İçeriğe Yönlendir

Kestane huzurlarınızda

Sabri Güngör

Recommended Posts

Sabri Güngör
Sağlık olsun Sabri Ustam, bir kapı kapanır diğeri açılır.

Evet Saygın aynen dediğin gibi oldu saat 11 gibi internette bir köpek ilanı daha çıktı

Bu sefer adres Karşıyaka'ydı hemen temasa geçtik ve huzurlarınızda KESTANE :D:)

htsq54.jpg

Yorum bağlantısı
Gürkan Güngör

Daha iyi'leri sizin olsun inşallah,ilk toplantıda sizler'le tanışacak sevgili Kestane'miz :D

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Maşallah :wub: :wub: ah ah imkan var bahçeli ev var herşey tamam ama bir de dedem ve gülleri var :D:)

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu
Evet Saygın aynen dediğin gibi oldu saat 11 gibi internette bir köpek ilanı daha çıktı

Bu sefer adres Karşıyaka'ydı hemen temasa geçtik ve huzurlarınızda KESTANE :D:)

htsq54.jpg

Sabri abi golden rıtrever seçimi mükemmel bir seçim.Sadakatine inanamazsın bu köpeğin.Eğitimini eksik etme abi.3 aydan itibaren yavaş yavaş otur. kalk . koş gibi komutları vermeye başla.Mükemmel eğitim alan bir köpek.Takıldığın yerde mutlaka haberleşelim.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Allah analı babalı büyütsün desek olmaz. Hayırlı olsun nasıl olur bilmem..

Abi ne diyeceğiz şimdi buna ;)

Yorum bağlantısı
Emre Gülşen

Sabri Abi çok sevindim istediğiniz gibi bir dost bulduğunuza ilk toplantıda EFe ile gezerler artık ;)

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Sana bizim Şeker'i (İşte Bu) verirdim ama araba tuttuğu için burdan İzmir'e zor olurdu onun için,Kestane'de güzel olmuş dostlukları ayrı güzel aman aşılarını ve sağlık karnesi çıkartmayı unutmayın. ;) Birde mama olarak hazır mama verin hasta olmasın.Yardım edebileceğim birşey olursa her zaman burdayım.

Yorum bağlantısı
Tahir İlter
Sana bizim Şeker'i (İşte Bu) verirdim ama araba tuttuğu için burdan İzmir'e zor olurdu onun için,Kestane'de güzel olmuş dostlukları ayrı güzel aman aşılarını ve sağlık karnesi çıkartmayı unutmayın. ;) Birde mama olarak hazır mama verin hasta olmasın.Yardım edebileceğim birşey olursa her zaman burdayım.

:):p Maşallah Abi bu da çok tatlı

Yorum bağlantısı
Sabri Güngör

Arkadaşlar çok teşekkürler gerçekten çok tatlıve çok akıllı,Adnan Kardeşim köpeği

Alır almaz hemen veterinere götürdük parazit ilacını verdi hazır mama aldık

Cuma günü bir randevumuz daha var ondada bağışıklık için birşeyler yapılacak :nazar:

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Abi bu işler için tanıdık bir veteriner bul.Yoksa paraziti karması kuduzu derken dünya para harcarsın Kuduz ve karmayı sene de 1 defa yaptırıyorsun 35TL falan dış parazit için damla şeklinde ensesine damlatılan frontal (ve benzeri)ilaç var birde iç parazit için paratak yada drontal var hap şeklinde 2-3 ayda bir her 10 kiloya bir tane olmak üzere yediriyorsun yada yutturuyorsun :shok: bu hapı yutturmanın en iyi yöntemi köfte,sosis,salam türü bir yiyeceğin içine gizleyip vermek dikkat et yedi gibi yapıp geri çıkartıyorlar.Kolay gelsin.

Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz

Ne güzel olmuş, çok sevindim. İnşallah tez elden alışırsınız birbirinize ;)

Yorum bağlantısı
Sabri Güngör
Abi bu işler için tanıdık bir veteriner bul.Yoksa paraziti karması kuduzu derken dünya para harcarsın Kuduz ve karmayı sene de 1 defa yaptırıyorsun 35TL falan dış parazit için damla şeklinde ensesine damlatılan frontal (ve benzeri)ilaç var birde iç parazit için paratak yada drontal var hap şeklinde 2-3 ayda bir her 10 kiloya bir tane olmak üzere yediriyorsun yada yutturuyorsun :D bu hapı yutturmanın en iyi yöntemi köfte,sosis,salam türü bir yiyeceğin içine gizleyip vermek dikkat et yedi gibi yapıp geri çıkartıyorlar.Kolay gelsin.

Adnan sağol Kardeşim bizim alt katta oturan komşunun oğlu yeni klinik açtı

Eh artık kira ıvır zıvır Sabri Ustadan :D

Ne güzel olmuş, çok sevindim. İnşallah tez elden alışırsınız birbirinize :D

Saygın'ım teşekkürler, kerata şimdiden aileye karıştı bile :p

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Sabri ustam; gençlik hastalığına çok dikkat edin, sonra çok üzülürsünüz. Kaç günlük?

Yorum bağlantısı
Sabri Güngör
Sabri ustam; gençlik hastalığına çok dikkat edin, sonra çok üzülürsünüz. Kaç günlük?

Sani Kardeşim kestane 2aylık,bugün karma aşısını yaptırdık ilgin için teşekkürler :D

Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz

Gençlik hastalığı nedir?

Yorum bağlantısı
Çağdaş Hatırnaz

Çok tatlıymış. Eğer evinizde bakacaksanız ilk birkaç ay Allah yardımcınız olsun. Her yere imzasını atacaktır :D

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Hayırlı olsun Abi , gözün aydın ayrıca. Beni dükkanada sokmaz şimdi bu :D

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Maşallah çok tatlıymış. :D Hayırlı olsun. Alışınca zor. Allah yokluğunu göstermesin..

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Gençlik hastalığı nedir?

30-60 gün arası yakalandıkları bi virüs. Tüm sinir sistemini bloke ediyor. Titreme, kusma ile başlıyor, şiddetli kanlı ishal sonrası ölüm. Her şey 3-5 gün içinde oluyor.

Veteriner arkadaşım "60günden önce yavru alma kesinlikle" demişti. Kendisi dahi alıp satışını yapmıyor.

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tar?m

Ohoo hazır mama afalan naapıyorsunuz. Köpek dedin mi domates patates ne olursa yemeli :D Benim kedi karpuz bile yiyor maşaAllah :)

Yorum bağlantısı
Aykut Tuncel

Ooooo İzmir Ford klübüne yeni üye gelmiş... Çok şeker Sabri ustam güle güle büyütün...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...