Koray Kahraman 10 Nisan 2017 Paylaş 10 Nisan 2017 Emre Bey, Sinyalin dışında bulunan şeffaf kapak var ya, orası. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Nisan 2017 Paylaş 10 Nisan 2017 Tırnağı kırıktır. Az bişey şeffaf çift taraflı bant işi çözer Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 11 Nisan 2017 Paylaş 11 Nisan 2017 Sökebiliyorsanız bir sökün inceleyin. Mehmet abimin dediğinden başka çıkartıp temizleyip kenarına çok az şeffaf silikon değdirebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Koray Kahraman 18 Nisan 2017 Paylaş 18 Nisan 2017 Tamam teşekkürler, deneyip yorumlarımı yazacağım. Yorum bağlantısı
Olcay Sert 18 Mayıs 2017 Paylaş 18 Mayıs 2017 benimkide oynamaya başlamış. şu gün bugündür halen şeffaf silikon yapacağım bende Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 23 Mayıs 2017 Paylaş 23 Mayıs 2017 Tırnak kırık.. Sebebi de ampul değişirken zorlanmış olması.. Yorum bağlantısı
Koray Kahraman 3 Haziran 2017 Paylaş 3 Haziran 2017 On 23.05.2017 at 14:02, Ayhan Onaran yazdı: Tırnak kırık.. Sebebi de ampul değişirken zorlanmış olması.. Ayhan Bey, ampul değişimi vs olmadı ama neden oldu anlayamadım. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 5 Haziran 2017 Paylaş 5 Haziran 2017 On 03.06.2017 at 22:45, Koray Kahraman yazdı: Ayhan Bey, ampul değişimi vs olmadı ama neden oldu anlayamadım. Değişim yapılmaya çalışılmış olabilir o zaman Çünkü bazı ampuller tam olarak sığmıyor biraz ittirmek gerekiyor o sırada da tırnak kırılıyor ancak kırıldığı anlaşılmıyor. Daha sonra kapı kapatırken gelen ses veya aracı silerken mevcut boşluk kendini belli ediyor. Ben araya şeffaf kablo sıkıştırdım.. Yorum bağlantısı
Koray Kahraman 5 Haziran 2017 Paylaş 5 Haziran 2017 9 saat önce, Ayhan Onaran yazdı: Değişim yapılmaya çalışılmış olabilir o zaman Çünkü bazı ampuller tam olarak sığmıyor biraz ittirmek gerekiyor o sırada da tırnak kırılıyor ancak kırıldığı anlaşılmıyor. Daha sonra kapı kapatırken gelen ses veya aracı silerken mevcut boşluk kendini belli ediyor. Ben araya şeffaf kablo sıkıştırdım.. Güzel çözüm 1 Yorum bağlantısı
Olcay Sert 8 Haziran 2017 Paylaş 8 Haziran 2017 ben yapıştırdım silikonla. gayette sağlam oldu umarım çıkarmak durumunda kalmam Yorum bağlantısı
Şener KIRMIZI 12 Haziran 2017 Paylaş 12 Haziran 2017 (düzenlendi) Arkadaşlar Ford Focus aracım için sinyal özellikli gündüz ledi aldım.. Ankarada montajını yaptırabileceğim bir yer önerin lütfen.. Birde direksiyonda ki kromlarda soyulma vardı, direksiyonun üstündeki kapağıda aldım lakim tavsiye almadan herhangi bir yerde işlem yaptırmak istemiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.. 21 Haziran 2017 tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Haziran 2017 Paylaş 12 Haziran 2017 O kapak airbag'ten ayrı mı?? İlk defa gördüm de. Yorum bağlantısı
Şener KIRMIZI 12 Haziran 2017 Paylaş 12 Haziran 2017 Sani bey, ne hikmetse o kapak Türkiyede airbagten ayrı değil. ve fiyatı serviste 2500, yurtdışında ise airbakten ayrı ve maliyeti 150 TL oldu.. Burası bir başka. 3 Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 13 Haziran 2017 Paylaş 13 Haziran 2017 Sizin yine airbagli olarak değişiyor fiyatı, hava akışmetresine burada 500 lira gibi bir rakam istemişlerdi, ebayden 50 lira ciravırna getirmiştim.. Yorum bağlantısı
Şener KIRMIZI 14 Haziran 2017 Paylaş 14 Haziran 2017 Airbagli değişmiyor kardeşim, airbag kapaktan ayrılıyor, kaynak yok yani. Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 22 Haziran 2017 Paylaş 22 Haziran 2017 On 12.06.2017 at 14:26, Şener KIRMIZI yazdı: Sani bey, ne hikmetse o kapak Türkiyede airbagten ayrı değil. ve fiyatı serviste 2500, yurtdışında ise airbakten ayrı ve maliyeti 150 TL oldu.. Burası bir başka. Nereden aldınız link atar mısınız Yorum bağlantısı
Şener KIRMIZI 23 Haziran 2017 Paylaş 23 Haziran 2017 Çinden Aldım, Aliexpres sitesini kullandım.. Telefonunuza aliexpres yüklerseniz çok başarılı ve anlaşılır bir şekilde alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.. Telefon uygulaması anlaşılır ve türkçe.. Bu arada airbag kapağını takdırdım.. 150 Tl Kapak 30 tl işçilik 180 tl ye tertemiz oldu.. Soyulan Kapak Sonrası 2 Yorum bağlantısı
Ercüment Yıldırım 28 Haziran 2017 Paylaş 28 Haziran 2017 (düzenlendi) Aşağıda linkteki led den alındı ve focus un kısa ve uzun larına takıldı. Uzunlarda problem yok ama kısalar yandıkran 1 dakika sonra "Kısa far ampul arızası" hatası veriyor sonrasında da farı otomatik kapatıyor. Yardımcı olabilecek biri varmı acaba https://tr.aliexpress.com/item/FREE-SHIPPING-CHEAPEST-DLAND-C6-AUTO-LED-BULB-LAMP-KIT-LIGHTS-4800LM-IP68-H1-H3-H4/32794898846.html 12 Kasım 2017 tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Metin Akbal 28 Haziran 2017 Paylaş 28 Haziran 2017 Ledlerin ve xenonlarin bircogu (xenonlarda o yuzden ekstra 55w olanlari veya ariza kesicili olanlari var) amper watt degeri dusuk oldugundan ariza isigi yakar. Enteresandir ki Astra J aracimda uzunlar ariza isigi yakmiyor genelde boyle olabilir, ama kisalar yakiyor ama kesmiyor elektrigi. Ariza kesici veya kondansator ekleyerek sorunu cozebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Ercüment Yıldırım 28 Haziran 2017 Paylaş 28 Haziran 2017 41 dakika önce, Metin Akbal yazdı: Ledlerin ve xenonlarin bircogu (xenonlarda o yuzden ekstra 55w olanlari veya ariza kesicili olanlari var) amper watt degeri dusuk oldugundan ariza isigi yakar. Enteresandir ki Astra J aracimda uzunlar ariza isigi yakmiyor genelde boyle olabilir, ama kisalar yakiyor ama kesmiyor elektrigi. Ariza kesici veya kondansator ekleyerek sorunu cozebilirsiniz. Arıza kesiciyi duymuştum siz söyleyince hatırladım. Teşekkürler hocam sağolun. deneyince dönüş yapıp yazarım buraya 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Haziran 2017 Paylaş 28 Haziran 2017 Araç ne ? Profilinizde Pejo görüyorum. Fordlar genelde yapmaz bunu. Yorum bağlantısı
Haluk Gümüş 7 Ağustos 2017 Paylaş 7 Ağustos 2017 Selam arkadaşlar, Dün gece bagajlarla beraber yüklü bir şekilde Bursa'dan Antalya'ya tatil yolculuğuna çıktım ama zehir oldu. Kısa farlar uzun far gibi yandığı için karşıdan gelenler, önümden gidenler, beni geçenler bu sorun yüzünden epey bir sıkıntı yaşadılar, aynı şekilde ben de yolun neredeyse yarısını sisleri açarak gitmek zorunda kaldım. Bixenon bildiğim kadar ayar gerektirmiyor ve kendi ayarlıyor ama ilk çalıştırmada farlar sağ sol üst alt yaptıktan sonra far ayarını en üste geri alıyor ve kısa far uzun far gibi oluyor. Bu sorunu yaşayan, tecrübe etmiş bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Şimdiden cevaplar için teşekkürler. Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 7 Ağustos 2017 Paylaş 7 Ağustos 2017 Arka aks uzerinde yüksekliği ayarlayan sensör bulunuyor .. lifte kaldirip kontrol edilmeli genelde kırıldığında bu şekilde sorunlar olabiliyor Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Ağustos 2017 Paylaş 7 Ağustos 2017 Önce bi serviste far ayarı yaptırın, sonrasında yük durumuna göre araç farları ayarlıyor mu, bunu kontrol edin. Megane'ımı ilk aldığımda benimki de en aşağıdaydı, önümü görmüyordum. Otomatik ayar diye üstünden ayar yapılabildiğini bilmiyordum. Servet abi ayarlamıştı sağolsun. Yorum bağlantısı
Recommended Posts