Sercan Karataş 9 Eylül 2011 Paylaş 9 Eylül 2011 merhabalar.aracım 2006 model lpg li bir focus.lpg de iken araca fazla gaz verme esnasında motordan pat sesi geliyor ve kerkinme yaşıyorum bu durum benzinde iken gerçekleşmiyor.bunu sorun neden olabilir?yardımlarınız bekliyorum Yorum bağlantısı
Tahir İlter 9 Eylül 2011 Paylaş 9 Eylül 2011 Lpg enjektörlerinde sorun var galiba bana öyle geldi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Eylül 2011 Paylaş 9 Eylül 2011 Büyük ihtimal Ateşleme sorunudur... Yada enjektörler kaçırıyordur... Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2 9 Eylül 2011 Paylaş 9 Eylül 2011 Birebir aynısını yaşadım. Ateşleme bobini değişince sorun çözüldü. Yorum bağlantısı
Armağan Pekatik 10 Eylül 2011 Paylaş 10 Eylül 2011 merhabalar.aracım 2006 model lpg li bir focus.lpg de iken araca fazla gaz verme esnasında motordan pat sesi geliyor ve kerkinme yaşıyorum bu durum benzinde iken gerçekleşmiyor.bunu sorun neden olabilir?yardımlarınız bekliyorum Kerkinmek fiili çok çirkin bir fiildir. Lütfen kullanmayınız. Bilmediğinizi varsayıyorum (Lütfen bizim oralarda şu manada kullanılıyor demeyiniz) Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 10 Eylül 2011 Paylaş 10 Eylül 2011 Kerkinmek fiili çok çirkin bir fiildir. Lütfen kullanmayınız. Bilmediğinizi varsayıyorum (Lütfen bizim oralarda şu manada kullanılıyor demeyiniz) :) Yorum bağlantısı
Yusuf Karada 11 Eylül 2011 Paylaş 11 Eylül 2011 Benim arabama yeni tarihte bakım yapıldıktan sonra aynı sıkıntı oluştu.Bujileri yeni değişmişti.Ustalardan biri bakım yapan çırağa "buji kablolarından biri gevşektir" dedi.Çırak bütün kabloları söküp tekrar takınca düzeldi. Yorum bağlantısı
Sercan Karataş 11 Eylül 2011 Yazar Paylaş 11 Eylül 2011 evet bana da bir usta bobinden demişti ama benim anlamadığım neden sadece lpg de oluşuyor bu sorun kusuruma bakmayın yazarken bunu düşünmemiştim Birebir aynısını yaşadım. Ateşleme bobini değişince sorun çözüldü. Ne kadar ücret tuttu peki Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Eylül 2011 Paylaş 11 Eylül 2011 evet bana da bir usta bobinden demişti ama benim anlamadığım neden sadece lpg de oluşuyor bu sorun Lpg'de araç daha hassastır, daha düzgün bir ateşleme ister.. Yorum bağlantısı
Sercan Karataş 11 Eylül 2011 Yazar Paylaş 11 Eylül 2011 Lpg'de araç daha hassastır, daha düzgün bir ateşleme ister.. hangi parçayı değiştircem peki ve bana maliyeti ne olacak Yorum bağlantısı
Recommended Posts