İçeriğe Yönlendir

Focus III - Xenon / Far / Adaptif Far / Sorunları / Montaj Hakkında

Fatih Gokluoglu

Recommended Posts

Misafir

Çok başarılı. :bravo:  Sinyallere bağlı olması ayrı bir hava katmış. Güle güle kullan şampiyon :)  :nazar:

Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici

Çok şık bir görüntü almış. Elinize sağlık, güle güle kullanın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emrah Enginsu

U plaka muğla nın milas ilçesinin yani benim memleketim.Gündüz farının içinde iki ayrı renkte led var beyaz ve turuncu.

Yorum bağlantısı
Erhan Güler

Güle güle kullanın,çok beğendim gerçekten güzel olmuş. Aslında ben de aracıma yapmayı düşünüyorum ama tereddütlerim var yaptırsam mı yaptırmasam mı diye.Siz baya bilgilendirmişsiniz gerçi bu konuda. Geceleri  gündüz farının kısılması iyi. Sinyal olayı da çok iyi. Aldığınız yerin linkini paylaşır mısınız ? Bir de gündüz farı direk siyah kısımla beraber geliyor değil mi?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Özmen

15 gün super, e baydan bir kaç siparişin oldu, bir aydan fazla surede geldi...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emrah Enginsu

Yanlız o sizin aldığınız ürünler ücretsiz kargodur.Bende ebay ı çok kullanan biriyim 1 aydan önce pek gelmez.Bu ürünün kargosu ücretliydi.11 dolar ücret ödedim o yüzden erken geldi.

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

F3'üm olsa kaçırmazdım. Çok başarılı çok orjinal olmuş.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Dilmen

Gayet güzel olmuş. Çok başarılı. Güle güle kullanın...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

çok orjinal durmuş genelde yapılanlar çok sırıtıyor ama bu :good1:  bence fabrika focusları böyle piyasaya sürmeli 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle

Maşallah ,çok güzel olmuş.Güle güle kullanın

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tolgay Bilge

90 dolar?urun cok basarili olmus hocam ama bana biraz pahali gibi geldi :unsure2:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Sancak

gerçekten mükkemmel olmuş çok yakışmış güle güle kullanın.  :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Atilla Atun

10 numara olmuş.

Birde Amerikan park yapsanız nasıl olur ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emrah Enginsu

90 dolar?urun cok basarili olmus hocam ama bana biraz pahali gibi geldi :unsure2:

Kargo dahil 90 dolar fakat sadece ışık değil üçgen malzemeye monteli halde sadece focus 3 e özel üretim bu yüzden fiyatlı ama değer bence aracın havasını değiştiriyor.

10 numara olmuş.

Birde Amerikan park yapsanız nasıl olur ?

Amerikan park derken neyi kastettiniz anlayamadım ama  :unsure2:

BU arada bütün arkadaşlarımın iyi dilekleri için teşekkür ederim :biggrin:

Yorum bağlantısı
Atilla Atun

Kargo dahil 90 dolar fakat sadece ışık değil üçgen malzemeye monteli halde sadece focus 3 e özel üretim bu yüzden fiyatlı ama değer bence aracın havasını değiştiriyor.

Amerikan park derken neyi kastettiniz anlayamadım ama  :unsure2:

BU arada bütün arkadaşlarımın iyi dilekleri için teşekkür ederim :biggrin:

Amerikan park derken aracın orjinal sinyallerine uygulanan ve gündüz sürekli yanar halde olan sinyallere denir .Bunun modülü mevcut olup sinyallerin çalışmasında'da herhangi bir engeli yoktur.

Bence yakışır ama size kalmış.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emrah Enginsu

Amerikan park derken aracın orjinal sinyallerine uygulanan ve gündüz sürekli yanar halde olan sinyallere denir .Bunun modülü mevcut olup sinyallerin çalışmasında'da herhangi bir engeli yoktur.

Bence yakışır ama size kalmış.

Bu dediğinizi araştırıcam eğer hoşuma giderse yaparım yani denemek lazım  :)  teşekkür ederim tavsiyeniz için.

Güzel ama bence de pahalı.. :nazar:

Ayhan bey her güzelin bir bedeli var ama değilmi?Ben sigara kullanan biri değilim 1 kişinin 1 aylık sigara parası bu ödediğim para ben işe bu yönden bakıyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Ayhan bey her güzelin bir bedeli var ama değilmi?Ben sigara kullanan biri değilim 1 kişinin 1 aylık sigara parası bu ödediğim para ben işe bu yönden bakıyorum.

Mevcut plastik aksama bu şekilde led yapılabilir. Çok daha uygun fiyatlara mal olur. Bu orjinallik adına güzel ama işin içine gereksiz olan plastik parçalarda girince maliyet yükselmiş.Pratiklik ön plana çıkmış..Boş yere plastik kısımlara da para ödenmiş oluyor. Elde aynıları olduğu halde :)

Yorum bağlantısı
Emrah Enginsu

Mevcut plastik aksama bu şekilde led yapılabilir. Çok daha uygun fiyatlara mal olur. Bu orjinallik adına güzel ama işin içine gereksiz olan plastik parçalarda girince maliyet yükselmiş.Pratiklik ön plana çıkmış..Boş yere plastik kısımlara da para ödenmiş oluyor. Elde aynıları olduğu halde :)

Yatay led yapacak olsaydım dediğiniz gibi kendim yapacaktım.Fakat bana çok basit geldi o yüzden dik ve şekilli olanını yurtdışında bulunca aldım.Malzemeyi elinize alıp inceleme imkanınız olsa farkedersniz ne  kadar orjinal olduğunu.Benim istediğim tarzda olan ledi kendi imkanlarımla yapmam imkansız yani hoş durmazdı emeğime yazık olurdu. :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...