İçeriğe Yönlendir

Honda Civic 2007 1.6 Elegance Hakkında Bilgi

Mehmet Sevgin

Recommended Posts

Mehmet Sevgin
Mehmet Bey aracınız hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Ne yaptınız noter iznini? Siz rahatlıklla kullanabileceksiniz değil mi?

Herşeyi hallettik.Rahatlıkla kullanabileceğim.Teşekkür ederim.

Hayırlı olsun...

Teşekkür ederim.

Hayirli olsun

Teşekkürler.Oğuz bey ne arabaymış bu yahu :flowers:

Yorum bağlantısı
Malik Altındiş

Hayırlı olsun.Bence güzel bi tercih yapmışsınız.ikibuçuk sene kullandım civic sedan.2008 de sıfır almıştım.düz vitesti.yakıt olarak da hiç üzmedi.sadece yol sesi çok alıyordu ve plastiklerden ses geliyordu.onun haricinde hiçbir sıkıntı yaşamadım.yalnız yakıt tüketimi konusunda otomatikler için düz ile aynı şeyi söylemek mümkün değil.sınıfında 1.6 bir araca göre düz vites ne kadar başarılı ise,otomatiği de o kadar kötü yakıt tüketiminde.umarım sizi üzmez.

Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz

Hayırlı Uğurlu olsun kazasız belasiz binmeniz dileğiyle Honda Civic forumda çoğalmaya başladı. Çok düşük km araç çok güzel olmalı .. benim araç 2011 11000km de

Yorum bağlantısı
Mehmet Sevgin
(düzenlendi)
Hayırlı olsun.Bence güzel bi tercih yapmışsınız.ikibuçuk sene kullandım civic sedan.2008 de sıfır almıştım.düz vitesti.yakıt olarak da hiç üzmedi.sadece yol sesi çok alıyordu ve plastiklerden ses geliyordu.onun haricinde hiçbir sıkıntı yaşamadım.yalnız yakıt tüketimi konusunda otomatikler için düz ile aynı şeyi söylemek mümkün değil.sınıfında 1.6 bir araca göre düz vites ne kadar başarılı ise,otomatiği de o kadar kötü yakıt tüketiminde.umarım sizi üzmez.

Teşekkür ederim..otomatik araç almak zorundaydım.umarım dediğiniz gibi üzmez .şuan için 9,5 LT /100 KM ile geziyorum :D

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın

Teşekkür ederim.

Hayırlı Uğurlu olsun kazasız belasiz binmeniz dileğiyle Honda Civic forumda çoğalmaya başladı. Çok düşük km araç çok güzel olmalı .. benim araç 2011 11000km de

Allah razı olsun.Evet gerçektende çok güzel bir araç.Az kullanılmış.Ve bakımlı.

tarihinde Mehmet Sevgin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Okyay Pay

dip not : (ne demekse :) )

honda 2 senedir tüple denemekteymiş civicleri , brc ile anlaşmışlar problem yokmuş , eskilere de takacaklarmış tabii güççük bir meblaa karşılığında

yakıt çok dürterse düplersiniz olur biter ;)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...