Sami Sarıdayı 11 Şubat 2012 Paylaş 11 Şubat 2012 Uyarı ve Bilgilendirme. "Eğer akşam üzeri arabanızla gezinti yapıyorsanız, aniden arabanın camına YUMURTALAR atıldıysa, arabanızı kontrol için de olsa SAKIN DURMAYIN ve CAM SİLECEKLERİNİ ÇALIŞTIRMAYIN, CAM SİLECEKLERİNİ NE SIVI, NE DE SU İLE YIKAMAYIN; ÇÜNKÜ YUMURTALARDA DOĞAL YAPIŞKAN BIR MADDE OLDUĞUNDAN ÖN CAM %90 GÖRÜNMEZ HALE GELİR. İSTER İSTEMEZ ARABADAN ÇIKMAK ZORUNDA KALIRSINIZ VE CANİLERE YEM OLURSUNUZ. İŞTE KÖTÜ NİYETLİ İNSANLARIN KULLANDIKLARI BELLİ BAŞLI TEKNİKLERDEN BİRİDE BUDUR. LÜTFEN AİLENİZİ ve DOSTLARINIZI BİLGİLENDİRİN". 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 11 Şubat 2012 Paylaş 11 Şubat 2012 Bu konu daha önce verildi forumda.Anımsamış olduk yeniden teşekkür. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Şubat 2012 Paylaş 11 Şubat 2012 Uyarı için teşekkürler. Refleks olarak yapılabilecek bir hareket cam silme. En azından farkındalık yaratması bakımından bu bilgileri tekrar okumak faydalı olacaktır. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 11 Şubat 2012 Paylaş 11 Şubat 2012 Bilgilendirme için teşekkürler. Issız yerlerden geçerken sileceği otomatik konumunda tutmamak lazım ozaman 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 11 Şubat 2012 Paylaş 11 Şubat 2012 Forumda güvenli sürüş bölümünde okumuştum diye hatırlıyorum ama hatırlatma için tekrar teşekkürler. Bilgilendirme için teşekkürler. Issız yerlerden geçerken sileceği otomatik konumunda tutmamak lazım ozaman Evet ya bi de yağmur sensörü var değil mi? Bu benim hiç aklıma gelmemişti. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 11 Şubat 2012 Paylaş 11 Şubat 2012 Yumurta işini sakin durumda denemek lazım ; bol su fışkırtarak temizlenirmi acaba .. Yorum bağlantısı
Emre Aytan 11 Şubat 2012 Paylaş 11 Şubat 2012 Aracımın yolcu güneşliğine sıkıştırılmış biber gazı her zaman bulunur. Sol kapı cebinde de tornavida... itina ile civata gevşetilir, somun takılır. Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 11 Şubat 2012 Paylaş 11 Şubat 2012 Bu akşam haberlerde izledim. Bir hırsız arabayı soymuş. Arabanın sahibi tam arabadan inip arabayı kilitlerken hırsız kapı kolunun birini çaktırmadan çekmiş ve sürücü kilitlediğini sanıp gitmiş. Sonrada açık kalan kapıdan hırsız girmiş.. Yorum bağlantısı
Sedat Oral 12 Şubat 2012 Paylaş 12 Şubat 2012 Bu akşam haberlerde izledim. Bir hırsız arabayı soymuş. Arabanın sahibi tam arabadan inip arabayı kilitlerken hırsız kapı kolunun birini çaktırmadan çekmiş ve sürücü kilitlediğini sanıp gitmiş. Sonrada açık kalan kapıdan hırsız girmiş.. kadir çöpdemirin aracı http://www.youtube.com/watch?v=XvFcEhKbUeM Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 12 Şubat 2012 Paylaş 12 Şubat 2012 (düzenlendi) Önemli bir uyarı. İnşallah başınıza gelmez ama aklımızda bulunsun. Taşınma iş ve işlemleri için teşekkürler. Arama işini yapamadım galiba . 12 Şubat 2012 tarihinde Fatih Öztürk27 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 12 Şubat 2012 Paylaş 12 Şubat 2012 Yazık olan ise insanlığımızı da kaybettirecekler bu gidişle. 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 12 Şubat 2012 Paylaş 12 Şubat 2012 Yazık olan ise insanlığımızı da kaybettirecekler bu gidişle. Evet Fatih Hocam işin en acı tarafı da bu. Yorum bağlantısı
Halil ibrahim Arslan 9 Mayıs 2012 Paylaş 9 Mayıs 2012 +1 Bunun EGM ile ilgisi yok. Ancaak, yumurta olayı yaşandı. Böyle bir durumda, kesinlikle silecekler çalıştırılmamalı. Derhal oradan uzaklaşılmalı. Güvenli bir yere gelindiğinde camlar dışarıdan temizlenmeli. Ve tabi polise haber verilmeli. Pis polisler, işleri güçleri yatmak zaten. Ne işe yarıyorlar ki... sen de diyarbakırda yasıyosun ben de ikimiz de biliyoruz ki o pis dediğin yatıyor dediğin polisler sayesinde ailene sana bir sey olmuyor evinde rahatca uyuyorsun. bu yatmak lafı nerden cıkıyor anlamıyorum siz sadece dışardan gördüğünüz kadar yorumlamakla yetinebiliyorsun sanırım. 1 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 10 Mayıs 2012 Paylaş 10 Mayıs 2012 Polisler de çok alıngan be Osman. Ya hiç sorma içim dışım polis oldu zaten böğğğ 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 10 Mayıs 2012 Paylaş 10 Mayıs 2012 Halil İbrahim, ÖM'den gönderdim açıklamasını. Müsait olduğun vakit bekliyorum. :D Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 10 Mayıs 2012 Paylaş 10 Mayıs 2012 Allah kimsenin başına vermesin. Ama yumurtanın arabanın boyasına yaptığı etkiyi hiç gördünüz mü? Arkadaşın aracına birileri yumurta atmış sol taraftan yumartanın değdiği yerde sanki boya erimiş gibi kabarmış. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 10 Mayıs 2012 Paylaş 10 Mayıs 2012 (düzenlendi) Arkadaşlar bu yukarıda ki ilan gerçekten Emniyet Müdürlüğü tarafından mı hazırlanmış? Canilere yem olursunuz falan filan biraz abartılı değil mi Not: konunun ilk mesajlarında da yazılmış.Şimdi hatırladım.. 10 Mayıs 2012 tarihinde Ayhan Onaran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 10 Mayıs 2012 Paylaş 10 Mayıs 2012 Ayhan Abi feyk bunların bir çoğu. Tahminimce polis olmayı çok isteyip olamayan arkadaşlar atraksiyon arıyorlar. Yazdıkları kısmen doğru ama Yorum bağlantısı
Fatih Ada 10 Mayıs 2012 Paylaş 10 Mayıs 2012 Polisler de çok alıngan be Osman. Kimse öğretmenlere bişey demez herkes polislere yüklenir zaten 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 Mayıs 2012 Paylaş 10 Mayıs 2012 sen müzeye gittin mi hocam? kalk dolaş.. Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 10 Mayıs 2012 Paylaş 10 Mayıs 2012 Tedbiri elden bırakmamak iyidir.... Yorum bağlantısı
Murat Dere 10 Mayıs 2012 Paylaş 10 Mayıs 2012 Halil İbrahim, ÖM'den gönderdim açıklamasını. Müsait olduğun vakit bekliyorum. Çabuk özel mesajda yazdıklarını açıkla yoksa polis çaarırım... Forumda yeni diye yüklenmeseydin fazla. Not: Halil İbrahim iyi oturtmuş sana ama ha. Helal len Halil İbrahim. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts