Serkan koral 18 Kasım 2015 Paylaş 18 Kasım 2015 arkadaşlar focus 3 ler için tasarlanmış mamuller bir ithalatcı firmadan buldum bunları eğer bu ürünlerden almak isteyen arkadaşlar olursa benimle iletişime gecerlerse onlara yardımcı olmak isterim Yorum bağlantısı
Ozan Yazıcı 19 Kasım 2015 Paylaş 19 Kasım 2015 Herkese iyi forumlar diliyorum. 2013 Titanium aracıma sonradan gündüz led farı taktırdım. Uygulamayı yapan usta led farlarını parklara bağladı. Ancak ben amacına da daha uygun kullanmak için parklardan ayırıp aracın çalışması ile birlikte sürekli yanmasını istiyorum. Bu mümkün müdür? Görüşlerinizi paylaşabilirseniz sevinirim. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Kasım 2015 Paylaş 19 Kasım 2015 Parklardan almak kolayına gelmiştir. Hattı kontaktan çekecekti. Başka bir elektrikçi halleder. Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 19 Kasım 2015 Paylaş 19 Kasım 2015 Önce birtane geciktirici röle alacaksınız kontak açıldıktan 15 sny sonra devreye girecek ve ledlere elektrik verecek böylece ledlerim ömrü araç çalışırken akım dalgalanmasından etkilenmeyip uzayacak.Sonra o röleyi kontağa bağlayacaksınız oradan çıkan çıkış akımınıda ledlere bağlayacaksınız.Elo röle diye aratırsanız ihtiyacınız olanı bulabilirsiniz. 2 Yorum bağlantısı
Hami Erışık 19 Kasım 2015 Paylaş 19 Kasım 2015 Mümkün aracın park lambasına degilde, kontaga baglanırsa dedigin olur.zaten araçların orjinalindede kontaga baglidir.. Yorum bağlantısı
Ozan Yazıcı 19 Kasım 2015 Paylaş 19 Kasım 2015 Teşekkür ederim. Özellikle röle ayrıntısını öğrenmem iyi oldu. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Kasım 2015 Paylaş 19 Kasım 2015 Geciktirici röle kullanmıyorum.. son iki aracımda kontağa bağlı gündüz farı kullanıyorum... Kullandığım bir devre ile bağlı.. Kontağı açar açmaz yanıyor, parkları açınca ısığı % 50 kısılıyor... 1 Yorum bağlantısı
Ozan Yazıcı 19 Kasım 2015 Paylaş 19 Kasım 2015 Geciktirici röle kullanmıyorum.. son iki aracımda kontağa bağlı gündüz farı kullanıyorum... Kullandığım bir devre ile bağlı.. Kontağı açar açmaz yanıyor, parkları açınca ısığı % 50 kısılıyor... Teşekkür ederim Mehmet bey. Aslında kontak ile hemen yanmasının bence bir sakıncası yok. Kullanışlı olması ve elektrik aksamına en az zarar vermesi ön koşullarım. Parkları açınca %50 kısılmasını nasıl sağladınız? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Kasım 2015 Paylaş 19 Kasım 2015 Üyelerimizden Talip Eren'in yaptığı bir devre var.. Onu kullandım.. Forumda ilanı olacaktı.. Kontaktan, Aküden ve şasi girişleri yapıyorsunuz. gündüz farına da bir çıkış.. Bağlantısı bu kadar.. 1 Yorum bağlantısı
Ozan Yazıcı 19 Kasım 2015 Paylaş 19 Kasım 2015 Üyelerimizden Talip Eren'in yaptığı bir devre var.. Onu kullandım.. Forumda ilanı olacaktı.. Kontaktan, Aküden ve şasi girişleri yapıyorsunuz. gündüz farına da bir çıkış.. Bağlantısı bu kadar.. Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Mehmet Sezgin 19 Kasım 2015 Paylaş 19 Kasım 2015 (düzenlendi) http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/276453-g%C3%BCnd%C3%BCz-far%C4%B1-g4-led/ bu bölümdeki devreyi yapabilirsiniz parkları açınca sönecektir 19 Kasım 2015 tarihinde mehmet sezgin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 20 Kasım 2015 Paylaş 20 Kasım 2015 Önce birtane geciktirici röle alacaksınız kontak açıldıktan 15 sny sonra devreye girecek ve ledlere elektrik verecek böylece ledlerim ömrü araç çalışırken akım dalgalanmasından etkilenmeyip uzayacak.Sonra o röleyi kontağa bağlayacaksınız oradan çıkan çıkış akımınıda ledlere bağlayacaksınız.Elo röle diye aratırsanız ihtiyacınız olanı bulabilirsiniz. +1 Geciktirici röle kullanmıyorum.. son iki aracımda kontağa bağlı gündüz farı kullanıyorum... Kullandığım bir devre ile bağlı.. Kontağı açar açmaz yanıyor, parkları açınca ısığı % 50 kısılıyor... +1 ben modül ve role ikisini bir arada kullanıyorum, role zamanı geciktiriyor, modül, parkları açınca kısıyor, uzunları yakınca gündüz ledlerini kapatıyor. 1 Yorum bağlantısı
Ziya Durak 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce almış olduğum gündüz ledlerinin sonunda montajını yaptırdım. Ben begendin :)almayı düşünen arkadaşlar için resimleri ekliyorum ve yorumlarınızıda bekliyorum. 3 fonksiyonlu. 1. gündüz ışık şiddeti orijinal deki gibi yüksek - 2. farlar yanınca led %50 kısılıyor - 3.sinyal yandığında gündüz led sarı ışığa dönüyor. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 Biraz dışarda kalmış gibimi duruyor ? Güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Serhad İncedere 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 Paneldeki ızgaraların içi kesilip içine monte edilse daha mı güzel dururdu acaba. iyi günlerde kullanın. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 Güle güle kullanın fakat ben hiç beğenmedim Yorum bağlantısı
Misafir 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 Sanki kalem ile çizilmiş gibi duruyor. Güle güle kullanın.. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 İyi günlerde kullanın. Hayırlı olsun. Fikrimi söylemem gerekirse bende beğenmedim. Çok emanet gibi durmuş. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 Sanki kalem ile çizilmiş gibi duruyor. Güle güle kullanın.. Yorum bağlantısı
Emrah Altun 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 Güle güle kullanın. Aracın kendi farlarını bile baskılamış. Çok büyük durmuş. Şöyle Cliodaki gibi zarif bir şey daha iyi olurdu sanki. Veya bu tarz olan ama tek sıra U şeklinde değil de I şekline. Yorum bağlantısı
Fatih Altınoluk 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 Hemşerim bence de bozmuş güzelliğini. Yorum bağlantısı
Ziya Durak 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 (düzenlendi) Biraz dışarda kalmış gibimi duruyor ? Güle güle kullanın. Teşekkürker. Evet biraz dışarı taşmıs durumda ızgara paneli ile komle geldiği için tekrar bi işlem yapmak istemedim. Paneldeki ızgaraların içi kesilip içine monte edilse daha mı güzel dururdu acaba. iyi günlerde kullanın. Teşekkürler. bende düşündüm bunu aslında ama uzaktan rahatsız etmedi sanki. : şimdilik böye tak dedim ustaya İyi günlerde kullanın. Hayırlı olsun. Fikrimi söylemem gerekirse bende beğenmedim. Çok emanet gibi durmuş. Teşekkürler. Acaba dışarı taştığından mı öyle gözüküyor . Güle güle kullanın. Aracın kendi farlarını bile baskılamış. Çok büyük durmuş. Şöyle Cliodaki gibi zarif bir şey daha iyi olurdu sanki. Veya bu tarz olan ama tek sıra U şeklinde değil de I şekline. Teşekkürler. Aslında daha bi hırçın diye bunu tercih ettim . yada bana da öyle geliyor olabilir. 24 Aralık 2015 tarihinde Ziya Durak tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 http://tr.aliexpress.com/item/Gloss-Model-12V-LED-Car-DRL-Daytime-Running-Lights-Bumper-Front-Fog-Light-lamp-with-dimming/32315775604.html?ws_ab_test=searchweb201556_7,searchweb201644_1_79_78_77_82_80_62_81,searchweb201560_8 Şöyle birşey daha zarif dururdu.. Yorum bağlantısı
Mithat Tuğrul 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 Biraz dışarda kalmış içte olsaymış daha güzel olabilirmiş. size maaliyeti noldu. Yorum bağlantısı
Recommended Posts