İçeriğe Yönlendir

Ka - Hakkında Herşey

Bekir Polat

Recommended Posts

Gurur Aytekin
(düzenlendi)

Gaza basınca egzozdan gelen hafif benzin kokusu normalmidir yoksa bir sıkıntı varmıdır ?

tarihinde Gurur Aytekin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Gurur Aytekin

Sani hocam neyden kaynaklanıyo olabilir ?

Hız sensörüm takılı değil ondan olabilirmi ? Ya da başka nelerden olabilir ?

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Tabi, hiz sensoru olmadigi icin arac muhtemelen surekli zengin karisimda. Sensor takilmali.

Yorum bağlantısı
Gurur Aytekin

Sani hocam peki hava soğukken araçın motoruda soğukken yani sadece ilk çalıştırmada bu koku gelip motor ısındıktan sonra geçmesi normalmidir ?

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Sani hocam peki hava soğukken araçın motoruda soğukken yani sadece ilk çalıştırmada bu koku gelip motor ısındıktan sonra geçmesi normalmidir ?

Yine zengin karışım :) Motor soğukken rölanti de bir miktar yüksektir mesela.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Buhan

Merhaba Arkadaşlar.

Bugün sorun olmazsa almak istediğim bir ford KA'yı ustaya götürmek istiyorum. Kendi ustam KA'ya sıcak bakmadığı için daha önce götürdüğüm araçlara olumsuz yaklaştı hep. Ben de bu kez ford KA'ya daha objektif bakacak bir ustaya götürmek istiyorum. Forumdan anladığım Ankara'da yoğun olarak Öner Oto Tuncay Usta öneriliyor.Cep numarasını bulamadım (bulduklarımdan emin değilim). Varsa buradan ya da özelden paylaşabilen olursa sevinirim.

Yorum bağlantısı
Gurur Aytekin

Tuncay Öner : 0532 604 22 50 Yıldırım San. Sit 1746/1 Sk. No:15 Şaşmaz/Ankara. Birde onun arka sokağında Yüksel usta var Serkan abi. Yüksel Usta : 0532 653 26 63

Yorum bağlantısı
Serkan Buhan

Merhaba Arkadaşlar,

Uzun bir aramadan sonra (bana göre :) ) 98 model yeşil bir KA alarak aranıza katılmış bulunuyorum. Tüm olumsuz yorumlara inat yine de aldım aracı. Umarım pişman olmam. Bu arada Tuncay Usta da ilgili ve beyefendi yaklaşımıyla bende olumlu izlenim bıraktı sağolsun..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Gurur Aytekin

Hayırlı olsun Serkan abi, Sani hocama katılıyorum görmek isteriz :)

Yorum bağlantısı
Ozan Dural

Merhaba Arkadaşlar,

Uzun bir aramadan sonra (bana göre :) ) 98 model yeşil bir KA alarak aranıza katılmış bulunuyorum. Tüm olumsuz yorumlara inat yine de aldım aracı. Umarım pişman olmam. Bu arada Tuncay Usta da ilgili ve beyefendi yaklaşımıyla bende olumlu izlenim bıraktı sağolsun..

Bende yarın mavi bir 98 ka alıyorum hocam, 14 yıllık bayan sahibinden, motor taş gibi ama az kaporta masrafı var :) bir de lpg yok. İstanbul'da önereceğiniz lpg taktırabileceğim bir yer var mı ? ve yine İstanbul'da herşeyine gvenebileceğim bir ustaya ihtiyacım olucak.. Herkesin yardımını bekliyorum :) Ne kadara aldınız ? 

Yorum bağlantısı
Ozan Dural

14 yıldır tek sahipse alın onu nokta :)

Aynen öyle :) kaportaya bakmamış ama motor yürür gerçekten çok iyi durumda. Epey de ucuza gelicek kerata, heyecanlandım :)

Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Aynen öyle :) kaportaya bakmamış ama motor yürür gerçekten çok iyi durumda. Epey de ucuza gelicek kerata, heyecanlandım :)

Ne kadar
Yorum bağlantısı
Ozan Dural

Ne kadar

10Bin hocam. 1000 tl kaporta yer , 1000 tl lpg yer. 1000 de sigorta boynumuzun borcu :(

Yorum bağlantısı
Ozan Dural
(düzenlendi)

Kapprta boyayı 1500 yap

Tüp isletme filan ile beraber 1500 de o

Muayene yeni yapılmış.  işletmeden gezemez miyim muayene sonuna kadar ? fiyatı nasıl buldunuz ?

tarihinde OZAN DURAL tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Gurur Aytekin

Hocam 10.000 e motor sağlam Ka bulmuşssun birde surat asıyorsun :D Clubden sizi sopayla kovalarla valla :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...