Musa Değerli 28 Aralık 2016 Paylaş 28 Aralık 2016 Muayene yeni yapılmış. işletmeden gezemez miyim muayene sonuna kadar ? fiyatı nasıl buldunuz ?Size illegal tavsiye veremem.Fiyt icin arabayı görmem gerek Yorum bağlantısı
Şahin Kutun 28 Aralık 2016 Paylaş 28 Aralık 2016 gurur hocam sensor değişikliğinden sonra yakıt durumu ne oldu? Yorum bağlantısı
Gurur Aytekin 28 Aralık 2016 Paylaş 28 Aralık 2016 Hocam arabada bir rahatlama oldu duman gitti çekiş arttı ortalama 1lt gibi bir azalma oldu ancak hala çiğ yakıt yakma problemi devam ediyor başka problemlerimde mevcut yani Yorum bağlantısı
Şahin Kutun 28 Aralık 2016 Paylaş 28 Aralık 2016 Hocam arabada bir rahatlama oldu duman gitti çekiş arttı ortalama 1lt gibi bir azalma oldu ancak hala çiğ yakıt yakma problemi devam ediyor başka problemlerimde mevcut yani 1lt gayet iyi sevindim buna yağın fazlalığı ne oldu onu azaltacaktınız belki onunla alakalı olabilir Yorum bağlantısı
Gurur Aytekin 28 Aralık 2016 Paylaş 28 Aralık 2016 Onu normal seviyeye çektim yinede değişen birşey olmadı MAF ya da ateşleme bobiniyle yollarımız ayrıldı diye düşünüyorum Yorum bağlantısı
Şahin Kutun 28 Aralık 2016 Paylaş 28 Aralık 2016 Onu normal seviyeye çektim yinede değişen birşey olmadı MAF ya da ateşleme bobiniyle yollarımız ayrıldı diye düşünüyorum Bizim yakışıklı bu ay 535tl yiyince bu ara sanayiyede götüremiycem. Böyle kullanmakta zararlı aslında... İlk fırsatta sanayinin yolunu tekrar tutucam inşallah hayırlısı umarım fazla sorun çıkarmaz. Yorum bağlantısı
Ozan Dural 29 Aralık 2016 Paylaş 29 Aralık 2016 Hocam 10.000 e motor sağlam Ka bulmuşssun birde surat asıyorsun Clubden sizi sopayla kovalarla valla hocam haklısın, şuan için şanslı hissediyorum o yüzden ama bakalım işim devamı nasıl gelicek,, aslında korkuyorumda, çünkü orjinallikten hiçbişeyi değişmemiş ve bana sorun çıkarmayı bekliyor olabilir araba Size illegal tavsiye veremem.Fiyt icin arabayı görmem gerek aldıktan sonra foto vs. paylaşırım abi, İstanbul'da önerebileceğiniz usta var mı ? Kurtköy'de oturuyorum, eğer sizlerden iyi bi öneri gelmezse ümraniye osb de Gökmen usta var ona gitmek zorunda kalıcam, aldığım bayanın 13 yıllık ustası kendisi. Sizden ve Sani hocamdan tavsiye bekliyorum Yorum bağlantısı
Musa Değerli 29 Aralık 2016 Paylaş 29 Aralık 2016 hocam haklısın, şuan için şanslı hissediyorum o yüzden ama bakalım işim devamı nasıl gelicek,, aslında korkuyorumda, çünkü orjinallikten hiçbişeyi değişmemiş ve bana sorun çıkarmayı bekliyor olabilir araba aldıktan sonra foto vs. paylaşırım abi, İstanbul'da önerebileceğiniz usta var mı ? Kurtköy'de oturuyorum, eğer sizlerden iyi bi öneri gelmezse ümraniye osb de Gökmen usta var ona gitmek zorunda kalıcam, aldığım bayanın 13 yıllık ustası kendisi. Sizden ve Sani hocamdan tavsiye bekliyorum 13 yıl bakmış adam.Bence gidilir.Hocam ben teknik konulara Sani hocam kadar vakıf değilim pek.Ben arabanın keyifli yönleriyle ilgileniyorum 2 Yorum bağlantısı
Ozan Dural 29 Aralık 2016 Paylaş 29 Aralık 2016 13 yıl bakmış adam.Bence gidilir.Hocam ben teknik konulara Sani hocam kadar vakıf değilim pek.Ben arabanın keyifli yönleriyle ilgileniyorum Haklısınız hocam, Sani Bey'de müsait olduğu bi zamanda fikrini beyan ederse o duruma göre aksiyon alayım ben Yorum bağlantısı
Mehmet Uzer 29 Aralık 2016 Paylaş 29 Aralık 2016 Arkadaslar 1.2 gundur siddetli yagmurlar var.yagmurlu havalarda arabam ilk hizlanmada teklemeye basladi.daha once yoktu.neden olabilir Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 29 Aralık 2016 Paylaş 29 Aralık 2016 Haklısınız hocam, Sani Bey'de müsait olduğu bi zamanda fikrini beyan ederse o duruma göre aksiyon alayım ben Maslak ta Ka'lari avucunun ici gibi bilen No Name var. Forumda anlasmalj is yerelri kisminda detayli anlatimi mevcuttur. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 29 Aralık 2016 Paylaş 29 Aralık 2016 Haklısınız hocam, Sani Bey'de müsait olduğu bi zamanda fikrini beyan ederse o duruma göre aksiyon alayım ben Ozan bey, sorunuzu burada yanıtlamıştım. Buradan devam edelim, aracınızı aldığınızda "arabam" bölümünde konu açarsınız, zevkle okuruz, yardımcı oluruz Yorum bağlantısı
Musa Değerli 29 Aralık 2016 Paylaş 29 Aralık 2016 Benim arabam konum yok ya bu arada Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 29 Aralık 2016 Paylaş 29 Aralık 2016 Benim arabam konum yok ya bu arada Mutlaka bekliyoruz Yorum bağlantısı
Musa Değerli 29 Aralık 2016 Paylaş 29 Aralık 2016 Mutlaka bekliyoruz Jant sorunum var da biraz Bir nazarlık bulabilirsem onlara önce Yorum bağlantısı
Serkan Buhan 2 Ocak 2017 Paylaş 2 Ocak 2017 Merhaba Arkadaşlar, Ankara'da KA tamponu bulabileceğim bir yer önerisi olan var mıdır? Genelde sorduklarım siparişle getirtebiliriz diyorlar. Yorum bağlantısı
Serkan Buhan 10 Ocak 2017 Paylaş 10 Ocak 2017 Kendi sorumu kendim yanıtlayayım Şaşmazda götürdüğüm ustam bulmuş ford parçacısından çok da zor olamamış 2 Yorum bağlantısı
Burak Kara 10 Ocak 2017 Paylaş 10 Ocak 2017 3 saat önce, Serkan Buhan yazdı: Kendi sorumu kendim yanıtlayayım Şaşmazda götürdüğüm ustam bulmuş ford parçacısından çok da zor olamamış Kaç parça aldınız tamponu ? Fiyat ne tuttu ? Yorum bağlantısı
Serkan Buhan 10 Ocak 2017 Paylaş 10 Ocak 2017 Sadece ön orta tamponu değiştirdim. Izgara kısmı bendeki sağlam olduğu için eskisi kullanıldı.90 tl tuttu. 1 Yorum bağlantısı
Gurur Aytekin 21 Ocak 2017 Paylaş 21 Ocak 2017 1-2-3 viteslerde ayağımı gazdan çekince teklemeye başlıyor tak tak tak vurma sesi gibi ses geliyor. Ateşeleme bobinindenmidir ? Buji,buji kablosunun değişiminin ardındanda devam eden bir problem. Yorum bağlantısı
Şahin Kutun 21 Ocak 2017 Paylaş 21 Ocak 2017 4 saat önce, Gurur Aytekin yazdı: 1-2-3 viteslerde ayağımı gazdan çekince teklemeye başlıyor tak tak tak vurma sesi gibi ses geliyor. Ateşeleme bobinindenmidir ? Buji,buji kablosunun değişiminin ardındanda devam eden bir problem. her 15.000 bin kilometrede subab ayarlarını yaptırıyormusun? Yorum bağlantısı
Recommended Posts