İçeriğe Yönlendir

Honda Civic 2007 1.6 Elegance Hakkında Bilgi

Mehmet Sevgin

Recommended Posts

Mehmet Sevgin
(düzenlendi)

Merhabalar.

Almak istediğim araç konusunda yardım edecek birilerini arıyorum.Forumdaki çoğu arkadaşın bilgisine güveniyorum.Bu sebebple söyleyeceğiniz şeyler kesinlikle dikkate alınacaktır.

Almak istediğim araç Honda Civic 2007 1.6 Elegance.Yani en dolu modeli.Araç 13000 de (onüçbin),hata ,boya yok. Lpg yok. Bir dosttan alınacak.Fiyat olarak ta 33 Bin TL de ısrar ediyor. bu araç için görüşlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.Saygılar.Teşekkürler.

tarihinde Mehmet tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Yere çok yakın çok yakıyor ama güzel araba.

Hondanın En çok yakan serisi olduğu için almam heleki 33.000 tl Dizel focus alabiliyor iken 33.000 tl İ30 dizel alabiliyorken ceed alabiliyorken .

+1907

Yorum bağlantısı
Mehmet Sevgin

Bana Triptonik&otomatik türü bir araç lazım.çok fazla KM yaptığımda söylenemez.Arabanın da albenisi yüksek ya :nazar:

araba sıfır gibi duruyor.Yine de vaz mı geçeyim ?

Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada
(düzenlendi)

Eğer otomatik araç istiyor ve otomatik Civic alıcaksanız kesinlikle tavsiye ederim.

Elbette dizel kadar ekonomik olamaz ancak otomatik vites araç kullanmayı bilen biri ile araç aynı hacimde düz vites benzinlilere kafa tutacak kadar hatta kimi zaman daha ekonomik tüketime sahip..

Fiyat bence çok uygun

Albeni meselesi ise C sınıfı bir aracın albenisi ne olabilirki?

Focus, Astra, Civic, Corolla hepsi aynı albeniye sahip yanı hiç bir albenisi yok..

tarihinde O?uz Alt?nada tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik

Çok beğenirim civici, Honda hayat onda

Sadece çok yakar 10lt/100km civarı gezersiniz. Şehir içi gezmeye çekinir, şehir dışı yola giderken düşünürsünüz. Otomatik düşünmüyorsanız dizel bakın cebiniz rahat etsin.

Yorum bağlantısı
Mehmet Sevgin

seçenek olarak 2007 ghia da var.o da otomatik. sanırım o da çok yakıyor.hatta civicten çok yakıyor mu ne?

Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada
(düzenlendi)

Karşılaştırmayın bile..

Biri 100hp 4 ileri

diğeri 125hp 5 ileri

Forumları biraz araştırılırsa 55 krş yaktığı görülür Ben kmde 55 krş yakacaksam 2.0 cc ile yakarım .

Can ben depoma bozuk para atmıyorum, şehir içi de tam depo ortalamam 9lt/100km'yi geçmedi..

2.0 hangi otomatik vites şehir içinde 10lt'nin altında yakar söylermisin?

Konuyu açan kişi otomatik vites araç alıcam diyor kıyaslama / öneri de bulunurken bunu da dikkate al :D

tarihinde Adnan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Sevgin

Arkadaşlar öncelikle şunu net söyleyeyim.Açıkçası sırf eşim de rahatlıkla kullanabilsin diye otomatik vites araç almaya kararlıyım.içime sinen 2 araç var.Focus 2007 ghia ve de 2007 honda elegance.Birde olay şu.Bahsettiğim civic özürlü arabası.Gözleri görmeyen bir abimizin aracı.araç gerçektende 13binde.çünkü sürekli yatıyor araç.Yani diyorum ki alsam şu civici taksam lpg yi nasıl olur ? :D

Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada

Özürlü arabası ise sıfırda ödenmeyen ötv farkını ödeyeceğinizi biliyormusunuz?

Ben de diyorum 13bindeki boyasız Civic nasıl bu kadar ucuz :D

Eşiniz ne kadar yol yapıcakta lpg takıcasınız?

Yorum bağlantısı
Fazlı Özdemir

13000km de diyorsunuz, elegance diyorsunuz, otomatik diyorsunuz, daha ne olsun. Honda ikinci elde çok kıymetli. Bence fiyatı makul.

Yorum bağlantısı
Mehmet Sevgin
Özürlü arabası ise sıfırda ödenmeyen ötv farkını ödeyeceğinizi biliyormusunuz?

Eşiniz ne kadar yol yapıcakta lpg takıcasınız?

:rofl: araç 5 yılını doldurmuş olcak bu aralık itibariyle. bana 5 yılı doldugu için aracın vergisi falan yok.bende hak verdim ama.atladığımız bir detay mı var acaba.eşim pek yol yapmayacakta.kendim yapacağım.ayda 1000 km gibi bir durum söz konusu :D

Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada

Ben süre olayını bilmiyorum

Ancak noterler bilir sonuçta satış yapılırken sanırım sizden bu farkı isterler veya istemezler..

Ayda 1000km için düz vites dizel de anlamsız lpg de

Otomatik keyfinin tadını rahat rahat çıkarın..

Yorum bağlantısı
Mehmet Sevgin

İçime kurt düştü.Acaba vergi olayı falan.kime danışmalıyım?

Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada
İçime kurt düştü.Acaba vergi olayı falan.kime danışmalıyım?

Ben 5 yıl içinde engelli vatandaşın yeniden indirimli araç alamayacağını biliyorum..

Yani siz 5yıl da geçse 1yıl da geçse ödenmeyen vergileri ödemek zorundasınız..

Noter veya muamelecilerin bileceğini düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Fazlı Özdemir

Beş yılı doldurmadan satmaya kalksaydı "satıcı" ötv farkını ödeyerek satmak zorundaydı. Beş yılı doldurduğu için ortada bir sorun yok..

Yorum bağlantısı
Mehmet Sevgin

az evvel bir noteri aradım.Bana herhangi bir vergi ödemeyecegini söyledi. :D

Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada

O zaman bence bir dakika bile düşünmeyin fiyat çok çok iyi..

Yorum bağlantısı
Mehmet Sevgin
(düzenlendi)

Haklısın,bencede araba iyi duruyor.Birşey soracağım.2011 ile 2007 arasında ki farklar ne .(donanım olarak ) ?

S
Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada
(düzenlendi)

Vsa, Xenon, 6cd-mp3, bir kaç ufak detay..

S
Yorum bağlantısı
Oğuz Altınada

Vsa Esp'nin Honda'daki karşılığı..

VSA 2008 ve sonraki modellerde var diye biliyorum..

Anlamak için direksiyonun solunda düğmesi vardır.

Yorum bağlantısı
Mehmet Sevgin

Teşekkür ederim aracı alırsam otomatik araç kullanmanın püf noktalarını ve incelikleri için yine sizlerden fikir alacağım.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

bence hiç düşünmeden alın derim eğer bende focusu alırken böyle bahsettiğiniz temizlikte bir honda denk gelseydi kesinlikle alırdım bir dakika bile düşünmezdim. benin aracında otomatik ve forumda en çok yakıt yakanlardan birisi benim otomatik her araç gerçekten yakıyor yaksın varsın rahatlığı paha biçilemez

5 yılı içinde satarsa ötvyi ödemek gerekli, 5 yıl bittikten sonra ötv ödenmiyor

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...