İçeriğe Yönlendir

Trafikte Sizi Rahatsız Eden Olaylar

Cihan Yetişken2

Recommended Posts

Onur Çankaya

Sağdan beni geçmeye çalışan her türlü araçlar..(Solum boş üstelik)Adı üstünde sollamak..Hem de motorsikletle yapıyolar..Benim aracım çok çok yamulur bükülür çizilir ama sen hayatınla oynuyosun haberin yok.

Yorum bağlantısı
Ercüment Koyuncu
(düzenlendi)

Plaka vermek serbestmi 2 gün önce ışıkta bekliyoruz ışık yeşile dönüyor yanımda bir BMW E30 önüme geçiyor 1 2 3 diyoruz adam başladı drifte aslında başlayamadı çünkü yol buzdu az kaldı 3 araba birbirimize giriyorduk hadi herşeyi geçtim arabanın birinde ufak çocuklar vardı başladık takibe adam bizden kaçayım diye başka arabalara çarpıyordu vaz geçtim sağa yanaştım diğer arabalarda geldi yanıma polisi aradık hepimiz ayrı ayrı verdik plakayı google bir yazdım plakayı ooo adamın bir sürü videosu var adresini bile yazmış facebook ta allahtan piskopatın biri değilim olsam siz düşünün işte bu tiplere gıcık oluyorum

tarihinde Ercüment Koyuncu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Plaka vermek serbestmi 2 gün önce ışıkta bekliyoruz ışık yeşile dönüyor yanımda bir BMW E30 önüme geçiyor 1 2 3 diyoruz adam başladı drifte aslında başlayamadı çünkü yol buzdu az kaldı 3 araba birbirimize giriyorduk hadi herşeyi geçtim arabanın birinde ufak çocuklar vardı başladık takibe adam bizden kaçayım diye başka arabalara çarpıyordu vaz geçtim sağa yanaştım diğer arabalarda geldi yanıma polisi aradık hepimiz ayrı ayrı verdik plakayı google bir yazdım plakayı ooo adamın bir sürü videosu var adresini bile yazmış facebook ta allahtan piskopatın biri değilim olsam siz düşünün işte bu tiplere gıcık oluyorum

Böylelerini görünce sağa geçip yavaşlayıp uzaklaşmasını beklemek ( bunu yapabilmek ) en güzeli ;)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Misafir

Akşam eve giderken arkamdan gelen "gereksiz lüzumsuz üretim hatası olarak dünyaya gelen vatandaşa" hem sis farlarını hemde dengesiz olan çakma zenonları ile benim gözlerimi yorduğu için kucak dolusu sevgiler göndermek istiyorum.

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

sis farlarını açanlar + sinyal vermeden şerit değiştirenler + taksiciler + farı ayarsız olanlar + makas atan zibidiler + tın tın sahil yolunda gibi umursamaz sürücüler bunları beni rahatsız ediyor

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hakan Çelik

Geçenlerde akşam saatlerinde Kavacık'tan çıkıp Sabiha Gökçen'e doğru giderken Ümraniye civarında TEM otoyolunda yeni beyaz bi Fiesta'sı olan "bayan"; far anahtarını çevirmeye üşenmiş, ışıksız bi şekilde sol şeritten 80 km/h hızla tın tın gidiyordu. Arkasına geçip selektör yaptım ilk başta yol vermedi ama daha sonradan orta şeride geçti. Fakat benim selektör yapmam yol vermesi için değil, belki aklına gelir de farlarını açar diyeydi. Fakat bi türlü kafası basıp da farları açmak aklına gelmedi hanımefendinin. Üstelik sol elinde cep telefonu, keyif içinde yol alıyordu. 5 dk boyunca arkasından, yanından, çaprazından sürekli selektör yapıp elimle de farlarını yakmasını işaret ettim, nafile.. İşte böylelerine ifrit oluyorum!

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Sis farını açıyorum,sinyal vermeden şerit değiştiriyorum,makasta atıyorum,sağ şeritten tın tında gidiyorum.

ee kulakarının çınlamasının sebebini araştırma o zaman

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
İsmail Yanık
(düzenlendi)

Benimde en gıcık olduğum şey bölünmemiş yolda araya takip mesafesi bırakmadan birbirinin kıçına yapışarak gidenler.

tarihinde İsmail YANIK tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Benim kulaklar çınlamıyor hic bu aradasag seritten 80 le giderken arkadan sello yapiyorsa biri inadina frene basiyorum.

bana ne sağ şerit te giden adamdan.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Sis farını açıyorum,sinyal vermeden şerit değiştiriyorum,makasta atıyorum,sağ şeritten tın tında gidiyorum.

Ne güzel işte. bunda sorun yok :)

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Abi istanbulda sikisik trafikte sag serit soldan daha iyi akar.

bunda zaten hem fikiriz de ne alaka ?

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Bu sirada sen sagdan giderken adam tin tin gitse uyuz olmazmisin demissin ya banane sagdan gidenden diye?

sağ'dan giden demedim ki ben ;)

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Eskiye nazaran gözümün parlaklığı gitti heralde . Akşamları karşı şeritteki araçların farları rahatsız etmeye başladı , yada ayarsız farlar iyice çoğaldı .

Yorum bağlantısı
İsmail Yanık

Eskiye nazaran gözümün parlaklığı gitti heralde . Akşamları karşı şeritteki araçların farları rahatsız etmeye başladı , yada ayarsız farlar iyice çoğaldı .

Mümkün olduğu kadar ön camı temiz tutun hem içeriden hem dışarıdan.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkut Uysal

bir elinde telefonda sol şeritte tın tın gidenlere sinir oluyorum... Onları görüncede her türlü uyuzluğuda yapıyorum.... Nedeni ise telefonla konuşup araba kullanmak çok tehlikeli dikkat tamamen dağılıyor... :angry: Diğerlerinin yaptığı beni hiç ilgilendirmez kim ne yaparsa yapsın... :) Ben kendimden sorumluyum... :)

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Şerit yerine şerit çizgisinin üstünden gidenler. Kuduruyorum resmen.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Barış Kalkan

2 hafta önce kurtköy f1 e gidiyorduk, temden cıktıktan sonra biraz ilerde shell den benzin almak için sinyal verdim saga yanaştım önümde kamyon araya mesafe koydum itam benziye giricem yaklasık 10 metre mesafe var bir korna duydum sagıma baktım emniyet seridinden özür diliyorum itin biri bir gecti vurmamak icin sola kırdım soldan araç gelse oda bana vurucaktı kamyonla aramdan geçti plakasını alamadım ama polisi aradık benzinciden, yaklasık bir aydır aracım var ve bu sürede trafikten şikayet edenleri çok iyi anlıyorum, taksi dolmuş otobüs söförleri için arabaya birde sopa koymak istiyorum :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ömür Özgün Yıldırım

ticari taksilerin 3 kuruş için hem can hem mal güvenliklerini hiçe sayar cinsten hareketlerinden . . .

belediye otobüslerinin sinyal verir vermez yola kafa uzatmalarından. . . .

dolmuşların olur olmadık yerlerde yolcu indirip bindirmelerinden

veeeeeeeeeeeeee bayan şöförlerdeenn :bravo:

Yorum bağlantısı
İsmail Yanık

Bugün sinyal vermeme rağmen yol vermemek için gaza basıp bir de kornaya basan bir arabanın arkasına girip selektör yaptım.

Meğer kadın kullanıyormuş arabayı, yanındaki kocası da arkasını dönüp el kol işareti yaptı. Muhatap olmadan geçip gittim.

Muhtemelen akşam serserinin biri bizi sıkıştırdı diye anlatırlar, kabahat bizim oldu. :)

Çok iyi yapmışsın bu tip durumlarda bir bayanın yanında erkek varsa sonu hoş olmayan şeyler olabilir.

Yanlış anlaşılmasın yaptığın şey hoşuma gittiği için yazdım.

Yorum bağlantısı
Okyay Pay

Trafikte beni hiçbirşey rahatsız etmiyor artık .

Marşa basıp yola çıktığım anda bu trafik ortamını kabul etmiş oluyorum zaten.

Kim ne halt etmiş umrumda bile değil .

Ha benim onlara sinirlenmediğimi gören dallamalar kendi hallerinde küplere binermiş , o beni bağlamaz ;)

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
İsmail Avcı
Sinyal verdiğim halde yol vermemek için çaba sarfedenler. Bu durumda sinyal vermek gereksiz gibi sanki. Sinyal versek de yolu kişisel kabiliyetlerimizle söke söke almak durumunda kalıyoruz. Yurtdışında böyle bir hareket yapınca aşırı kınıyorlar. Bir adam sinyal vermiş dönmek istiyor ya da şerit değiştirmek istiyorsa, o an arkasından gelenin ona yol vermesi lazım.
Sinyal verdim diye de yarıp çıkmak doğru değil ama. Sinyal vermek, vermiş olmak arkadakinin önüne çıkma hakkın var anlamına gelmez. Bizdeki şöförler sabırsız, bekleme güçleri yok. Özelikle ağır vasıtalar rampa çıkarken (yahut çıkamazken) sinyali basıp sol şeride. Arkadan gelen sanki haksız ve hukuksuz bir zavallı. Tamam yavaşlarsa yeniden toplamak güç ağır vasıtada ama demek ki çok ağırsın yavaş git. 50 metre ilerde rampa bitiyor zaten.
ikiniz de haklısınız :)
Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu

Tüm yazılanlara sonuna kadar katılıyorum.

Bunların dışında ,kucaklarına büçük çocuklarını alıp direksiyon dersi verdiğini sanan sürücülere fena kızıyorum.Mutlaka 155'e şikayet ediyorum.

Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş

Şehir içinde laçka oldum artık, Elimden geldiğince hiçbirşeyi garipsemiyor ve sinirlenmiyorum. Şehir içinde tüm trafik kurallarına ziadesiyle uymaya özen gösteriyorum ve sağ şeritleri artık çok seviyorum. Dolayısıyla da ne oluyorsa sol şeritte olup bitiyor ve ben yanlarından tın tın gidiyorum. Eskiden olsa, yanımda ara gazı veya hareket çeken birisini görsem, kendimi yarışın içinde buluyordum ve geçmişte bunları yaptığım için kendime hayıflanıyorum.

Uzun yola çıktığım zaman, otoyolda birbirini sollamaya çalışan Tır ve Kamyon şoförü arkadaşların tüm şeritleri kapamalarından ve en hızlısının saatte 60 km ile gidebilmesinden ötürü çarpmamak için acı çekmek zorunda kalmaktan nefret ediyorum.

Sağ şeride geçip yol verdiklerinde tüm akrabalık ilişkilerimizi kendisine iletip, 155'e bildirip devam ediyorum.

1 kez kavşakta beni sıkıştıran aracın şoförü ile gözgöze geldiğimizde bana küfür ettiğini farkettim ve kovalayıp sağa çekmesini sağladım. Aşağıya indim ve neden küfür ettiğini sordum. Adammısın ben de sana mı küfür edeyim dedim. 40-45 yaşında koca adamsın yaşında başından kalıbından utan şer..siz nam.ssuz deyince adam yaptığından utanmış ya da korkmuş olsa gerek, özür diledi. Ben de üzerine gitmedim. Yaptığım yanlıştı. Adam da benim gibi yapsaydı muhtemelen ya hastanede ya karakolda bitecekti olay.

O yüzden sakin olmak lazım. Şiddetle tavsiye ediyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...