Mehmet Ozyurek 3 Kasım 2011 Paylaş 3 Kasım 2011 o domatesleri duzlayıp duzlayıp yiyecen arasında çöeklik dürülü yufka ile vışşş... Canım çekti... soldaki pembeyi yiyim bari Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Kasım 2011 Paylaş 3 Kasım 2011 kış erken geldi bu sene, kar fotoğrafı bekliyoruz emmi Arabaların üstü kar tutmuş da benim arabada belli olmaz ki Sabah erken kalkarsam yakalarım belki... Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 3 Kasım 2011 Paylaş 3 Kasım 2011 Canım çekti... soldaki pembeyi yiyim bari Afiyet olsun bıyıklı emmi. soldaki pembeyi kime ayırt etmiştin çağlar abininki mi o ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Kasım 2011 Paylaş 3 Kasım 2011 Kıyamadım len yemeye.. iyimi Düşünün işte.. o kadar güzeller.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Kasım 2011 Paylaş 3 Kasım 2011 Arabaların üstü kar tutmuş da benim arabada belli olmaz ki Sabah erken kalkarsam yakalarım belki... patinaja kalasın , sana bir daha lastik tavsiyesi yok, git ultra ferformans lastiği al Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Kasım 2011 Paylaş 3 Kasım 2011 Benim bahçedeki domateslerimde son 10 gündür dökmeye başladı ve her gidişimde 1 poşet doldurup getiriyorum,Allah tan buralarda okadar soğuk yokta henüz yanmadılar... Bir kasa yarı yeşillisinden göndersene... iki kasa veririm de.. pazar günü geleyim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Kasım 2011 Paylaş 3 Kasım 2011 Benim bahçedeki domateslerimde son 10 gündür dökmeye başladı ve her gidişimde 1 poşet doldurup getiriyorum,Allah tan buralarda okadar soğuk yokta henüz yanmadılar... biz itfaiye arıyoruz, benzinle geliyorlar bak Emmi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Kasım 2011 Paylaş 3 Kasım 2011 patinaja kalasın , sana bir daha lastik tavsiyesi yok, git ultra ferformans lastiği al Patinajda kalırsam işe gidemem... İşe gidemezsem evde domatesleri yerim Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 3 Kasım 2011 Paylaş 3 Kasım 2011 Benim bahçedeki domateslerimde son 10 gündür dökmeye başladı ve her gidişimde 1 poşet doldurup getiriyorum,Allah tan buralarda okadar soğuk yokta henüz yanmadılar... benim domateslerin yeşili de kırmızısı da gemik gibi oldu soğuktan diş geçmiyor valla Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 3 Kasım 2011 Paylaş 3 Kasım 2011 Tohum itin olsun Onur,yanlız çok sulama meyveye dönene kadar suyu çok verirsen dala yaprağa sarar meyveyi geç verir. O gübre çok değerli inan ben arıyorum civar köyleri b.k peşinde geziyom valla ama altın olmuş kimse kıymıyor Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Kasım 2011 Paylaş 3 Kasım 2011 Abi 1 kasa çıkmaz ama küçük bir kutuda göndereyim Yarı hatta yarıdan fazla yeşilli olsun... Az biyeri kızarmaya başlamış olsun yeter... Çağlar abi emminin domatesinden senin sayende haberimiz oldu, Benim bu sene domatesim yoktu Onur... Bir müşterimin çiftliği var, 15 gün oldu, belki de daha fazla.. Onun çiftliğe gitmiştim.. Oradan toplamıştım.. Bunlar yeşildi topladığımda evde kızardılar... Zaten o gün soğuk aldı buraları... Çiftlikte iken Çağlar aradı domates topluyorum dedim.. demez olaydım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Kasım 2011 Paylaş 3 Kasım 2011 anlayacağın seneye bana domates-biber-patlıcan......vs tohumları lazım Tohumla uğraşma, çiftliği olan arkadaşım profosyonel olarak fide satıyor... Mersinde yaptırıyor, bu bölgede satıyor.. Ne fidesi istersen yollarım sana... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Kasım 2011 Paylaş 3 Kasım 2011 Çiftlikte iken Çağlar aradı domates topluyorum dedim.. demez olaydım ondan önceki hafta? çilek ? öncesinde? yok biber falan, eksik bilgilendirme var; toplumu yanıltmayalım Sn. Özyürek, elimde belgeler var, açıkkarım ASBIS leri Yorum bağlantısı
Fatih Ada 3 Kasım 2011 Paylaş 3 Kasım 2011 Biride şu forum saatini düzeltse artık iyi olacak kış saatine geçemedik bi türlü Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Kasım 2011 Paylaş 3 Kasım 2011 ondan önceki hafta? çilek ? öncesinde? yok biber falan, eksik bilgilendirme var; toplumu yanıltmayalım Sn. Özyürek, elimde belgeler var, açıkkarım ASBIS leri Valla çiftlikte hepsi vardı... Tamam abi,zaten bayramda bahçedeyim,olduğu kadar gönderirim sana Abi senin limonlar ne alemde? Çiçekleri döküyor... 12 tane 2-3 mm çağında limonum var Tamam abi çok sağol,zaten ertan abide yollayacak,bol bol diker ve seneye sebzeye para vermem Haziran başında haber ver... Biride şu forum saatini düzeltse artık iyi olacak kış saatine geçemedik bi türlü Aslında yaz saatine geçmemiz hataydı Orjinali kış saatiydi.. Serverdandır.. Yarın bakarız... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Kasım 2011 Paylaş 3 Kasım 2011 Biride şu forum saatini düzeltse artık iyi olacak kış saatine geçemedik bi türlü Saat nerede? iletilerdeki saat normal? Yorum bağlantısı
Serkan Dalgıç 3 Kasım 2011 Paylaş 3 Kasım 2011 Çağlar abi seni bugün aradım ama telefonun meşkuldü. Mehmet abinin mesajını iletecektim artık yarın arar masajı iletirim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Kasım 2011 Paylaş 3 Kasım 2011 Abi senin o ağaç,o gövdeyle 12 tane limonu besleyemez,bence sen o limonların 5-6 tanesini kopart ki,geriye kalanlar kaliteli ve büyük olsun...Allah tan birşey olmazsa haziranda sana hatırlatırım abi Ayrıca limonların tamamen olupta topladıktan sonra o ağaca 1-2 avuç azot ver ve sula,hiç budamada yapma,seneye o limonu seyret... Kendisi döker bence.. o dökmezse ben alayım yarısını.. Saat nerede? iletilerdeki saat normal? Hee yaa saatimiz doğru Fatih... Senin saatin bozuk Çağlar abi seni bugün aradım ama telefonun meşkuldü. Mehmet abinin mesajını iletecektim artık yarın arar masajı iletirim. Vaay baş çorapçı da başımıza çorap örmeye başlayacak desene Yorum bağlantısı
Cem Işık 3 Kasım 2011 Paylaş 3 Kasım 2011 Ertan, Cem ve Çağlar.. birer tane bölüşün... Ahmet Kıyak sana kalmadı kusura bakma Soldaki pembe beni anca keser, diğer ikisi de Ertan ve Çağlar abime gelsin.Bunlar pembe domatiz Çağlar abi bunlar revaçta artık. Sıcak katmerin arasına koyar çiğnemeden yutarım ben onu:))) Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Kasım 2011 Paylaş 3 Kasım 2011 İkisi pembe, birisi bildiğimiz çanak... Yorum bağlantısı
Cem Işık 3 Kasım 2011 Paylaş 3 Kasım 2011 Çanak çömlek derken bizim domatizler gümbürtüye gitmesin abi:) Glade kutum hazır boş kutu göndereyim domatizli olarak geri alalım olmaz mı? Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 3 Kasım 2011 Paylaş 3 Kasım 2011 Benim hakkımı yeme pazartesi günü ordan geçerken alırım domatesimi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Kasım 2011 Paylaş 3 Kasım 2011 Pazartesiye kadar bir tanesi daha kızarır... Ben bunları yerim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Kasım 2011 Paylaş 3 Kasım 2011 Çağlar abi seni bugün aradım ama telefonun meşkuldü. Mehmet abinin mesajını iletecektim artık yarın arar masajı iletirim. muhahhaaaa zuhaaaa, Emmi , bak, sektörden adamsın, servisçi ile uğraşma , demedi deme sonra, Cemler, Serkanlar bitmez. Bu domtiz konusunu güzel bir derleyeceğim, zamanı var İlet bekliyom yarın muhaaa :p Yorum bağlantısı
Recommended Posts