Eray Özer 7 Eylül 2011 Paylaş 7 Eylül 2011 Arkadaşlar benim arabanın kliması şehiriçinde gezerken soğutmuyor. Şehirdışına çıkıp 100 km/h ve üzeri hız yaptığımda bir süre sonra klimam harika çalışıyor. Yine şehir içine girip yavaşladığımda ya da rolantiye geçtiğimde gene klimanın soğukluğu azalıyor. Bu konuda bir önerisi ve fikri olan var mı? Tşkler. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 7 Eylül 2011 Paylaş 7 Eylül 2011 Klimayı çalıştırınca fan çalışıyor mu ? Yorum bağlantısı
Eray Özer 7 Eylül 2011 Yazar Paylaş 7 Eylül 2011 evet fan da bir sorun yok 4 ayarına kadar çalışıyor ve kuvvetli. Yorum bağlantısı
Eray Özer 7 Eylül 2011 Yazar Paylaş 7 Eylül 2011 Klima gazı seviyesine baktırmam lazım.. Tmm baktırırım. Ben baktırmayı düşündüm ama doluyken boş denilip doldurulmasından korkmuştum. yani gereksiz bir ücret ödemekten korkmuştum. Ama sorun buna bağlıysa giderim tabi. Tşk ederim. Yorum bağlantısı
Eray Özer 7 Eylül 2011 Yazar Paylaş 7 Eylül 2011 pardon serkan hocam. Radyator fanı çalışıyor. İkisi aynı anda çalışmıyor ama biri çalışıyor yani Yorum bağlantısı
Serkan Toker 7 Eylül 2011 Paylaş 7 Eylül 2011 Veya radyatör süratli giderken öncen aldığı rüzgarın sayesinde soğutmayı düzgün sağlayabiliyor... Yorum bağlantısı
Savaş Değişli 7 Eylül 2011 Paylaş 7 Eylül 2011 Klima gazı seviyesine baktırmam lazım.. Tmm baktırırım. Ben baktırmayı düşündüm ama doluyken boş denilip doldurulmasından korkmuştum. yani gereksiz bir ücret ödemekten korkmuştum. Ama sorun buna bağlıysa giderim tabi. Tşk ederim. Yanlış bilmiyorsam klima dolumu yapan alet arabada kaç gram gaz kaldığını gösteriyor zaten. Dolum esnasında yanında durun ekrandan takip edersiniz.böylece kanmamış olursunuz Yorum bağlantısı
Eray Özer 7 Eylül 2011 Yazar Paylaş 7 Eylül 2011 Valla uzun yolda hız yaparken 2. kademe bile üşütüyor ama yavaşladığımda klima soğutmuyor ve ısınmaya başlıyor. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 7 Eylül 2011 Paylaş 7 Eylül 2011 Yanlış bilmiyorsam klima dolumu yapan alet arabada kaç gram gaz kaldığını gösteriyor zaten.Dolum esnasında yanında durun ekrandan takip edersiniz.böylece kanmamış olursunuz Evet, önce vakum sonra ölçüm sonra tamamlama şeklinde oluyor ancak buralarda gördüğüm cihazlar pekte öyle bir işlemi yapacak cihazlara benzemiyor..ben iki önceki arabamın klimasını kendim tamir edip soğuk hava depolarına basılan gazdan bastırdım dükkandaki yan komşuma..Ben öyle klima görmedim daha desem yalan olmaz... Yorum bağlantısı
Eray Özer 7 Eylül 2011 Yazar Paylaş 7 Eylül 2011 Peki o zaman. Haftasonu gidip gönül rahatlığı ile gazı bastırıyorum ) Çok pis gaza geldim şimdi. Tşk ederim hızlı bilgiler için Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 8 Eylül 2011 Paylaş 8 Eylül 2011 Aracınız dururken klimanızı çalıştırın.Eğer 6-7 derece üflemiyorsa gaz sorunu vardır.Gaz bastırın düzelir..Hava çıkışlarına Normal bir termometre tutarak ölçüm yapabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Fırat Şenol 9 Eylül 2011 Paylaş 9 Eylül 2011 (düzenlendi) İyi bir klima bakım servisine giderseniz rolantide klima açılır ve klimanın hava çıkan deliğine bir ısı sensörü konur 20 25 derece olan bu sensör 3 4 dakika sonra eğer 6 - 9 derece arasına iniyor ise normaldir gaz seviyeniz eğer 11 -15 derecelerde kalıyor ise Kompresör şık sesi ile bir açıp bir kapıor ise Gaz 350 gr altında dır .Koku yapması haricinde klimamdan acaip memnunum . Benim kontroller esnasında ızgaraya konan sensör 2.5 - 3 derece arası gösteriyor , soğutma mükemmel . Koku probleminide giderdikmi tamamdır... Arkadaşlar benim arabanın kliması şehiriçinde gezerken soğutmuyor. Şehirdışına çıkıp 100 km/h ve üzeri hız yaptığımda bir süre sonra klimam harika çalışıyor. Yine şehir içine girip yavaşladığımda ya da rolantiye geçtiğimde gene klimanın soğukluğu azalıyor. Bu konuda bir önerisi ve fikri olan var mı? Tşkler.Sizin sıkıntınızın , arkadaşlarında tespitleri doğrultusunda klima gazının eksikliğinden kaynaklandığı anlaşılıyor . 2010 yaz başında komple vakumlama ve tekrar gaz basımı toplam 75 Tl. ödemiştim yanlış hatırlamıyorsam... 9 Eylül 2011 tarihinde F?rat ?enol tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tunç Tunçdemir 9 Eylül 2011 Paylaş 9 Eylül 2011 Veya radyatör süratli giderken öncen aldığı rüzgarın sayesinde soğutmayı düzgün sağlayabiliyor... +1. fan arızalı. Yorum bağlantısı
Ahmet Aydınlar 13 Eylül 2011 Paylaş 13 Eylül 2011 bende ded aynı sorun vardı ışıklarda durunca rölantide soğutmuyordu bende klimacıya götürdüm oda radyatör fanı kontrolu yaptı klima düğmesine basınca hemen fanın devreye girmesi gerekiyormuş ama devreye girmedi kontrool etti fan soketinin içinden bir kablo kömürleşmiş o kabloyu yeniledi sorun 10 tl ye halloldu Yorum bağlantısı
Recommended Posts