İçeriğe Yönlendir

Motordan Gelen Patlama Sesi

Sercan Karataş

Recommended Posts

Sercan Karataş

merhabalar.aracım 2006 model lpg li bir focus.lpg de iken araca fazla gaz verme esnasında motordan pat sesi geliyor ve kerkinme yaşıyorum bu durum benzinde iken gerçekleşmiyor.bunu sorun neden olabilir?yardımlarınız bekliyorum

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Büyük ihtimal Ateşleme sorunudur...

Yada enjektörler kaçırıyordur...

Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2

Birebir aynısını yaşadım. Ateşleme bobini değişince sorun çözüldü.

Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik
merhabalar.aracım 2006 model lpg li bir focus.lpg de iken araca fazla gaz verme esnasında motordan pat sesi geliyor ve kerkinme yaşıyorum bu durum benzinde iken gerçekleşmiyor.bunu sorun neden olabilir?yardımlarınız bekliyorum

Kerkinmek fiili çok çirkin bir fiildir. Lütfen kullanmayınız. Bilmediğinizi varsayıyorum (Lütfen bizim oralarda şu manada kullanılıyor demeyiniz)

4776.jpg

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu
Kerkinmek fiili çok çirkin bir fiildir. Lütfen kullanmayınız. Bilmediğinizi varsayıyorum (Lütfen bizim oralarda şu manada kullanılıyor demeyiniz)

:) :) :)

Yorum bağlantısı
Yusuf Karada

Benim arabama yeni tarihte bakım yapıldıktan sonra aynı sıkıntı oluştu.Bujileri yeni değişmişti.Ustalardan biri bakım yapan çırağa "buji kablolarından biri gevşektir" dedi.Çırak bütün kabloları söküp tekrar takınca düzeldi.

Yorum bağlantısı
Sercan Karataş

evet bana da bir usta bobinden demişti ama benim anlamadığım neden sadece lpg de oluşuyor bu sorun

kusuruma bakmayın yazarken bunu düşünmemiştim :nazar:

Birebir aynısını yaşadım. Ateşleme bobini değişince sorun çözüldü.

Ne kadar ücret tuttu peki

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
evet bana da bir usta bobinden demişti ama benim anlamadığım neden sadece lpg de oluşuyor bu sorun

Lpg'de araç daha hassastır, daha düzgün bir ateşleme ister..

Yorum bağlantısı
Sercan Karataş
Lpg'de araç daha hassastır, daha düzgün bir ateşleme ister..

hangi parçayı değiştircem peki ve bana maliyeti ne olacak

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...