Sani Gerşon 19 Kasım 2011 Yazar Paylaş 19 Kasım 2011 Evet abi... 3 kerede yandı meret zaten Geri kalan %49 u nası bitireceğim? Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 20 Kasım 2011 Paylaş 20 Kasım 2011 E bitti??? Yüzde 60 a bile gelmeden bitti bu MW3?? Ben daha bitiremedim ama %52 civarlarındayım tahminimce 2-3 bölüm kaldı.Ancak seninde dediğin gibi campaing de %100 ü görmek nasıl olacak? Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 21 Kasım 2011 Paylaş 21 Kasım 2011 Takıntılı adam olm, yapacak birşey yok Hakan abey ne dippan? Yorum bağlantısı
Semih İzgi 21 Kasım 2011 Paylaş 21 Kasım 2011 Yalnış hatırlamıyorsam Special OPS larıda bitirmek gerekiyordu Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 22 Kasım 2011 Paylaş 22 Kasım 2011 %100 olması için oyun içinde bir şeyler toplanıyor onları es geçmemek ve oyunu en zor seviyede oynamak gerekiyormuş.. Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 23 Kasım 2011 Paylaş 23 Kasım 2011 Ultra grafik de oynadım. Pek Beğenmedim. Oynanabilirlilik Zor. Bazı Buglar varki nasıl desem olmamış. CallOf MW3 ü indiriyorum. bakem bu nasıl Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 23 Kasım 2011 Paylaş 23 Kasım 2011 Ultra grafik de oynadım. Pek Beğenmedim. Oynanabilirlilik Zor. Bazı Buglar varki nasıl desem olmamış. CallOf MW3 ü indiriyorum. bakem bu nasıl Mw3 Bf3 den daha güzel..Beğenirsiniz. Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 24 Kasım 2011 Paylaş 24 Kasım 2011 Bu oyunları indirdiğiniz sürece beğenmezsiniz. Verin bakalım 100$ hepsi cennet gelir cennet. Burdan korsana yönelen arkaşları çok ayıpladım Yorum bağlantısı
Akan Belen 24 Kasım 2011 Paylaş 24 Kasım 2011 Valla ister istemez korsana yöneliyor insan oyun fiyatlarını görünce.Her oyuna 100 dolares civarında vermek biraz kastırıyor insanı.Ha para sıkıntısı olmayan için kesinlikle orjinal almalı.Orjinal birkaç oyunum var benim için klasik arşivlik olduğu için almıştım.EA Games in çıkardığı bir dvd varı cc serisinin komplesi falan vardı 9 oyun mu ne kampanyadaydı sanırım 3 sene önce falan almıştım. Ps3 ümü aldığım zaman crysis serisinide orjinal alacağım sırf türkçe dil desteği olduğu için.Oyun firmaları belki örnek alıpta türkçe dil desteği sunmaya başlarlar. Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 25 Kasım 2011 Paylaş 25 Kasım 2011 (düzenlendi) Far Cry2 gerçekten oldukça iyiydi. Korsan olayında haksız kazandığını düşündüğümüz kişilere bir nevi ceza veriyoruz. Şu mantık var. "Şu oyunu 25-30 liraya satsalar hem kendileri kazanacak hem biz.. " Müslümanız diyoruz ama pahalı olduğu için hak dışı kopyaladığımız emeğin adına korsan diyerek suçumuzu hafifletmeye çalışıyoruz. Temel ihtiyaç olsa neyse. . Olaya hırsızlık denemez ama helal olmadığı kesin. 25 Kasım 2011 tarihinde Armağan Pekatik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts