Ömer Türkşanlı 12 Ekim 2016 Paylaş 12 Ekim 2016 Bi focus almadınki sende. Bedavaya gidecek bedavayaaaAbi aldık bi eco ama onda vardı mercekli farlar [emoji12] Yorum bağlantısı
Emre Sutay 13 Ekim 2016 Paylaş 13 Ekim 2016 En son elimdeki focus 3 farına oktay abi bixenon gen5 sistemi uyguladı.Şuan fazla olduğundan satıyorum. Arzu ederseniz forum kurallarına uygunsa sahibinden linkini eklerim. farlar güzelmiş ama park için kullanılan led sırıtmış orada.. önüne görüntüyü hafif engelleyecek flu bir şey olsaydı desem, ışık randımanı azalır vs denilecek.. sustum Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ekim 2016 Paylaş 13 Ekim 2016 farlar güzelmiş ama park için kullanılan led sırıtmış orada.. önüne görüntüyü hafif engelleyecek flu bir şey olsaydı desem, ışık randımanı azalır vs denilecek.. sustum Park ledi değişebiliyor zaten. Zevke göre yenisi takılı yahu. Yorum bağlantısı
Emre Sutay 13 Ekim 2016 Paylaş 13 Ekim 2016 elbet değişir ama takılacak olan da farklı durmayacak diye şey-ettiydim Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ekim 2016 Paylaş 13 Ekim 2016 elbet değişir ama takılacak olan da farklı durmayacak diye şey-ettiydim Valla orj hali bu. Tek farkı led t10 beyqz takıldı. Yorum bağlantısı
Safak Acar 7 Kasım 2016 Paylaş 7 Kasım 2016 Bugün yetkili servisten birisine gittik durumu anlatıp çözüm aramak için,sözde servis şefi olan bir arkadaş geldi (ağzında simit yiyerek) sorunumuzu anlatmaya çalıştık ama sağ olsun arkadaş doğru düzgün bakmaya bile tenezzül etmeden normal olduğunu değişim olmayacağını söyledi.( Bu arkadaşla konuşma arasında forumumuzun adını söyledim; konuya az çok vakıf olduğumu belirtmek için arkadaşın cevabı çok ilginçti ! "elimden gelse o forumu kapattırırım orada çok bilmiş ama hiç bir şeyden haberi olmayan insanlar var" mış ).Tesadüfen orada olan aynı fara sahip başka bir Focusla karşılaştırdık onun mercekleri ile bizimkiler arasında açık ara fark vardı durumu izah etmemize izin bile vermedi ki tam sinir harbi yaşayıp hır çıkaracakken kendime hakim olup servisten dışarıya kendimi zor attım. Daha sonra başka bir yetkili servise gidip durumu anlattım onlar da bir zahmet baktılar aynı şekilde normal olduğunu fakat sol ve sağ arasında farklı şekilde is ve kirlenme olduğunu ama yine de durumun normal olduğunu değişim isteseniz de olmayacağını söylediler.Ben ısrarcı olunca randevu verelim aracı getirin yalnız araç bir kaç gün kalabilir sökülüp incelenecek fotoları çekilecek falan dedikleri için perşembe gününe randevu alıp ayrıldık. O arkadaşa simit ısmarlamaya gidelim abi bir gün Bu arada hayırlı olsun sorun çözülmüş 1 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 7 Kasım 2016 Paylaş 7 Kasım 2016 Su müsteri memnuniyeti olayini bir türlü kavrayamadilar. Halbuki diger cakal firmalar gibi sat arabayi 5-10bin tl fazlaya. Sonra bir sey oldugunda, "Tabi efendim hemen degiselim" de. Önceden fazlasiyla al parayi. Senden iyisi olmasin 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 7 Kasım 2016 Paylaş 7 Kasım 2016 Gelmeyin, ben hallettim onu [emoji14] LG-H525 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 3 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 10 Kasım 2016 Paylaş 10 Kasım 2016 (düzenlendi) ? [emoji30] 10 Kasım 2016 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 12 Kasım 2016 Paylaş 12 Kasım 2016 Adnan abi iyi sonuç tebrikler, selamlar 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 14 Kasım 2016 Paylaş 14 Kasım 2016 (düzenlendi) Sağ ol Ayhan teşekkürler eksik olma. 14 Kasım 2016 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Abdurrahman EREN 3 Aralık 2016 Paylaş 3 Aralık 2016 Farlarınızı satmadıysanız almak istiyorum fiyat nedir acaba Yorum bağlantısı
Abdullah Hacıefendioğlu 15 Aralık 2016 Paylaş 15 Aralık 2016 Peki bunlar virajda dönüyor mu yoksa viraj aydınlatması mi var cmax2 lerdeki gibi ? evet sağa sola aşşa yukarı sürüşe duyarlı ve bazen beyaz bazen sarı yanıyor otama en uygun şekilde yanıyor Adaptif değil yani. adaptif Yorum bağlantısı
Eray DURUKAN 17 Aralık 2016 Paylaş 17 Aralık 2016 (düzenlendi) Passat leon creed golf hatta jetta bile olabilir di Opel fena değil 17 Aralık 2016 tarihinde Eray DURUKAN tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Can Oygur 28 Aralık 2016 Paylaş 28 Aralık 2016 Hayırlı uğurlu olsun , far gerçekten pahalı bi opsiyon ama çok güzel duruyor Yorum bağlantısı
Misafir 28 Aralık 2016 Paylaş 28 Aralık 2016 tsi Leon Yaşaaa [emoji122] [emoji122] [emoji122] Yorum bağlantısı
Misafir 28 Aralık 2016 Paylaş 28 Aralık 2016 çözümü buldum, komple değiştirdim Valla kendime sabırsız derdim. Bende başkalarıda varmış. [emoji16] Led Stop-Far, Teyp, Start Stop için Ibizamı satıp daha dolusunu aldığım gün geldi aklıma [emoji23] Yorum bağlantısı
Yusuf Bozkurt 14 Ocak 2017 Paylaş 14 Ocak 2017 Arkadaslar far satan varsa lutfen bana ulassin Yorum bağlantısı
Tugay Kayseri 18 Ocak 2017 Paylaş 18 Ocak 2017 Tesekkur ederimTapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yorum bağlantısı
ilyas Bilgen 19 Ocak 2017 Paylaş 19 Ocak 2017 Çok güzel olmuş maşallah [emoji5]Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ocak 2017 Paylaş 19 Ocak 2017 Yazık olmuş canım focusa kuş serisine dönmüş Yorum bağlantısı
Koray Kahraman 9 Nisan 2017 Paylaş 9 Nisan 2017 Değerli Arkadaşlar, 2014 model Focus Titanium Benzinli Powershift aracım var. Geçtiğimiz günlerde dış dikiz aynalarındaki sinyallerin hafif bir şekilde oynadığını fark ettim. Başka bir çok araca da baktım, onlarınki çok sıkı, hiç kıpırdamıyor bile. Acaba bunları sıkılaştırmak için aynanın içini açıp bir şeyler mi sıkıştırsam diye düşünüyorum. İnternetten aynanın el yardımıyla söküldüğünü buldum fakat sinyalleri sıkılaştırmak için sanki dış muhafaza kapağının da sökülmesi gerekir diye düşünüyorum. Bunu yapmaya çalıştım fakat kapak çıkmayacak gibi duruyor. Kolay bir yolunu veya videosunu paylaşacak olan var mı? Şimdiden teşekkürler. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 10 Nisan 2017 Paylaş 10 Nisan 2017 Sinyallerin derken? Yani lambanın kapakları mı oynuyor elinizle sallayınca..? Yorum bağlantısı
Recommended Posts