Mehmet Sevgin 3 Ekim 2011 Yazar Paylaş 3 Ekim 2011 Mehmet Bey aracınız hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Ne yaptınız noter iznini? Siz rahatlıklla kullanabileceksiniz değil mi? Herşeyi hallettik.Rahatlıkla kullanabileceğim.Teşekkür ederim. Hayırlı olsun... Teşekkür ederim. Hayirli olsun Teşekkürler.Oğuz bey ne arabaymış bu yahu Yorum bağlantısı
Malik Altındiş 4 Ekim 2011 Paylaş 4 Ekim 2011 Hayırlı olsun.Bence güzel bi tercih yapmışsınız.ikibuçuk sene kullandım civic sedan.2008 de sıfır almıştım.düz vitesti.yakıt olarak da hiç üzmedi.sadece yol sesi çok alıyordu ve plastiklerden ses geliyordu.onun haricinde hiçbir sıkıntı yaşamadım.yalnız yakıt tüketimi konusunda otomatikler için düz ile aynı şeyi söylemek mümkün değil.sınıfında 1.6 bir araca göre düz vites ne kadar başarılı ise,otomatiği de o kadar kötü yakıt tüketiminde.umarım sizi üzmez. Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 4 Ekim 2011 Paylaş 4 Ekim 2011 Hayırlı Uğurlu olsun kazasız belasiz binmeniz dileğiyle Honda Civic forumda çoğalmaya başladı. Çok düşük km araç çok güzel olmalı .. benim araç 2011 11000km de Yorum bağlantısı
Mehmet Sevgin 4 Ekim 2011 Yazar Paylaş 4 Ekim 2011 (düzenlendi) Hayırlı olsun.Bence güzel bi tercih yapmışsınız.ikibuçuk sene kullandım civic sedan.2008 de sıfır almıştım.düz vitesti.yakıt olarak da hiç üzmedi.sadece yol sesi çok alıyordu ve plastiklerden ses geliyordu.onun haricinde hiçbir sıkıntı yaşamadım.yalnız yakıt tüketimi konusunda otomatikler için düz ile aynı şeyi söylemek mümkün değil.sınıfında 1.6 bir araca göre düz vites ne kadar başarılı ise,otomatiği de o kadar kötü yakıt tüketiminde.umarım sizi üzmez. Teşekkür ederim..otomatik araç almak zorundaydım.umarım dediğiniz gibi üzmez .şuan için 9,5 LT /100 KM ile geziyorum Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın Teşekkür ederim. Hayırlı Uğurlu olsun kazasız belasiz binmeniz dileğiyle Honda Civic forumda çoğalmaya başladı. Çok düşük km araç çok güzel olmalı .. benim araç 2011 11000km de Allah razı olsun.Evet gerçektende çok güzel bir araç.Az kullanılmış.Ve bakımlı. 4 Ekim 2011 tarihinde Mehmet Sevgin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Okyay Pay 14 Kasım 2011 Paylaş 14 Kasım 2011 dip not : (ne demekse ) honda 2 senedir tüple denemekteymiş civicleri , brc ile anlaşmışlar problem yokmuş , eskilere de takacaklarmış tabii güççük bir meblaa karşılığında yakıt çok dürterse düplersiniz olur biter Yorum bağlantısı
Recommended Posts