Ertan Çabuk 4 Kasım 2011 Paylaş 4 Kasım 2011 Pazartesiye kadar bir tanesi daha kızarır... Ben bunları yerim :lol2: Yedin gece gece 3 tane aslan gibi domatesi ağır geldi del mi ihtiyar ve bıyıklı bedene saat kaç olmuş yoksun hala. Bu nasıl yöneticilik :lol2: Yorum bağlantısı
Semih İzgi 4 Kasım 2011 Paylaş 4 Kasım 2011 Ertan abi;sizle hiç tanışamadık. Sivas'da okuyorum, Bayramdan sonra bıyıklı abimiz'de gelsin(o gelince herkes geliyor ) Bir mini Sivas buluşması düzenleyelim. Zaten Sivas'dan da 5-6 aktif üye var. Güzel olur. Konuya dönersek, Fatih hocam güzel yazmış. Forumumuz pırlanta. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 4 Kasım 2011 Paylaş 4 Kasım 2011 Ertan abi;sizle hiç tanışamadık. Sivas'da okuyorum, Bayramdan sonra bıyıklı abimiz'de gelsin(o gelince herkes geliyor ) Bir mini Sivas buluşması düzenleyelim. Zaten Sivas'dan da 5-6 aktif üye var. Güzel olur.Konuya dönersek, Fatih hocam güzel yazmış. Forumumuz pırlanta. Semih başımla beraber. bayramın ikinci günü antalya da yegenimin düğünü var. muhtemelen cumartesi dönerim allah kaza bela vermez se. Bıyıkılı ihtiyar ın bu havalarda direksiyonu dönmez sivas a Organize olalım yapalım güzel bir toplantı. ben başka kim sivasta aktif bilmiyorum işin gerçeği. sivas kayıtlı kullanıcılar var da senden başkasını (sivasta bulunan) tanımıyorum ya da dikkat etmedim sanırım kimler onlar bi ifadelerini alam :lol2: Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 4 Kasım 2011 Paylaş 4 Kasım 2011 Valla agam ben aşağı yukarı 40 yıllık sivaslıyım bir madımağı derler bir de tokatlılarla kapışıp durular sebzeli sivas kebabı ile ilgili (kebap dediğim eti az sebzesi faza bir kebap onu da her mevsim yapmıyorlar. ) onların haricinde de ahım şahım bir meşhur ymeği yok. Amma sabah kahvaltıda katmer çörek, bir de etli ekmek tavsiye ederim. bir de sabah erken saatlerde kelle gırdırırlar. (taş fırında kızartılmış koyun veya kuzu kellesi ) O bakışlardan sadece yemek ile ilgili meşur ne var gibi anladım yemeğin haricinde soğuğu meşhur, kangal köpeği meşhur, kıl keçesi ve kilim imeşhur, aşıklarımız ve türkülerimiz meşhur, haa aklıma gelmişken bir de kirli ahmet in köftesi meşhur Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 4 Kasım 2011 Paylaş 4 Kasım 2011 Burada Sivas köftesi satan yerler var.Ben çok beğeniyorum...Sivas yaprak köfte mi diyorlar ne öyle bir şey... Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 4 Kasım 2011 Paylaş 4 Kasım 2011 Burada Sivas köftesi satan yerler var.Ben çok beğeniyorum...Sivas yaprak köfte mi diyorlar ne öyle bir şey... Aslında köftenin eti ve bir de içine kuyruk yağı koyuyorlar ondna dolayı değişik bir lezzet kazanıyor. biraz geniş ve ince oluyor. dediğiniz gibi yaprak köfte de diyorlar. (eski sanayii de çalışan bir köfteci adam köfteden aldı yürüdü bir ara sanayii de köfte satardı esnafa. şimdi koca bir lokanta açtı kendine ama hala kirli ) Kirli nin köftesi meşhurdur. Bana göre güzel de yapar aslında ama bazıları yağlı diye beğenmez. zevk meselesi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Kasım 2011 Paylaş 4 Kasım 2011 Valla agam ben aşağı yukarı 40 yıllık sivaslıyım bir madımağı derler bir de tokatlılarla kapışıp durular sebzeli sivas kebabı ile ilgili (kebap dediğim eti az sebzesi faza bir kebap onu da her mevsim yapmıyorlar. ) onların haricinde de ahım şahım bir meşhur ymeği yok. Amma sabah kahvaltıda katmer çörek, bir de etli ekmek tavsiye ederim. bir de sabah erken saatlerde kelle gırdırırlar. (taş fırında kızartılmış koyun veya kuzu kellesi )O bakışlardan sadece yemek ile ilgili meşur ne var gibi anladım yemeğin haricinde soğuğu meşhur, kangal köpeği meşhur, kıl keçesi ve kilim imeşhur, aşıklarımız ve türkülerimiz meşhur, haa aklıma gelmişken bir de kirli ahmet in köftesi meşhur Kelleyi sen ye. Diğer yazılanları da okuyunca.. yazın gelsek iyi olacak gibi Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 4 Kasım 2011 Paylaş 4 Kasım 2011 Biri yemek mi dedi ? "Sınıf sınıf" Evet birileri köfte, katmer, etli ekmek falan dedi abi. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 4 Kasım 2011 Paylaş 4 Kasım 2011 (düzenlendi) Kelleyi sen ye. Diğer yazılanları da okuyunca.. yazın gelsek iyi olacak gibi Yaz kış kapımız açık agam (ama kışın yollarda kapanma olabiliyor ona söz vermem Allah ' ın işine karışılmaz Biri yemek mi dedi ? cnaımda bir etliekmek çekti ki sorma "Sınıf sınıf" Evet birileri köfte, katmer, etli ekmek falan dedi abi. Kışın bembeyaz karı izlerken camdan, sıcak çayın yanında sıcacık katmeri yemenin dadına da doyulmaz ki Düzenleme : O değilde sabahtan beri uğraşıyorum BIYIKLI bir resimkoyacam avatarımı değiştiremiyorum yine o gişedeki bıyıklı arkadaş tan şüpheleniyorum ama 4 Kasım 2011 tarihinde Ertan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 4 Kasım 2011 Paylaş 4 Kasım 2011 Biri katmer mi dedi Karda yemek iyide,iş o yolu geri dönmekte,güneşli güzel bir hafta sonuna denk getirirseniz,bende gelirim,sonuçta 2,5 saatlik yol Haklısın onur yol işi sakat özellikle senin istikamette yağdonduran var ki allah kimseyi kışın oraya düşürmesin. güneşli bir günde bahçemden ellerimle domates koparıp yediririm size özellikle de bıyıklı ya Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Kasım 2011 Paylaş 4 Kasım 2011 Ford club ailesi bilginin paylaşılmasından yana olanların , kilometrelerce mesafeden yardımcı olmaya çalışanların , bol bol espirinin ve bunların yanında bize kendilerini usta diye tanıtanlardan ve her fırsatta bizi öpmeye çalışanlara ben bunları biliyorum öptürmem cevabı vermemizi sağlayan yürekleri büyük abilerimizin arkadaşlarımızın olduğu muhteşem bir camia. 11 bin çeşit renk bilirmisin derlerse bilirim diyin... 11 bin renk var bu forumda.. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 4 Kasım 2011 Paylaş 4 Kasım 2011 Forumun yarısı yemek delisi Aslında bir başlık açılsa da kim kaç kilo öğrensek bakalım kim yediğinin hakkını veriyor Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Kasım 2011 Paylaş 4 Kasım 2011 Yağ donduranda neresi imiş. Severim öyle yerleri Yorum bağlantısı
Fırat Şenol 4 Kasım 2011 Paylaş 4 Kasım 2011 Allah nazarlardan korusun forumumuzu... :nazar: Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 4 Kasım 2011 Paylaş 4 Kasım 2011 Yağ donduranda neresi imiş. Severim öyle yerleri Yazıjn bende severim rakım 1785 veya 1875 olması lazım püfür püfür bir yayla havası vardır. inmek bir dert çıkmak bir derttir. Sivas-Malatya karayolunun yaklaşık 50. km sinde başlar rampa. 10-15 km devam eder. Kışın tipiden göz gözü görmez bu 15 km boyunca. Ayrıca Kurtların uğrak mekanıdır. kamyoncu veya yolda kalmış vatandaşları yemeye inerler (Bu son söylediğim espri değildir. bir kamyoncuyu bir de satıcıyı kurt yedi orda) Abi malatya-sivas yolu,yalnız tarihe bakarmısın 7 mart...Ocak şubatı sen düşün http://www.buyukmalatya.com/malatya-sivas-...eni-ile-kapali/ Şu an bile yağdonduran ve kızıldağ da geçiş kontrollü olarak veriliyor. aha da resmi (Onur sağolsun bulmuş koymuş ) kışın bu araçlar tipi ile başedemezler. o 15 km lik yolu aça aça giderler aça aça geri gelirler yani onlar açana kadar açtıkları yer geri kapanır Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Kasım 2011 Paylaş 4 Kasım 2011 (Bu son söylediğim espri değildir. bir kamyoncuyu bir de satıcıyı kurt yedi orda)kışın bu araçlar tipi ile başedemezler. o 15 km lik yolu aça aça giderler aça aça geri gelirler yani onlar açana kadar açtıkları yer geri kapanır Hımm. Ovid gibi imiş. Naylonla geçerim buraları Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Kasım 2011 Paylaş 4 Kasım 2011 Forumun yarısı yemek delisi bu konuyu ocakbaşında tartışalım Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Kasım 2011 Paylaş 4 Kasım 2011 bu konuyu ocakbaşında tartışalım Kesinlikle.. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 4 Kasım 2011 Paylaş 4 Kasım 2011 Hımm. Ovid gibi imiş. Naylonla geçerim buraları biz de genelde naylon kullanırdık bu tip durumlarda. naylonu altınıza alıyorsunuz veriyorsunuz rampa aşağı kendinizi bu konuyu ocakbaşında tartışalım Ocak başında tartışma ocak başında o etlerin arasında ne tartışması abi verecen etin gözüne Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 20 Kasım 2011 Yazar Paylaş 20 Kasım 2011 (düzenlendi) Yılan hikayesine dönen araba arayışım nedeni ile 4 - 5 gündür ilgilendiğim arabalar ile ilgili yazıları okumaya çalışyorum. Forumlardaki araba muhabbeti seviyesi ve Türkçe'nin katledilişini gördükçe buranın kıymeti gözümde bir kat daha arttı . Bu sitedeki Arkadaşların kalitesi hakikaten çok yüksek. Diyebilirimki internet ortamındaki en nezih yazışmaların yapıldığı tek forum burası sanki. Belki vardır başkalarıda ama ben henüz rastlayamadım... Forumlarda ilgimi çeken bir nokta daha var. Ne başlık açılırsa açılsın yazışmaların bir noktasında konu anlayamadığım bir şekilde yemek muhabbetine dönüyor. Midesine çok düşkün bir milletmişiz vesselam. 20 Kasım 2011 tarihinde M.Fatih Yüce tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts