İçeriğe Yönlendir

Ka - Hakkında Herşey

Bekir Polat

Recommended Posts

Şahin Kutun
4 saat önce, Musa Değerli yazdı:

Eğer dünya üzerinde bir parça var ise buluruz :) 

eğer sen bulamazsan (icad etmezsen) kimse bulamaz :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erdem Günay

en büyük problemim bagajdan su almasıydı. hangi kaportacıya gitmedik neler neler denemedik yine su aldı yine su aldı zaten arka koltuklarımın vidaları takılı bile değil her yağmurdan sonra eve çıkartıp kalorifer önünde kurutup geri aşağı indiriyordum :) silikon falan hiçbir şey kar etmiyor ne benim yaptığım ne kaportacının yaptığı. şimdi kartalda acayip bi yağmur değişik bir kar var bagaj kupkuru, meğersem stopların contayı değiştirmek lazım mış valla imdadıma musa abi yetişti. 15 liraya conta verdi taktım sevinçten oynuyorum şu anda :) su alma probleminiz varsa musa abiye bir danışın derim 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Musa Değerli
(düzenlendi)
4 dakika önce, Erdem Günay yazdı:

en büyük problemim bagajdan su almasıydı. hangi kaportacıya gitmedik neler neler denemedik yine su aldı yine su aldı zaten arka koltuklarımın vidaları takılı bile değil her yağmurdan sonra eve çıkartıp kalorifer önünde kurutup geri aşağı indiriyordum :) silikon falan hiçbir şey kar etmiyor ne benim yaptığım ne kaportacının yaptığı. şimdi kartalda acayip bi yağmur değişik bir kar var bagaj kupkuru, meğersem stopların contayı değiştirmek lazım mış valla imdadıma musa abi yetişti. 15 liraya conta verdi taktım sevinçten oynuyorum şu anda :) su alma probleminiz varsa musa abiye bir danışın derim 

Ahahahah.Seni Tv reklamlarında oynatıcam contanın :) Bagajınız bagajımız.Erdem bey silikonu bırakıyoruz anlaştıkmı.Önce kafada bitiriyoruz.Silikon bırakma merkezinden yardım alın gerekirse:)

tarihinde Musa Değerli tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Erdem Günay
Bir saat önce, Musa Değerli yazdı:

Ahahahah.Seni Tv reklamlarında oynatıcam contanın :) Bagajınız bagajımız.Erdem bey silikonu bırakıyoruz anlaştıkmı.Önce kafada bitiriyoruz.Silikon bırakma merkezinden yardım alın gerekirse:)

abi hemen bırakamam silikonu azar azar eksilte eksilte deniycem ama söz veremem :) yerinden kayan teyp çerçevesi problemime de bi çözüm bul valla bi daha elime silikon alırsam :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Musa Değerli
6 dakika önce, Erdem Günay yazdı:

abi hemen bırakamam silikonu azar azar eksilte eksilte deniycem ama söz veremem :) yerinden kayan teyp çerçevesi problemime de bi çözüm bul valla bi daha elime silikon alırsam :) 

Ben aftermarket teyplere bakamıyorum tutuyor beni :) 

Yorum bağlantısı
Erdem Günay
3 saat önce, Musa Değerli yazdı:

Ben aftermarket teyplere bakamıyorum tutuyor beni :) 

tamam bi conta bedavadan ver bırakayım silikon koklamayı

Yorum bağlantısı
Musa Değerli
tamam bi conta bedavadan ver bırakayım silikon koklamayı

Ahahhaa sana aslinda reklam bedeli bile ödemem lazım conta ne :)
Yorum bağlantısı
Ozan Dural
30 dakika önce, Musa Değerli yazdı:

Ahahhaa sana aslinda reklam bedeli bile ödemem lazım conta ne :)

musa abi nerede sizin dükkan ? su alma bende de var, bi yanınıza uğrayayım :))

Yorum bağlantısı
Musa Değerli
musa abi nerede sizin dükkan ? su alma bende de var, bi yanınıza uğrayayım :))

Dükkan filan yok :) Mesleğim apayrı birsey otomitivden.Ama uğrarsan çay var :)
Yorum bağlantısı
Ozan Dural
43 dakika önce, Musa Değerli yazdı:

Dükkan filan yok :) Mesleğim apayrı birsey otomitivden.Ama uğrarsan çay var :)

uğrarım abi kısmet olursa,, ka ları yanyana koyar bir foto çekeriz diycem ama benmki sönük kalır, kaportamız pek düzgün değil malum :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Bahadır Tan

Bu su alma bende de var ama yağmur yağınca olmuyor. Arabayı yıkadıktan sonra ön paspasların altı ıslanıyor. Kapı fitilleri falan sağlam. Acaba altı falan mı çürüdü? Yoksa yakın zamanda eski taş devri çizgi filmindeki gibi koltuğa oturup alttan ayakları çıkarıp koşacak mıyım? :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
1 saat önce, Bahadır Tan yazdı:

Bu su alma bende de var ama yağmur yağınca olmuyor. Arabayı yıkadıktan sonra ön paspasların altı ıslanıyor. Kapı fitilleri falan sağlam. Acaba altı falan mı çürüdü? Yoksa yakın zamanda eski taş devri çizgi filmindeki gibi koltuğa oturup alttan ayakları çıkarıp koşacak mıyım? :D 

Taban sacında çürüme nadir de olsa görüldü ama öncelikle polen filtre kabı kontorl edilecek.

Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Su aldığında çözüm bulunmazsa çürüme kaçınılmaz.İyi havalarda söküp bakmalı su izleri belli ediyor geldiği yeri.Silikonve Japon yapıştırıcı temizlemekten bıkmıştım benim araçta :) Silikon yasaklansın :)

Yorum bağlantısı
Ozan Dural
1 saat önce, Sani Gerşon yazdı:

Taban sacında çürüme nadir de olsa görüldü ama öncelikle polen filtre kabı kontorl edilecek.

filtre kabı yolcu tarafında abi. Eğer sürücü tarafında da varsa başka biryere odaklanılmalı.. arkadaş paspasın altı diyor ama belki kapılardan alıyordur. iki tarafın da altnda çürüme kaynaklı delik vs. olması ihtimali de çok yüksek görünmüyor ki. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Bahadır Tan
21 saat önce, Musa Değerli yazdı:

Su aldığında çözüm bulunmazsa çürüme kaçınılmaz.İyi havalarda söküp bakmalı su izleri belli ediyor geldiği yeri.Silikonve Japon yapıştırıcı temizlemekten bıkmıştım benim araçta :) Silikon yasaklansın :)

Benden önceki 19 sahibi temiz bakmış arabaya. :) Silikon, japon vs. sadece sonradan takılan teyp çerçevesinde vardı. Onuda ben değiştirip düzelttim.  Havalar ısınsın taban döşemesinin altına baktıracağım. Soğukta kimsenin bir iş yapası gelmiyor.  

Yorum bağlantısı
Ozan Dural
11 dakika önce, Bahadır Tan yazdı:

Benden önceki 19 sahibi temiz bakmış arabaya. :) Silikon, japon vs. sadece sonradan takılan teyp çerçevesinde vardı. Onuda ben değiştirip düzelttim.  Havalar ısınsın taban döşemesinin altına baktıracağım. Soğukta kimsenin bir iş yapası gelmiyor.  

19 ? ciddi misin abi ? :)

Yorum bağlantısı
Bahadır Tan
25 dakika önce, Ozan Dural yazdı:

19 ? ciddi misin abi ? :)

Polis bir arkadaşım bakıverdi.Araba 98 model, 2008' e kadar tek sahibi varmış. Ondan sonra 6 ayda bir el değiştirmiş :) Ama şansıma alanlar hep temiz kullanmış. Bir kere sağ ön çamurluktan kaza yapmış. Onun dışında ufak tefek kaporta göçüğü ve tavanda boya yanığı dışında sorun yok arabada. Kaput altındaki izolasyon malzemesi, egsozu falan fabrika çıkışı kullanıyorum daha. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ozan Dural
42 dakika önce, Bahadır Tan yazdı:

Polis bir arkadaşım bakıverdi.Araba 98 model, 2008' e kadar tek sahibi varmış. Ondan sonra 6 ayda bir el değiştirmiş :) Ama şansıma alanlar hep temiz kullanmış. Bir kere sağ ön çamurluktan kaza yapmış. Onun dışında ufak tefek kaporta göçüğü ve tavanda boya yanığı dışında sorun yok arabada. Kaput altındaki izolasyon malzemesi, egsozu falan fabrika çıkışı kullanıyorum daha. 

çok iyi. ben ikinci sahibinden aldım ancak benm bile orjinal olmayan biçok yer var. 

Yorum bağlantısı
Bahadır Tan
3 saat önce, Sani Gerşon yazdı:

@Bahadır Tan bey profi bilginizde aracınız farklı gözüküyor. KA ikinci aracınız mı acaba?

Evet, ikinci aracım. Şehir içi kullanım için aldım. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gurur Aytekin

Herkese merhaba. Hız sensörünün çaluşma sistemi nedir ve yakıtı büyük oranda etkilemektemidir ? Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
21 dakika önce, Gurur Aytekin yazdı:

Herkese merhaba. Hız sensörünün çaluşma sistemi nedir ve yakıtı büyük oranda etkilemektemidir ? Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Şanzımandan aldığı bilgiyi ECU'ya ileterek hız ve motor devrini ayarlar. Yakıta etkisini 100km'de 1LT olarak ölçmüştüm zamanında.

Yorum bağlantısı
Ozan Dural
23 dakika önce, Sani Gerşon yazdı:

Şanzımandan aldığı bilgiyi ECU'ya ileterek hız ve motor devrini ayarlar. Yakıta etkisini 100km'de 1LT olarak ölçmüştüm zamanında.

ve çalışmazken aracın boşta giderken stop etmesine neden olabiliyor. aynı zamanda, 1-2 viteslerde gaz kestiğinizde araba düzgün gidebilecek şekilde rölantisini ayarlaması gerekirken tam tersi gaz vermediğiniz için kendini gitmiyor sanıyor ve enjeksiyonu kesip stop etmeye çalışıyor. bu sorunlarda sizi araçtan soğutmaya yetiyor. ben temizledim, bantladım düzeldi. çalışıyor şuan. denemeni tavsiye ederim. olmazsa 180 tl civarı sanırım, ama karşılığında verdiklerine baktığınız parayı verip almaya değer diye düşündürüyor. 

Yorum bağlantısı
Gurur Aytekin

Sani hocam teşekkür ederim. Ozan hocam hız sensörünü zaten alıcamda yakıt tüketimi konusunda ne kadar etkili onu merak ettim işin açığı

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...