İçeriğe Yönlendir

Servis Ve Usta Önerileriniz (Ankara)

Orçun Ural

Recommended Posts

Güray Taşkan

Arkadaşlar, hepinize ayrı ayrı tşk ediyorum. Önerileriniz için çok tşk ederim.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Abdullah TIKIR

Merhaba arkadaslar sizinle bir bilgi paylaşmak istedim İstanbul Yolu Şaşmaz Kavşağına gelmeden Volan Volvo yanın da Vopar özel servis var Fiyatları gayet makul İlgi çok güzel tavsiye ederim

C8312320218116A9D5F9A2D45099C0A7.png

Yorum bağlantısı
Mehmet Unsal

Usta grup nurettin usta ve süleyman usta

1.cadde Eski 5 sokak no :43 şaşmaz ankara

Tel 0312 278 32 19

Bu ustalar tur oto yetkili servisinden ayrıldılar. Tuncay ustaya da bu ustaları sorabilirsiniz. Giden kazanır işçilik ustalık insanlık on numara beş 

kesinlikle gitmeyin arkadaşlar benim arabamı maf ettiler  kısaca anlatıyım ben kaza yaptım ve araba yürümeycek haldeydi çekiçi ile oraya çektirdim indirirken krikoyu karterin altına koydular ve deldiler yağ indi aşagı sonra her yaptığı işçiliğe ayrı ayrı para aldılar yani ayrı oluncada fiyat 5 misli oldu belamı okudum ve çıktım o dükkandan  ayrı ayrı işçilik almasının sebebide ondaki parçlar pahalı dedim  yedek parçacı dukkanı olan arkadaşımdan aldığım için yaptı onuda  tercih sizin

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Ben de sana Tuncay ÖNER Usta'yı öneririm.

Zaten çok düzgün bir insan ama forum üyelerine daha bir  alaka gösteriyor.

Gidersen benden de selam götürebilirsin. :good1:

ÖNER OTOMOTİV, YILDIRIMLAR SANAYİİ SİTESİ, 1746/1 SOK. NO:15 ERGAZİ ANKARA

Bende bu Ustanın kartı var. Birçok kişiyi de yönlendirdim referans ile.

Ama halen tanışmak nasip olmadı. Abi birgün buluşup gidip bir çayını içelim? 

tarihinde Tolgahan Saglam tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Bende geleyim, yancılık yaparım  :crazy:

Yorum bağlantısı

Cezalısın  Cezalı :seytan: 

Herkesin ekmek kapısı benim görüşüm

eğer yolunuz düşerse

Yahya Usta dışında kimsenin sizinle ilgilenmesine bile izin vermeyin ( özellikle oğluna )

çok acı bir tecrübem var onlarla Allah bir daha düşürmesin ellerine.

Detay isteyen olursa özelden mesaj atabilrim.

Benim için Yiğit Oto kapanmıştır.

Benimle de paylaşırmısın? 

Yorum bağlantısı
Mehmet Polat

Çok iyi olur Tolgahan, lakin ben hala araçsızım ama Eray beni alır beraber geliriz... :biggrin:

Yorum bağlantısı
Caglayan Celiker

Yiğit Otoya çok kez gittim. Ve istinasız hiç birinde ayrılırken uğurlayan olmadı, hatta şöfor koltuğuna kirlenmesin diye serdikleri o naylonu bile kaldırmadılar, hemde hiç bir seferinde. Adamın kendisi ile bir çalışanı hakkında olumlu hislere sahiptim ama oğlu ve muhasebecisi hiç karşılaşmak istemeyeceğim esnaf türünden. Hatta birinde arabayı bırakıp öğleden sonra gittim almaya. İçerde gezindim şöyle bir hiç ilgilenen yok. Arabayıda dükkanın bodrum katına inen yolun ağzına bırakmışlar. Baktım benle ilgilenen yok gittim çıraklara benimkinin kontağını verirmisin dedim, şöfor koltuğundan naylonu aldım, önünden geçen yolun kenarında büyük çöp bidonuna attım, :D geldim çalıştırdım ayrıldım. Bir daha da - Allah muhtaç etmesin - uğramam. Her yerde özellikle işyerimde millet gitmesin diye propagandamı yaparım.

Usta gruba 2 kez gittim, ASM şanzuman arızası için. Israrla şanzuman beynini yaptırtmak istememe rağmen ısrarla baskı balata ve volanta bakmak lazım, orda sorun yoksa yaparız, sorun varsa o sorunu düzeltmemiz lazım dedi. Daha önce yaşamadığım bir durum olduğu için bu ısrarın anlamını bilemiyorum. Ya baskı balata ve volantı kontrol edip 200 TL işçilik almak istedi, ya da işine saygı duyan biri sorunun kaynağına inip köklü bir çözüm yolunu tercih etti. Henüz aynı sorunu birkez daha yaşamadım. Yaşarsam, başka yerlere de giderek, Usta grubun tavrını anlamlandırmaya çalışacağım.

Öner Otomotive periyodik bakım için gittim. Cebinden ford kurslarına gitmiş olması tercih nedenimdi. tavır davranış mükemmele yakın. Hatır, gönül, referans, selamımı söyle, vb. ilkel düzen davranışlarını çağrıştıran yaklaşımlara itibar etmiyor izlenimimden dolayı bundan sonra orayı tercih edeceğim. Adam arabayı yalayıp yuttu, her tarafına baktı ve bunlar için para bile istemedi.

Şuan için muhatap olduğum 5 farklı ustadan çat kapı gidip sohbet edebileceğim, arabaya dair herşeyi rahatlıkla konuşabileceğim, çayın varmı? diyebileceğim tek usta Tuncay Bey. 

• Beğen 5
Yorum bağlantısı

Çok iyi olur Tolgahan, lakin ben hala araçsızım ama Eray beni alır beraber geliriz... :biggrin:

Abi ıkınızı de alırım ben. Araba konusunu dert etme ;)

Yorum bağlantısı

Cezalısın  Cezalı :seytan:

Kardeşin Zatürre oldu bi geçmiş olsun dedin mi? :bomb:

Alırım tabi abi, ne demek..

Yorum bağlantısı

Kardeşin Zatürre oldu bi geçmiş olsun dedin mi? :bomb:

Alırım tabi abi, ne demek..

Kardeşin aradı dönüş yaptın mı da :))) teeey teeey ;))

Yorum bağlantısı

Kardeşin aradı dönüş yaptın mı da :))) teeey teeey ;))

Sen aradığında ben Azerbaycan da değil miydim? :)

Yorum bağlantısı
Paylaşımınız için teşekkürler :)

Siz ustalığından falan değil direk ilgisizlikten sikayetciymissiniz. Bence haklısınız da.

Hani bir laf vardı ya,

Bir esnafı asık surat

Bir şöförü aşırı sürat

Bir aileyi hayırsız evlat

Bir yiğidi süslü avrat YIKAR. Misali.

Ben iki ustayı da tanımıyorum lakin, Tuncay usta benim için biraz daha ilgi çekici oldu. Forumdan ve haricinden referansları gercekten çok yüksek. İns beklediğim ve ovdukleri kadar vardır. :flowers:

Sen aradığında ben Azerbaycan da değil miydim? :)

Sonrasında sonrasında. Demek ki görmemişsin kardeşim. Lakin gecmis olsun, yapabileceğim birsey olursa her zaman biliyorsun ;)

Yorum bağlantısı

Sonrasında sonrasında. Demek ki görmemişsin kardeşim. Lakin gecmis olsun, yapabileceğim birsey olursa her zaman biliyorsun ;)

O zaman ben sana bir yemek ısmarlayıp cezamın infazını gerçekleştireyim en kısa zamanda.

Özür dilerim kardeşim  :flowers:

Yorum bağlantısı

O zaman ben sana bir yemek ısmarlayıp cezamın infazını gerçekleştireyim en kısa zamanda.

Özür dilerim kardeşim  :flowers:

Yemeği ben ısmarlayayim kardeşim sana. Hastasin zaten. Özür dileyecek birsey yok seviliyorsun bunu bil yeter :flowers:

Ayrıca su usta ısını halledelim ama geciktirmeden gidelim çayımızı icelim yemeğimizi de yeriz :)

Yorum bağlantısı
Abdullah Akbulut

Usta grup nurettin usta ve süleyman usta

1.cadde Eski 5 sokak no :43 şaşmaz ankara

Tel 0312 278 32 19

Bu ustalar tur oto yetkili servisinden ayrıldılar. Tuncay ustaya da bu ustaları sorabilirsiniz. Giden kazanır işçilik ustalık insanlık on numara beş yıldız

Ankara da gidilmemesi gereken bir yer var mı derseniz ilk burayı söylerim.Esnaflık nedir bilmeyen,müşteriye nasıl davranılır bilmeyen,3-5 kuruşun hesabını yapan,kendi hatasını müşteriye ödeten biri nasıl forumlarda önerilir şaşıyorum.

Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle

Nasipse perşembe günü bir iş için Ankaraya geleceğim.Gelmişken aracımda 2000 devirden sonra gelen anlam veremediğim bir ses var .Bu ses bilmeyen birisinin dikkatini çekmiyor ama ben bildiğim için beni rahatsız ediyor.Forumda kendisinden çokca övgüyle bahsedilen Tuncay Öner ustaya öğleden önce götürüp  baktıracağım.

Yorum bağlantısı
Abdullah TIKIR

Ankara'ya taşındıktan sonra iyi bir ford ustası ihtiyacı hissetmeye başladım. Forumda Tuncay usta epey övülmüş. Toplanıp gidilirse eğer ben de gelmek ve tanışmak isterim. Bakalım övüldüğü kadar var mı? Ayrıca,bizim büyük siyah balinayı check-up tan geçirip rutin bakımını da yaptırmak istiyorum.

Sefa bey isterseniz Vopar özel servis de sedat usta var orada ücretsiz chek up da yaptırabilirsin ;)

Yorum bağlantısı
Caglayan Celiker

Usta gruba 2 kez gittim, ASM şanzuman arızası için. Israrla şanzuman beynini yaptırtmak istememe rağmen ısrarla baskı balata ve volanta bakmak lazım, orda sorun yoksa yaparız, sorun varsa o sorunu düzeltmemiz lazım dedi. Daha önce yaşamadığım bir durum olduğu için bu ısrarın anlamını bilemiyorum. Ya baskı balata ve volantı kontrol edip 200 TL işçilik almak istedi, ya da işine saygı duyan biri sorunun kaynağına inip köklü bir çözüm yolunu tercih etti. Henüz aynı sorunu birkez daha yaşamadım. Yaşarsam, başka yerlere de giderek, Usta grubun tavrını anlamlandırmaya çalışacağım.

Siz birde usta gruba giderseniz benim selamımı söyleyin . O arıza ordansa volant veya baskıdan değilse size yarı fiyatına işçilik aldırcam oraya gidince beni bu numaradan arayın 05413557595

Selam sabah olayıyla iş yaptırmayı oldum olası sevmem. Yediği lokmanın haramlığına helalliğine önem veren, müşteriden müşteriye tavrı değişmeyecek esnafla muhatap olmak isterim. Bana 3 kuruş ona 5 kuruş zihniyetindeki bir esnafa gidecek paraya çok çok üzülürüm. Tuncay ustaya giderken cazip gelen şey, cebinden para verip ford eğitimlerine gitmiş olmasıydı. Tanıştığımda tesadüfen gelmiş gibi davrandım özellikle ki tavrını gözlemlemek için. ilk intibam her müşterisine zaman ve ilgi olarak aynı davrandığı şeklindedir. Eğer yanılmışsam ilk farkettiğimde değiştirip, ona buna farklı davranmayan o güzel usta arayışlarım devam edecektir.

Usta gruba danıştığım arıza tekrar ederse yine usta gruba giderim. İyi niyetle yapmış olduğunuz öneri için teşekkür ederim. Ama bahsettiğim hassasiyet nedeniyle adamın ağzından çıkan rakam üstüne konuşacağım tek şey kredi kartı kaça olur, peşin kaça olur, vb. şeklinde olur. 

Yorum bağlantısı
Ali Yavuzoglu
(düzenlendi)

Selam arkadaslar

sizlerin bilgisine danismak istiyorum ankarada bildiginiz iyi bir usta varmi direksiyon kutusu tamir eden ve nekadar masraf cikar?

Teşekkürler.

tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi
Lütfen kısaltma kelimeler kullanmayalım.
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Selam arkadaslar

sizlerin bilgisine danismak istiyorum ankarada bildiginiz iyi bir usta varmi direksiyon kutusu tamir eden ve nekadar masraf cikar?

Teşekkürler.

Konunuz birleştirilmiştir.

Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle

Aracımdan gelen bir ses için bende dün Öner Oto Tuncay ustaya aracımı götürdüm.Sağolsun kendisi forumda bahsedildiği gibi çok ilgili ve bilgili birisi.Her konuda elinden geldiğince yardımcı olmaya çalıştı.İzmir ve İstanbul'un ardından Ankarada da aracımı gönül rahatlığı ile teslim edebileceğim bir usta bulduğuma çok sevindim.Buradan Tuncay Ustayı tavsiye edenlere çok teşekkür ederim.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serdar Bekir Sezgin

Vopar sedat usta, kesinlikle tavsiye ediyorum. Her konuda en iyi şekilde hizmet, orjinal ürün kullanıyorlar. Samimi ve içten olmaları ayrıca güzel bir davranış.

Yorum bağlantısı
Güray Taşkan

Merhaba Arkadaşlar. Ford Club üyesi olarak sayfamızdan çok memnunum. Her sorunumuza ilgilenip cevap veren arkadaşlarımız sağolsunlar..
Benim de sıkıntılarım oldu ve bir şekilde yönlendirme yaptılar yardımcı oldular.
Ankara Nallıhan da yaşıyorum. Focus 1 st 2001 aracım var ve bakımlarına Ankara'ya gelip gidiyorum sürekli ve yakında değil ortalama 2 saat. 160-180 km.

Şaşmaz da gidip geldiğim yer vardı ve son zamanlarda memnun kalmamaya başladım artık. Şu an için bana iyi bir usta ve elektrikci lazım. Hem ustamı değiştirmek istiyorum hemde elektrik işim var.

Aracıma yeni kasa makyajlı far taktım ve aracımın sürücü kontrollü far yükseklik bağlantısını yapamadık. Soketler farklı olduğu için tek tek kablo çekerek farları çalıştırdık sadece. Ve de bizim sistemde uzun kısa ayrı yanıyor.Uzun yakınca kısalar sönüyor. Bunun içinde diyot sistemi yaptırmak istiyorum araştırmama göre en iyisi de sigorta kutusunda roleler arası olanmış. Ama ben bi iş oldu mu tam olsun isterim titiz ve takıntılıyım bu konularda. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum. Hayırlı Günler dilerim :)

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Oto-Far Faruk usta Ford konusunda çok deneyimlidir...  Cancan aksesuarının karşısındaki sokakta..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...