İçeriğe Yönlendir

Buda Benim Hobim :)

Başar Mert

Recommended Posts

Başar Mert

Ben uzun zamandır bağlama çalıyorum hobi olarak yapıyorum maalesef hobi sayılırsa buda diye ekledim bende :) Keske profesyonel olarak yapabilseydim ama hayat şartları aahhh ahhh.

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Ertan Çabuk

15 sene çaldım. kendi kendime öğrenmiştim. taa ki büyük oğlum 4 yaşında bağlamamı yere vurup patlatana kadar. anladım ki onlar büyüyene kadar evde bağlama olmayacaktı.

canım gidiyor bağlamanın sesine

Yorum bağlantısı
Ercan Çakır

hele alttan bendir, dilsiz kaval ve birde klasik gitar ile desteklenirse tadına doyamazsınız... aaahh ahhhh üniversite zamanları...

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Bende ortaokuldan beri kendi kendime tın tın bir şeyler çalmaya çalıştım hiç kendi bağlamam olmamıştı, iki yıl önce kendi bağlamamı aldım, bazen kafam karışık iken oturup çalıyorum çok iyi oluyor, (tabi hanımın duymaması gerekiyor, bağlamanın sesi biraz dertli olunca içimizi daralttın çalma diyor :D)

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

güzel bir hobi, bir zamanlar bende org almıştım ama nafile nerde bende o kabiliyet, bunun için önce müzik kulağı olması gerekiyor.

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Fatih Öztürk27

Bağlama konusunda hevesim kursağımda kaldı. 2.el bir divam sazı almıştım bi dünya para vererek. Çocuk küçüktü ses olur dediler çaldırmadılar çocuk biraz büyüdü rahat vermedi ki çalalım. Biraz daha büyüyünce bizim sazın sonı geldi. kırıldı. Yapmayı istediğim bir hobiydi. Siz yapıyorsunuz ne güzel.

Yorum bağlantısı
Misafir

:) bende bağlamaya heves edip Klavyeye başladım...

Sebebide şu oldu , klavyede her ses var zaten diyerek heves zamanla işim,mesleğim oldu ;)Askerdede bunun sayesinde orduevinde piyanist olarak bitirdim askerliği :)

Ankaraya gelincede bıraktım...

8 senedir profosyonel olarak çalıyordum :) klavye ; korg pa55 tr...

Zamanla kendinizi geliştirirsiniz yeterki istek olsun ve birazda müzik kulağı...

Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

6 sene Halk oyunlarında oynadım tabi Zeybek ağırlıklı..

o zamandan beri bağlama hevesim vardı.. Babam kurs eve uzak ve küçüksün daha diyerek göndermemişti. Üniversite 1. sınıfta bir hevesle bağlama dersini aldım ama ders falan görmedik sadece bağlama almama yardımcı oldular.. 3 yıldır çalıyorum ama okulun gram faydası olmadı.. Herşeyi kulaktan çalıyorum o yüzdende kendimi fazla geliştiremedim.. Ama profesyonel olmasamda bağlama çalmayı çalandan dinlemeyi çok seviyorum..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...