İçeriğe Yönlendir

Mondeo Tdci Ghia Mı? Superb Tdi Elegance Mı?

Halis Parlak

Recommended Posts

Halis Parlak

51593373ba2.jpg

skoda_superb_1_9tdi_elegance_20911170_1_F.jpg

Mondeo 2.0 TDCİ Ghia 130 HP 330 Tork

Superb 1.9 TDİ Elegance 130 HP 310 Tork

Mondeo'yu incelerken nette gördüm superb i.Merak ettim nedir ne değildir sorayım dedim?İkinci ellerinde mondeo bence daha iyi bir araç olmasına rağmen daha zayıf kalıyor.

Superb'in arka tarafı yayla gibiymiş yeni okudum :)

Sizin görüşünüz nedir?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

İstanbul için fazla büyük derken pardon bu eski kasa Superb, PAssat ile aynıdır, iç ferahlığı daha da iyidir.

Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal

almam gereken araba ikisinden biri olsaydı ben superb yi alırdım ... daha şık duruyor benim gözümde ve yanlış hatırlamıyorsam çoğu üst donanım vardı bu araçlarda...

Yorum bağlantısı
Halis Parlak
İstanbul için fazla büyük derken ardon bu eski kasa Superb, PAssat ile aynıdır, iç ferahlığı daha da iyidir.

Abi bu kasa da passattan 10 cm daha uzun.Yeni kasaları bilmem.Mondeo'dan ne kadar uzun bilmem.İnsan ön park sensörü koyar bu tip araçlara.İstanbul'da başa bela :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Mondeo nın en sevdiğim kasası budur. Ben olsam Superb'e bakmam bile. Uzun süre kaşıntı tutmazsa binebilirsiniz. Karizması vardır. Varsın piyasası düşük olsun. Siz de düşük alıyorsunuz sonuçta. :flowers:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ben şimdi araba değiştirecek olsam..

Eski kasa olmasına falan bakmadan ki umrumda değil kasanın eski olması, Makyajlı, dizel, otomatik, Mk3 alırdım...

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Halis Abi ikisinide kullan hangisi bağımlılık yaparsa onu tercih et ki bu büyük ihtimal MK 3 olacaktır.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Bence mondi, eski kasa süperb lmazdım, dizeli çok sesli zaten.

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Eski kasa olmasına falan bakmadan ki umrumda değil kasanın eski olması, Makyajlı, dizel, otomatik, Mk3 alırdım...

+ 1453

Halis abi skoda işte ne diyelim :lol2:

Yorum bağlantısı
Tansel Yavuz

Bu modellerde kesinlikle mk3 mondi derim,fakat yeni kasaları karşılaştırırsam superb kafamı çok karıştırsa bile yinede mkIV mondi alırdım.

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m

SuperB varken forda bakılır mı yaa sizinkiler de laf :D Süper araba süper :lol2:

Yorum bağlantısı

:lol2:

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Onlarda da enjektör arızası oluyor meşhur. Ancak sanırım tek tek satılabiliyor enjektörler.

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Superb vw nin uvey evladi. mk3 fordun baskumandanı :) tercih sizin ancak ben karşılaştırmam bile mk3 u tek gecerim

Yorum bağlantısı
Yusuf Celebi

Resimde yer alan superb'in aynısı amcamda var.Aracı kullanmışlığımda var.Otomatik/tiptronik'leri çok yakıyor demişti amcam.

Aracın bilgisayar verisi ankara şehir içi trafiğinde 14-15 litreleri gösteriyordu şaşırmıştır haliyle.

Ayrıca çok sesli çalışıyor ama konforlu araç.

Yorum bağlantısı
Sevgin Yılmaz

Dsg'li süperb oldsaydı kesinlikle önerirdim.Bütçenize ve aklınıza uyanı seçin derim.

Yorum bağlantısı
Fatih Bayram

Superb'in iç ambiansı,daha üst segmentmiş izlenimini veriyor...

MK3 veya superb ikisi de birbirine farklı üstünlükleri olan araçlar... :D

Hangisini alısanız alın,aklınız illaki diğerinde kalacakıt...maalesef böyle... :i-ih:

Hangisini alırsanız alın,güzel bir tercih yapmış olacaksınız ama... :)

Yorum bağlantısı
Halis Parlak

Ben ikisinden birini alacağım demedim her ne kadar mondi hayalim olsa da :nazar:

Superb i inceleyince böyle bir karşılaştırma geldi aklıma,sizlere sorayım dedim acaba hangisi daha iyi diye?

Superb motoru daha eski bir teknoloji galiba.ww nin yıllarca kullandığı 130 luk motor değil mi sesli çalışan.Bu motor yerine 2.0 tdi 140 hp olan olsa ben de derdim ki superb iyi bir seçim...

Ama gönlüm mondi den yana :nazar:

Yorum bağlantısı
Halis Parlak
SuperB

hele resimdeki çok güzelmiş :)

Mustafa kardeşim.Bu cevap sana yakışmadı.Ben yorumunu beklerdim açıkçası. :D

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik
(düzenlendi)

SuperB, mondeodan üretim kalitesi olarak daha üstün bir araç. Parça fiyatları hemen hemen aynı. Mk3 mondeoda bi gariplik var bu bakımdan,parçası ucuzlamıyor. Ben olsam SuperB alırdım.

tarihinde Cihan Tiftik tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Mustafa kardeşim.Bu cevap sana yakışmadı.Ben yorumunu beklerdim açıkçası. :D

abi lüks passat denebilir adı üstünde zaten SuperB passat B diye geçiyordu kodda sanırım. passat B5.5 un uzun şasesi denebilir long passat :) hele highline versiyon olursa ben mondeo tanımam yanında. 1.9tdi ise 1.6sr motordan sonraki ikinci efsane :p

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...