Yiğitcan Coşar 7 Aralık 2011 Paylaş 7 Aralık 2011 (düzenlendi) Evet Arkadaşlar site kitlenmiş durumda. Son 2 saatimiz Hakkınızı Helal Edin Saka bir yana ya birşey olursa? Ne yani şimdi StokeCity maçına gidemicekmiyiz 7 Aralık 2011 tarihinde Yiğitcan Coşar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 7 Aralık 2011 Paylaş 7 Aralık 2011 Matematik bir oyundur. Dimi Mert? Patılcana benzemez nereye çekilmek istenirse o tarafa gider sonuçlar. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 7 Aralık 2011 Paylaş 7 Aralık 2011 Noldi müdür? Patlıcandan kastın senin ex'mi? Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 7 Aralık 2011 Yazar Paylaş 7 Aralık 2011 Son 1 saat Üzgünüm Artık Cok Geç Mert Kardeşin Şebnem Ferah'la tanısamıyacak Yiğitcan StokeCity maçina gidemicez Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 7 Aralık 2011 Paylaş 7 Aralık 2011 Son 1 saat Üzgünüm Artık Cok Geç Mert Kardeşin Şebnem Ferah'la tanısamıyacak Yiğitcan StokeCity maçina gidemicez Son çabayla 3. olduk Asıl listeyi bekliyoz bakalım. Stoke maçına gidin gidin Konfeti Stoke'lama çalışmaları yapılıyor şuan Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 7 Aralık 2011 Paylaş 7 Aralık 2011 Son 1 saat Üzgünüm Artık Cok Geç Mert Kardeşin Şebnem Ferah'la tanısamıyacak Yiğitcan StokeCity maçina gidemicez Neyse 1 saat sonra belli olcak bakalım ona göre bilet işine eğiliriz :D Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 7 Aralık 2011 Paylaş 7 Aralık 2011 :D 29 benim için anlam ifade etmiyor. Araya iki tane sıfır girerse bazıları için edebilir. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 7 Aralık 2011 Paylaş 7 Aralık 2011 (düzenlendi) Ah ah keşke krediyle ferrari alsaydım ya nasılsa dünyanın sonu geri ödeme derdi olmazdı.Son 15 dakikada sadece başlayıpta biteremediğim bilgisayar oyunlarımdan özür diliyorum 7 Aralık 2011 tarihinde Tahir İlter tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 7 Aralık 2011 Paylaş 7 Aralık 2011 Süre bitti. ''Bu bizim kaderimiz değildir'' gibi bir şey yazdılar. Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 7 Aralık 2011 Paylaş 7 Aralık 2011 Bir kehaneti daha fos çıkan illuminati bir sonraki kehaneti olarak Fenerbahçe türkiye kupasini alacak olarak açıkladı 4 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Aralık 2011 Paylaş 7 Aralık 2011 Bu gün benim doğum günüm yahu, amma olay oldu kardeşim Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 7 Aralık 2011 Paylaş 7 Aralık 2011 Şaka maka bunlar yine sayıma başlamışlar... FIRST CASTLE HAS FALLEN! Darkness is knocking the door!... We are still sleeping!? Final countdown is in progress. We still have the power to defeat the darkness, otherwise "brothers of the cosmos" will reborn. The last candle is dying. Only the illuminated ones will understand the last secret! _ v _ _ t _ _ s _ _ i _ _ _ m f _ _ a _ _ n _ _ _ _ _ _ i _ _ _ _ 30 days + 23h : 14m : 55s Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 7 Aralık 2011 Yazar Paylaş 7 Aralık 2011 kimseye bişey olmadı dimi: ) bugun maç berabere bitecek buda benim kehanetim Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 7 Aralık 2011 Paylaş 7 Aralık 2011 kimseye bişey olmadı dimi: ) bugun maç berabere bitecek buda benim kehanetim Valla bugün bizim evlilik yıldönümümüz şuana kadar bir şey yapmadım...Akşam görüşünce bir şey olur mu olmaz mı bilemiyorum Yarına kafam kırılmış olabilir bu da benim kehanetim 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 Aralık 2011 Paylaş 7 Aralık 2011 Matematik bir oyundur. Dimi Mert? Patılcana benzemez nereye çekilmek istenirse o tarafa gider sonuçlar. Matematik felan değil bu uydurmaca. ebced mebced de derler. Azcık kombinatorik okuyanlar anlamsız olduğunu anlarlar ama herkes kombinatorik okumadığı için bu yolda birşey yazanlar hep olmuştur ve ilgi çekmiştir. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 7 Aralık 2011 Paylaş 7 Aralık 2011 Ben de buna denk geldim. http://www.facebook...._source=message Bu bana ilüzyon gibi geliyor. Yani o şarkıyı bize tersten dinletseler, orada yazanların hiçbiri aklımıza gelmez, Emin olmak için şarkıyı bilgisayarıma indirip müzik programımla tersden çaldım. subliminal mesaj son derece bariz. Hatta linkdekinden çok daha net ve anlaşılır şekilde bariz. Örnekleri yurtdışında çoktu fakat ülkemizde de karşılaşmak bir garip oldu. Bunun dışında birde sertap erener'in eurovision'daki son hareketini bilirim. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 8 Aralık 2011 Paylaş 8 Aralık 2011 http://www.olimposrpg.com/printthread.php?tid=524&page=8 ve http://www.kemalistler.org/illuminati’nin-gizli-plani.html/ okuyun ama kapılmayın. Yorum bağlantısı
Semih İzgi 8 Aralık 2011 Paylaş 8 Aralık 2011 Oldu arkadaşlar oldu. Dün benim internetim gitti, ona geri sayıyormuş ş.sizler. Yorum bağlantısı
Recommended Posts