İçeriğe Yönlendir

2011 Docc

Samet Karabulut

Recommended Posts

Samet Karabulut
(düzenlendi)

2010 yılındaki bir araba firmasının (Holland-Car) araştırmaları sonucunda en sağlam arbanın Türk yapımı olan Şahin serisi olduğu ortaya çıktı.Bunun üzerine Holland-Car Tofaş?tan Şahin?in patentini aldı ve adını Docc olarak değiştirdi.Artık Türk yapımı olan Şahin Afrika yollarında Docc olarak yerini alacak.Docc?un fiyatının 25.000 TL civarında olması bekleniyor.Malesef Docc?un Türkiye?ye satışı olmayacak. alıntıdır.

resimler ve haberin devamı:

http://www.holland-car.com/Docc.html

tarihinde Samet Karabulut tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Link çalışıyorda, habere nasıl ulaştınız?

2005 ya da 2007'di galiba, üretimi tamamiyle durdu.

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Bende afrikaya gönderileceğini hatta gönderildiğini duymuştum.. Nerden kimden duydum hatırlamıyorum.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Bende afrikaya gönderileceğini hatta gönderildiğini duymuştum.. Nerden kimden duydum hatırlamıyorum.

Suriye'de çok uzun zaman kullanıldılar.

Yorum bağlantısı
Cem Işık

"En sağlam"a takıldım ben, sağlamlıktan kasıt ne ola ki? En basitinden fren mesafesi bile 70 küsur metre idi hatırladığım 100-0 için.. Eğer hala 0 km satılıyorsa cidden yazıktır..

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Sağlamlıktan kasıt uzun yıllar sorunsuz kullanılması sanırım; tamir masrafının uygun olması vs.. Bozulacak biryeri yok zaten.

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Toros verelim hollandalılara madem sağlamlık istiyorlar :D

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Bu arac yillardir hep satildi alt sinif ulkelerde sifir km olarak. Yeni bir haber degil yani :D

Ama saglam oldugu gercegi degismez. Bakin albealara loganlara dokulmeye basladilar. Ama taxi cikmasi emektar sahinler hala cirit atiyor caddelerde :D

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Toros verelim hollandalılara madem sağlamlık istiyorlar :D

Hollandalılar ülkelerine sokmaz bunu, afrika için. :D

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Benim bir yakınım kendi şahini için şahan bu şahan derdi. Haberim yoktu başka ülkelerde de kullanıldığından ve kullanılacağından. Bence de sağlamlık sadece uzun süre kullanılmasıdır ancak.

Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul
2010 yılındaki bir araba firmasının (Holland-Car) araştırmaları sonucunda en sağlam arbanın Türk yapımı olan Şahin serisi olduğu ortaya çıktı[/url]

2010 yılı standartlarına göre en sağlam araba şahin :D nereden edindiniz bu bilgiyi ?

Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu
Link çalışıyorda, habere nasıl ulaştınız?

2005 ya da 2007'di galiba, üretimi tamamiyle durdu.

3-4 ay önce alem fm de Nihat Sırdar Bursa'daki Fiat fabrikasından yayın yapmıştı. Orada 2011 model şahin ve doğanları gördüğünü söylemişti.

Afrika ülkelerine ihrac edildiğini söylemişti... Hatta kendisi bile almak istemişti... ama vermemişlerdi.... :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bu araba iyiydi hoştu ama, en sağlam olamaz.. BEnim gördüklerimin hepsi ortadan kırılıyor :D

Bir de, ilgili siteyi incelediğimde, sadece resim galerisinde var.. Üretilen araçlar arasında yok...

Firma Ethiopia'ya da imiş...

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

2009 lara kadar paket halde yollandı, motor ayrı kupa ayrı, rusyaya da sanırım artık bitii

Yorum bağlantısı
Fatih Ada

Madem ismi Docc olmuş resimlerde niye arabanın arkasında Şahin 1.6 i.e yazıyo,bana kolpa gibi geldi..

Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu
Mısırda 2005 model bir doğan 10 bin liraya alıcı buluyormuş,türkiyede 95 modeline 10 bin istiyorlar :D

Demekki Mısır'a gitsek yabancılık çekmeyecez... aceba orda da varmıdır 3 bacak jantlı, düğmeli egsozlu, yere basılmış beyaz şahinler...

Yorum bağlantısı
İlker Kadılar

Bu araç türkiyede efsane olmuş markadır arıza çıkarmıyor zaten arıza çıkarak özelliğide yok her pasrçası kara düzen.

motor yaptırmadan şehir içi 700 bin km yapan taksici esnafını duymuşdum lpg yakıtıyla aslı varsa tabiki.

Yorum bağlantısı
Ali Eren
Demekki Mısır'a gitsek yabancılık çekmeyecez... aceba orda da varmıdır 3 bacak jantlı, düğmeli egsozlu, yere basılmış beyaz şahinler...

Mısır da Türk varsa ki vardır, bir de Türk oto tamircisi falan varsa kesin vardır.

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik

Dofaş iyidir. Ankara'da zorunluluktan binen sayısı çok çok az. Millet 3. hatta 4. hobi aracı olarak kullanmaya başladı. :) Babası 2009 E serisine binen arkadaşım var,sırf eğlencesine aldı,toplamaya başladı. :)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Neredeyse 3 sene önce şahin'lerin bu ülkelerde satılmaya başlandığını okumuştım bende..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...