Engin Karadayan 3 Kasım 2011 Paylaş 3 Kasım 2011 Badcompany oynamak savaşı yaşamaktı.Bf3 bana tat vermedi. Yorum bağlantısı
Akan Belen 3 Kasım 2011 Paylaş 3 Kasım 2011 Yola gelmezmi diyorsun Sani sen şimdi. İlla parayı bayılıp alacaz yeni birşey demek oluyor bu durum Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Kasım 2011 Paylaş 3 Kasım 2011 Bir tane bile kelime yazamayacağım bir konu...Bu konuda bende cehalet diz boyuymuş resmen... Alper rahatla, yanlız değilsin Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Kasım 2011 Paylaş 3 Kasım 2011 Alper rahatla, yanlız değilsin bilgisiz , sen git röle felan patlat Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Kasım 2011 Paylaş 3 Kasım 2011 bilgisiz , sen git röle felan patlat 0.3 volt lazımmı... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Kasım 2011 Paylaş 3 Kasım 2011 Voltu hallettik ama beyin yemedi, çok akıllı lem bu motorlar Yorum bağlantısı
Semih İzgi 3 Kasım 2011 Paylaş 3 Kasım 2011 (düzenlendi) Badcompany oynamak savaşı yaşamaktı.Bf3 bana tat vermedi. BC2'yi yeniden kurdum. Yarın lcd televizyona ve 5+1e bağlayıp komşularımı taciz edeceğim... Ya da mahallemi.. Fikir vermesi açısından : (en etkileyici şey,sonradan gelen;merminin çarpma sesi) 3 Kasım 2011 tarihinde Semih ?zgi tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Kasım 2011 Yazar Paylaş 3 Kasım 2011 Şimdi izledim videoyu. Neredeyse aynı sesleri alıyorum? Yola gelmezmi diyorsun Sani sen şimdi. İlla parayı bayılıp alacaz yeni birşey demek oluyor bu durum Maalesef Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 3 Kasım 2011 Paylaş 3 Kasım 2011 XP durumu yüzünden şuan tüm pc leri 7'ye geçiriyoruz, kuruyoruz Of ! Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada 3 Kasım 2011 Paylaş 3 Kasım 2011 Ya oyuncular bana Sims lazım elinde olan var mı? Su konuda yardimci olan dilesin benden ne dilerse (: Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 3 Kasım 2011 Paylaş 3 Kasım 2011 Ea.com da diyor ki; BF3' ü oynamak istiyorsanız mutlaka windows7 kullanmak zorundasınız. XP' de çalışmaz Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 3 Kasım 2011 Paylaş 3 Kasım 2011 Offf çok aksiyon beni çok sıkıyor. Savaş ortamı hiç böyle değil. Muharebe ortalama 200 metre 1km arası mesafede olur. Dibdibe savaş olmaz. Bu oyun yapımcıları neden bunu anlamak istemiyor. Ayrıca mermi yiyip hiç bir şey olmamış gibi gezinen düşmanların olduğu oyunlardan da nefret ediyorum. Ben gerçekçi olmayan oyunu sevmem. Hangi yiğitmiş o savaşta 100 kişiyi öldürmüş. Hadi canım sizde.... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Kasım 2011 Yazar Paylaş 4 Kasım 2011 Offf çok aksiyon beni çok sıkıyor. Savaş ortamı hiç böyle değil. Muharebe ortalama 200 metre 1km arası mesafede olur. Dibdibe savaş olmaz. Bu oyun yapımcıları neden bunu anlamak istemiyor. Ayrıca mermi yiyip hiç bir şey olmamış gibi gezinen düşmanların olduğu oyunlardan da nefret ediyorum. Ben gerçekçi olmayan oyunu sevmem. Hangi yiğitmiş o savaşta 100 kişiyi öldürmüş. Hadi canım sizde.... Armağan'cım, bu yüzden oyun diyoruz bunlara... Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 4 Kasım 2011 Paylaş 4 Kasım 2011 Badcompany oynamak savaşı yaşamaktı.Bf3 bana tat vermedi. Evet hala BF3 ü severim belki diye zorluyorum ama tat vermiyor... Yorum bağlantısı
Akan Belen 4 Kasım 2011 Paylaş 4 Kasım 2011 Tek kurşunla ölüyor olsanız kimse oyun oynamaz sanırım oyunun yapısına aykırı bir durum olur.Ha alırsın en zor seviyeye oynarsın.Gerçi bu durum oyundan oyuna fark ediyor kaliteylede ilgili bir durum sonucta.Oyun kelimesi artık yetersiz gelmeye başladı resmen sinema gibi oldular Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 4 Kasım 2011 Paylaş 4 Kasım 2011 Arma II ye bir bak Sani demek istediğimi anlarsın. Gerçek savaş öyle olur. Yorum bağlantısı
Ersin Karaca 8 Kasım 2011 Paylaş 8 Kasım 2011 Oyunu daha dün kurdum, izlenimlerim fena değil. Yazılım olarak gerçekten şişirilmiş, sistemi epey yoruyor. Ama görsel efektleri şimdiye kadar gördüğümün en iyisi. Oynanabilirliği de hiç fena değil. Tek sorunu senaryo sanırım, ya fazla kopuk yada ben bi yerleri kaçırdım Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Kasım 2011 Yazar Paylaş 8 Kasım 2011 Senaryoda 3-4 farklı karaktersiniz. Aynı anda bi görevde Dimitri iken, diğer görevde Blackburn olup Dimitri ile karşılaşabiliyorsunuz. Ben bitirdim bu arada ama multiplayer yok benimkinde... Yorum bağlantısı
Ersin Karaca 8 Kasım 2011 Paylaş 8 Kasım 2011 Sevmiyorum işte farklı karakterleri Birinin yaptığı işe alışıp diğerine geçince adapte olamıyorum. Çok mu abarttım ne :lol: Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Kasım 2011 Yazar Paylaş 8 Kasım 2011 Ben anlayana kadar yolun yarısını tamamlamıştım Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 10 Kasım 2011 Paylaş 10 Kasım 2011 MW3 de çıkmış.Henüz deneme fırsatım olmadı.Bakalım bunlar neler yapmış...1-2 güne kadar kesin denemiş olurum. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Kasım 2011 Yazar Paylaş 11 Kasım 2011 MW3 de çıkmış.Henüz deneme fırsatım olmadı.Bakalım bunlar neler yapmış...1-2 güne kadar kesin denemiş olurum. Bende deneyeceğim inşallah önümüzdeki hafta Yorum bağlantısı
Naci Özkan 17 Kasım 2011 Paylaş 17 Kasım 2011 Battifield 3 u bende indirdim kurdum fakat calistiramadim. Ayni sorunu yasayan varmi? O degilde bugunde nfs run piyasaya cikacakti. Nete bian once dussede indirsek pardon satin alsak Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 17 Kasım 2011 Paylaş 17 Kasım 2011 bf3 için mecbur win7 lazım bilginiz olsun. Yorum bağlantısı
Recommended Posts