İçeriğe Yönlendir

Ka - Hakkında Herşey

Bekir Polat

Recommended Posts

Şahin Kutun
(düzenlendi)
10 dakika önce, Evren Erakçora yazdı:

Yalama olmaz mı o zaman:)

ford ka larda  ortalama 15.000 kilometrede bir subab ayarı yapılıyo.

bu arada cem yılmazın askerlik anılarını anlattığı skeçler daha güzeldi sanki saçlar kazıtmadan önceki zaman :)

tarihinde Şahin Kutun tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Gurur Aytekin

Yaptırıyorum. Subap ayarı yaptırdıktan sonrada devam etti bu durum.

Birde şunu sormak istiyorum ben almadan önce aracın manifoldu değişmiş ve 2000 model için olan yeni tip manifold takılmış. Ateşleme bobini değişmesi gerekirse 98 Ka için bobinmi almalıyım 2000 model için olan bobin mi almalıyım ?

Yorum bağlantısı
Şahin Kutun
9 saat önce, Gurur Aytekin yazdı:

Yaptırıyorum. Subap ayarı yaptırdıktan sonrada devam etti bu durum.

Birde şunu sormak istiyorum ben almadan önce aracın manifoldu değişmiş ve 2000 model için olan yeni tip manifold takılmış. Ateşleme bobini değişmesi gerekirse 98 Ka için bobinmi almalıyım 2000 model için olan bobin mi almalıyım ?

aracın modeline uygun diye tahmin ediyorum yani 98 model. buji ve buji kablolarıda 98 model sanırım 

Yorum bağlantısı
Gurur Aytekin

Anladım teşekkür ederim Şahin abi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Bilir
(düzenlendi)

Arkadaşlar buji değişim zamanı geliyor iğne uçlu olan bujilerden nerede buluruz nette  araştırdım hiç yok. alternatif ne  kullanabiliriz yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

tarihinde Ahmet Bilir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ozan Dural
1 dakika önce, Ahmet Bilir yazdı:

Arkadaşlar buji değişim zamanı geliyor iğne uçlu olan bujilerden nerede buluruz nette  araştırdım hiç yok. alternatif ne  kullanabiliriz yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

motorcraft marka orjinal bujilerden tercih ediniz. forumda konuları mevcuttur. internetten alırsınız piyasada bulamazsanız

Yorum bağlantısı
Ahmet Bilir

Evet nette bulamadım tavsiye ettiğiniz bir yer varmı veya bildiğiniz bir yer 

Yorum bağlantısı
Ozan Dural
(düzenlendi)
15 dakika önce, Ahmet Bilir yazdı:

Evet nette bulamadım tavsiye ettiğiniz bir yer varmı veya bildiğiniz bir yer 

şu doğru buji takımıdır sanıyorum: 

http://www.otomert.com.tr/ka-13-bl-buji-takimi-pmu630

Edit : bunlar platin değilmiş, platin bujiler için araştırmanız gereklidir. 

tarihinde Ozan Dural tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ozan Dural
Bir saat önce, Ahmet Bilir yazdı:

teşekkürler

http://www.yedekparcaford.com/Ka-buji-platinium-1996-1999-MOTORCRAFT_21836.html?gclid=Cj0KEQiAk5zEBRD9lfno2dek0tsBEiQAWVKyuMlSZr_PZwVYfvfR2Jiye9Nuvd7u_gFgaBDJIf5xDiQaAsnu8P8HAQ 

sanırım bu doğru buji. Fakat yukardakinin yanlış olup olmadığını bilen arkadaşlar söyleyebilir. Onun fiyatı uygun, platinium da yazmıyor. o yüzden şüphelendim

Yorum bağlantısı
Şahin Kutun
6 saat önce, Ozan Dural yazdı:

http://www.yedekparcaford.com/Ka-buji-platinium-1996-1999-MOTORCRAFT_21836.html?gclid=Cj0KEQiAk5zEBRD9lfno2dek0tsBEiQAWVKyuMlSZr_PZwVYfvfR2Jiye9Nuvd7u_gFgaBDJIf5xDiQaAsnu8P8HAQ 

sanırım bu doğru buji. Fakat yukardakinin yanlış olup olmadığını bilen arkadaşlar söyleyebilir. Onun fiyatı uygun, platinium da yazmıyor. o yüzden şüphelendim

bu bujilerin ikiside ka için uyumlu 

http://www.yedekparcaford.com/Ka-buji-platinium-1996-1999-MOTORCRAFT_21836.html?gclid=Cj0KEQiAk5zEBRD9lfno2dek0tsBEiQAWVKyuMlSZr_PZwVYfvfR2Jiye9Nuvd7u_gFgaBDJIf5xDiQaAsnu8P8HAQ   bu bujinin kodu yazmıyor ama bi kaç ay önce ben sipariş vermiştim platin paketin üstünde yanilmıyorsam fiesta için yazıyordu ama dediğim gibi sıkıntı olmadı uyumlu idi

Yorum bağlantısı
Gurur Aytekin

Buji parça kodu için AGFS22CM1 ile AGFS32CM1 arasındaki 32-22 farkı nedir ?

Yorum bağlantısı
Gurur Aytekin

Sani hocam bujilerim motocrafttan sonu 32 olanla değiştidr bir farkı varmı diye merak ettim işin açığı

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
2 dakika önce, Gurur Aytekin yazdı:

Sani hocam bujilerim motocrafttan sonu 32 olanla değiştidr bir farkı varmı diye merak ettim işin açığı

Maalesef bilgim yoktur.

Yorum bağlantısı
Şahin Kutun
9 saat önce, Gurur Aytekin yazdı:

Buji parça kodu için AGFS22CM1 ile AGFS32CM1 arasındaki 32-22 farkı nedir ?

yanılmıyorsam agfs32c1 olacak o  bildiğim kadarıyla aradaki fark yalnızca model numarası ikiside ford ka ya uyumlu 

Yorum bağlantısı
Gurur Aytekin

Aynen şahin abi dediğin kod. Bende ka bujisi olarak aldım.(Eskişehirde Ka platinum buji bulamadım) Fark ney diye merak etmiştim.

Yorum bağlantısı
Ozan Dural
Bir saat önce, Gurur Aytekin yazdı:

Aynen şahin abi dediğin kod. Bende ka bujisi olarak aldım.(Eskişehirde Ka platinum buji bulamadım) Fark ney diye merak etmiştim.

ben de onu merak ediyorum şuan. yani platinium olan motorcraftlardan mı almalı yoksa piyasada daha yaygın bulunan ve fiyatları daha uygun olan bosch olanlardan mı ?

Yorum bağlantısı
Gurur Aytekin

Platinium daha iyi diye düşünüyorum. Aralarında 40-50 tl civarı bir fiyat farkı var. İkisinide kullanan üyelerimiz varsa yorumlarını almakta fayda var tabi.

Yorum bağlantısı
Şahin Kutun

tabiki platinium öncelikli bulunmaz ise diğeride olur sonuçta ikiside orjinal ka bujisi aradaki fark ödemeye değer

Yorum bağlantısı
Mert Burak Akıncı
(düzenlendi)

http://m.ebay.de/itm/Motorkraft-Zundkerze-AGFS22CM1-1216460-AGFS22CM1-/321992844429?hash=item4af844e48d%3Ag%3A~2oAAOSwvUlWq0~U&_trkparms=pageci%3A4e307684-ddca-11e6-9d6b-74dbd1808678%7Cparentrq%3Ab39d8f4d1590a6a8d0dfa25bffb397bb%7Ciid%3A4 bu bujileri aldım Almanya'dan ama daha kullanmaya başlamadım, havalar düzelsin takacağım. Kullanan abilerim baya tavsiye ediyor ve performansını hem güç olarak hemde yakıt olarak tavsiye ediyorlar:) kendi deneyimlerimi ileride paylaşırım:)

tarihinde Mert Burak AKINCI tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Şahin Kutun
(düzenlendi)

dün the avengers süper kahramanların takip sahnesini izlerken dikkatimi bizim KA lar çekti baya baya her yerde varlar (yıldızlar) :D

g2Jz95.jpg

tarihinde Şahin Kutun tarafından düzenlendi
  • Beğen 6
Yorum bağlantısı
Gurur Aytekin

Mert işte bunlar Türkiye de platinium serisi olarak geçen 80-100 tl fiyatı olan bujilerin aynısından. Bunu paylaştığın iyi oldu olmadı ordan sipariş geçeriz 2-3 euro nerde 80-100tl nerde :D

Yorum bağlantısı
Mert Burak Akıncı
11 saat önce, Gurur Aytekin yazdı:

Mert işte bunlar Türkiye de platinium serisi olarak geçen 80-100 tl fiyatı olan bujilerin aynısından. Bunu paylaştığın iyi oldu olmadı ordan sipariş geçeriz 2-3 euro nerde 80-100tl nerde :D

Bana seti kargo dahil 40-45Tl arası bir paraya geldi ?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...