Fatih Uzun 12 Kasım 2011 Paylaş 12 Kasım 2011 (düzenlendi) Bugün aldım birkaç deneme yaptım zamanla enstantane ve diyafram ayarlarını da öğrendikden sonra daha iyi kareler yakalamaya çalışacağım. http://www.letsgodigital.org/tr/30957/canon-sx40-hs/ 12 Kasım 2011 tarihinde Fatih Uzun tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 12 Kasım 2011 Yazar Paylaş 12 Kasım 2011 Saol Can,buradan garantili almak daha mantıklı geldi hazır indirim olmuşken alayım dedim,dönüşte uğrasın yanıma black labella double black ikram edeyim. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 12 Kasım 2011 Paylaş 12 Kasım 2011 Abi hayırlı olsun. Biz Lumix Panasonic DMC-FH25 lere düşelim sen Canona devam Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 12 Kasım 2011 Yazar Paylaş 12 Kasım 2011 Teşekkürler arkadaşlar daha iyileri sizlerin olsun. Yorum bağlantısı
Ali Eren 12 Kasım 2011 Paylaş 12 Kasım 2011 Hayırlı olsun Fatih Abi. Güle güle kullan. Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 12 Kasım 2011 Yazar Paylaş 12 Kasım 2011 Fatih hayırlı olsun, sonunda kavuştun makineye, bol bol, gerekli gereksiz fotoğraf çekip denemeler yap, bir de kitapçığını baştan sona sıkılsan da bir kaç kez oku, çok faydasını göreceksin emin ol. Okuduklarını da denemelerle destekle. Güzel karelerini bekliyoruz Teşekkürler abi,seneye davet bekliyorum senden Apolyont için Hayırlı olsun. Hayırlı olsun Fatih Abi. Güle güle kullan. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 15 Kasım 2011 Yazar Paylaş 15 Kasım 2011 erkan cığım şansımıza hava kötü haftasonu açacakmış eklerim biraz daha fotoğraf. Yorum bağlantısı
Necati Dur 15 Kasım 2011 Paylaş 15 Kasım 2011 Hayırlı olsun. Manuel netleme olsa güzel olacakmış. Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 16 Kasım 2011 Yazar Paylaş 16 Kasım 2011 Teşekkürler abi nazik davetin için,ben biraz daha geliştireyim kendimi bir bakmış sın yanındayım. Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 26 Aralık 2011 Yazar Paylaş 26 Aralık 2011 Bugün balık tutmak için boğaz a doğru indik ama birşey tutamadık,ben de yakaladığım güzel anları paylaşayım dedim. devam 2 Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin 26 Aralık 2011 Paylaş 26 Aralık 2011 Hayırlı olsun. Allah delanşörüne zeval vermesin. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Aralık 2011 Paylaş 26 Aralık 2011 3 sene önce bende buna benzer bi kodak almıştım (8.2 mp-12 x optik zoom) dünya paraya. Telefonu telefon, kamerayı kamera olarak kullanmak lazım diye. Ama yanılmışım, yaklaşık aynı parayı verip şimdi telefon aldım her işi görüyo. Fotoğraf makinesi köşede duruyo şimdi ne zaman elledim en son hatırlamıyorum... Yarı parasını veren olsa satıcam valla.. Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 26 Aralık 2011 Yazar Paylaş 26 Aralık 2011 Hayırlı olsun. Allah delanşörüne zeval vermesin. Teşekkürler. 3 sene önce bende buna benzer bi kodak almıştım (8.2 mp-12 x optik zoom) dünya paraya. Telefonu telefon, kamerayı kamera olarak kullanmak lazım diye. Ama yanılmışım, yaklaşık aynı parayı verip şimdi telefon aldım her işi görüyo. Fotoğraf makinesi köşede duruyo şimdi ne zaman elledim en son hatırlamıyorum... Yarı parasını veren olsa satıcam valla.. Telefon un yapabildikleri kısıtlı diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Aralık 2011 Paylaş 26 Aralık 2011 Teşekkürler. Telefon un yapabildikleri kısıtlı diye düşünüyorum. Kısıtlı mı ? En azından çekip face atıyorum, başkasına mail olarak gönderiyorum .... Kalite olarak tabi ki biraz daha az.. Yakında hem telefondan hem kameradan çekeyim bi atayım bakalım buraya, bende merak ettim şimdi.... Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 26 Aralık 2011 Yazar Paylaş 26 Aralık 2011 Çalışmaya devam Fatih, gerekli - gereksiz, anlamlı - anlamsız bol bol fotoğraf Her gün daha iyi olacak. Gözüne, gönlüne sağlık. Doğru düşünüyorsun. Teşekkürler abi,zamanla daha iyi olacak inşallah, Kısıtlı mı ? En azından çekip face atıyorum, başkasına mail olarak gönderiyorum .... Kalite olarak tabi ki biraz daha az.. Yakında hem telefondan hem kameradan çekeyim bi atayım bakalım buraya, bende merak ettim şimdi.... Kısıtlı dan anladığınız paylaşım ise tabi ki telefondan paylaşım daha kolay,bizim konuştuğumuz fotoğraf kalitesi ve değişik enstanteleri yakalayabilmek,bunları telefondan yapabilmek çok zor. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Aralık 2011 Paylaş 26 Aralık 2011 Hayırlı olsun. Yakında sizi DSLR ile görürüz. Bu fotoğraf merakının gelişimi çok hızlı oluyor. Birkaç fotoğraf sitesi inceledikten sonra kıyaslama başlıyor ve daha iyisine yöneliş devamında geliyor. Dalların arkasında cami resmi çok güzel. Ufak ufak manuel ayarlara geçilmiş gibi. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Fatih Ada 26 Aralık 2011 Paylaş 26 Aralık 2011 (düzenlendi) Abi güle güle kullan.. Şimdiden söyleyeyim hastalık yapıyor Boğaz diyince bunlarda benden olsun :) ps:Mecburen küçülttüm orjinal halleri çok daha başarılı.. 26 Aralık 2011 tarihinde Fatih Ada tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 26 Aralık 2011 Yazar Paylaş 26 Aralık 2011 Hayırlı olsun. Yakında sizi DSLR ile görürüz. Bu fotoğraf merakının gelişimi çok hızlı oluyor. Birkaç fotoğraf sitesi inceledikten sonra kıyaslama başlıyor ve daha iyisine yöneliş devamında geliyor. Dalların arkasında cami resmi çok güzel. Ufak ufak manuel ayarlara geçilmiş gibi. Saygılarımla. Teşekkürler,bu makinayı alırken çok araştırdım aynı fiyata dslr vardı ama ayrıyetden lens bütçesi ayıramayacağım için bu makinayı aldım ve çok da memnunum.Manuel ayarlarda özellikle çekmek istiyorum doğru yada yanlış tamamen öğrenen kadar böyle. Abi güle güle kullan.. Şimdiden söyleyeyim hastalık yapıyor Boğaz diyince bunlarda benden olsun :) ps:Mecburen küçülttüm orjinal halleri çok daha başarılı.. Çok iyi resimler,evet bendekilerin de orjinal hali başarılı buraya atarken fotoğrafın 3de 2 si kayboluyor maalesef. Yorum bağlantısı
Fatih Ada 26 Aralık 2011 Paylaş 26 Aralık 2011 Fotoğraf gezisi düzenlesek aslında mis olur şimdi abant falanda bembeyazdır Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 26 Aralık 2011 Yazar Paylaş 26 Aralık 2011 Zaman uygun olur ise çok güzel olur,Kartepe ye gelebilirsem küçük bir tur da yapabiliriz. Yorum bağlantısı
Yasin Karataş 27 Aralık 2011 Paylaş 27 Aralık 2011 Hayırlı olsun.Makine güzel gayet... Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 27 Aralık 2011 Paylaş 27 Aralık 2011 Bugün balık tutmak için boğaz a doğru indik ama birşey tutamadık,ben de yakaladığım güzel anları paylaşayım dedim. devam Hayırlı olsun güle güle kullanın.Çok güzel kareler yakalamışsınız.Cihazda çok harika.Benim de hep aklımda var.Erteledikçe erteliyorum.Biraz kendimi toparlıyım bende almayı düşünüyorum.Bu yaz tatilde bir arkadaşımda da Sony marka vardı.Modeli şuan aklım da değil.Ama harika fotolar çekiyor.Aldım tatilde elime makinayı gördüğüm bütün güzel manzaraları çektim.Bi an kendimi fotoğrafçı sandım.... :D Yorum bağlantısı
Recommended Posts