Misafir 9 Ekim 2011 Paylaş 9 Ekim 2011 Bu da benim kendi ilk diorama çalışmam.Sizinle paylaşmak istedim uygun bir zamanda daha da gelişmişini yapmayı düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Ekim 2011 Paylaş 9 Ekim 2011 Elinize sağlık güzel olmuş teşekkür ederim çok sağol. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Ekim 2011 Paylaş 9 Ekim 2011 teşekkür ederim.. İnternette bu işin psikopatları var. Gerçekten çok örnekler var ekliyorum biraz fazla ama çok sevdiklerim daha doğrusu hedeflerim Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 9 Ekim 2011 Paylaş 9 Ekim 2011 Yerde olan askerlerin üzerine biraz çamur atmak lazım o alanda o kadar temiz olamazlar Yorum bağlantısı
Misafir 9 Ekim 2011 Paylaş 9 Ekim 2011 Yerde olan askerlerin üzerine biraz çamur atmak lazım o alanda o kadar temiz olamazlar haklısın hocam diğer resimlerdeki detaylara bakınca neler eksik neler benim diaromada Yorum bağlantısı
Cem Işık 9 Ekim 2011 Paylaş 9 Ekim 2011 Elinde fincan olan göbekli amca türk sanırım,araç maskelemede kullanılan gazeteler hürriyet ve eki de kelebek:) Yorum bağlantısı
Misafir 9 Ekim 2011 Paylaş 9 Ekim 2011 Elinde fincan olan göbekli amca türk sanırım,araç maskelemede kullanılan gazeteler hürriyet ve eki de kelebek:) kesinlikle onları nasıl yaptı çözemedim Yorum bağlantısı
Cem Işık 9 Ekim 2011 Paylaş 9 Ekim 2011 kesinlikle onları nasıl yaptı çözemedim Bizim gurbetçilerden olsa gerek,plakalar da hep 34:) Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 9 Ekim 2011 Paylaş 9 Ekim 2011 Çok güzel olmuş, Ben bilhassa ikinci dünya temalı dioramları beğeniyorum, adamlar yapmış yav. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 10 Ekim 2011 Paylaş 10 Ekim 2011 zevkli bir çalışmaymış, başarılar örneklerde çok güzel. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ekim 2011 Paylaş 10 Ekim 2011 yapmak için genel malzemeleri yazabilirmisin? Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ekim 2011 Paylaş 10 Ekim 2011 yapmak için genel malzemeleri yazabilirmisin? ilk önce ne yapmak istiyorsun hocam onu söyle. ben sana yardımcı olayım. Savaş tamirhane tren gar istasyon vs. hangisini istiyorsan ona göre benim tank dioramasın da tank maketini yaklaşık 1 ay sürdü 5 nci seviye tank modeli motor ve iç aksamı baya yordu. geri kalan en kolay işi parana ve yaratıcılığına kalmış benim yaptığım masraf tank maketi,ağaçlar,boyalar oldu. geri kalan tamamen kibrit çöpü toprak taş. alt kalıp ise babanın hediyesi :lol2: genel anlamda resimlerde gördüğün her şey satılıyor adamlar alet edevat araçlar hatta bir kaç yerde sadece minyatür oda şeklinde tamirhane(içi boş) halde satılıyordu. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ekim 2011 Paylaş 10 Ekim 2011 Neler yapıyor millet. hastalık bu başka bir şey değil. Vakit nakit olduğu sürece ben bu hastalığı seviyorum Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 10 Ekim 2011 Paylaş 10 Ekim 2011 Güzelmiş..Vakit olsa bende bir şeyler yapmayı isterdim..Mesela vahşi doğa güzel olurdu.Maketleri de bolca her yerde var.Temin edilebilir Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ekim 2011 Paylaş 10 Ekim 2011 Hocam haklısın zemin çalışması için toprak kum ve otlar satılıyor. bunlar maliyeti artırıyordu bende ilk olduğu için para harcamadım ikinci çalışmalar için onları düşünüyorum. Ankara'da bir yer var isterseniz size link gönderebilirim online satışta yapılıyor. Yorum bağlantısı
Umut Özkan 10 Ekim 2011 Paylaş 10 Ekim 2011 nasıl bir malzemeden yapılıyor bir çok şey hazır alınıyordur her halde, üzerinde oynamalarla ne hale geliyorlar çok güzel valla elinize sağlık devamı da gelsin lütfen Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Ekim 2011 Paylaş 10 Ekim 2011 Harika gerçekten, gerçekçiliğine bayıldım, bir ara böyle şeyleri yakından görmüştüm, dibine kadar girip dakikalarca izlemiştim, yüz ifadeleri bile süperdi, sanki gerçeğini ışınla küçültmüşler gibiydi, birde bu çok ileri seviyede maketlerin arabaları var, anahtarı çevirsen gidecek gibi, o derece yani, insan seyredip hayallere dalıyor resmen, süper bir olay gerçekten. Yorum bağlantısı
Aydın Sert 10 Ekim 2011 Paylaş 10 Ekim 2011 Çok hoş.Diorama işi ayrı bir dünya. Manken, maket, ışık vb. şeylerle bir ortamı canlandırmaya diorama deniliyor abi. eğer buna(minyatür gibi olana yani) diorama deniliyorsa, daha büyüklerine panorama deniliyor olsa gerek(örneğin Topkapı 1453 Panorama gibi). yanılıyorsam düzeltilebilir. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ekim 2011 Paylaş 11 Ekim 2011 Valla internette malzeme satan bir site buldum ama adam gibi birşeyler yapmak istiyorsak epey tuzlu olacağa benziyor,yalnız ben bu çalışmalara bayıldım...http://www.modelizmo.com/urunler.asp?gid=405 hocam sana benim aldığım 4 adet 13 cm ağaç fiyatı 15 tl idi en basit ağacının fiyatı bu. otların fiyatları gram üzerinden satılıyor taşlar gram üzerinden. yani ciddi bir çalışma için mesela o tamirhane için 300 400 tl gibi harcama yapılır. Araçların fiyatları hakkında bir şey diyemem bulmak lazım Yorum bağlantısı
Recommended Posts