Burak Balıkçı 26 Ekim 2011 Paylaş 26 Ekim 2011 Uğur adım adım okudum tüm iletileri. Sende mercekli Xenon furyasından nasibini almışsın Tek kelime ile harika bir iş çıkartmışsın, emeğine sağlık. Farlar gerçekten süper olmuş ancak herşeyden önemlisi gece sürüşün artık daha güvenlidir kesin Kazasız belasız kullanman dileğimle.. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 27 Ekim 2011 Yazar Paylaş 27 Ekim 2011 Öyne oldu Burak, şimdiden birdaki aracıma daha kaliteli mercek taktırmayı bile düşünmeye başladım 2 Gün önce yağmur + sis + karanlıkta test ettim gayet güzel aydınlatıyor ama birajlarda biraz az aydınlatıyor sanki yan kısımları. İlginç olan düz yolda gayet güzel yan kısımları aydınlatıyor ama dönüşlerde yan kısımların aydınlatması az gibi geliyor bana. Yorum bağlantısı
Murat Bektaş 16 Ekim 2012 Paylaş 16 Ekim 2012 Bu ürünü gittigiyora baktıgımda 120 ila 200 lira civarında para istiyorlar siz ne kadara aldınız sorabilirmiyim? Yorum bağlantısı
Misafir 16 Ekim 2012 Paylaş 16 Ekim 2012 Öyne oldu Burak, şimdiden birdaki aracıma daha kaliteli mercek taktırmayı bile düşünmeye başladım 2 Gün önce yağmur + sis + karanlıkta test ettim gayet güzel aydınlatıyor ama birajlarda biraz az aydınlatıyor sanki yan kısımları. İlginç olan düz yolda gayet güzel yan kısımları aydınlatıyor ama dönüşlerde yan kısımların aydınlatması az gibi geliyor bana. Bence bunun için dönüşlerde sislerinde aktif olacagı bir sistem yapılmalı. Yorum bağlantısı
İbrahim Can 14 Haziran 2013 Paylaş 14 Haziran 2013 Aracıma xenon yerine forum geleneği mercekli far yaptırmak istiyorum :)bu mercek xenon işinden anlamıyorum hiç. Şu linkteki işlem ve fiyat nasıldır sizce? http://www.sahibinden.com/ilan/hizmet-vasita-hizmetleri-oto-elektrik-servisi-ford-connect-bi-xenon-mercekli-far-uygulamasi-119032546/detay/ Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 14 Haziran 2013 Yazar Paylaş 14 Haziran 2013 (düzenlendi) Aracıma xenon yerine forum geleneği mercekli far yaptırmak istiyorum : : ) mercek xenon işinden anlamıyorum hiç. Şu linkteki işlem ve fiyat nasıldır sizce? http://www.sahibinden.com/ilan/hizmet-vasita-hizmetleri-oto-elektrik-servisi-ford-connect-bi-xenon-mercekli-far-uygulamasi-119032546/detay/ Mercek markası ile ilgili yazdığı yazıyı görünce gülmekten öldüm Yanlış hatırlamıyorsam forumda bu işi yapanlar var onlarla görüştünmü? 14 Haziran 2013 tarihinde Uğur Kamil tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Haziran 2013 Paylaş 14 Haziran 2013 Aracıma xenon yerine forum geleneği mercekli far yaptırmak istiyorum :)bu mercek xenon işinden anlamıyorum hiç. Şu linkteki işlem ve fiyat nasıldır sizce? http://www.sahibinden.com/ilan/hizmet-vasita-hizmetleri-oto-elektrik-servisi-ford-connect-bi-xenon-mercekli-far-uygulamasi-119032546/detay/ O ilanı kapat, pc'nin başından usulca uzaklaş Forumumuzda, Süha Demirtaş bu işler ile profosyönel olarak uğraşmakta. İrtibata geç kendisi ile. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 14 Haziran 2013 Paylaş 14 Haziran 2013 Okudum Süha abinin çok iyi olduğunu fiyatı öle görünce bir şansımı denim dedim Servet Abi teşekkür ettim. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Haziran 2013 Paylaş 17 Haziran 2013 Mercek forum geleneği değil özellikle güvenlik ve sürüş için en ideal aydınlatma seçeneği olduğu için tavsiye edilir.Mercek işlemi pahalı gelir ise yinede çakma xenon işlemi yapamamanı tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
İbrahim Can 17 Haziran 2013 Paylaş 17 Haziran 2013 Mercek forum geleneği değil özellikle güvenlik ve sürüş için en ideal aydınlatma seçeneği olduğu için tavsiye edilir.Mercek işlemi pahalı gelir ise yinede çakma xenon işlemi yapamamanı tavsiye ederim. Yapmayacağım zaten kimsenin hakkına girmek istemem.Kendimi ayarladığım da Süha abinin yanına gidicez artık 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 19 Haziran 2013 Paylaş 19 Haziran 2013 İlker Kemal de mercek işinin kompetanı dır tavsiye ederim o ne taraf da Mahmut abi ? senin farlardan istiyorum işte ne kadara maal olur acaba Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Haziran 2013 Paylaş 19 Haziran 2013 Uğur bey, Konu içindeki resimleri kontrol etme imkanı var mı? Gözükmüyorlar da. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 19 Haziran 2013 Yazar Paylaş 19 Haziran 2013 (düzenlendi) Üzerinden uzun zaman geçtiği için yüklediğim siteden silinmiş resimler. İsteyen olursa tekrar yükleyebilirim resimleri. 19 Haziran 2013 tarihinde Uğur Kamil tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Haziran 2013 Paylaş 19 Haziran 2013 Üzerinden uzun zaman geçtiği için yüklediğim siteden silinmiş resimler. İsteyen olursa tekrar yükleyebilirim resimleri. Çok iyi olur yüklemeniz, yol gösteriyor imgur'u tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 19 Haziran 2013 Yazar Paylaş 19 Haziran 2013 (düzenlendi) Mesajları düzeltemediğim için resimlerin hepsini bu mesajda paylaşiyim. 4300K Xenon var ama resimleri genelde farları yeni açtığım zaman çekiyorum O zaman mavi ile yeşil arasında çok hoş bir renkte yanıyor. 19 Haziran 2013 tarihinde Uğur Kamil tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ceyhun Gürler 30 Temmuz 2014 Paylaş 30 Temmuz 2014 çok güzel olmuş çok beğendim bikaç sorum olacak farları araç üzerinden sökmek kolaymı ? tampon sökmek gerekiyomu ? benim araç 2010 farlar aynımı ? Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 31 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 31 Temmuz 2014 çok güzel olmuş çok beğendim bikaç sorum olacak farları araç üzerinden sökmek kolaymı ? tampon sökmek gerekiyomu ? benim araç 2010 farlar aynımı ? Teşekkür ederim, zevkini çıkartım yaklaşık 1 yıl öncede sattım farları(pişmanım ama) kismetle ilerde yenisini yapıcam. 1. Farları sökmek bana göre kolay, el becerisi ve kendine güveni olmayana göre zor. Ben muayne günü sabah bu farları söküp orjinallerini takıyordum muayneden sonrada akşam orjinallerini söküp mercekli olanlarını takıyordum 30 dk almıyor sök tak. 2. Uzun lokma anahtarı varsa tamponu sökmeden farlar sökülüyor, farın altında 2 tane vida var onları sökmen lazım. 3. 2003-2014 arası farlar aynı. Yorum bağlantısı
Ceyhun Gürler 2 Ağustos 2014 Paylaş 2 Ağustos 2014 Teşekkür ederim, zevkini çıkartım yaklaşık 1 yıl öncede sattım farları(pişmanım ama) kismetle ilerde yenisini yapıcam. 1. Farları sökmek bana göre kolay, el becerisi ve kendine güveni olmayana göre zor. Ben muayne günü sabah bu farları söküp orjinallerini takıyordum muayneden sonrada akşam orjinallerini söküp mercekli olanlarını takıyordum 30 dk almıyor sök tak. 2. Uzun lokma anahtarı varsa tamponu sökmeden farlar sökülüyor, farın altında 2 tane vida var onları sökmen lazım. 3. 2003-2014 arası farlar aynı Teşekkur ederim bende çıkma far alıp bişeyler yapmayı düşünüyodum ama farların altındaki vidaları sökebileceğimi sanmıyorum görünmüyo bile Yorum bağlantısı
Recommended Posts