Sani Gerşon 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 İşte bu yüzden.. böyle yazılı mazılı bir yere kadar "Aksiyon" sahneleri de vardı. Cem Özer'Li bi bölüm vardı kiii, şahane 2 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 İyi de bu diziyi Türkler izliyor keşke Türkçe yazsaylarmış :D 1 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 İyi de bu diziyi Türkler izliyor keşke Türkçe yazsaylarmış : :D Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 Bizim tıbbi görüntüleme sistemlerinde sadece MacOs işletim sistemlerinde çalışan açık kaynak kodlu bir yazılım var ve bayağı gelişmiş özellikler içeriyor. (Çoğu paralı yazılımlardan bile). Radyoloji alanında çalışan hocalarımız varsa bilirler muhtemelen. Lakin logosunda hiçbir gizlilik gözetmeden açıkça kullanmışlar meşur simgeyi http://www.osirix-viewer.com/ Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 Bizim tıbbi görüntüleme sistemlerinde sadece MacOs işletim sistemlerinde çalışan açık kaynak kodlu bir yazılım var ve bayağı gelişmiş özellikler içeriyor. (Çoğu paralı yazılımlardan bile). Radyoloji alanında çalışan hocalarımız varsa bilirler muhtemelen. Lakin logosunda hiçbir gizlilik gözetmeden açıkça kullanmışlar meşur simgeyi http://www.osirix-viewer.com/ Osirikten bişeymiş bu yaa 3 Yorum bağlantısı
Baran Ekici 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 Varsın isteyen yönetsin, bence bir mahsuru yok Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 Osirikten bişeymiş bu yaa Çok sağlam bir yazılım bizim sektörde. Birçok Türk hekimde kullanıyor. Subliminal mesaj içeriyormudur bilmiyorum ama logoda bile var. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 osirix bir yazılımmış, usd da var aynısı ne olacak ki BBG Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 Varsın isteyen yönetsin, bence bir mahsuru yok Değil mi? Varsın onlar bu tarafı yönetsin, o tarafta Allah kerim Yorum bağlantısı
Misafir 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 Bakmak ve görmek... Her insan bakar ama her insan göremez... Felsefeye bağlayalım Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 İlluminati Türkiye'de lüzusuz azizim. Çiçeğin böceğin içine gizlenen simge bizi fişeklemek için gereksiz. 7/24 hazır kıtayız zaten 3 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 5 Kasım 2013 Yazar Paylaş 5 Kasım 2013 Bu konuyu, önceden hatırlayıp, Yeni konu ile birleştiren Moderatör'ün İllumanite olduğunu düşünüyorum 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 Bu konuyu, önceden hatırlayıp, Yeni konu ile birleştiren Moderatör'ün İllumanite olduğunu düşünüyorum Konuyu ben hatırladım ama Zafer yolu gösterdi. Ben illum, o da anite mi oluyor şimdi? Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 5 Kasım 2013 Yazar Paylaş 5 Kasım 2013 Konuyu ben hatırladım ama Zafer yolu gösterdi. Ben illum, o da anite mi oluyor şimdi? Bugün konuyu görünce, benimde aklıma geldi buraya taşıtayım diye ama, Mobil olduğum için konuyu bulamadım. Pc başına geçince, talepte bulunurum dedim ki baktım taşınmış bile şok oldum.. Helal olsun Zafer, Tozko, sende, Paran ol Tozko-Paran seni izliyoruz evlat taaam mıBende diyorum ki neden etrafımdaki herkes Çağlar Abi'ye benziyor demek sendin onlar 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 Bence bu işin altından Adnan hoca ve müritleri çıkar Hadi canım Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 Bence bu işin altından Adnan hoca ve müritleri çıkar Adnan Çakır abimiz miiii 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 Klibi varmı ? search youtube.com Caiz olmayan küfürcükler içerir, ondan koyamam buraya Yorum bağlantısı
Misafir 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 Bu konuyu sondan başa okuyunca gizli birşeyler çıkar mı acaba? Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 Bu konuyu sondan başa okuyunca gizli birşeyler çıkar mı acaba? Şifreyi bulana 2 senelik kasko veriyor emmi Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 5 Kasım 2013 Yazar Paylaş 5 Kasım 2013 Al kazık çak karaya, kayarak kaç kızakla ( okuyun Bakim tersten) 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 (düzenlendi) Al kazık çak karaya, kayarak kaç kızakla ( okuyun Bakim tersten) Al kazık çak karayak, ayarak ka kazık la Aynı değil ki 5 Kasım 2013 tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 6 Kasım 2013 Paylaş 6 Kasım 2013 iilucu olmak istiyorum Ben, Başvuruyu nereye yapıyoruz? Araştıran arkadaşlar bir zahmet onuda söyleyiversin Yorum bağlantısı
Recommended Posts