Çağlar Bayur 2 Kasım 2011 Paylaş 2 Kasım 2011 Ben bıyıksız halinide bilirim ama pinti mi pinti, nano tohumdan çıkmış damotiz yüzü bile göstermiyor bana Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 2 Kasım 2011 Paylaş 2 Kasım 2011 Aklıma bir fıkra geldi ama anlatmayacağım... Emmi bu mesajları görüyorumda sonrada senin imzanı okuyorum gülüyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Kasım 2011 Paylaş 3 Kasım 2011 ama pinti mi pinti, nano tohumdan çıkmış damotiz yüzü bile göstermiyor bana Olm valla kıyamıyorum, Domates var ama olgun... Yola gitmez.. Kargocular onu kaç defa atıp tutacak... Salça olacak oraya gelene kadar.. Bayramda gel.. davet ediyorum... dilediğin kadar ye.. Emmi bu mesajları görüyorumda sonrada senin imzanı okuyorum gülüyorum O imzamdaki yazı, kötü konuşanlar için.. İyi konuşmak serbest Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 3 Kasım 2011 Paylaş 3 Kasım 2011 Olm valla kıyamıyorum, Domates var ama olgun... Yola gitmez.. Kargocular onu kaç defa tıp tutacak... Salça olacak oraya gelene kadar.. Bayramda gel.. davet ediyorum... dilediğin kadar ye.. O domatisler donmuştur soğuk vurmuştur onları aha kar da yağdı. Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 3 Kasım 2011 Paylaş 3 Kasım 2011 Olm valla kıyamıyorum, Domates var ama olgun... Yola gitmez.. Kargocular onu kaç defa tıp tutacak... Salça olacak oraya gelene kadar.. Bayramda gel.. davet ediyorum... dilediğin kadar ye.. O imzamdaki yazı, kötü konuşanlar için.. İyi konuşmak serbest Bir de ağzında olandan korkmayacaksın derler genelde. Kötü düşünen niyetini pek belli etmezmiş. Allah onlardan korusun Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Kasım 2011 Paylaş 3 Kasım 2011 O domatisler donmuştur soğuk vurmuştur onları aha kar da yağdı. Domatesler evde... Özenle koruyorum... Yorum bağlantısı
Cem Işık 3 Kasım 2011 Paylaş 3 Kasım 2011 Domatesler evde... Özenle koruyorum... Abi hani cam parfüm şişeleri var glade marka, onların kutuları sanki domates için biçilmiş kaftan:)) Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Kasım 2011 Paylaş 3 Kasım 2011 Domatesler evde... Özenle koruyorum... Ahmet Kiriş'in benim için gönderdiği şalgamları koruduğun gibimi ? Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 3 Kasım 2011 Paylaş 3 Kasım 2011 şalgam suyu yapmıştır onlardan acılı acılı ohh Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Kasım 2011 Paylaş 3 Kasım 2011 Eksik yazmışım, şalgam suyu göndermişti Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Kasım 2011 Paylaş 3 Kasım 2011 Abi hani cam parfüm şişeleri var glade marka, onların kutuları sanki domates için biçilmiş kaftan:)) Bak Emmi, duydun işte, üyeler bile feveran etmekte... Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 3 Kasım 2011 Paylaş 3 Kasım 2011 Eksik yazmışım, şalgam suyu göndermişti Rakıya meze etmiştir o zaman Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Kasım 2011 Paylaş 3 Kasım 2011 Abi hani cam parfüm şişeleri var glade marka, onların kutuları sanki domates için biçilmiş kaftan:)) Bunu sana Çağlar söyledi değil mi Ahmet Kiriş'in benim için gönderdiği şalgamları koruduğun gibimi ? Yok şalgamı sevmem.. Bir çuval portakalı koruduğu gibi diyelim :lol2: Kış boyu yetmişti bize.. Yorum bağlantısı
Cem Işık 3 Kasım 2011 Paylaş 3 Kasım 2011 (düzenlendi) Bunu sana Çağlar söyledi değil mi Yok abi nerden çıkardın,o parfüm kutusu, tam tek domates için yapılmış hatta bir Çağlar abime birde bana tek domates olsa ne güzel olurdu 2 glade kutusu içerisinde:)) 3 Kasım 2011 tarihinde Adnan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Kasım 2011 Paylaş 3 Kasım 2011 Bunu sana Çağlar söyledi değil mi ne fesat adamsın, üyelerin kendi fikirleri olamaz mı bıyıklı kardeşim Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 3 Kasım 2011 Paylaş 3 Kasım 2011 Resminin altında bıyıklı yazmasını öneriyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Kasım 2011 Paylaş 3 Kasım 2011 Alın domates... Bu mevsimde daha fazlasını beklemeyin.. dışarda kar yağıyor.. (valal billa ) Yeni çektim fotoğrafı... Sıcak sıcak Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Kasım 2011 Paylaş 3 Kasım 2011 Ertan, Cem ve Çağlar.. birer tane bölüşün... Ahmet Kıyak sana kalmadı kusura bakma Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 3 Kasım 2011 Paylaş 3 Kasım 2011 Alın domates... Bu mevsimde daha fazlasını beklemeyin.. dışarda kar yağıyor.. (valal billa )Yeni çektim fotoğrafı... Sıcak sıcak o domatesleri duzlayıp duzlayıp yiyecen arasında çöeklik dürülü yufka ile vışşş... Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 3 Kasım 2011 Paylaş 3 Kasım 2011 kış erken geldi bu sene, kar fotoğrafı bekliyoruz emmi Yorum bağlantısı
Recommended Posts