Sani Gerşon 2 Eylül 2011 Paylaş 2 Eylül 2011 Senin kedin mi vaaar?? Kediler her şeyi yerler ama mesela süt bozuksa, karpuz çürümüşse hayatta dokunmazlar. Çok seçicilerdir. Bu sebeple çöpleri dağıtırlar sokak kedileri. Ev yemeği yiyen köpeklerin ömrü uzun olmaz. Türlü deri hastalıkları peşlerini bırakmaz. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 2 Eylül 2011 Paylaş 2 Eylül 2011 Evet var 2 tane. Biri bu. Benim kızla yatıyorlar yanyana Ersen' in belalısı Eminim Sabri abimin köpeğinin 2 katıdır Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Eylül 2011 Paylaş 2 Eylül 2011 Hooh! O göbiş ne? Tüyleri cimcimeye zararlı değil mi? Çok şirin ama Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 2 Eylül 2011 Paylaş 2 Eylül 2011 Turkish Garfield Tüy müy sorunumuz yok şükürler olsun. Şirinliği yanında da söyleyebilecekmisin bakalım Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 2 Eylül 2011 Paylaş 2 Eylül 2011 Hakan mama en sağlıklısı ihtiyaç duyduğu hemen hemen herşey var içinde.Ben 15kg.nı 35TL'ye falan alıyorum yaklaşık 2 ay yetiyor hesaplarsan çokta değil.Günlük ihtiyacı 150-200gr.arası gibi düşün.Hem iç parazit oluşumunu da önlemiş oluyorsun. Bizim şeker'de üzüm,elma,armut,karpuz(adana),leblebi, ne verirsen yer yemek seçmez Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 2 Eylül 2011 Paylaş 2 Eylül 2011 Niye yahu? Asabi mi?Diğeri nerede? 8 yaşında bir dana olm. Sağı solu belli olmuyor Diğeri 1.5 yaşlarında. Simsiyah. Ön dişinin biri uzun biri kısa Hakan mama en sağlıklısı ihtiyaç duyduğu hemen hemen herşey var içinde.Ben 15kg.nı 35TL'ye falan alıyorum yaklaşık 2 ay yetiyor hesaplarsan çokta değil.Günlük ihtiyacı 150-200gr.arası gibi düşün.Hem iç parazit oluşumunu da önlemiş oluyorsun.Bizim şeker'de üzüm,elma,armut,karpuz(adana),leblebi, ne verirsen yer yemek seçmez Abi yem bağımlı yapıyor hayvanı. Benim büyük kedi bir alıştı yemden başka birşey yemiyor. Sadece ve sadece ağzımdan çıkardığım birşey olursa anca onu yiyor Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Eylül 2011 Paylaş 2 Eylül 2011 BUNLARDA eski ofisimizdeki kedilerdi. Şırfıntı turunculu olan. Heryere benimle birlikte giderdi. WC'ye gitsem, kapıda beni bekler sonra benle masama geri dönerdi Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 2 Eylül 2011 Paylaş 2 Eylül 2011 Güzel isim Benim siyah olanınki Zilli Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Eylül 2011 Paylaş 2 Eylül 2011 Haha, kişiliklerini tanıtıyor. Bizim Fatmagül sabah ofise bi girerdi, anlardık tüm gece suçunu aramışlar Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 2 Eylül 2011 Yazar Paylaş 2 Eylül 2011 Hop hop çekilin dükkanın önünden bakayım çekin kedilerinizi Hakan kedin çok güzel Tüy dökmemesi bir okadar güzel ,evet kestanenin iki misli filan Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Eylül 2011 Paylaş 2 Eylül 2011 Kestane büyüğünce kuyruğunu sallaması yetecek Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m 2 Eylül 2011 Paylaş 2 Eylül 2011 Benim danaya biraz zor yeter Pataklamadığı yok Tüy olayını da annem devamlı bezle siler, kendi fırçası var onunla fırçalar. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 2 Eylül 2011 Paylaş 2 Eylül 2011 Abi sen dana dediğinde espiri yapıyorsun zannettim buna kurbanda 7 kişi ortak girilir ha maşallah çok sevimli ama Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 2 Eylül 2011 Yazar Paylaş 2 Eylül 2011 Benim danaya biraz zor yeter Pataklamadığı yok Tüy olayını da annem devamlı bezle siler, kendi fırçası var onunla fırçalar. Abi senin araban'da büyük kedin'de ne diyeyim Yorum bağlantısı
Recommended Posts