Uğur Çınar 30 Eylül 2011 Paylaş 30 Eylül 2011 eline sağlık benim de yapmak istediğim ve maliyet yüzünden vazgectiğim bi uygulama güle güle kullanın Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 30 Eylül 2011 Paylaş 30 Eylül 2011 Ayaklar büyük problem olur. Başka far bul bence.. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 30 Eylül 2011 Yazar Paylaş 30 Eylül 2011 eline sağlık benim de yapmak istediğim ve maliyet yüzünden vazgectiğim bi uygulama güle güle kullanın Bende maliyeti bahane ediyordum ama daha vazla dayanamadım. Teşekkür ederim. Ayaklar büyük problem olur. Başka far bul bence.. Hallettim o sorunu, aksam tamirini yapıcam Servet abi bu iş görür derse bu farı kullanıcam. Sorun çıkartırsa farı tekrar açar içinden mercegi alır başka fara takarım en fazla biraz fazladan uğraşmış olurum... Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 30 Eylül 2011 Paylaş 30 Eylül 2011 Uğur hangi ayak kırık anlamadım, iyice inceleyip gönderdim birşey görmedim Hay aksi şimdi canım sıkıldı, eğer halledemez isen haber ver başka göndereyim Kardeşim Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 30 Eylül 2011 Yazar Paylaş 30 Eylül 2011 Uğur hangi ayak kırık anlamadım, iyice inceleyip gönderdim birşey görmedimHay aksi şimdi canım sıkıldı, eğer halledemez isen haber ver başka göndereyim Kardeşim Far tasını tutan ayak Sabri abi, farı açmadan görmek zordu sadece far tası sallanıyordu. Açtım baktım kırıkmış. Tamir edicegim büyük ihtimal ama nekadar dayanır onu bilmiyorum. Eğer sorun çıkarsa haber veririm sana. Bu arada kargoda arkadaş çalışıyormuş haber verseydin 10 tl'ye hallederdik kargoyu dedi(orda çalıştıgını bilmiyordum) Boşa fazla para vermiş oldum ama olsun önemli değil... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Eylül 2011 Paylaş 30 Eylül 2011 Uğur kırık yerın resmını çeksene bi..( Tosya'dayım ) Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 30 Eylül 2011 Yazar Paylaş 30 Eylül 2011 Uğur kırık yerın resmını çeksene bi..( Tosya'dayım ) Griple şavaş eviyorum şuanda ve sabahtan beri işlerle boguşuyordum(az önce bitti) birazdan köye gidicem gelince akşam yata düşmezsem ayrıntılı resim çeker eklerim Servet abi. Buldugum çözüm gönteminide ayrıntılı eklerim. Bana iş görür gibi geldi yakından bakarsın... Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 30 Eylül 2011 Paylaş 30 Eylül 2011 Far tasını tutan ayak Sabri abi, farı açmadan görmek zordu sadece far tası sallanıyordu. Açtım baktım kırıkmış. Tamir edicegim büyük ihtimal ama nekadar dayanır onu bilmiyorum. Eğer sorun çıkarsa haber veririm sana. Bu arada kargoda arkadaş çalışıyormuş haber verseydin 10 tl'ye hallederdik kargoyu dedi(orda çalıştıgını bilmiyordum) Boşa fazla para vermiş oldum ama olsun önemli değil... Her zaman büyük sözü dinle, sana birader kargoyu araştır demiştim Far olmuyorsa haberini bekliyorum Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 30 Eylül 2011 Paylaş 30 Eylül 2011 Görmeden bişey demek zor ama kanımca, o far olmaz. Ayak tamiri kolay değil olsa da eskisi gibi olmaz. Normalde zaten ayaklar çok zayıf. Kaldı ki bu far zarar görmüş. Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 30 Eylül 2011 Yazar Paylaş 30 Eylül 2011 (düzenlendi) Her zaman büyük sözü dinle, sana birader kargoyu araştır demiştim Far olmuyorsa haberini bekliyorum Şey kem küm İşler yoğundu ve hafif grip başlandısı vardı 150m. ilerdeki kargoya gitmeye üşendim... Bunlarda kırık olan parça ve tamir ettikten sonraki hali. Bana orjinali kadar dayanıklı oldu gibi geldi. Son sözü Servet abi yakından inceleyince söyler artk... Hasta hasta bukadar oldu, makinenin ışıgı biraz fazla açıkmış beyaz alanlardaki ayrıntılar belli olmuyor. Bu kırılan yerin görüntüsü, ortasını ben deldim. Soldaki kırılan parça sağdakide ona takılıyordu. Soldaki kırılan parçanın yerine vida taktım. Vidanın parçaya oturan kısmı tam oldu ölçerek yaptırsan bukadar olurdu Vidayı far ayar yerine sabitledim ve plastik + silikonla iyise sabitledim. Yerinden çıkması imkansız gibi bişey parça kırılır vida çıkmaz. Ve orjinal gibi hareketli ve dayanıklı... Babamdan biton azar işittim bunu yaparken, hasta haste gelir gelmez uyuycagına bunlarla uğraşıyorsun daha kötü olursan hastahaneye götürmem diyordu tabi sööylediklerin benim bi kulagımdan girip diğerinden çıkıyordu 30 Eylül 2011 tarihinde U?ur Kamil tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 1 Ekim 2011 Paylaş 1 Ekim 2011 Kardeşim ellerine sağlık güzel olmuş :lol2: Yorum bağlantısı
Naci Özkan 1 Ekim 2011 Paylaş 1 Ekim 2011 Ugur hayirli olsun kardes. Ellerine saglik cok hos duruyo. Kucuk sorunlarida kafana takma hallolur bi sekilde. Bide servet abi geliyomus sanslisin. Takildigi an bekliyoruz fotolari Yorum bağlantısı
Umeyr Sadık Turan 1 Ekim 2011 Paylaş 1 Ekim 2011 Öyle değil, vatandaş doğru yolu buldu Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 1 Ekim 2011 Yazar Paylaş 1 Ekim 2011 Kardeşim ellerine sağlık güzel olmuş Bugün son konturolu yaptım orjinali kadar sağlamdı Sabri abi. Ugur hayirli olsun kardes. Ellerine saglik cok hos duruyo. Kucuk sorunlarida kafana takma hallolur bi sekilde. Bide servet abi geliyomus sanslisin. Takildigi an bekliyoruz fotolari Teşekkür ederim. Servet abi geldi Ayderde, gerekli parçaları bugün aldım bi askilik çıkmazsa yarın montajını yapıcaz Servet abi ile, farı takması kolayda asıl önemli olan ek yeni tesisatı çekicek Servet abi... Hayırlı olsun. Teşekkür ederim. 1 saat önce farı topladım ve silikonladım. Birazdan resimleri eklerim... Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 1 Ekim 2011 Paylaş 1 Ekim 2011 aslında açmışken icini siyah ustude sarı boyasan daha güzel olur uğur amerikan park ta yap güzel duruyo Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 1 Ekim 2011 Yazar Paylaş 1 Ekim 2011 aslında açmışken icini siyah ustude sarı boyasan daha güzel olur uğur amerikan park ta yap güzel duruyo Siyah farı Connect'lerde sevemedim bi türlü, amerikan park en kısa zamanda yapılacak zaten çünkü bu farda park lambası yok Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 2 Ekim 2011 Yazar Paylaş 2 Ekim 2011 Bugün Servet abi ile birlikte farların montajını yaptık. Servet abi olmasaydı acaba nasıl oldu, düzgün çalışıyormu vs diye birsürü soru işareti kalıcaktı aklımda ama bütün bunların cevabını sağolsun kendisinden aldım. Tekrar teşekkür ederim Servet abi... Selektör ve uzun kısa için diyot ve röleli ek tesisata gerek yok dedi Servet abi gayet düzgün çalışıyor sistem. Hava tam kararmadan babam arabayı aldı gitti o nedenle gece resim çekemedim pek birazdan gelir bi yol testi yapıcam karanlık ortamda düz duvar bulursamda ayrıntılı resim çekerim... Bunlarda çekebildigm resimler... Yarın muaynem oldugu için geçici olarak park lambasını bu şekilde yaptık. İnşallah agır kusur yazmaz görevli, muayneden sonra söküp atıcam en kısa süredede amerikan park yapıcam... Bunlarda duvar resimleri, vakit kısıtlı oldugu için bukadar çekebildim. İlk izlenimler nasıl acaba?? Video'da çektim onuda ekliycem birazdan. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 (düzenlendi) Uğur daha aracına önden vurmasınlar diye dua edersin hep Kesilme çizgisinin tek hale gelebileceği yer bulabildinmi ? Edit: Uğur'un şansı merceklerin çok temiz, ampüllerin orjinal Philips olması. Parklar inşallah sorun çıkarmaz ise bıu şekilde kalması çok iyi olur. Canlı görünümde çok şık görünüyor. Hayırlı olsun 2 Ekim 2011 tarihinde Servet Ayd?n tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 2 Ekim 2011 Yazar Paylaş 2 Ekim 2011 Babam gelsin ablama gidicem yeğenimi görmeye yolda hiç sokak lambası yok ordaki performansını merak ediyorum. Özel olarak çekmemi istediginiz resim varmı? Buda video: Yorum bağlantısı
Fatih Bayram 2 Ekim 2011 Paylaş 2 Ekim 2011 Nasıl mı olmuş??? Süper olmuş... Elinize sağlık,inşallah muayenede sorun yaşamazsın...sinyal??? Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 2 Ekim 2011 Yazar Paylaş 2 Ekim 2011 (düzenlendi) Güle güle kullanın. Çok yakışmış. Teşekkür ederim bende çok beğendim... Uğur daha aracına önden vurmasınlar diye dua edersin hep Kesilme çizgisinin tek hale gelebileceği yer bulabildinmi ? Edit: Uğur'un şansı merceklerin çok temiz, ampüllerin orjinal Philips olması. Parklar inşallah sorun çıkarmaz ise bıu şekilde kalması çok iyi olur. Canlı görünümde çok şık görünüyor. Hayırlı olsun Servet bi gündüz parklar güzelde geçe farlar açıkken hoşuma gitmedi, ya amerikan park yapıcam yada muaynede sorun çıkartmıyorsa normalde kablolarını sökücem muayneye giderken takıcam... Servet abi resimde çizgi pek belli olmuyor hava tam karanlık olmadıgı için ama bana çizgi düz geldi sadece 2 mercegin arasında görünen boşluk mesafe uzadıkça tamamen düz oluyormu onu test edecek yer bulamadım. Babam erken gelirse test yapıccam karanlık ortamda. Güya 7:30'da gelecektti Resim ve video göre durum nasıl görünüyor servet abi? Allaha şükür aracımda nokta boya ve hasar yok. Özellikle farlara biri çarpsın anahtarı verir kuruşuna kadar aklımdaki rakamı alırım Kaskoyu cuma günü yaptırdım acaba yarın gittigimde ekletebilirmiyim farları?? 2 Ekim 2011 tarihinde U?ur Kamil tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts