İçeriğe Yönlendir

Ka - Hakkında Herşey

Bekir Polat

Recommended Posts

Musa Değerli

Muayene yeni yapılmış. işletmeden gezemez miyim muayene sonuna kadar ? fiyatı nasıl buldunuz ?

Size illegal tavsiye veremem.Fiyt icin arabayı görmem gerek
Yorum bağlantısı
Gurur Aytekin

Hocam arabada bir rahatlama oldu duman gitti çekiş arttı ortalama 1lt gibi bir azalma oldu ancak hala çiğ yakıt yakma problemi devam ediyor başka problemlerimde mevcut yani :)

Yorum bağlantısı
Şahin Kutun

Hocam arabada bir rahatlama oldu duman gitti çekiş arttı ortalama 1lt gibi bir azalma oldu ancak hala çiğ yakıt yakma problemi devam ediyor başka problemlerimde mevcut yani :)

1lt gayet iyi sevindim buna :)

yağın fazlalığı ne oldu onu azaltacaktınız belki onunla alakalı olabilir

Yorum bağlantısı
Gurur Aytekin

Onu normal seviyeye çektim yinede değişen birşey olmadı MAF ya da ateşleme bobiniyle yollarımız ayrıldı diye düşünüyorum

Yorum bağlantısı
Şahin Kutun

Onu normal seviyeye çektim yinede değişen birşey olmadı MAF ya da ateşleme bobiniyle yollarımız ayrıldı diye düşünüyorum Bizim yakışıklı bu ay 535tl yiyince bu ara sanayiyede götüremiycem. Böyle kullanmakta zararlı aslında... İlk fırsatta sanayinin yolunu tekrar tutucam inşallah

hayırlısı umarım fazla sorun çıkarmaz. 

Yorum bağlantısı
Ozan Dural

Hocam 10.000 e motor sağlam Ka bulmuşssun birde surat asıyorsun :D Clubden sizi sopayla kovalarla valla :D

hocam haklısın, şuan için şanslı hissediyorum o yüzden ama bakalım işim devamı nasıl gelicek,, aslında korkuyorumda, çünkü orjinallikten hiçbişeyi değişmemiş ve bana sorun çıkarmayı bekliyor olabilir araba :) 

Size illegal tavsiye veremem.Fiyt icin arabayı görmem gerek

aldıktan sonra foto vs. paylaşırım abi, İstanbul'da önerebileceğiniz usta  var mı ? Kurtköy'de oturuyorum, eğer sizlerden iyi bi öneri gelmezse ümraniye osb de Gökmen usta var ona gitmek zorunda kalıcam, aldığım bayanın 13 yıllık ustası kendisi.  Sizden ve Sani hocamdan tavsiye bekliyorum :) 

Yorum bağlantısı
Musa Değerli

hocam haklısın, şuan için şanslı hissediyorum o yüzden ama bakalım işim devamı nasıl gelicek,, aslında korkuyorumda, çünkü orjinallikten hiçbişeyi değişmemiş ve bana sorun çıkarmayı bekliyor olabilir araba :)

aldıktan sonra foto vs. paylaşırım abi, İstanbul'da önerebileceğiniz usta  var mı ? Kurtköy'de oturuyorum, eğer sizlerden iyi bi öneri gelmezse ümraniye osb de Gökmen usta var ona gitmek zorunda kalıcam, aldığım bayanın 13 yıllık ustası kendisi.  Sizden ve Sani hocamdan tavsiye bekliyorum :) 

13 yıl bakmış adam.Bence gidilir.Hocam ben teknik konulara Sani hocam kadar vakıf değilim pek.Ben arabanın keyifli yönleriyle ilgileniyorum :) 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ozan Dural

13 yıl bakmış adam.Bence gidilir.Hocam ben teknik konulara Sani hocam kadar vakıf değilim pek.Ben arabanın keyifli yönleriyle ilgileniyorum :)

Haklısınız hocam, Sani Bey'de müsait olduğu bi zamanda fikrini beyan ederse o duruma göre aksiyon alayım ben :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Uzer

Arkadaslar 1.2 gundur siddetli yagmurlar var.yagmurlu havalarda arabam ilk hizlanmada teklemeye basladi.daha once yoktu.neden olabilir

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Haklısınız hocam, Sani Bey'de müsait olduğu bi zamanda fikrini beyan ederse o duruma göre aksiyon alayım ben :)

Maslak ta Ka'lari avucunun ici gibi bilen No Name var. Forumda anlasmalj is yerelri kisminda detayli anlatimi mevcuttur.
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Ozan bey, sorunuzu burada yanıtlamıştım. Buradan devam edelim, aracınızı aldığınızda "arabam" bölümünde konu açarsınız, zevkle okuruz, yardımcı oluruz ;)

Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Mutlaka bekliyoruz :)

Jant sorunum var da biraz :) Bir nazarlık bulabilirsem onlara önce :)
Yorum bağlantısı
Serkan Buhan

Merhaba Arkadaşlar, Ankara'da KA tamponu bulabileceğim bir yer önerisi olan var mıdır? Genelde sorduklarım siparişle getirtebiliriz diyorlar. 

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Serkan Buhan

Kendi sorumu kendim yanıtlayayım :) Şaşmazda götürdüğüm ustam bulmuş ford parçacısından çok da zor olamamış :) 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Burak Kara
3 saat önce, Serkan Buhan yazdı:

Kendi sorumu kendim yanıtlayayım :) Şaşmazda götürdüğüm ustam bulmuş ford parçacısından çok da zor olamamış :) 

Kaç parça aldınız tamponu ? Fiyat ne tuttu ?

Yorum bağlantısı
Serkan Buhan

Sadece ön orta tamponu değiştirdim. Izgara kısmı bendeki sağlam olduğu için eskisi kullanıldı.90 tl tuttu.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Gurur Aytekin

1-2-3 viteslerde ayağımı gazdan çekince teklemeye başlıyor tak tak tak vurma sesi gibi ses geliyor. Ateşeleme bobinindenmidir ? Buji,buji kablosunun değişiminin ardındanda devam eden bir problem.

Yorum bağlantısı
Şahin Kutun
4 saat önce, Gurur Aytekin yazdı:

1-2-3 viteslerde ayağımı gazdan çekince teklemeye başlıyor tak tak tak vurma sesi gibi ses geliyor. Ateşeleme bobinindenmidir ? Buji,buji kablosunun değişiminin ardındanda devam eden bir problem.

her 15.000 bin kilometrede subab ayarlarını yaptırıyormusun? 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...