Guest Fatih Acar 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 Merhaba arkadaaşlar, Ekim 2011 yılında 8400 TL ye aldığım KA2 yı bugün 8000 TL ye satmış bulunuyorum. Darısı KA' dan çekenlerin başına. Gerçekten üzerimden bir yük kalkmış durumda (gerçi kızım memnunda ama!) Sizlerle gene beraber olmaya devam edeceğim. Kazasız sürüşler. ABİ HAYIRLI OLSUN.DARISI BENİM BAŞIMA. 1 Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş 13 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2012 ABİ HAYIRLI OLSUN.DARISI BENİM BAŞIMA. Fatih Bey, teşekkür ederim, ancak çok çabuk pes etmek yok! Hikmet Bey hayırlısı olsun. Bizler de sizinle tanışmış olduk Ka aldığınız için. Foruma uğrayın muhakkak, sizin de paylaşacak epey tecrübeniz oldu araçla ilgili... Cihan Bey teşekkürler, ben her zaman burada olacağım. 1 Yorum bağlantısı
Barış Kalkan 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 Hikmet abi hayırlı olsun Fatih gibi darısı benim başıma demicem Allah arabama sıkıntı vermesin çok seviyorum arabamı 2 Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş 13 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2012 Hikmet abi hayırlı olsun Fatih gibi darısı benim başıma demicem Allah arabama sıkıntı vermesin çok seviyorum arabamı Barış, gerçekten temiz bir KA ' ya denk gelsem gene alırım, ama artık yaş olarak (engenci 2001 model diye biliyorum) bira zor ama , arabaının üretim tekniği de çok ilginç. ben eletrikiçime gitittiğim zaman, bakmamak için elinden gelen her türlü mazereti sıralıyordu. benim arabada da elektrik sıkıntısı fazlaydı. Son zamanda rölanti valfi sıkıntısı baş göstermeye başlamıştı.... neysa alana da hayırlı olsun bana da ... 1 Yorum bağlantısı
Halil Hıdırlar 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 Hikmet bey hayırlısı olsun, yakında bende satacağım aile büyüdüğünden dolayı. 1 Yorum bağlantısı
Guest Fatih Acar 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 DEĞERLİ ARKADAŞLARIM, BUGÜN HİKMET ABİDEN SONRA ARABAMI 9500 TL'YE SATMIŞ BULUNMAKTAYIM. BOĞAZIMDA HALA DÜĞÜM VAR YEMİNLE GÖZÜMÜN ÖNÜNDEN BIT BIT BIT GİTTİ ARABA... 1 Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş 13 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2012 DEĞERLİ ARKADAŞLARIM, BUGÜN HİKMET ABİDEN SONRA ARABAMI 9500 TL'YE SATMIŞ BULUNMAKTAYIM. BOĞAZIMDA HALA DÜĞÜM VAR YEMİNLE GÖZÜMÜN ÖNÜNDEN BIT BIT BIT GİTTİ ARABA... Diğer tarafta görmüştüm, olsun burada da yazayım. hayırlı olsun her iki tarafa da, iyi fiyat. Umarım ben sebep olmamışımdır. Yorum bağlantısı
Guest Fatih Acar 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 hikmet abim, bildiğin sebep sensin valla. gazına geldik... 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kilicaslan 15 Temmuz 2012 Paylaş 15 Temmuz 2012 Hikmet bey hoşgeldiniz. Moderatör arkadaşlar konuyu taşıdıktan sonra yanıtlamam daha doğru olur. Tüm sorularınızın cevabı mevcut, merak etmeyin sani bey en nihayetinde yazabiliyorum sanırım bu akşam da yazamasaydım artık yazmamın bir manası kalmıyacaktı....zira yarım saat önce ciddi bir tehlike daha atlattım...şöle kısacaözetlemek istiyorum ..aracımın yağ degişimini yaptıgımda dedimki radyatör su deposu pas içinde bunu bir çözelim .yağ değişimi yaptıgım yer evimin yanında kuzguncukta bir ustaya git o çözssün deyince rahatladım ...iyi bnari hep ona giderim dedim...usta dediki bu pas hava almasından ..kapak sorunlu olabilir...radyatör su depo kağaının orjinalini aldım ..olmadı..sorun devam ..fokur fokur kaynama sesi ve kapağın yanından sızdırma..sonra belki orjinal almadın dedi..tamam...şahsuvaroğlu sanırım hisarda gittim bir yeni kapak daha aldım değişen bişey yok....geçen yaz radyatör hortumu delinmiş susuz devam foçada conta yakmıştım...belki onunla ilgili hadi motor üst kapağı taşlatalım vs...tamam..değişen bişey yok...fana bakıldı bişey yok sızdırma varmı radyatörde ? bişey yok...hadi subaplar değişsi lastikler fincabnlar filan bu arada her olumsuz neticeden sonra iki kez conta takımıda değişti....yok ..yok...en son emme manifoldundan kaçırıyor dedi usta orjinalide yok çıkmasıda yok dedi ben bişeler yaptım dedi..sonuçta 650 tl masraf ettim ama fokurda fokur kaynama sesi çıktıgım her yokuş sonrası vardı yine ve kapak civarından çok olmasada sızma vardı dışarı...ustamdan ümidi kesmek üzereyken birde bu hareket halindeyken kızrmızı ışıkta filan yavaşlarken stop etme mevzuu başlayınca forumdan takip ettiğim kadarıyla bu hız sensörü meselesiydi ..bunu bi sorim dedim usta hız sensörü yok dedi ben rolanti valfini jikleye çeviriyorum öle hallolur deyince ..gidişatatta bir yanlışlık olduğu kesinleşti...artık siz ne derseniz o olur ..bir kaç gündür forma yazmak için üye oldum ..ama anca yazabiliyorum..yarım saat öncede pendikten üsküdara gelirken hararet ışığı yanıp sönüyor kenara çektim manifoldun ordan yoğun olarak bir fısıltı sesi vardı ve azda olsa duman ..su koydum biraz bekledikten sonra ışık söndü eve kadar geldim ...arabamı seviyorum çözmek istiyorum ..lütfen işte bunun ustası budur deyin tekrar bana yada budur deyin ..bi çare ..lütfen....( bu arada panikle ne kendimi tanıttım nede formun bu zamana kadar gördüğüm en işlevsel form olduğunu söyleyebildim özür..ama canım fena halde sıkkın ...sat baskısuından bıktım usandım birde ) Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 15 Temmuz 2012 Paylaş 15 Temmuz 2012 sani bey en nihayetinde yazabiliyorum sanırım bu akşam da yazamasaydım artık yazmamın bir manası kalmıyacaktı....zira yarım saat önce ciddi bir tehlike daha atlattım...şöle kısacaözetlemek istiyorum ..aracımın yağ degişimini yaptıgımda dedimki radyatör su deposu pas içinde bunu bir çözelim .yağ değişimi yaptıgım yer evimin yanında kuzguncukta bir ustaya git o çözssün deyince rahatladım ...iyi bnari hep ona giderim dedim...usta dediki bu pas hava almasından ..kapak sorunlu olabilir...radyatör su depo kağaının orjinalini aldım ..olmadı..sorun devam ..fokur fokur kaynama sesi ve kapağın yanından sızdırma..sonra belki orjinal almadın dedi..tamam...şahsuvaroğlu sanırım hisarda gittim bir yeni kapak daha aldım değişen bişey yok....geçen yaz radyatör hortumu delinmiş susuz devam foçada conta yakmıştım...belki onunla ilgili hadi motor üst kapağı taşlatalım vs...tamam..değişen bişey yok...fana bakıldı bişey yok sızdırma varmı radyatörde ? bişey yok...hadi subaplar değişsi lastikler fincabnlar filan bu arada her olumsuz neticeden sonra iki kez conta takımıda değişti....yok ..yok...en son emme manifoldundan kaçırıyor dedi usta orjinalide yok çıkmasıda yok dedi ben bişeler yaptım dedi..sonuçta 650 tl masraf ettim ama fokurda fokur kaynama sesi çıktıgım her yokuş sonrası vardı yine ve kapak civarından çok olmasada sızma vardı dışarı...ustamdan ümidi kesmek üzereyken birde bu hareket halindeyken kızrmızı ışıkta filan yavaşlarken stop etme mevzuu başlayınca forumdan takip ettiğim kadarıyla bu hız sensörü meselesiydi ..bunu bi sorim dedim usta hız sensörü yok dedi ben rolanti valfini jikleye çeviriyorum öle hallolur deyince ..gidişatatta bir yanlışlık olduğu kesinleşti...artık siz ne derseniz o olur ..bir kaç gündür forma yazmak için üye oldum ..ama anca yazabiliyorum..yarım saat öncede pendikten üsküdara gelirken hararet ışığı yanıp sönüyor kenara çektim manifoldun ordan yoğun olarak bir fısıltı sesi vardı ve azda olsa duman ..su koydum biraz bekledikten sonra ışık söndü eve kadar geldim ...arabamı seviyorum çözmek istiyorum ..lütfen işte bunun ustası budur deyin tekrar bana yada budur deyin ..bi çare ..lütfen....( bu arada panikle ne kendimi tanıttım nede formun bu zamana kadar gördüğüm en işlevsel form olduğunu söyleyebildim özür..ama canım fena halde sıkkın ...sat baskısuından bıktım usandım birde ) İstanbulda Osman ustaya gidin http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/223690-osman-ve-fatih-maslakta-tasiniyor/ Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Temmuz 2012 Paylaş 15 Temmuz 2012 sani bey en nihayetinde yazabiliyorum sanırım bu akşam da yazamasaydım artık yazmamın bir manası kalmıyacaktı....zira yarım saat önce ciddi bir tehlike daha atlattım...şöle kısacaözetlemek istiyorum ..aracımın yağ degişimini yaptıgımda dedimki radyatör su deposu pas içinde bunu bir çözelim .yağ değişimi yaptıgım yer evimin yanında kuzguncukta bir ustaya git o çözssün deyince rahatladım ...iyi bnari hep ona giderim dedim...usta dediki bu pas hava almasından ..kapak sorunlu olabilir...radyatör su depo kağaının orjinalini aldım ..olmadı..sorun devam ..fokur fokur kaynama sesi ve kapağın yanından sızdırma..sonra belki orjinal almadın dedi..tamam...şahsuvaroğlu sanırım hisarda gittim bir yeni kapak daha aldım değişen bişey yok....geçen yaz radyatör hortumu delinmiş susuz devam foçada conta yakmıştım...belki onunla ilgili hadi motor üst kapağı taşlatalım vs...tamam..değişen bişey yok...fana bakıldı bişey yok sızdırma varmı radyatörde ? bişey yok...hadi subaplar değişsi lastikler fincabnlar filan bu arada her olumsuz neticeden sonra iki kez conta takımıda değişti....yok ..yok...en son emme manifoldundan kaçırıyor dedi usta orjinalide yok çıkmasıda yok dedi ben bişeler yaptım dedi..sonuçta 650 tl masraf ettim ama fokurda fokur kaynama sesi çıktıgım her yokuş sonrası vardı yine ve kapak civarından çok olmasada sızma vardı dışarı...ustamdan ümidi kesmek üzereyken birde bu hareket halindeyken kızrmızı ışıkta filan yavaşlarken stop etme mevzuu başlayınca forumdan takip ettiğim kadarıyla bu hız sensörü meselesiydi ..bunu bi sorim dedim usta hız sensörü yok dedi ben rolanti valfini jikleye çeviriyorum öle hallolur deyince ..gidişatatta bir yanlışlık olduğu kesinleşti...artık siz ne derseniz o olur ..bir kaç gündür forma yazmak için üye oldum ..ama anca yazabiliyorum..yarım saat öncede pendikten üsküdara gelirken hararet ışığı yanıp sönüyor kenara çektim manifoldun ordan yoğun olarak bir fısıltı sesi vardı ve azda olsa duman ..su koydum biraz bekledikten sonra ışık söndü eve kadar geldim ...arabamı seviyorum çözmek istiyorum ..lütfen işte bunun ustası budur deyin tekrar bana yada budur deyin ..bi çare ..lütfen....( bu arada panikle ne kendimi tanıttım nede formun bu zamana kadar gördüğüm en işlevsel form olduğunu söyleyebildim özür..ama canım fena halde sıkkın ...sat baskısuından bıktım usandım birde ) Sizin en büyük probleminiz yanlış usta bulmanızdan olmuş. Ersen yanıtlamış, Osman usta KA'ların piri. Yalnız masrafınız büyük gibi duruyor zira hararet görmüşse motorun durumuna göre motor yapılması gerekebilir. Yorum bağlantısı
Fırat Özdemir 15 Temmuz 2012 Paylaş 15 Temmuz 2012 osman usta liderlerden ayrıldımı? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Temmuz 2012 Paylaş 15 Temmuz 2012 osman usta liderlerden ayrıldımı? 1 sene olmuştur herhalde. Yorum bağlantısı
Fırat Özdemir 15 Temmuz 2012 Paylaş 15 Temmuz 2012 2011 ekim gibi peryodik bakımda oradaydı. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Temmuz 2012 Paylaş 15 Temmuz 2012 2011 ekim gibi peryodik bakımda oradaydı. O zaman, zaman hızlı geçiyormuş Yorum bağlantısı
Ahmet Kilicaslan 16 Temmuz 2012 Paylaş 16 Temmuz 2012 O zaman, zaman hızlı geçiyormuş Peki osman ustayi nasil bulurum lidrler otoda degilse yani Yorum bağlantısı
Serhat Çitak 16 Temmuz 2012 Paylaş 16 Temmuz 2012 Peki osman ustayi nasil bulurum lidrler otoda degilse yani Forumda osman ustanın numarası yer bilgisi mevcut gözatın görürsünüz Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 16 Temmuz 2012 Paylaş 16 Temmuz 2012 Peki osman ustayi nasil bulurum lidrler otoda degilse yani http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/223690-osman-ve-fatih-maslakta-tasiniyor/ Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Temmuz 2012 Paylaş 16 Temmuz 2012 Taşınma olmadı ama, verilen linkte ilk mesajdaki yerlerindeler hala. Yorum bağlantısı
Ahmet Kilicaslan 16 Temmuz 2012 Paylaş 16 Temmuz 2012 Taşınma olmadı ama, verilen linkte ilk mesajdaki yerlerindeler hala. tamamdır yarın mersine gidiyorum şimdi hiç denemeyim ..ama çarşamba gelir gelmez osman ustayı bulacam mutlaka ..çok teşekkür ederim ilginiz için ...aslında farkındayım böyle bir arbamız varsa ustasından emin olmalıydık....ufak tefek masraftan kaçalım derken umarım büyük bir soruna yol açmamışımdır.. Yorum bağlantısı
Guest Fatih Acar 29 Temmuz 2012 Paylaş 29 Temmuz 2012 ahmet bey, bu forumda halledemeyeceğiniz bir problem olmayacaktır. mutlaka çözüm var. eski bir ka kullanıcısı olarak benım kronık problemlerı hıc bıtmeyen arabamla usta bulunmayan ankarada cok sıkıntı yasamadım. ve emın olun başka araba olsa o hararette bır adım daha gıtmezdi. Yorum bağlantısı
Erhan Torun 28 Eylül 2014 Paylaş 28 Eylül 2014 Merhaba 98 model aracım 4 ve 5. Viteslerde 2000-3000 devir aralığında titreme yapıyor. Nedeni hakkında fikirlerinizi alabilirmiyim.Tesekkurler. Yorum bağlantısı
Alper Sakalli 28 Eylül 2014 Paylaş 28 Eylül 2014 80 ve üzeri gidiyorken titreme yapıyorsa tekerleklere balans yaptırmalısınız. Yorum bağlantısı
Erhan Torun 28 Eylül 2014 Paylaş 28 Eylül 2014 Rot balans yapıldı. 3000 devrin üzerinde biraz zorlayınca, titreme kesiliyor. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Eylül 2014 Paylaş 28 Eylül 2014 Merhaba 98 model aracım 4 ve 5. Viteslerde 2000-3000 devir aralığında titreme yapıyor. Nedeni hakkında fikirlerinizi alabilirmiyim.Tesekkurler. Titreme ateşleme kaynaklı sanıyorum. Buji ve kabloları "orjinalleri" ile değiştirin. Bujiler Motorcraft Platinum olmalı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts