İçeriğe Yönlendir

El Ve Mikro Cerrahi Dalında Uzman Hastane. Tavsiyesi

Hüseyin Matur

Recommended Posts

Hüseyin Matur

Rabbime çok şükür 4 yıl önce bizi erkek evlat sahibi yaptı. Bundan yalaşık 20 - 25 gün önce de bir kız evladımız oldu. Buraya kadar herşey normal. Bu konuyu açmamdaki asıl sebep arkadaşlar, kızımız (Zeynep) doğduğunda takdir-i İlahi'dir ki kolunda problem ile doğdu. Bu problem fiziki anlamda olan bir problem yani, kolu olması gerektiği gibi değil. Parmaklarından 2 si eksik ve kolun çalışma düzeni farklı. Şu an şükürler olsun ki, tıp ileri derecede gelişmiş düzeyde. Burada ortopedi doktorlarına Zeyneb'in kolunu gösterip muayene ettirdik, fakat kendilerinin yapabilecek birşeyin olmadığını, gelişemeyen kolun el ve mikro cerrahi bölümünde tedavi görmesi gerektiğini söylediler. Bursa'da bilenler vardır, Konur Hstanesi'nde bulunan el cerrahisi bölümüne bugün yavrumuzu götürdük. Burada yapılan incelemeler ile sakat olan kola operasyon yapılması gerektiğini söylediler. Doktorun dediğine göre bu işi yapabilen yerler Türkiye'de sayılıymış. Bize İzmir'de bulunan Emot hastanesi'ni tavsiye etti. Fakat bugün netten yaptığım incelemelerde bu hastanenin ssk ile anlaşması olmadığını gördüm.

Sizden ricam el ve mikro cerrahi tedavisi uygulayan bildiğiniz ssk ile anlaşmalı bir hastane varmıdır?

Akıl akıldan üstündür bu konuda buradan da bize yardımcı olacak arkadaşlar mutlaka olacaktır ve bu konuda adım attığım zaman kesinlikle doğru adım atmayı, önce kızımızın sağlığını sonra da maddi durumumuzu düşünerek hareket etmemiz gerektiğini düşünüyorum.

Bu da minik zeynep kızımız :lol2:

UNecB.png

Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu

Öncellikle Allah şifa versin ,Tem Hospital İkitelli İstanbul hastanesini tavsiye ederim

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Allah bağışlasın Hüseyin, analı-babalı büyütsün. İnşallah yeğenimizin kolu düzelir. Pek çikinmiş maşallah. :lol2: Allah başka sorun çıkarmasın karşınıza.

Yorum bağlantısı
Yasin Çelik
(düzenlendi)

Allah bağışlasın evlatlarınızı, ayrıcada geçmiş olsun,

İstanbul Tem hospital i bir araştırın , bir arkadaşımın parmağı makinada kopmuştu ve mikro cerrahi si iyi olan bir yer gerekli idi her kez orayı önerdi.

tarihinde Yasin_ tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Allah bağışlasın maşallah çok tatlı, dilerim en kısa zamanda sağlığına kavuşur yavrucak. bu konuda Servet abinin tanıdıkları olabilir konuyu görünce mutlaka yazacaktır.

tekrar geçmiş olsun

Yorum bağlantısı
Mustafa Özer Gelişli
(düzenlendi)

Merhaba,

Öncelikle Allah şifa versin diyorum.

Mikrocerrahi konusunda İstanbul Medipol Hastanesinden Mehmet Bekir Ünal ile görüşebilirsiniz. 444 70 44 santral numaraları.

tarihinde Mustafa tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Allah bağışlasın.Kısa sürede şifasını bulur inşallah.Dert veren Allah dermanı da verir...

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Servet abi ile telefonda görüştüm kendisi Acıbadem hastanesinin bu konuda iyi olduğunu belirtti ancak tam bilmemekle birlikte ssk anlaşması yok diye biliyorum dedi. bizim ak sakallı dede nerede bir el atsaydı bu konuya onun mutlaka bilgisi vardır.

Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna

Öncelikle acil şifalar, konuyla ilgili deneyimim yok; ancak iki isim duymuştum daha önce; Oya Bayri ve Bülent Özçelik; özellikle Oya Bayri mikro cerrahinin Türkiye'deki en önemli isimlerinden Ayan Gülgönen ile çalışmış.

Yorum bağlantısı
Naci Özkan

Maşallah Allah nazarlardan Saklasın analı babalı büyütsün abi

Yorum bağlantısı
İhsan Yargıcı

tem hospital ve doğan hastanesi (bağcılar) sgk anlaşmalı ve özellikle tem bu konuda istanbulda isimsiz kahraman diyebilirim.

Yorum bağlantısı
Emre Gülşen

Öncelikle acil şifalar dilerim.

İstanbul Ortopedi Hastanesi,

İstanbul El ve Mikro Cerrahi,

Balta Limanı Kemik Hastanesi,öğrenebildiğim hastane isimleri.

Ancak hastane kadar konuyu takip edecek doktorda oldukça önem arz etmekte.Umarım en kısa zamanda iyi haberlerinizi alırız.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Hüseyin Bey..

Kızınız dünya güzeli Maşallah, Allah'ım esirgesin.. Analı babalı güzel adıyla yaşatsın..

En kısa sürede sağlığına kavuşur inşallah...

Yorum bağlantısı
Tahir İlter
(düzenlendi)

Maşallah dünyalar güzeli bir kızın var Hüseyin hocam :nazar: Rabbim en kısa zamanda şifa verir İnşallah.Allah analı babalı büyütsün vatanına ailesine hayırlı bir evlat olsun.

tarihinde Tahir ?lter tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serap Tapan

Oyyy kuzum benim maşallah,Allah bağışlasın,analı babalı büyüsün inşallah.Allah şifasını versin.Ablam yıllarca sağlık sektöründe çalıştı,akşama detaylı konuşup sizi olumlu veya olumsuz mutlaka bilgilendiricem,umarım bir faydamız dokunur.Güzel zeynep sağlığına kavuşur.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Güzel dilekleriniz ve içtenlikle verdiğiniz tavsiyeleriniz için hepinize tek tek, ayrı ayrı teşekkür ediyorum arkadaşlar. Eksik olmayın.. :blush:

Tüm tavsyelerinizi değerlendirip zaman zaman fırsat buldukça bu iş üzerine yoğunlaşıp farklı farklı hastanelere tel açıp bilgiler alıyorum.

Sizde biliyorsunuz ki, aracımızı bile bugün bakıma sokacağımız zaman neresi daha iyi işçilik yapar hangisi kaliteli parça kullanır diye araştırıp soruşturmadan kolay kolay hiçbir ele teslim etmiyoruz.

Araştırmalara devam ediyorum önerileriniz benim için oldukça önemli. Çünkü bir insanın başına böyle bişey hayatında kaç kere gelebilir. Umarım Rabbim karşımıza doğru insanları çıkarır.

Yorum bağlantısı
Mehmet Mercan

Prof.Dr. Hayati DURMAZ'ı öneriyorum. Özellikle de El mikro cerrahisinde ilk sıralarda olan çok iyi bir doktordur. İletişim bilgilerini özelden attım. Kızım Nursu'nun ,dur yapma demeye kalmadan porselen çay tabağı altlığını alması ve yere düşmesi sonucu sol yüzük parmağı tendomlar dahil %90 oranında kesilmişti. O zaman aile dostumuz arkadaşın tavsiyesi üzerine Hayati Bey ile temesa geçip, aynı gece mikro cerrahi operasyonu yapmıştı. Nursu şimdi 9 yaşında ve parmağını gayet ilk günkü gibi problemsiz sanki ameliyat olmamış gibi kullanıyor. Hayati Bey'in ameliyat yapabildiği anlaşmalı hastaneler vardır. İletişime geçip durumu anlatıp ona göre çözüm araştırmak lazım.

Ben kişisel olarak tavsiye ediyorum. Ertesi gün Amerika'ya konferansa gidecek olmasına rağmen Pazar gece yarısı bizi kırmadan ameliyat gerçekleştirdiği için çok minnettarım. Herşeyden önce çok duyarlı bir insandır.

Yorum bağlantısı
Fatih Kasa

Allah bağışlasın.Kısa sürede şifasını bulur inşallah. İzmir Emot un anlaşması yok diye biliyorum.

Sağlık haberlerini bekliyoruz.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Hüseyin Allah acil şifa versin. Eğerki SGK talebin olmasa Acıbadem Kadıköy diyeceğim. Geçtiğimiz yıl ben orada 7 saatlik microcerrahi operasyonu geçirdim. Sonuç çok iyi oldu. Ancak fiyatları yüksek. Evladının iyileşmesi uğruna kapında duranları gözden çıkaracağınada eminim zaten..

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur
(düzenlendi)

Sağolun arkadaşlar..

Hüseyin Allah acil şifa versin. Eğerki SGK talebin olmasa Acıbadem Kadıköy diyeceğim. Geçtiğimiz yıl ben orada 7 saatlik microcerrahi operasyonu geçirdim. Sonuç çok iyi oldu. Ancak fiyatları yüksek. Evladının iyileşmesi uğruna kapında duranları gözden çıkaracağınada eminim zaten..

Çevremizde az çok genelde elinden yada ayağından aldığı hasar sonucu ameliyat olanları görüyorum. Fakat başına bizim gibi bir iş gelmiş birine şu ana kadar hiç rastlamadık. Açıkçası etrafımızda el parmağı eksik, eksik parmakları ayalardan alınarak normale çevrilme olayı hiç rastlamadığımız bir olay. Çocuğun kol diğerinden kısa ve içinde bir kemik eksik olarak geliştiği için olması gerektiği gibi çalışamıyor. 2 parmak olmadığı içinde yaptığım araştırmalarda, eksik parmaklar ayaktan alınıp eline dikiliyormuş diye öğrendim.

Şu an için tek yaptığım iş adam akıllı araştırıp bu işi gerçekten istediğimiz gibi en iyi yapabilecek bir doktora teslim olmak. Belki şu an için erken denilecek belki de hemen operasyon yapılacak. Ama bizim bir doktor ile bu işe başlayıp takip sürecinin başlaması gerek..

Kapıdakileri düşünmüyorum bile yeterki yavrum normale dönsün..

tarihinde Adnan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Hüseyin hocam tem hospital işyerimizde yaşana kazalardan sonra hep bu hastaneye gidiliyor.Yarın işyerimizden yetkililerle görüşmeye çalışayım ne derece yardımcı olabiliriz ve muayene için görüşebilirmiyiz.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Oy ne minik şey :rolleyes:

Dertleri de hep böyle kendisi gibi küçük olur. SGK ile Allah'a şükür hiç işim olmadı, bu sebeple herhangi bi şey öneremeyeceğim ama umuyorum ki en kısa zamanda sağlığına kavuşur.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...