Sani Gerşon 2 Mart 2014 Paylaş 2 Mart 2014 bu bakımlar yapıldıktan sonra V kayışı aklıma geldi hata benim ona da bakın demedim. set olarak nasıl oluyor sani bey açıklar mısınız? forumda 10-40 kalmıştı motor yağı aklımda bu sıkıntı yaratır mı? 10-40 kalındır, izmir sıcak bölge ama yine de 5-30 en iyi yağlamayı sağlar. Set için: http://www.yedekparcaford.com/?urun-751-ka-1-3-devirdaim---v-kayis-seti--klimali--1996-1999 gibi. Yorum bağlantısı
Mustafa Derler 2 Mart 2014 Paylaş 2 Mart 2014 link için teşekkür ederim.dikkate alıcam söylediklerinizi Yorum bağlantısı
Emir Girit 6 Mart 2014 Paylaş 6 Mart 2014 iyi akşamlar herkese 98 lerde bagaj içten açma düğmesi varmı ben birşey bulamadım burda konuya baktıktan sonra gördüm ancak bulamadım birşey:) Yorum bağlantısı
Barış Kalkan 7 Mart 2014 Paylaş 7 Mart 2014 (düzenlendi) 98 de bagaj açma düğmesi ve tesisatı yok. anahtarla açılıyor sadece 7 Mart 2014 tarihinde Barış Kalkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Süleyman Çil 8 Mart 2014 Paylaş 8 Mart 2014 Sonrandan takılıyormu acaba taktıran varmı ???? Yorum bağlantısı
Barış Kalkan 8 Mart 2014 Paylaş 8 Mart 2014 Tofaşlara monte edilen parçalar var onları takanlar oldu. Yorum bağlantısı
Mustafa Derler 16 Mart 2014 Paylaş 16 Mart 2014 selamlar aracımı sabah çalıştırmak istedim soğutma suyu lambası yanıp sönüyor.araç şu an çalışmıyor sizce neden yapıyor olabilir.aracın suyu yarım.eksilmesi yok.geçen ay antifiriz ilave edildi.tamirciye götürmeden önce sizlere sormak istedim Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Mart 2014 Paylaş 16 Mart 2014 selamlar aracımı sabah çalıştırmak istedim soğutma suyu lambası yanıp sönüyor.araç şu an çalışmıyor sizce neden yapıyor olabilir.aracın suyu yarım.eksilmesi yok.geçen ay antifiriz ilave edildi.tamirciye götürmeden önce sizlere sormak istedim Soğutma suyu lambası mı yanıp sönüyor? ARacın çalışmasına engel değildir bu durum. Ancak korkum, pistonlar şişmiş / büzüşmüş olabilir. Biz yine de iyiyi düşünelim. Siz bir yanıp sönme videosunu koyar mısınız? Yorum bağlantısı
Mustafa Derler 16 Mart 2014 Paylaş 16 Mart 2014 aracı çalıştırdım.çalışır çalışmaz fan motoru devreye giriyor.boşta 15 dk çalıştırdım.devreden çıkmıyor fan motoru.lütfen yardım Yorum bağlantısı
Mustafa Derler 16 Mart 2014 Paylaş 16 Mart 2014 aracın su deposunun solundaki hortumun altındaydı su seviyesi.biraz daha su ilave ederek o hortuma su gitmesini sağladım.şimdi araç çalışıyor ve soğutma suyu lambası yanıp sönmesi kesildi.yanmıyor artık.ama fan motoru kontağı açar açmaz devreye giriyor. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Mart 2014 Paylaş 16 Mart 2014 aracın su deposunun solundaki hortumun altındaydı su seviyesi.biraz daha su ilave ederek o hortuma su gitmesini sağladım.şimdi araç çalışıyor ve soğutma suyu lambası yanıp sönmesi kesildi.yanmıyor artık.ama fan motoru kontağı açar açmaz devreye giriyor. 1- Fan motoru hep mi böyleydi? 2- Hararet müşürü zarar görmüş olabilir 3- Motor bağlantılarında sorun olabilir. Su niye eksilmiş, nereden eksilmiş, bakabildiniz mi? Yorum bağlantısı
Mustafa Derler 16 Mart 2014 Paylaş 16 Mart 2014 fan motoru yeni değişti.orijinali takıldı.hep böyle değildi yani aracı çalıştırır çalıştırmaz devreye girmezdi. su eksikliğine gelince tamircim bana bir seviye göstermişti o seviyeye kadar dolduruyordum.fakat bugün fark ettim ki gösterdiği seviye su deposunun sol hortum girişinin altındaymış su seviyesi.bu güne kadar su eksilttiğini görmedim çünkü. şimdi arabayı çalıştırdım biraz yürüttüm ve hemen fan motoru devreye girdi.su hararet göstergesi yeniden hızlı bir şekilde yanıp yanıp sönmeye başladı korktum ve park ettim aracı.çalıştırmıyorum tamirciye götüreceğim.Sani bey ilginiz için teşekkür ederim sizce nedeni yukarıda belirttiğiniz sebeplerden biri olabilir mi? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Mart 2014 Paylaş 17 Mart 2014 fan motoru yeni değişti.orijinali takıldı.hep böyle değildi yani aracı çalıştırır çalıştırmaz devreye girmezdi. su eksikliğine gelince tamircim bana bir seviye göstermişti o seviyeye kadar dolduruyordum.fakat bugün fark ettim ki gösterdiği seviye su deposunun sol hortum girişinin altındaymış su seviyesi.bu güne kadar su eksilttiğini görmedim çünkü. şimdi arabayı çalıştırdım biraz yürüttüm ve hemen fan motoru devreye girdi.su hararet göstergesi yeniden hızlı bir şekilde yanıp yanıp sönmeye başladı korktum ve park ettim aracı.çalıştırmıyorum tamirciye götüreceğim.Sani bey ilginiz için teşekkür ederim sizce nedeni yukarıda belirttiğiniz sebeplerden biri olabilir mi? Aracı çektirin. Bu halde kullanmayın sakın. Bana sorarsanız hararet müşüründe sorun var derim. Yorum bağlantısı
Mustafa Derler 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 dediğiniz gibi hararet müşüründenmiş sorun.değiştirildi her şey normale döndü.ilginize çok teşekkür ederim.arabaların hiç bir şeyinden anlamayan biri olarak bu site sayesinde azıcıkta olsa bir şeyler öğreniyoruz sayenizde :) Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 dediğiniz gibi hararet müşüründenmiş sorun.değiştirildi her şey normale döndü.ilginize çok teşekkür ederim.arabaların hiç bir şeyinden anlamayan biri olarak bu site sayesinde azıcıkta olsa bir şeyler öğreniyoruz sayenizde :) Hadi geçmiş olsun Dijital olarak hararet takibi yapıldı mı? 90'da termostat açmalı, 100'de fan açmalı araç. Yorum bağlantısı
Barış Kalkan 12 Nisan 2014 Paylaş 12 Nisan 2014 benzin depo kapağında boya kalkması vardı kronik olan onu gösterdim boyacıya, birde ön kapıtın ucunda var biri dokundurmuş boya zedenmişti son zamanlarda daha çok belli oluyor 3 cm kadar, boyacı 450 tl boya istedi komple boyatsam daha iyi.. 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Çil 21 Nisan 2014 Paylaş 21 Nisan 2014 Merhabalar iki gün önce arka fren göbeğiydi sanırım yağ kaçırıyordu usta değiştirdi havası birkaçkez alındı fren pedalı eskisinden çok yumuşak oldu gaz pedalı ile aynı diye bilirim ben eskisine alıştığından mı bana anormal geliyor yoksa olması gereken bumudur Yorum bağlantısı
Erhan Sevinc 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 arkadaşlar bursadayım 97 model ka klima paneli 4 tuşlu çıkma nereden bulabilirim klima rezistans tuşlarına bağlı olan devre arızalı ve tamiri olmuyo nereden bulabilirim bursadaki çıkma parçacıları dolaştım 2 tuşlu olanı var internete 2 kişi resimli koymuş biri 450 diğeri 350 yazmış bana takımı değil bana sadece onun içindeki televizyon kumandasına benzeyen devre lazım yardımcı olursanız sevinirim Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 arkadaşlar bursadayım 97 model ka klima paneli 4 tuşlu çıkma nereden bulabilirim klima rezistans tuşlarına bağlı olan devre arızalı ve tamiri olmuyo nereden bulabilirim bursadaki çıkma parçacıları dolaştım 2 tuşlu olanı var internete 2 kişi resimli koymuş biri 450 diğeri 350 yazmış bana takımı değil bana sadece onun içindeki televizyon kumandasına benzeyen devre lazım yardımcı olursanız sevinirim Yurtdışından getirteceksiniz veya dağdelen oto'ya soracaksınız. Yorum bağlantısı
Eril Özkarslı 6 Mayıs 2014 Paylaş 6 Mayıs 2014 Herkese merhaba bende 98 Ford Ka ile İzmirden aranıza katıldım. Forumu gerçekten çok faydalı buldum emeği geçen herkese teşekkürler. Öncelikle sizlerden güvenilir ve işinin ehli bir usta veya servis tavsiyesi istiyorum. Genel bakım ve ön takımları elden geçirtmek istiyorum. Ön taraftan bozuk yolda ciddi takirtilar geliyor hızlı halde iken ise sanki anlık savurma yapıyor endişeliyim biraz inşallah ciddi birşey yoktur. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mayıs 2014 Paylaş 6 Mayıs 2014 Herkese merhaba bende 98 Ford Ka ile İzmirden aranıza katıldım. Forumu gerçekten çok faydalı buldum emeği geçen herkese teşekkürler. Öncelikle sizlerden güvenilir ve işinin ehli bir usta veya servis tavsiyesi istiyorum. Genel bakım ve ön takımları elden geçirtmek istiyorum. Ön taraftan bozuk yolda ciddi takirtilar geliyor hızlı halde iken ise sanki anlık savurma yapıyor endişeliyim biraz inşallah ciddi birşey yoktur. Merhabalar, hoşgeldiniz. İzmir için tek adres Ustaeller, Sabri Usta http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/248943-ustaeller-%C3%B6zel-ford-servisi/?hl=ustaeller Yorum bağlantısı
Eril Özkarslı 6 Mayıs 2014 Paylaş 6 Mayıs 2014 Teşekkürler Kerem bey ilk firsatta gideceğim. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Mayıs 2014 Paylaş 6 Mayıs 2014 Merhabalar, hoşgeldiniz. İzmir için tek adres Ustaeller, Sabri Usta http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/248943-ustaeller-özel-ford-servisi/?hl=ustaeller Teşekkürler Kerem bey ilk firsatta gideceğim. Ustaeller artık ka lara bakmıyor maalesef Yorum bağlantısı
Eril Özkarslı 6 Mayıs 2014 Paylaş 6 Mayıs 2014 Bu kötu oldu peki Sani bey sizin tavsiye edebileceğiniz biyer varmıdır? Ya da diğer Ka cılar İzmirde kimin ellerine emanet etmek gerekir? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Mayıs 2014 Paylaş 6 Mayıs 2014 Bu kötu oldu peki Sani bey sizin tavsiye edebileceğiniz biyer varmıdır? Ya da diğer Ka cılar İzmirde kimin ellerine emanet etmek gerekir? Maalesef İzmir'de bildiğim başka yok Yorum bağlantısı
Recommended Posts