İçeriğe Yönlendir

Evlenmek İsteyenler Için

Barış Çelik

Recommended Posts

Barış Çelik
(düzenlendi)

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır. Ford Clup Tr'de bir çok konuyu sohbeti ele alıyoruz. Benimde forumdaki arkadaşlarımıza olurda :flowers: evlenen arkadaşlarımıza belki yardımım olur diye yaptıgım iş hakkında biraz bilgi verip evlenen arkadaşlarımızın düğün fotoğrafları çekimi için yardımcı olmak istedigimi belirtirim..

dugunfoto(12).JPG

dugunfoto(23).JPG

dugunfotografcisi(1).JPG

dugunfotografcisi(17).JPG

Web sitesinden bu konuda daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz... Daha fazla fotoğraf görmek isteyenler tıklasın arkadaşlar...

http://www.bariscelikphotography.com

Evlenmek güzeldir dimi. :)

tarihinde Bar?? tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul

Bir arkadaşım Canon Eos 5D mark II Aldı geçen hafta. Beraber kullanacağız fakat ikimizinde hiçbir deneyimi yok. Sadece ISO ayarını yapmayı öğrenebildik :flowers: Öğreneceğimiz çok şey var demekki ....

Yorum bağlantısı
Cavit Doğan
:blink: Haala evlenmek isteyenlerin olduğunu görmek çok şaşırtıcı.. :p
Yorum bağlantısı
Cavit Doğan
İnsanlar bin nasihat yerine bir musibet opsiyonunu denemeyi seviyorlar demek ki...

Böyle olunca daha sağlam öğreniyorlarmış...:p

Adrenalini seçiyorlar yani.. :blink:

Yorum bağlantısı
Semih İzgi
:p Haala evlenmek isteyenlerin olduğunu görmek çok şaşırtıcı.. :)

Cavit abi bize nasıl örnek oluyorsun öyle. :p Gerçi okul bitiyo hala kısmet yok; Barış Çelik hocamdan hizmet alamayacağım :blink: Gerçi benden önce Tahir abim var sırada :p

Yorum bağlantısı
Barış Çelik
(düzenlendi)
Bir arkadaşım Canon Eos 5D mark II Aldı geçen hafta. Beraber kullanacağız fakat ikimizinde hiçbir deneyimi yok. Sadece ISO ayarını yapmayı öğrenebildik :blink: Öğreneceğimiz çok şey var demekki ....

mark ıı çok iyi bir makinedir. Bizzat kullandığım için elinizde bir cevher makine yatıyor :p kullanmasını bilirsen harikalar yaratabilirsin. :p kafana takılan bişi olursa yardımcı olurum. Arkadaşlar düğünü olan etrafında olan herkese fordcluptr düğün fotoğrafı kampanyası yapacam :)

tarihinde Bar?? tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan

Ayrıca Bu düğün Fotoğraflarında Neden Eğilip Bükülüp Değme JimLASTİKcilere taş çıkartacak Pozlar verilirki ?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
:blink: Haala evlenmek isteyenlerin olduğunu görmek çok şaşırtıcı.. :p

Adam olmayız canım....

Yorum bağlantısı
Barış Çelik
Ayrıca Bu düğün Fotoğraflarında Neden Eğilip Bükülüp Değme JimLASTİKcilere taş çıkartacak Pozlar verilirki ?

insanlar farklı şeyler istiyor :bravo:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Damat , belki de , hala yol yakınken bir çıkış var mııdr diye kıvranıp durduğu için olabilir mi?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Fotoğrafçıyı anlayabiliyorum, Çanakelde gece otel avlusuna giren Mondeo dan inen sürcüyü gördük, fordklap olarak lobiye mi kaçsak diye plan yapıyorduk ki, meğerse Ahmet miş :bravo:

Yorum bağlantısı
Barış Çelik
Kim istiyor bunları bilmem ki. :s Hadi isteyenler var diyelim, yahu niye herkese aynı eziyet çektiriliyor. :lol2:

Ben düğünümden önce fotoğraf çekimine gittiğimde, iki tane foto çekinsek el ele yeter diyordum. :) Vesilalık fotoğraf çekinmek için gerekli olan pozu bile iki saatte zor veren adamım. :bravo: Fotoğrafçı beni şekilden şekile soktu, maymuna çevirdi resmen. Yok belini bilmem kaç derece geriye kır, yok kafanı şöyle çevir. :D

Bir de iki saat gülme tartışması yaşadık adamla. Adam gül diyor, gülüyorum, yahu gülsene diyor. Yav gülüyorum işte diyorum, senin gülen halin bu mu diyor. :D Yahu ne yapayım ancak bu kadar oluyor falan...

Velhasılı kelam, düğün öncesi iki saat boyunca anamdan emdiğim süt burnumdan gelene kadar uğraştı. :rolleyes:

insanlara o anda zor bazen sıkıcı gelen fotoğraf çekiminin en güzel özelliği şudur. Düğünden sonra o zor olan anlarını ince detay süzülen duruşlarını gördüğü zaman iyi ki dediklerinizi yapmışız diyorlar. Düğün Fotoğrafçılığı hiç bir zaman geri dönüşü kolay kolay olmayan birşey o yüzden ortalama ben bir düğün hikayesi fotoğraf çekiminde sabah kuaförden başlar gece ilk danslarına kadar fotoğraf çekimi yapıyorum buda ortalama 1000 ile 1300 fotoğraf arası oynuyor. :) Bu fotoğrafların grafik tasarımı düzenlemesi filan :s çok güzel düğün fotoğrafları ortaya çıkıyor.

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy
:D Haala evlenmek isteyenlerin olduğunu görmek çok şaşırtıcı.. :s

Ağam niye öyle diyorsun ki , ne varmış evlilikte :bravo::) :)

Dün çeyiz taşıdım , ev 4.kattaydı ve asansör yoktu . Koskoca reno trafik ağzına kadar doldu :lol2:

Ağam Çok doğru söylüyor vallaha :D

İyidir iyidir :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Cavit Doğan
Ağam niye öyle diyorsun ki , ne varmış evlilikte :bravo::rolleyes::D

Evlilik kale gibidir. Dışardaki girmek ister, içerdeki çıkmak..

Biz kale surlarından sana bağırıp kendimizi yırtıyoruz gelme kardeşim bi .ok yok burda diye. Eee nolucak duymuyorsunki bizi sen, telefon kulaklığını takmış müzik dinleyerek geliyorsun bakalım...

Gel Ali gel.. :lol2:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Bunlar alıştırma, 4.kata bir münübüz dolusu eşya taşıtırlar böyle....

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Ali kardeşim; "Alyansa lanet halkası"

"bekarlığada sulatanlık" diyen atalarını dinle

Yanlış yola girme.

Otur oturduğun yerde. :bravo:

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy
Evlilik kale gibidir. Dışardaki girmek ister, içerdeki çıkmak..

Biz kale surlarından sana bağırıp kendimizi yırtıyoruz gelme kardeşim bi .ok yok burda diye. Eee nolucak duymuyorsunki bizi sen, telefon kulaklığını takmış müzik dinleyerek geliyorsun bakalım...

Gel Ali gel.. :p

:dance3:

Geliyorumm ağamm :crazy:

Bunlar alıştırma, 4.kata bir münübüz dolusu eşya taşıtırlar böyle....

Şuan bir züccaciye ci açacak malzeme var elimde :rofl:

Ali kardeşim; "Alyansa lanet halkası"

"bekarlığada sulatanlık" diyen atalarını dinle

Yanlış yola girme.

Otur oturduğun yerde. :nazar:

Abi girdik bir kere bu yola :unsure:

Yanlız birşey dikkatimi çekti , sizin ağzınız baya bi yanmış anlaşılan :nazar::p

Aman, yengeler bu yazdıklarınızı duymasın :D Durduk yere tek taş almayın şimdi hahahahaha :D :D

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Sen sıra beklersen işin zor Semih. :rolleyes:

Tahir gitse, Sani var.

Bunların her biri de ümitsiz vaka. Gerçi Tahir bir adım önde. Ama Sani'nin durumu vahim. :D

:ohooh:

Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan

dönüp dönüp okuyorum. allahım tüm evli erkekleri sen koru yarabbim.

Yorum bağlantısı
Cavit Doğan

Forumda bayağı içi yanan varmış bee.. :rolleyes:

dönüp dönüp okuyorum. allahım tüm evli erkekleri sen koru yarabbim.

Aminn..

Yorum bağlantısı
Fatih Ada
(düzenlendi)

Buyur burdan yak :rolleyes:

Beyaz atlı prens :D

tarihinde Fatih Ada tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya
:rolleyes:

Abi o yine iyi halimdi benim. :ohooh:

Şu anki halimi görseniz, en yakın sınır kapısında soluğu alıp, sınır ülkeye iltica talep edersiniz. :D

Bi foto gönderde görelim Ahmet Abi.

Bu arada bekarlık sultanlık diyen arkadaşlara soruyorum. Hangi sultan don çorap yıkayıp yemek yapıp temizlik yapıyor :nazar:

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Çamaşır makinesi var, gündelik temizlikçiler var, kuru temizlemeciler var, lokantalar var...

Var oğlu var...

Yaratıcı cevap :D

Hala anne babamla yaşarım. Tamam belki istediğim hatunu şak diye eve getirip istediğimi yapamıyorum ama, işten yorgun argın dönünce yemeğimin hazır olmasını, yatağımın hazır olmasını bir çok şeye değişemeyebilirim :D

Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

Evlilik öncesi nikah memuru çiftlere sorar; son defa birlikte evet demeye hazır mısınız? :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...