İçeriğe Yönlendir

Connect'e Hella Bi-Xenon Uygulama

Uğur Kamil

Recommended Posts

Uğur Kamil
Nasıl mı olmuş??? :)

Süper olmuş... :)

Elinize sağlık,inşallah muayenede sorun yaşamazsın...sinyal???

Benimde hoşuma gitti ilk görünce ama karanlık yolda çok merak ediyorum nasıl aydınlatıyor diye hala gelmedi babam. Arayıpta nerdesiin diye sormaya korkuyorum normalde bi pazar günü arabayı kullanıyor onada el koydum bugün :rolleyes:

Sinyallerde bi sorun yok, normal orjinalde oldugu gibi çalışıyor...

Harika olmuş,güle güle kullanın,servet abininde ellerine sağlık...Tam benim fusiona göre bir çalışma,bendemi yapsam acaba :police:

Teşekkür ederim. Servet abi olmasa kafama takılan çok şey olacaktı burda oldugu zaman denk gelmesi çok güzel oldu.

Farlar aşa yukarı senin araçla aynı güzel durur ondada.

Yorum bağlantısı
Misafir

Harkulade oldu ellerine cebine sağlık. :good1::(:):nazar::nazar:

Park için geceuçuşunda bişiler yazmıştım onlarıda düşün derim. :good1:

Üstten çekilen fotoda acayip durmuş cidden mercek kapagı çok önemli bu artık su götürmez.

Parklara için taktıgın ledin ışık yönünü farın camına çevir ışığı içeri versin iç anbiansı çok daha güzel görünür diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil
(düzenlendi)

Düz duvar resimlerini başka zaman eklerim aklıma düz duvr olan boş alan gelmedi aramaklada uğraşmak istemedim...

Sokak lambası olmayan yoldaki aydınlatmasını çok beğendim, hem uzun hemde kısa olarak. Eskilerden daha uzun ve geniş alanı aydınlatıyor ve en önemlisi şu noktada ışık birazdaha fazla galiba diyemiyorsun çünkü heryer eşit aydınlanıyor...

Şu iki __/--- şekil mesafe uzadıkca üst üste gelmiyor arada 3-4 cm fark kalıyor. Sol farınki aşa yukarı yolun sağ cizgisine geliyor sağ far hafif içeriye bakacak şekildemi ayarlamamı lazım?

Bu sorun(sorunmu onuda bilmiyorum) dışında iki mercegin çizgiside tamamen düz ve hatasız...

17469.jpg

Buda yol aydınlatması.

17590.jpg

17604.jpg

tarihinde U?ur Kamil tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Parklara için taktıgın ledin ışık yönünü farın camına çevir ışığı içeri versin iç anbiansı çok daha güzel görünür diye düşünüyorum.

Zaten öyle Oktayım Tokerim :p

Uğur eskilere göre çok iyi gelebilir ancak ayar istiyor. Uzunlar odaklanmamış.

Yorum bağlantısı
Misafir
Zaten öyle Oktayım Tokerim :p

Aklıma geldi aslında kesin ustam öyle yapmıştır diye ama resimde çok seçemedim led dışa bakıyor gibi geldi ve dedim yazayım. :nazar:

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil
Zaten öyle Oktayım Tokerim :)

Yarın bakıma gittigimde orda tekrar ayarlatıcam farları Servet abi. Sorun ne oldugunu anlaşılıyormu resimde peki? Ona göre şu ayarı yap derdim farı ayarlayana...

Harkulade oldu ellerine cebine sağlık. :):p:nazar::nazar::nazar:

Park için geceuçuşunda bişiler yazmıştım onlarıda düşün derim. :)

Üstten çekilen fotoda acayip durmuş cidden mercek kapagı çok önemli bu artık su götürmez.

Teşekkür ederim. Aydınlatmasını begendim ve 4300K seçmekle dogru bi karar vermişim.

Park lambası konusuna gelince yarınki muayneyi sorunsuz atlatiyim ondan sonra 3 ay var önümde karar verir ençok yakışanı yaparım...

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

tek eksiğin ön tanponu makyajlı yaparsan guzel olur

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil
tek eksiğin ön tanponu makyajlı yaparsan guzel olur

Cebimden tek kuruş çıkmadan takacak varsa taktırırm. Askerden gelene kadar park lambası dışında şuanda araca başka masraf yaptıramaz bana kimse.

Ocakta istanbula gelicem gezmeye biraz para biriktirmem gerek böyle arabaya masraf etmeye devam edersem istanbula gelmeye tek kuruş kalmayacak ortada :)

Ayrıca şartlarda bi değişiklik olmazda askerden gelince 2009-2010 makyajlı 110 ps glx alıcam istedigim gibi bi araç denk gelirse. Bundaki herşeyide ona aktarırım :)

Yorum bağlantısı
Aydın Sert
(düzenlendi)

önce maşaallah diyeyim, sonra ellerine sağlık ve cebine bereket diyeyim :good1: zaten aracını beğeniyordum şimdi daha çok beğeniyorum. benim araç için model olabilecek bi aracın var. Allah kaza bela göstermesin. gerçekten çok güzel olmuş hatta mükemmel. al sana ayrıcalıklı connect :):police: tebrik ederim, tekrar maşaallah. :)

edit: imla

tarihinde Ayd?n Sert tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Uğur Kamil
(düzenlendi)
önce maşaallah diyeyim, sonra ellerine sağlık ve cebine bereket diyeyim :nazar: zaten aracını beğeniyordum şimdi daha çok beğeniyorum. benim araç için model olabilecek bi aracın var. Allah kaza bela göstermesin. gerçekten çok güzel olmuş hatta mükemmel. al sana ayrıcalıklı connect :good1::) tebrik ederim, tekrar maşaallah. :lol2:

edit: imla

Teşekkür ederim. Servisteki çalışanlar stoplarıma hayran kalmıştı, bugün bakıma gittigimde farlar hakkında ne söyleyecekler bakalım :lol2:

tarihinde U?ur Kamil tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar
Cebimden tek kuruş çıkmadan takacak varsa taktırırm. Askerden gelene kadar park lambası dışında şuanda araca başka masraf yaptıramaz bana kimse.

Ocakta istanbula gelicem gezmeye biraz para biriktirmem gerek böyle arabaya masraf etmeye devam edersem istanbula gelmeye tek kuruş kalmayacak ortada :lol2:

Ayrıca şartlarda bi değişiklik olmazda askerden gelince 2009-2010 makyajlı 110 ps glx alıcam istedigim gibi bi araç denk gelirse. Bundaki herşeyide ona aktarırım :glare:

inşallah 110 lugunu almak nasip eder fazla masraflı iş değil taş çatlasın 100 130 lira arası tutar istanbulada bekleriz

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

güle güle kullan, Servetinde eline sağlık.

Servet Gezer ford gezici servis.

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil
Çok güzel olmuş.

Yolun yan taraflarını biraz daha aydınlatması gerekiyor galiba.

Teşekkür ederim.

Bana yeterli geldi, sağ şeridi ortaladıgımda sol şeridin ortasına kadar aydınlatıyor ondan sonrada aydınlatma var ama ışık parlaklıgı düşük. Sağ faraftada durum aynı . Yolun 2 tarafınıda sorun çıkartmayacak şekilde aydınlatıyor. Belki normalde dahada iyi aydınlarması lazım orasını bilemem ama bana yeterli şuanda.

inşallah 110 lugunu almak nasip eder fazla masraflı iş değil taş çatlasın 100 130 lira arası tutar istanbulada bekleriz

Nasip kismet bakalım, aracımdan memnunum ama daha güçlü ve daha donanımlı neden olmasın diyor insan :)

Bi aksilik çıkmazsa ocak ayında toplantı olursa istanbulda katılırım. Arabayla veya arabasız. İStanbulda araba sorunum yok ama çogu semti pek bilmedigim için dolmuşla yada taksi ile gidiyorum.

güle güle kullan, Servetinde eline sağlık.

Servet Gezer ford gezici servis.

Teşekkür ederim.

Bakım ve muayne işinide hallettim bugün.

Serviste israrla adama sağ farı hafif içeri bakacak şekilde ayarla dedim sorun yok dedi ayarlamadı muaynede sağ kısa far yönü hatalı diye hafif kusur yazdılar...

Şerit led olan park lambasına bişey söylemediler sorun olmaz dedi ister böyle kullan istersen söyledigin gibi yap(sinyalı çift duylu) muayne istasyonundakı müdüre sordum.

Benım aracın muaynesini yapan kişidede Connect vardı stopları ve farları çok beğendi, adama diyorum git evrak işlerini hallet acelem var adam dur aklıma takılan şeyleri bi soiyim evrak işi kolay diyor :nazar:

Güle güle kullan Kardeşim :D

Teşekkür ederim. Şuanda tek eksik farların arka kapakları yok orjinalleri uymuyor. :) Enkısa zamanda oraya bişey uydurucam..

Yorum bağlantısı
Şaban Çolak

Hayırlı olsun Ugur güle güle kullan yakışmış yakından görmek de nasip oldu

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil
Hayırlı olsun Ugur güle güle kullan yakışmış yakından görmek de nasip oldu

Servet abii sonunda ikna eti seni Şaban abi :flowers:

Teşekkür ederim, akşam üzeri otoparktan çıkarken karşıdan 2 çocuk geliyordu çocuk yanındakine vay be farlara bak dedi diğeride sen asıl arkasındaki stoplara bak dedi. :D

Böyle güzel tepkiler geldiginde insan yaptıgı masrafa degmiş diyor...

Yorum bağlantısı
Şaban Çolak

Evet öyle oldu fırsat buldukça bende burada olacağım. Sizin tabirle bizde nalyoncuyuz ne olursa olsun ben aracımı seviyorum. Aracının diğer kişiler tarafından beğenilmesi insanı gururlandırıyor

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Ufak tefek hatalar illa oluyor. Genel olarak çok güzel olmuş. Kazasız belasız kullan..

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bence süper...

Güle güle kullan Uğur..

Evet öyle oldu fırsat buldukça bende burada olacağım. Sizin tabirle bizde nalyoncuyuz ne olursa olsun ben aracımı seviyorum. Aracının diğer kişiler tarafından beğenilmesi insanı gururlandırıyor

Şaban Bey hoşgeldiniz.. Motor düşmanı Servet sizden bahsetmişti..

Sizi burada görmek güzel..

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Foruma alıştıktan sonra günde enaz bi kere girip nevar ne yok bakma istegi duyacaksın Şaban abi...

Ufak tefek hatalar illa oluyor. Genel olarak çok güzel olmuş. Kazasız belasız kullan..

Pek hatada denmez aslında bu şekilde bile gayet güzel sadece 2 mercegin kesilme çizgisi uzak mesafede üst üste gelmiyor aradakı boşlugu görünce insanın canını sıkıyor :lol2:

Tşekkür ederim...

Bence süper...

Güle güle kullan Uğur..

Teşekkür ederim Mehmet abi, benim farları hallettikten sonra Rizede kaleye çıktık Rize manzarasına karşı çay içmek için. Servet abi Şaban abinin aracındaydı kaleye çıktık araçları park ettik tam araçtan iniyordum baktım Servet abi Şaban abinin aracının kaputunu açmış motorla uğraşıyor.

Valla bitmiş resmen yaa ellerinize sağlık çok güzel olmuş güle güle kullanın...:koskos:

Servet abiminde maşşallahı var...:lol2:

Teşekkür ederim, en güzelide burda başka bi connect'te mercek olmayışı hergören hayranlıkla bakıyor :)

Yorum bağlantısı
Şaban Çolak
(düzenlendi)
Bence süper...

Güle güle kullan Uğur..

Abi hoşbulduk forumda acemeyim henuz zamanla alışacağız artık kendini tanıtma bolumu varmı orda kendimi tanıtırdım Servet Kardeşim,Abim çok kadim dostumuz olur onun tavsiyeleri üzerine bende aranızdayım fırsat buldukça paylaşımlarda bulunacağım inşallah

tarihinde ?aban tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur
Teşekkür ederim. Şuanda tek eksik farların arka kapakları yok orjinalleri uymuyor. :nazar: Enkısa zamanda oraya bişey uydurucam..

Neden uymadı?

Yorum bağlantısı
Sinan Yalçın Durmuş

çok güzel olmuş gerçekten bi-xenonlar güle güle kullanın

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil
Neden uymadı?

Ampüle takılan H4 aparatının kkablo çıkışı yanda o nedenle kapak kapanmıyor. Kapagın biraz kesilmesi gerekiyor. Kesip takıntada yine boş kalan alan olacak o nedenle kapagın kesilen kısmına ek bişey yapmayı düşünüyorum. Bi aksilik çıkmazsa hafta sonuna kadar hallederim diye düşünüyorum...

çok güzel olmuş gerçekten bi-xenonlar güle güle kullanın

Teşekkür ederim...

Bu arada özellikle araba esnediginde baya bi uzagı aydınlatıyor kısalar acaba karşındakinin gözünümü alıyor diiyorum sonra yan kesilme çizgisinin yüksekligine bakıyorum göz alma ihtimali yok diyorum. Alışkıan değilim kısalarla bukadar uzagı görmeye :nazar:

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Anlık göz alabilir bunu standart haliylede yapıyordu. Aynısı bende de var, ki bizimki yüksek araç. Rahatsız olan görmedim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...