Cihan Yetişken2 15 Ocak 2011 Paylaş 15 Ocak 2011 hocam yapmayın pazartesi günü randevum var, teleflex taktıracağım aracıma başer de. daha önce çok tatıştık lpg bölümünde am şimdi kurt düşürdünüz. biraz açar mısınız? Teleflex aslında iyi bir sistem ama daha önceden takan firmadan dolayı sanırım, hep sorunlar oluyordu. Başerde taktıranı hiç duymadım. Bu işlerde önemli olan işçiliktir zaten. Yorum bağlantısı
Ruhi Gökhan 15 Ocak 2011 Paylaş 15 Ocak 2011 hocam yapmayın pazartesi günü randevum var, teleflex taktıracağım aracıma başer de. daha önce çok tatıştık lpg bölümünde am şimdi kurt düşürdünüz. biraz açar mısınız?evet haziran ayından itibaren takmaya başlamışlar. atiker - fiyatını hiç sormadım brc - 1600 tl ama peşin taksit durmunu hatırlamıyorum teleflex - 2000 peşin 2150 taksit prins - 2100 peşin 2250 taksit montaj birbuçuk gün sürüyormuş, manifoldu söküp dışarıda deliyorlarmış, içine pislik kaçmasın diye. aldığım bilgiler bunlardı. Teleflex taktırmaya karar verdiyseniz gönül rahatlığıyla taktırabilirsiniz. Benim önceki aracımda Teleflexdi, şimdi yeni aldığımada Teleflex taktıracağım, içinize kurt düşmesin, kit iyidir, zaten sizde Ankaradasınız, sorun yaşadığınızda hemen gidersiniz ama sorun yaşıyacağınızı sanmıyorum. Benim hiç arıza ışığı yanmadı ve Benzinli gibi performanslı kullandım. Başere gidin ve taktırın Yorum bağlantısı
H.Yusuf Kantarcılar 15 Ocak 2011 Paylaş 15 Ocak 2011 Teleflex taktırmaya karar verdiyseniz gönül rahatlığıyla taktırabilirsiniz. Benim önceki aracımda Teleflexdi, şimdi yeni aldığımada Teleflex taktıracağım, içinize kurt düşmesin, kit iyidir, zaten sizde Ankaradasınız, sorun yaşadığınızda hemen gidersiniz ama sorun yaşıyacağınızı sanmıyorum. Benim hiç arıza ışığı yanmadı ve Benzinli gibi performanslı kullandım. Başere gidin ve taktırın eyvallah abi, pazartesi sabahtan bırakıyorum inşallah dediğiniz gibi olur sorun çıkmaz Yorum bağlantısı
Faik Sidar 19 Ocak 2011 Paylaş 19 Ocak 2011 (düzenlendi) Merhaba arkadaşlar... Özellikle Ankara'da iyi usta sıkıntısı çeken arkadaşlara tavsiye edebileceğim bir yer. Azim Oto Şaşmaz Oto Sanayi Sitesi 2559. sokak No:14 Erol Usta 0 312 278 60 05 Fordclubtr üyelerine %5 özel indirim. Ustanın elinde birçok malzeme (çıkma - yeni) mevcut.Yani arıza durumunda şunu al deneyelim demiyor kendi getirip deniyor hemen.Ayrıca Ids de var.İlkin bilgisayarla teşhisi yapıp ona göre arızaya bakıyor.Ford'dan başka aracada kesinlikle bakmıyor.Mümkün olduğuncada orjinal parça kullanır veya ister.Telefon açıp gitmenizde fayda var çoğu zaman randevuyla çalışıyor. 19 Ocak 2011 tarihinde Faik Sidar tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Ocak 2011 Paylaş 19 Ocak 2011 Merhaba arkadaşlar...Özellikle Ankara'da iyi usta sıkıntısı çeken arkadaşlara tavsiye edebileceğim bir yer. Azim Oto Şaşmaz Oto Sanayi Sitesi 2559. sokak No:14 Erol Usta 278 60 05 Fordclubtr üyelerine %5 özel indirim. Ustanın elinde birçok malzeme (çıkma - yeni) mevcut.Yani arıza durumunda şunu al deneyelim demiyor kendi getirip deniyor hemen.Ayrıca Ids de var.İlkin bilgisayarla teşhisi yapıp ona göre arızaya bakıyor.Ford'dan başka aracada kesinlikle bakmıyor.Mümkün olduğuncada orjinal parça kullanır veya ister.Telefon açıp gitmenizde fayda var çoğu zaman randevuyla çalışıyor. Teşekkürler Faik Bey. Verdiğiniz telefon 312 alan kodu ile mi.. Cep telefonu mu ? 1 Yorum bağlantısı
Faik Sidar 19 Ocak 2011 Paylaş 19 Ocak 2011 Teşekkürler Faik Bey. Verdiğiniz telefon 312 alan kodu ile mi.. Cep telefonu mu ? Mehmet Abi kusura bakma gözümden kaçmış.Gerekli düzeltmeyi yaptım. Yorum bağlantısı
Osman Bala 19 Ocak 2011 Paylaş 19 Ocak 2011 En sevdiğim yönü dükkanın her zaman tertemiz olmasıdır. İşini bilir. Yorum bağlantısı
Faik Sidar 27 Ocak 2011 Paylaş 27 Ocak 2011 Ayrıca buradan da ulaşabilirsiniz... http://www.azimfordservisi.com/ 1 Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 27 Ocak 2011 Paylaş 27 Ocak 2011 Ayrıca buradan da ulaşabilirsiniz...http://www.azimfordservisi.com/ Yalnız ana sayfadaki Azim oto hakkında bölümü gülünç olmuş Yorum bağlantısı
Faik Sidar 27 Ocak 2011 Paylaş 27 Ocak 2011 Yalnız ana sayfadaki Azim oto hakkında bölümü gülünç olmuş Katılıyorum. Kendilerine ilettim durumu.Önerilere açığız, biraz aceleye geldi diyolar. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ocak 2011 Paylaş 27 Ocak 2011 Yalnız ana sayfadaki Azim oto hakkında bölümü gülünç olmuş +1 ford hakkında yazmış.firması hakkında bilği yok.vardır bir sebebi.ford markasına övğü yaparak kendinide buna dahil ediyormuş havası var.böyle ise çok yanlış değil ama iç sayfada olması gereken bir yazı. Yorum bağlantısı
Ali ihsan Ergin 8 Şubat 2011 Paylaş 8 Şubat 2011 Evet, bana da tuhaf geldi, ama henüz yeni düzenlenmiş site heralde. Yorum bağlantısı
Serkan Can Demibaşı 6 Mart 2011 Paylaş 6 Mart 2011 Merhaba arkadaşlar...Özellikle Ankara'da iyi usta sıkıntısı çeken arkadaşlara tavsiye edebileceğim bir yer. Azim Oto Şaşmaz Oto Sanayi Sitesi 2559. sokak No:14 Erol Usta 0 312 278 60 05 Fordclubtr üyelerine %5 özel indirim. Ustanın elinde birçok malzeme (çıkma - yeni) mevcut.Yani arıza durumunda şunu al deneyelim demiyor kendi getirip deniyor hemen.Ayrıca Ids de var.İlkin bilgisayarla teşhisi yapıp ona göre arızaya bakıyor.Ford'dan başka aracada kesinlikle bakmıyor.Mümkün olduğuncada orjinal parça kullanır veya ister.Telefon açıp gitmenizde fayda var çoğu zaman randevuyla çalışıyor. merhaba sayın abiler ben de bu cumartesi şaşmaz da yiğit otoda aracıma buyuk bır bakım yaptırdım.900 lıra lık .ama sindi ellerine saglık adamlar bı işin ustası harbiden 1 Yorum bağlantısı
Başar Mert 27 Nisan 2011 Paylaş 27 Nisan 2011 Arkadaşlar başka konularda vardı galiba açık olan ama göremedim. Focus'umun geçen ay ki yağ bakımında disklerin ve balataların bittiğini söylemişti değiştirsen iyi olur demişti o zaman verdiği fiyatlar yanımda para olmadığı için fazla gelmişti, ben otomotiv sektöründe olduğum için satıcılarımızdan temin ettim ve getirttim ama Ankara'da bildiğiniz iyi bir usta varsa nereye taktırabilirim gitmişken kışlık lastikleride değiştireceğim. Şimdiden teşekkür ederim herkese birde benim araba 120 km hızın üstünde ön camın sağ tarafına doğru bir yerden ses geliyor ya sanki hava alır gibi cızırtı yapıyor, nedendir nasıldır anlamadım onu nasıl çözeriz sizce. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 27 Nisan 2011 Paylaş 27 Nisan 2011 Başar bey başlığa "Yardım" yerine sorununuzu anlatan küçük bir açıklama yapsanız daha iyi sonuçlar elde edersiniz. Ben başlığınızı düzeltiverdim. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 27 Nisan 2011 Paylaş 27 Nisan 2011 Benim ustaya git arabanın ciğerini okur... Yorum bağlantısı
Başar Mert 27 Nisan 2011 Paylaş 27 Nisan 2011 Başar bey başlığa "Yardım" yerine sorununuzu anlatan küçük bir açıklama yapsanız daha iyi sonuçlar elde edersiniz. Ben başlığınızı düzeltiverdim. Sevgili moderatörüm haklısınız özür dilerim ellerinize sağlık benim yerime yazdığınız için,daha dikkatli olurum. Ford Oto Yıldırım , selamımı söyleyin ne gerekiyorsa yaparlar , büyük ihtimalle bende oralarda olurum zaten http://www.fordotoyildirim.com/ Can abi zaten seninlede tanışmak istiyorum. Batıkent'te çalışıyorum bende,bana çok yarıdımın dokunacağına eminim o yüzden inşallah görüşürüz benim işler çok yoğun oluyor işten vakit bulupta arabayla ilgilenemiyorum dolayısıyla pazar günleride açıkmıdır ki burası eğer izin alabilirsem mutlaka giderim. Tabi selamını söylemeyi ihmal etmem abi biraz indirim yaparlar en azından değil mi... Tekrar teşekkür ederim abi ilginize bilmediğim bir yere gidipte ne yaptıklarını anlamadan dönmek istemiyorum, böyle daha iyi olacak sanırım... Yorum bağlantısı
Başar Mert 27 Nisan 2011 Paylaş 27 Nisan 2011 Can kesin oralarda olur o doğru.Ama Ustalarının hem kişilik hem de iş kalitelerine ben de kefilim diyebilirim. İlker hocam sizede teşekkür ederim kusura bakmayın forumdakileri yavaş yavaş tanımaya çalışıyorum. Sizinlede tanışırsak yine bana çok faydalı olacağınıza inanıyorum çünkü şimdi gördüm diş hekimi yazıyor hemen bir ? belirdi kafamda benim dişlerim azıcık sorunluda bu konudada sizden yardım alabilirim galiba Ben bu forumu çok sevdim ya her derdine deva bulabiliyorsun ne güzel... Yaşasın ford dostluğu... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Nisan 2011 Paylaş 27 Nisan 2011 Mangalda, çıkmış lastiği de değerlendirirsiniz, rüzgar yoksa da egzos testi yaparsınız belki Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 27 Nisan 2011 Paylaş 27 Nisan 2011 Vayy Batıkent Beko' da çalışmıştım 2000 senesinde Yorum bağlantısı
Başar Mert 28 Nisan 2011 Paylaş 28 Nisan 2011 Başar bey yardımım donukursa ne güzel sevinirim buna.Bi iki haftaya pazar günü dükkanı açıp mangal ve artı araç bakımları yapacaz olmazsa o gün değiştiririz :lol: İndirim konusunda sorun yok Abi tabi oda olurda bakalım eğer izin alabilirsem yarın yada cumartesi uğramayı düşünüyorum ben, 7-8 mayısta memlekete gideceğimde uzun yol biraz gitmeden değiştiriyim diyorum balataları olmadı acil olanları yaptıryımda diğerlerini dediğin gibi o pazar gelebilirsem ozaman yaparız abicim. Hakan abi evet gelirsen bekleriz ankaraya... Yorum bağlantısı
Burak Sarıkaya 28 Nisan 2011 Paylaş 28 Nisan 2011 bende aracıma egr ve maf temizliği yaptıracaktım acaba orda yaptırabilirmiyim birde fiyat ne kadar çıkar sizce teşekkürler Yorum bağlantısı
Burak Sarıkaya 28 Nisan 2011 Paylaş 28 Nisan 2011 Şimdi Engin ile görüştüm yapılıyor dedi getirsin halledelim dedi teşekkürler Can Bey acaba ne kadar fiyat çıkar sizce birde egr iptali de yaptırmalı mıyım sizce Yorum bağlantısı
Başar Mert 29 Nisan 2011 Paylaş 29 Nisan 2011 Can abi izin aldım yarın sabah erkenden kaçta açıyorlarsa orada olacağım Halledelim bari şu işleride umarım uzun sürmez... Yorum bağlantısı
Recommended Posts