok fazla bütçem yok en fazla 100-200 TL arası çıkabilirim. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Kolay gelsin. Edit: Yorumları okumaya devam ediyorum. Yiğit Otodaki Yahya ustanın oğlu herkesi bezdirmiş anlaşılan, tercihler arasından çıkarabilirim. Tuncay Usta varmış, pek iyiymiş hoş sohbetmiş fakat adresi nedir yazan yok (öner otoymuş buldum) Biri yazarsa sevinirim. 19 Haziran 2014 tarihinde Şerefcan Eryavuz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Polat 19 Haziran 2014 Paylaş 19 Haziran 2014 Artık bir Ford'um yok, hatta arabam bile yok ama Tuncay Usta'ya bir kez git ondan sonra istersen bir daha gitme... ÖNER OTOMOTİV, YILDIRIMLAR SANAYİİ SİTESİ, 1746/1 SOK. NO:15 ERGAZİ ANKARA Tuncay Usta varmış, pek iyiymiş hoş sohbetmiş fakat adresi nedir yazan yok (öner otoymuş buldum) Biri yazarsa sevinirim. En az 3- 4 mesajımda paylaşmıştım. Kesinlikle tavsiye ederim. Öğrenciye paso indirimi de olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Caner Yavuz 19 Haziran 2014 Paylaş 19 Haziran 2014 En az 3- 4 mesajımda paylaşmıştım. Kesinlikle tavsiye ederim. Öğrenciye paso indirimi de olabilir. Paso olayına girerse tüm Ford sahibi arkadaşlara duyurulur. Umarım sorun yoktur araçta, Başer'e gittikten sonra eğer eksik bişey varsa Tuncay Ustaya gider orada yaptırırım artık. Yorum bağlantısı
Mehmet Unsal 27 Haziran 2014 Paylaş 27 Haziran 2014 en iyi kendiniz siniz sanayidekinin ne farkı var sizden Yorum bağlantısı
Alper Demir 3 Temmuz 2014 Paylaş 3 Temmuz 2014 Tavsiyeler üzerine Tuncay Bey(Öner Otomotiv) e gittim. Daha önce Yiğit Oto ya gitmiştim ve sıkıntım olmamıştı. Birde burayı deniyim dedim. Aklımda triger(50000 km 5. yıl) değişimi, Ön fren disklerinin değişim ve tornalanması ve rot balans dahil standart bakım vardı. Tuncay bey, kontrolleri yaptı trigere gerek görmedi, rot balansa da gerek görmedi, diskleri de değiştirmedi. Bunların hepsini hem bakım öncesi hemde bakım sonrası test sürüşü ve bizzat kendi yaptığı kontroller sonucu söyledi. Hava filtresi Yağ filtresi Castrol yağ polen filtresi Arka ve ö fren kontrolleri ve temizliği su kontrolü ve takviyesi Tüm aksamların genel kontrolü Bilgisayara bağlanarak kontrol işlemlerini gerçekleştirdi. 60TL işçilikle toplam 200TL ye mal oldu. Sonuç itibari ile aklımda olan ve ona belirttiğim bakım bundan kat kat fazla olacaktı ve gerek görseydi o parayı verecektim. Bu sebepten dolayı, tahminimden çok ucuza geldi. Gelelim diğer bir konuya. İlk gittiğimde "Tuncay Usta" diye seslenirken 5 dk içerisinde "Tuncay Bey" derken buldum kendimi. Gittiğim ustalar içerisinde bu kadar beyefendi birisini görmemiştim. Sanki yetkili ford servisinde satış personellerinden birisiyle konuşuyorsunuz. Gerek kibarlığı gerekse tüm sorularıma cevapları ile gerçekten çok memnun kaldım. Ustanın güzelliği zor işlerde belli olur ama tecrübem şimdilik standart bakım odaklı olduğu için kesinlikle bu konuda referans olunabilecek birisi. 4 Yorum bağlantısı
Bahadır Kılınç 4 Temmuz 2014 Paylaş 4 Temmuz 2014 ÖNER FORD ÖNER FORD ÖNER FORD!!! Bugün oradaydım yine en ince ayrıntısına kadar bakımını yaptık merak ettiklerimi sordum gösterdim konuştuk anlattı. Sapolsun bu kadar ilgili alakalı sıcak kanlı bir USTA yok ankarada. Kafanız rahat bir şekilde gidip tüm sorunlarınızı çözebilirsiniz. Parça fiyatlarına hususi dikkat ettim inanın netteki fiyatların altında yazdı hep. Gelelim diğer bir konuya. İlk gittiğimde "Tuncay Usta" diye seslenirken 5 dk içerisinde "Tuncay Bey" derken buldum kendimi. Valla samimiyeti o kadar içten ki biz abi kardeş olduk Tuncay abi diye geziyorum etrafında Ustalığından şüpheniz olmasın gayet donanımlı bilgili profesyonel birisi. Kişiliği beyefendiliği ve misafirperverliği tartışılmaz. Çaya bile gidebilirsiniz. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Temmuz 2014 Paylaş 4 Temmuz 2014 Bahadır sen gitmişsin ben gelmişim Tuncay abiye bugunde buluşamadık Yorum bağlantısı
Tamer Terzi 6 Temmuz 2014 Paylaş 6 Temmuz 2014 yeni focus (2011 tdci) aldım, 90 bin ağır bakımı gerekli ayrıca da çekişinde biraz sorun var gibi, iyi bir ustaya ihtiyacım var, buradaki önerilerden, öner oto tuncay ustanın doğru kişi olduğunu düşünüyorum. önümüzdeki hafta uğramayı planlıyorum. yukarıdaki yazanlardan tuncay ustanın adresini not aldım ama, gitmeden tlf edip randevu almak istiyorum. tuncay ustanın telefonunu bildirirseniz sevinirim. bir önceki aracımda focus (2008 tdci) idi, kaza sebebi ile ayrıldık, bu sitenin son derece kaliteli üyeleri sayesinde bu siteden son derece kıymetli bilgiler edindim. gerçi şahsen henüz tanışma imkanım olmadı ama bu vesile ile herkese tekrar teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Mehmet Polat 6 Temmuz 2014 Paylaş 6 Temmuz 2014 yeni focus (2011 tdci) aldım, 90 bin ağır bakımı gerekli ayrıca da çekişinde biraz sorun var gibi, iyi bir ustaya ihtiyacım var, buradaki önerilerden, öner oto tuncay ustanın doğru kişi olduğunu düşünüyorum. önümüzdeki hafta uğramayı planlıyorum. yukarıdaki yazanlardan tuncay ustanın adresini not aldım ama, gitmeden tlf edip randevu almak istiyorum. tuncay ustanın telefonunu bildirirseniz sevinirim. bir önceki aracımda focus (2008 tdci) idi, kaza sebebi ile ayrıldık, bu sitenin son derece kaliteli üyeleri sayesinde bu siteden son derece kıymetli bilgiler edindim. gerçi şahsen henüz tanışma imkanım olmadı ama bu vesile ile herkese tekrar teşekkür ederim. Tamer Bey aracınız hayırlı olsun. Tuncay'ın telefonu 05326042250 Hayırlı günler... Yorum bağlantısı
Bahadır Kılınç 7 Temmuz 2014 Paylaş 7 Temmuz 2014 Bahadır sen gitmişsin ben gelmişim Tuncay abiye bugunde buluşamadık Vay arkadaş ya nasıl bir tesadüftür bir denk gelemedik. Bayram öncesi yola çıkmadan yanıma uğra dedi olmazsa o zamana ayarlayalım buluşalım Yorum bağlantısı
Misafir 7 Temmuz 2014 Paylaş 7 Temmuz 2014 Vay arkadaş ya nasıl bir tesadüftür bir denk gelemedik. Bayram öncesi yola çıkmadan yanıma uğra dedi olmazsa o zamana ayarlayalım buluşalım [emoji3]Kısmet olmayacak gibi sen cumayı kılmıssın gitmişsin bende kılıp gelmişim[emoji1] neyse ayarlayalım bigün Yorum bağlantısı
Tamer Özdemir 7 Temmuz 2014 Paylaş 7 Temmuz 2014 istanbul yolu üzerinde şaşmaza gitmeden Volvo -volan var. oraya bağlı VOPAR serviste Sedat usta ve Tuğrul usta var gayet samimi,dürüst ve işini iyi bilen adamlar. işçilikleri çok temiz ve düzgün. çokta makul ücretlere çalışıyorlar. Volvo servisi diye korkmaya hiç gerek yok şaşmazda yada ivedikte ''bazı'' saçma sapan yerlere verdiğiniz paralarla aynıdır emin olun. tavsiye olunur. tel:0312 278 58 65 Yorum bağlantısı
Tuğrul Şentürk 10 Temmuz 2014 Paylaş 10 Temmuz 2014 arkadaşlar merhaba..2007 model fiesta aracımın galiba aks ları bozulmuş..gaza yüklenince bi titreme ve hız 120 yi geçince zangır zangır bir titreme oluyor..ankarada tamir veya değişimini yapacak işinin ehli usta önerileriniz var mı acaba..saygılar 1 Yorum bağlantısı
Bahadır Kılınç 11 Temmuz 2014 Paylaş 11 Temmuz 2014 arkadaşlar merhaba..2007 model fiesta aracımın galiba aks ları bozulmuş..gaza yüklenince bi titreme ve hız 120 yi geçince zangır zangır bir titreme oluyor.. ankarada tamir veya değişimini yapacak işinin ehli usta önerileriniz var mı acaba..saygılar Öner ford Tuncay ustanın yanına git hemen. Forumda görüp geldiğinizi söyleyin güler yüzüyle karşılayacak gereken yardımı yapacaktır. Adresi yukarıdaki yorumlarda var. Pişman olmazsınız. 1 Yorum bağlantısı
İlyas DEMİR 13 Temmuz 2014 Paylaş 13 Temmuz 2014 Merhaba Arkadaşlar, Ben de forumun yeni üyesiyim. Yaklaşık 20 gün önce 2000 model Focus 1.6 Ghia satın aldım. Aracı aldığımdan beri forumda çeşitli başlıklara baktım bilgi paylaşımlarından faydalanmaya çalıştım. Belirtmeden geçmek istemiyorum, tüm paylaşımlar gerçekten çok güzel. Bu yüzden tüm forum üyelerine teşekkür ediyorum. Ben aracımı aldığımda araç benzinli idi ve tüpünü kendim taktırdım. Ruhsat çıkmadan tüpü de işleteyim derken biraz koşuşturma yaşadık. Bu esnada aracın sadece yağ filtresi, hava filtresi ve yağını değiştirebildim. Artık sıra geldi aracın bakımlarını yaptırmaya. Aldığım aracın bakımları en son Lider Ford Otomotiv de yapılmış. Yapılan işlemlere ait bir servis kartı ve evrakların arasında yapılan bakımlara ilişkin bir kağıt vardı oradan biliyorum. Lider Ford Otomotiv hakkında yada oradaki ustalar hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlardan bilgi almak istedim. Ankara-Nallıhan da yaşıyorum ve burası Ankara-Merkeze oldukça uzak (160 km). Ankara'da usta tavsiyelerine biraz baktım ama daha önceki bakımları orada yapıldığı için sizce Şaşmazda Lider Ford a mı götürmeliyim aracı, yoksa başka bir yere mi? Bu da diğer bir soru tabi. Biraz uzun oldu ama durumumu net ifade etmek istedim. Şimdiden teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 13 Temmuz 2014 Paylaş 13 Temmuz 2014 Merhaba Arkadaşlar, Ben de forumun yeni üyesiyim. Yaklaşık 20 gün önce 2000 model Focus 1.6 Ghia satın aldım. Aracı aldığımdan beri forumda çeşitli başlıklara baktım bilgi paylaşımlarından faydalanmaya çalıştım. Belirtmeden geçmek istemiyorum, tüm paylaşımlar gerçekten çok güzel. Bu yüzden tüm forum üyelerine teşekkür ediyorum. Ben aracımı aldığımda araç benzinli idi ve tüpünü kendim taktırdım. Ruhsat çıkmadan tüpü de işleteyim derken biraz koşuşturma yaşadık. Bu esnada aracın sadece yağ filtresi, hava filtresi ve yağını değiştirebildim. Artık sıra geldi aracın bakımlarını yaptırmaya. Aldığım aracın bakımları en son Lider Ford Otomotiv de yapılmış. Yapılan işlemlere ait bir servis kartı ve evrakların arasında yapılan bakımlara ilişkin bir kağıt vardı oradan biliyorum. Lider Ford Otomotiv hakkında yada oradaki ustalar hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlardan bilgi almak istedim. Ankara-Nallıhan da yaşıyorum ve burası Ankara-Merkeze oldukça uzak (160 km). Ankara'da usta tavsiyelerine biraz baktım ama daha önceki bakımları orada yapıldığı için sizce Şaşmazda Lider Ford a mı götürmeliyim aracı, yoksa başka bir yere mi? Bu da diğer bir soru tabi. Biraz uzun oldu ama durumumu net ifade etmek istedim. Şimdiden teşekkür ederim. Bence bulunduğunuz ilçede de gerekli bakımları yaptırabilirsiniz. Ankara'ya indiğinizde de lider forda gidip yaptırabilirsiniz. Asıl sorun olduğunda kime götürmeniz gerektiği. Yani rutin bakımları (yağ, yağ filtresi, hava filtresi ) her usta yapar. İnşallah sorun yaşadaman gönül rahatlığıyla aracınıza binersiniz. Tekrar hayırlı uğurlu olsun. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Temmuz 2014 Paylaş 14 Temmuz 2014 Mehmet hocamın dediği gibi, Normal bakım ise her yerde yaptırabilirsiniz. Hatta bir benzinliğe girin ve yağını değiştirtin. Ağır bakım ise veya başka problemler var ise, Ankara'ya gelebilirsiniz. Burada önerilen ustalarımızın yerleri ve adresleri mevcut. Tercih sizindir Yorum bağlantısı
Mehmet Fatih Bayrak 14 Temmuz 2014 Paylaş 14 Temmuz 2014 bugün yeni aracım mondeo mk3 için öner otomotive gittim aracımın şanzıman yağını değiştirdik. ayrıca TUNCAY usta aracımın gerek mekanik gerek bilgisayarla tüm kontrollerini yaptı. ben ilgi alakadan çok memlun kaldım tüm arkadaşlara tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı
İlyas DEMİR 15 Temmuz 2014 Paylaş 15 Temmuz 2014 Teşekkürler Mehmet Hocam, Sizinde dediğiniz gibi yağ bakımları çok sorun değil elbette. Ben tüp taktırmak için Ankara'ya geldiğimde Sincan da bi yağ değişim servisinde yağını yağ filtresini hava filtresini değiştirdim. Ben şimdi Triger setini değiştirmek istiyorum ve o yüzden onu ilçede yaptırmak istemediğimden Ankara ya gelmek istedim. Lider Ford a gitmeyi düşünüyorum gibi fırsatını bulunca tabi. Ben bu aracı yeni aldığım için bu bakımları yaptırmak istiyorum kafam rahat olsun düşüncesiyle. O nedenle birde devirdaimi değiştir filan demişlerdi. Bu konu da düşüncelerinizi almak isterim. Ya da başka nelere baktırmam gerekiyor sizce? benim ilk aracımda yeni yeni öğreneceğim gibi bu araç bakım işlerini Teşekkür ederim yeniden... Yorum bağlantısı
Bahadır Kılınç 16 Temmuz 2014 Paylaş 16 Temmuz 2014 Teşekkürler Mehmet Hocam, Sizinde dediğiniz gibi yağ bakımları çok sorun değil elbette. Ben tüp taktırmak için Ankara'ya geldiğimde Sincan da bi yağ değişim servisinde yağını yağ filtresini hava filtresini değiştirdim. Ben şimdi Triger setini değiştirmek istiyorum ve o yüzden onu ilçede yaptırmak istemediğimden Ankara ya gelmek istedim. Lider Ford a gitmeyi düşünüyorum gibi fırsatını bulunca tabi. Ben bu aracı yeni aldığım için bu bakımları yaptırmak istiyorum kafam rahat olsun düşüncesiyle. O nedenle birde devirdaimi değiştir filan demişlerdi. Bu konu da düşüncelerinizi almak isterim. Ya da başka nelere baktırmam gerekiyor sizce? benim ilk aracımda yeni yeni öğreneceğim gibi bu araç bakım işlerini Teşekkür ederim yeniden... İlyas bey Öner ford Tuncay ustayı tavsiye ederim. Gerçekten farkı anlarsınız ve memnun kalırsınız. Sadece bakım değil arabayı kaldırdıklarında kafanıza takılan (meraktan olur, bir ses duyarsınız kafanıza takılır, bir yeri gözünüze takılır) ne varsa sorup gayet güzel bir alaka görürsünüz. Başka sorunlarınızla ilgili gereken yönlendirmeleri yapar hatta yalnız yollamaz ya kendisi ya elemanını yollar yanınızda ve telefon edip rica eder sizin için. Lider forda sıradan bi yer olarak gidecekseniz yani bir tanıdığınız falan değilse bence ÖNER FORD'a gidin derim. Allah kazasız sıkıntısız arızasız binmeyi nasip etsin aracınıza hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
İlyas DEMİR 24 Temmuz 2014 Paylaş 24 Temmuz 2014 Tavsiyeler üzerine aracımı 18 Temmuz Cuma günü Öner Ford'a Tuncay Usta'nın ellerine kadar götürdüm. Gerek gösterdiği ilgi, gerek işlerine verdikleri özenden dolayı kendilerini tebrik ediyorum. Sabah 9.00 gibi oradaydım ve Tuncay usta beni orada karşıladı. Araç ile bir gezinti yaptık. O esnada araçla ilgili kontrolleri seyir halindeyken yaptıktan sonra bakım işlemlerine başlandı. Saat 14.00 gibi işlem bitti ve Tuncay usta ödeme kolaylığı da sağladıktan sonra ben gayet memnun bir şekilde oradan ayrıldım Bu vesileyle şiddetle Tuncay Usta'ya gitmemi tavsiye eden değerli forum üyelerine de teşekkür ederim... 3 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ağustos 2014 Paylaş 1 Ağustos 2014 bugün bastım öner oto tuncay ustaya gittim. herkesin selamını söyledim herkese selam söyledi. arabamla bi test sürüşü yaptık .genel olarak bir sıkıntı olmadığını söyledi. içim rahatladı. sadece manifolt hortumundan hava kaçırıyor dedi.salı günü bakacağız inşallah. ayrıca forumdan bir mondeo geldi manifolt hortumu yerine bahçe hortumu takmışlar dedi. o arkadaşı çok merak ettim. kim o şanssız kardeşimiz. Yorum bağlantısı
Enver Umit Tulu 9 Ağustos 2014 Paylaş 9 Ağustos 2014 özford var Ergazi'de. oraya gideniniz var mi? tasviye eder misiniz? Yorum bağlantısı
Recommended Posts