Burak Kara 26 Ocak 2017 Paylaş 26 Ocak 2017 Kış geldiğinden beri direksiyonu çevirirken sürtme sesi geliyor direksiyon simidinin hemen arkasından. Yağlanması gereken bir hareketli parça var sanırım. Ne olabilir ? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Ocak 2017 Paylaş 26 Ocak 2017 5 dakika önce, Burak Kara yazdı: Kış geldiğinden beri direksiyonu çevirirken sürtme sesi geliyor direksiyon simidinin hemen arkasından. Yağlanması gereken bir hareketli parça var sanırım. Ne olabilir ? Direksiyon hidroliğinizi kontrol edin. Muhtemelen pompanız ile vedalaşıyorsunuz. Yorum bağlantısı
Burak Kara 26 Ocak 2017 Paylaş 26 Ocak 2017 4 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: Direksiyon hidroliğinizi kontrol edin. Muhtemelen pompanız ile vedalaşıyorsunuz. Yağı 1-2 ay önce yenilemiştim eksiksiz hala. Ama dediğim ses sanki direksiyon mili yağsız kalmış da sürtüyormuş gibi. Havalar sıcakken yoktu yazın gene geçecek gibi geliyor. Yorum bağlantısı
Doğuş Yılmaz 26 Ocak 2017 Paylaş 26 Ocak 2017 Arkadaşlar merhaba, bu soğuk havalarda arabanın camı buhar yapıyor park halinde ona eyvallah:) Ama bu gün baktım baya içerden camdan sular akıyor Araba uzun süre park halinde duruyor ondan mı acaba? Arabanın içinde bez mesela baya nemliydi,yapmam gereken bi şey var mıdır? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Ocak 2017 Paylaş 26 Ocak 2017 bir yerden içeriye su /nem almış olmalı en sık arka stop civarından bagaja süzülür Yorum bağlantısı
Gurur Aytekin 26 Ocak 2017 Paylaş 26 Ocak 2017 (düzenlendi) Aracım çiğ yakıt yakıyordu sanırım egzoz biraz tıkandı gaza yüklenince devir sona dayanıp kesiciye girmiş gibi bam bam bam bam tarzı ses çıkarıyor. Ne yapmam gerekir ya da ben açabilirmiyim egzozu ? 26 Ocak 2017 tarihinde Gurur Aytekin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Gurur Aytekin 26 Ocak 2017 Paylaş 26 Ocak 2017 (düzenlendi) Çağlar hocam araç çiğ yakıt yakıyordu yağ dumanı değil ancak siyah duman atıyordu. Sanayiye gittim usta bujileri değiştirdi maf sensörünü temizledi 20-25 saniye son gaz verdi egzoz biraz açıldı gibi ama yinede tıkalı sanırım sesi filanda değişti bu durum arabayı biraz boğuyor gibi hissediyorum . Egzozda bu birikme olabilecek bişeymidir yoksa başka bir sıkıntı varmıdır sizce bu bilgiler doğrultusunda ? 26 Ocak 2017 tarihinde Gurur Aytekin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Ocak 2017 Paylaş 26 Ocak 2017 4 saat önce, Doğuş Yılmaz yazdı: Arkadaşlar merhaba, bu soğuk havalarda arabanın camı buhar yapıyor park halinde ona eyvallah:) Ama bu gün baktım baya içerden camdan sular akıyor Araba uzun süre park halinde duruyor ondan mı acaba? Arabanın içinde bez mesela baya nemliydi,yapmam gereken bi şey var mıdır? halılar, bagaj vs kuru mu? Araç iç sirkülasyon düğmesi yanmıyor, değil mi? Yorum bağlantısı
Doğuş Yılmaz 27 Ocak 2017 Paylaş 27 Ocak 2017 Hepsi kuru dediğiniz, O lamba da yanmıyor,bagaja tekrar bakayım su almışsa dediginiz gibi olabilir teşekkür ederim:) Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Ocak 2017 Paylaş 27 Ocak 2017 egzosda birikme olmaz da katalizatörde tıkanma olabilir teknik olarak. Yorum bağlantısı
Doğukan Çoktay 6 Şubat 2017 Paylaş 6 Şubat 2017 arkadaşlar bir çok ford ka da kaput altı izalasyonu bulunmamakta.internette esenboğa ford da orjinali satılmakta, fiyatıda 50 tl almak isyetene duyurulur.kolay gelsin Yorum bağlantısı
Ozan Dural 6 Şubat 2017 Paylaş 6 Şubat 2017 12 dakika önce, Doğukan Çoktay yazdı: arkadaşlar bir çok ford ka da kaput altı izalasyonu bulunmamakta.internette esenboğa ford da orjinali satılmakta, fiyatıda 50 tl almak isyetene duyurulur.kolay gelsin evet gördüm, değerlendirmekte fayda var. içeri gelen motor sesine nasıl bir etkisi olur sizce? Yorum bağlantısı
Doğukan Çoktay 6 Şubat 2017 Paylaş 6 Şubat 2017 (düzenlendi) kendi çabalarımla 3 yıl önce halıflex ile yaptım faydası oldu.kaput izalatörü olmazsa yazın motordan dolayı kaput çok ısınıyor bu da boya çatlamasına neden olabiliyor.sipariş verdim ben elimde bulunsun diye aldım.7 yıldır ford ka kullanıcısıyım ilk defa kaput izalatörünün satıldığını gördüm. 6 Şubat 2017 tarihinde Doğukan Çoktay tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Şahin Kutun 6 Şubat 2017 Paylaş 6 Şubat 2017 (düzenlendi) 3 saat önce, Doğukan Çoktay yazdı: arkadaşlar bir çok ford ka da kaput altı izalasyonu bulunmamakta.internette esenboğa ford da orjinali satılmakta, fiyatıda 50 tl almak isyetene duyurulur.kolay gelsin bilgi için teşekkürler sanırım sonuncuyu ben sipariş ettim ellerinde başka kalmamış yalnız site güncellenmediği için orda 90tl yazması lazımmış güç bela 70 tl ye alabildim 6 Şubat 2017 tarihinde Şahin Kutun tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ozan Dural 6 Şubat 2017 Paylaş 6 Şubat 2017 21 dakika önce, Şahin Kutun yazdı: bilgi için teşekkürler sanırım sonuncuyu ben sipariş ettim ellerinde başka kalmamış yalnız site güncellenmediği için orda 90tl yazması lazımmış güç bela 70 tl ye alabildim bize de bıraksaydın be abi yarısını kes gönder kardeş payı edelim 1 Yorum bağlantısı
Doğukan Çoktay 6 Şubat 2017 Paylaş 6 Şubat 2017 şans işi birazda aradım az önce ellerinde 2 tane varmış onlarda satılmış.cumartesi bana 50 tl den verdiler.kısmet diyelim. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Şubat 2017 Paylaş 6 Şubat 2017 Umuyorum yeni kasanın değildir bu aldıklarınız zira eski kasada yurtdışında dahi görmedim ben izolatör. 1 Yorum bağlantısı
Şahin Kutun 6 Şubat 2017 Paylaş 6 Şubat 2017 4 saat önce, Ozan Dural yazdı: bize de bıraksaydın be abi yarısını kes gönder kardeş payı edelim hemen aradım son kaldı dediler madem öyle dedim gönderin makas kesermi bilmem 3 saat önce, Sani Gerşon yazdı: Umuyorum yeni kasanın değildir bu aldıklarınız zira eski kasada yurtdışında dahi görmedim ben izolatör. özellikle sordum 97 model için uygunmu diye Yorum bağlantısı
Şahin Kutun 6 Şubat 2017 Paylaş 6 Şubat 2017 3 saat önce, Doğukan Çoktay yazdı: şans işi birazda aradım az önce ellerinde 2 tane varmış onlarda satılmış.cumartesi bana 50 tl den verdiler.kısmet diyelim. banada ellerinde iki adet varmış onları satmış bu sonuncusu imiş 100tl den verdim demişti... demek bana ufacık bi şekil yapmış abim uyumlu olsunda sorun yok genede ucuz orjinal ürün için. sizin sipariş geldimi? Yorum bağlantısı
Şahin Kutun 7 Şubat 2017 Paylaş 7 Şubat 2017 dün akşam yola çıkan kargo jet hızıyla bu sabah elime ulaştı. şimdi montajını nasıl yapıcam ? ikici el gibi ama üzerinde orjinalliğine dair etiket bulunmakta belki depoda uzun zaman unutulmuştur bide sanki uc taraflı kısa geldi resimlerde daha iyi anlaşılır Yorum bağlantısı
Burak Kara 7 Şubat 2017 Paylaş 7 Şubat 2017 Yuvarlak deliklerin kaputta karşılığı varsa klips alıp sabitleyeceksiniz. Yorum bağlantısı
Şahin Kutun 7 Şubat 2017 Paylaş 7 Şubat 2017 2 dakika önce, Burak Kara yazdı: Yuvarlak deliklerin kaputta karşılığı varsa klips alıp sabitleyeceksiniz. kaputta deliklerin karşılığı birebir var normal kapı klipslerimi olurmu? Yorum bağlantısı
Recommended Posts