Ayhan Onaran 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 http://tr.aliexpress.com/item/Free-shipping-Auto-Lights-Front-Running-Car-Lamps-Led-Fog-Light-DRL-high-quality-For-Ford/1609362169.html?ws_ab_test=searchweb201556_7,searchweb201644_1_79_78_77_82_80_62_81,searchweb201560_8 Bak bu da güzel.. Yorum bağlantısı
Ziya Durak 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 http://tr.aliexpress.com/item/Gloss-Model-12V-LED-Car-DRL-Daytime-Running-Lights-Bumper-Front-Fog-Light-lamp-with-dimming/32315775604.html?ws_ab_test=searchweb201556_7,searchweb201644_1_79_78_77_82_80_62_81,searchweb201560_8 Şöyle birşey daha zarif dururdu.. http://tr.aliexpress.com/item/Free-shipping-Auto-Lights-Front-Running-Car-Lamps-Led-Fog-Light-DRL-high-quality-For-Ford/1609362169.html?ws_ab_test=searchweb201556_7,searchweb201644_1_79_78_77_82_80_62_81,searchweb201560_8 Bak bu da güzel.. İnan gündüz led olabilecek hepsine baktım hemde baya bi süre. ikinci link deki ile aldığım arasında baya gidip geldim sonuç Mutluluk Biraz dışarda kalmış içte olsaymış daha güzel olabilirmiş. size maaliyeti noldu. ürünü aliexpresten aldım. 60 dolar ürün maliyete + montaj işciliği 1 Yorum bağlantısı
Semih Güney 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 Benim araçta da DRL var (yatay-tek satır şeklinde,2. linktekinin aynısı) ancak farlar yanınca kısılması için nasıl bir bağlama yapılması gerektiğini usta çözemedi. Rica etsem sizden öğrenebilir miyiz bunu? 1 Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 Güle güle kullanın. Hayırlı olsun. Ben pek beğenmedim. Galiba dışarıya taştığı için görüntü kötü, sönükken de duruşu pek hoş değil. Sizin içinize sindiyse gerisi çok sorun değil. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 Uzaktan güzel görünür inşallah. Güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Ziya Durak 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 Bağlantı için ekstra bir şey yapılmadı. Yalnız ürünün kendinin bi cipset (beyni) var elektrik olayını o kendi içerisinde ayarlıyor. Yorum bağlantısı
Ertuğrul Yenilmez 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 (düzenlendi) Benim araçta da DRL var (yatay-tek satır şeklinde,2. linktekinin aynısı) ancak farlar yanınca kısılması için nasıl bir bağlama yapılması gerektiğini usta çözemedi. Rica etsem sizden öğrenebilir miyiz bunu? Ben biraz üşengeçlik yapıp farın içinden (+) ucu lehimleyip gündüz farının kısılması için kullandım dışardan gelen kabloyu kesmek işime gelmedi ama farın arkasından sadece kablo geçecek kadar bir yer deldim iyi mi yaptım aslında hayır ama neyse oda bizim unutkanlığımız olsun ama güzelce silikonlandı. Sigorta kutusundan yanlış hatırlamıyorsan F43 sigorta boşta idi ona direk (kontakla çalışıyor) bağladım sonra da normal olarak çalışıyor. Sizden ricam araç elektriği önemli dikkatli tedbirli olalım. Bu arada bir detayı unuttum bendeki kırmızı kablo sigortalı olan artı eksi farkettiği için ters bağlarsanız çalışmayacaktır. daha detaylı bilgi isterseniz telefonla irtibat kurabiliriz. 24 Aralık 2015 tarihinde Ertuğrul Yenilmez tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ertuğrul Yenilmez 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 https://youtu.be/h2OA8CMWMiw buda videoları kısılması ile alakalı https://youtu.be/1SDkJTTCfrY https://youtu.be/A9oSk0yRHmA Yorum bağlantısı
İnan Çınar 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 Sanki kalem ile çizilmiş gibi duruyor. Güle güle kullanın.. +1 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 hayırlı olsun ancak ben beğenmedim dolmuşcu işi olmuş Yorum bağlantısı
Bayram Aktaş 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 Uzaktan çok iyi duruyor fakat hocam yakından biraz emanet gibi durmuş. Az daha geriden yapılsaydı çok tatlı dururdu. Hayırlı olsun tekrardan. Yorum bağlantısı
Ziya Durak 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 Benim araçta da DRL var (yatay-tek satır şeklinde,2. linktekinin aynısı) ancak farlar yanınca kısılması için nasıl bir bağlama yapılması gerektiğini usta çözemedi. Rica etsem sizden öğrenebilir miyiz bunu? Benim ürünun elektrik şeması ortadaki dediğim beyin. Yorum bağlantısı
Semih Güney 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 buda videoları kısılması ile alakalı Cevap için çok teşekkürler,sizinki biraz farklı olmuş. Ustasını bulamadığım (Ford özel servisi bile yapamayız dedi) benimde elimden gelmediği için yetkili serviste dile getireceğim bu işi artık. Benim ürünun elektrik şeması ortadaki dediğim beyin. Teşekkür ederim ama sizinkinde sinyal özelliğide var sanırımki kablolar biraz fazla bize göre Yukardada dediğim gibi bu işi yetkili servise bırakacağım artık inş bunu bize taktırmadın ki daha önce, uğraşamayız yada garantiyi etkiler gibi laflar etmezler Yorum bağlantısı
Ziya Durak 26 Aralık 2015 Paylaş 26 Aralık 2015 led i içine gömdürmeye çaliştım, daha estetik durması acısından ama olmadı yani uğraşmak lazım biraz kesip biçmek . o yüzden böyle kullanalım bakalım şimdilik bi kaç resim daha sunayım. aslında uzakktan fena durmuyor mu sanki. Yorum bağlantısı
Ercan Türkmen 26 Aralık 2015 Paylaş 26 Aralık 2015 Moral bozmak gibi olmasın ama pek olmamış Yorum bağlantısı
Erdem Çağla 26 Aralık 2015 Paylaş 26 Aralık 2015 Farlarınızın içinde gündüz ledi var zaten 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 27 Aralık 2015 Paylaş 27 Aralık 2015 Plakanın altına yapılsa daha güzel olur sanki. Yorum bağlantısı
Ümit Öztürk 4 Ocak 2016 Paylaş 4 Ocak 2016 (düzenlendi) Olayı anlatırsam daha iyi olur sanırım belki sizin de tavsiyeniz olabilir bu konuda. Aracıma park halindeyken vurdular sağ arka stop lambası kırıldı. Eksper aracı gördü ve karşı tarafın 100% haksız olduğunu raporladı bunun sonucunda aracım ford gürbaşlar(ist-beykoz)'da tamire girdi. Tampon boyandı işim olduğu için aracı aldım ve stoptan haber beklemeye başladım. Ne arayan var ne soran. Aradım ve öğrendim ki sigorta şirketi sadece yan sanayi ürün karşılıyormuş. Yan sanayisi olmadığı için de sigorta şirketinin yan sanayi parça için verdiği 400TL üzerine 450TL daha eklemem gerektiğini söylediler olayda hiç hatam olmamasına rağmen. Kazanın hemen sonrasında sigorta şirketini karıştırmadan yaptırsam ne kadara çıkar diye fiyat aldığımda bana 520TL Kdv dahil fiyat vermişlerdi. Bugün 900TL dediler telefonda. Bir dedikleri diğerini tutmuyor. Üstelik aracımı gürbaşlardan başka bir yere götürmüyorum ve böyle bir durumda kaldım. Eksperin numarasını aldım zorla da olsa uzun uğraşlar sonucu ulaşabildim. Eksper dosyayı kapattıgını stop için parayı gürbaşlara verdiğini artık elinden birşey gelmeyeceğini söyledi ayrıca orjinal parçayı sigorta şirketinin karşılamadığını da söyledi. En sonunda gürbaşlardan yetkili temsilci bana parçayı takacaklarını söyledi ve bir hafta aramadı. Bugün aradığımda piyasada olmadığı söylenen yan sanayi parçayı başka bir yerden temin ederek benim aracıma takacaklarını söyledi. Ben bunu reddettim. Orada aracımla ilgilenen kaporta ustası da tanıdık olduğundan elimden geldince sakinliğimi korudum fakat bu sefer gerçekten çok sinirlendim her ne kadar belli etmesemde. Resmen oynatıyorlar 2 aydır kırık stopla geziyorum. Sahibinden'de 250TL'ye parçayı buldum orjinal ve sıfır ürün olduğunu söylüyorlar gerçeklik payı nedir emin olamadım bu konuda. Ayrıca servisten parçayı benim almam için 250TL verebileceklerini de söylediler. Ama ben bunlarla uğraşacaksam yetkili servise gitmemin ne anlamı var? Ford Direkt Hat'tan arayıp şikayet de etmeyi düşünüyorum gürbaşları. Daha öncede start-stoplu akü yerine transit connect aküsü takmışlardı ve 1 ay o aküyle gezdim benim farketmem sonucu farkını ödeyerek değiştirdiler. Leventte ikamet ediyorum Beykoz yollarında çürüdü gençliğim, araban soğudum. Bu konuda sizlere danışmak istedim, acaba ne yapmalıyım? Yedek Parçanın linki: http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-ford-focus-3-hatchback-ledli-sag-arka-stop-sifir-orjinal-221521493/detay Resimler de burada: 4 Ocak 2016 tarihinde Ümit Öztürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Ocak 2016 Paylaş 4 Ocak 2016 Geçmiş olsun öncelikle. Siz kimin sigortası ile yaptınız? Kendi kaskonuz ile yaptırıp karşıya rücu da ettirebilirdiniz? Yorum bağlantısı
Ümit Öztürk 4 Ocak 2016 Paylaş 4 Ocak 2016 (düzenlendi) Geçmiş olsun öncelikle. Siz kimin sigortası ile yaptınız? Kendi kaskonuz ile yaptırıp karşıya rücu da ettirebilirdiniz? Teşekkür ederim Sani bey. Kaskomdan yapılmadı mini hasar karşılamıyor maalesef bu yüzden trafik sigortasından yapıldı ama karşı tarafın sigortası mı benim mi emin değilim vuran araç da rent a car aracı. 4 Ocak 2016 tarihinde Ümit Öztürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Alparslan Özaslan 4 Ocak 2016 Paylaş 4 Ocak 2016 arkadaşım karşı taraf %100 suçlu neden cebinden verip yaptırasın üstelik sigortadan aracının değer kaybı olduğundan dolayı talepte bile bulunursun.artık sigorta yaptırırken araca orijinal parçamı,değer kaybı tazmini olsun mu diye soruyorlar(benim sigortacım sordu)sigortayı az ödersen yan sanaji parçası ve değer tazmini ödenmiyor.o zaman değer kaybını kişiden mahkeme ile alma hakkın doğuyor.senin hem aracında hasar oluşmuş hemde değer kaybın olmuş.Allaha büyük söylemiyorum ama o sigortayı veya kişiyi mahkemelerde süründürürüm.ne demek aradaki farkı ben karşılayacakmışım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Ocak 2016 Paylaş 4 Ocak 2016 yetkili servis fabrika harici dışardan çivi bile alamaz. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 4 Ocak 2016 Paylaş 4 Ocak 2016 Trafik sigortasında seçmece var mı ? Karşı tarafa zaten araç başına ve kaza başına ödeyeceği miktar belli. Bu vuran araç çok lüks bir aracın ön farını kırsa yan sanayisi olmasa ne olacak ? Ümit kardeş işin içinde bir yanlışlık var. Yorum bağlantısı
Batuhan Yüksel 4 Ocak 2016 Paylaş 4 Ocak 2016 geçmiş olsun görünmez kaza gibi duruyor ama yinede cana gelceğine mala gelsin Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Ocak 2016 Paylaş 4 Ocak 2016 trafik sigortları yasal oalrak yan sanayi yollamakta serbesttir. buna benzer kaalrda o yüzden kaskodan dosya açmalı. zaten rücu eder karşıya. bu dertlr olmaz. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts