İçeriğe Yönlendir

Connect'e Hella Bi-Xenon Uygulama

Uğur Kamil

Recommended Posts

Burak Balıkçı

Uğur adım adım okudum tüm iletileri. Sende mercekli Xenon furyasından nasibini almışsın ;)

Tek kelime ile harika bir iş çıkartmışsın, emeğine sağlık.

Farlar gerçekten süper olmuş ancak herşeyden önemlisi gece sürüşün artık daha güvenlidir kesin :)

Kazasız belasız kullanman dileğimle..

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Öyne oldu Burak, şimdiden birdaki aracıma daha kaliteli mercek taktırmayı bile düşünmeye başladım :bravo:

2 Gün önce yağmur + sis + karanlıkta test ettim gayet güzel aydınlatıyor ama birajlarda biraz az aydınlatıyor sanki yan kısımları. İlginç olan düz yolda gayet güzel yan kısımları aydınlatıyor ama dönüşlerde yan kısımların aydınlatması az gibi geliyor bana.

Yorum bağlantısı
  • 11 ay sonra...
Murat Bektaş

Bu ürünü gittigiyora baktıgımda 120 ila 200 lira civarında para istiyorlar siz ne kadara aldınız sorabilirmiyim?

Yorum bağlantısı
Misafir

Öyne oldu Burak, şimdiden birdaki aracıma daha kaliteli mercek taktırmayı bile düşünmeye başladım :)

2 Gün önce yağmur + sis + karanlıkta test ettim gayet güzel aydınlatıyor ama birajlarda biraz az aydınlatıyor sanki yan kısımları. İlginç olan düz yolda gayet güzel yan kısımları aydınlatıyor ama dönüşlerde yan kısımların aydınlatması az gibi geliyor bana.

Bence bunun için dönüşlerde sislerinde aktif olacagı bir sistem yapılmalı. :good1:

Yorum bağlantısı
  • 7 ay sonra...
Uğur Kamil
(düzenlendi)

Aracıma xenon yerine forum geleneği mercekli far yaptırmak istiyorum : : :)) mercek xenon işinden anlamıyorum hiç. Şu linkteki işlem ve fiyat nasıldır sizce?

http://www.sahibinden.com/ilan/hizmet-vasita-hizmetleri-oto-elektrik-servisi-ford-connect-bi-xenon-mercekli-far-uygulamasi-119032546/detay/

Mercek markası ile ilgili yazdığı yazıyı görünce gülmekten öldüm :) Yanlış hatırlamıyorsam forumda bu işi yapanlar var onlarla görüştünmü?

tarihinde Uğur Kamil tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Aracıma xenon yerine forum geleneği mercekli far yaptırmak istiyorum :)bu mercek xenon işinden anlamıyorum hiç. Şu linkteki işlem ve fiyat nasıldır sizce?

http://www.sahibinden.com/ilan/hizmet-vasita-hizmetleri-oto-elektrik-servisi-ford-connect-bi-xenon-mercekli-far-uygulamasi-119032546/detay/

O ilanı kapat, pc'nin başından usulca uzaklaş :)

Forumumuzda, Süha Demirtaş bu işler ile profosyönel olarak uğraşmakta. İrtibata geç kendisi ile.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Okudum Süha abinin çok iyi olduğunu fiyatı öle görünce bir şansımı denim dedim Servet Abi teşekkür ettim. :)

Yorum bağlantısı

Mercek forum geleneği değil özellikle güvenlik ve sürüş için en ideal aydınlatma seçeneği olduğu için tavsiye edilir.Mercek işlemi pahalı gelir ise yinede çakma xenon işlemi yapamamanı tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Mercek forum geleneği değil özellikle güvenlik ve sürüş için en ideal aydınlatma seçeneği olduğu için tavsiye edilir.Mercek işlemi pahalı gelir ise yinede çakma xenon işlemi yapamamanı tavsiye ederim.

Yapmayacağım zaten kimsenin hakkına girmek istemem.Kendimi ayarladığım da Süha abinin yanına gidicez artık :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

İlker Kemal de mercek işinin kompetanı dır tavsiye ederim  :good1:

o ne taraf da Mahmut abi ? senin farlardan istiyorum işte ne kadara maal olur acaba

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Uğur bey,

Konu içindeki resimleri kontrol etme imkanı var mı? Gözükmüyorlar da.

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil
(düzenlendi)

Üzerinden uzun zaman geçtiği için yüklediğim siteden silinmiş resimler. İsteyen olursa tekrar yükleyebilirim resimleri.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Üzerinden uzun zaman geçtiği için yüklediğim siteden silinmiş resimler. İsteyen olursa tekrar yükleyebilirim resimleri.

Çok iyi olur yüklemeniz, yol gösteriyor :)

imgur'u tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil
(düzenlendi)

Mesajları düzeltemediğim için resimlerin hepsini bu mesajda paylaşiyim.

ij2v.jpg

gupw.jpg

a3lp.jpg

m8r.jpg

nfd9.jpg

h00s.jpg

aa0b.jpg

owt6.jpg

bwk0.jpg

z2p8.jpg

pnp6.jpg

0lsg.jpg

71k2.jpg

0l78.jpg

xbpc.jpg

md5k.jpg

5avi.jpg

5zb8.jpg

hdne.jpg

fozh.jpg

4300K Xenon var ama resimleri genelde farları yeni açtığım zaman çekiyorum :biggrin: O zaman mavi ile yeşil arasında çok hoş bir renkte yanıyor.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Ceyhun Gürler

çok güzel olmuş çok beğendim bikaç sorum olacak 

farları araç üzerinden sökmek kolaymı ?

tampon sökmek gerekiyomu ?

benim araç 2010 farlar aynımı ? 

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

çok güzel olmuş çok beğendim bikaç sorum olacak 

farları araç üzerinden sökmek kolaymı ?

tampon sökmek gerekiyomu ?

benim araç 2010 farlar aynımı ? 

Teşekkür ederim, zevkini çıkartım yaklaşık 1 yıl öncede sattım farları(pişmanım ama) kismetle ilerde yenisini yapıcam.

1. Farları sökmek bana göre kolay, el becerisi ve kendine güveni olmayana göre zor. Ben muayne günü sabah bu farları söküp orjinallerini takıyordum muayneden sonrada akşam orjinallerini söküp mercekli olanlarını takıyordum 30 dk almıyor sök tak.

2. Uzun lokma anahtarı varsa tamponu sökmeden farlar sökülüyor, farın altında 2 tane vida var onları sökmen lazım.

3. 2003-2014 arası farlar aynı.

Yorum bağlantısı
Ceyhun Gürler

Teşekkür ederim, zevkini çıkartım yaklaşık 1 yıl öncede sattım farları(pişmanım ama) kismetle ilerde yenisini yapıcam.

1. Farları sökmek bana göre kolay, el becerisi ve kendine güveni olmayana göre zor. Ben muayne günü sabah bu farları söküp orjinallerini takıyordum muayneden sonrada akşam orjinallerini söküp mercekli olanlarını takıyordum 30 dk almıyor sök tak.

2. Uzun lokma anahtarı varsa tamponu sökmeden farlar sökülüyor, farın altında 2 tane vida var onları sökmen lazım.

3. 2003-2014 arası farlar aynı

Teşekkur ederim bende çıkma far alıp bişeyler yapmayı düşünüyodum ama farların altındaki vidaları sökebileceğimi sanmıyorum görünmüyo bile  :nea:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...