İçeriğe Yönlendir

Ka - Hakkında Herşey

Bekir Polat

Recommended Posts

Fatih Başaran

Barış masrafı bitmez bu ka'nın :D :D diğer arabalarda böylemi çok merak ediyorum kullanan var mı böyle 98 model felan diğer arabalarda sorun çıkarıyor mu acaba cok merak ediyorum :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Barış Kalkan

elektrik işleri yapılırken akü başları sökülmüştü şimdide lpg ye geçerken stop ediyor hafif gaz verirsem topluyor anlaşılan gazcıya gidip yeniden ayar yaptırmak gerekicek ayarları sıfırlanmış.

bitmedi gitti sıkıntısı 15 yaşında başka bir araba alsam acaba ondada bu kada sorun çıkarmı alfa romeo 145 düşünüyorum?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

elektrik işleri yapılırken akü başları sökülmüştü şimdide lpg ye geçerken stop ediyor hafif gaz verirsem topluyor anlaşılan gazcıya gidip yeniden ayar yaptırmak gerekicek ayarları sıfırlanmış.

bitmedi gitti sıkıntısı 15 yaşında başka bir araba alsam acaba ondada bu kada sorun çıkarmı alfa romeo 145 düşünüyorum?

:shok:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Barış Kalkan
(düzenlendi)

bugun öğrendimki alfa daha sıkıntılı :D

bu günün olayı kurtköyden kartal sanayiye çekici üstünde getirdim arabayaı :(

devir daimden çıkan çatal hortum patladı hareket halindeyken motordaki su tam bitmeden farkettim çekici çağırıp ustaya götürdüm hortumun orfinalini bulamadık T boru ile kendimiz hortum yapıp tamirini yaptık

bir yere el atıyoruz arkasından başka bir yer bitmez oldu dertler..

tarihinde Barış Kalkan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

bugun öğrendimki alfa daha sıkıntılı :D

bu günün olayı kurtköyden kartal sanayiye çekici üstünde getirdim arabayaı :(

devir daimden çıkan çatal hortum patladı hareket halindeyken motordaki su tam bitmeden farkettim çekici çağırıp ustaya götürdüm hortumun orfinalini bulamadık T boru ile kendimiz hortum yapıp tamirini yaptık

bir yere el atıyoruz arkasından başka bir yer bitmez oldu dertler..

Yaşlı araba. Gayet normal.

İmkan varsa hortumların tamamını temin edip değiştirin. Merkez oto'ya ve Sponsorumuz Önünur'a sorun derim.

Yorum bağlantısı
Fırat Özdemir

barış senin sorunlarının müptelası olduk ,heyecanla bekliyoruz yine ne çıkaracak diye:).şaka bi yana geçmiş olsun umarım son olur bu

Yorum bağlantısı
Barış Kalkan

Agalar tahtaya vurun bir bir okuyun lütfen sorun çıkarmasın daha okadar masraf yaptım keyifle binmek istiyorum haftayada muayene var :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tarık Altuğ

arkadaşlar selamlar... sağ ön tamponu kırdım... çıkma tampon nerden bulabilirim?... bir sorum daha var... benim tamponlar gövde rengi , çıkma plastik tampon bulsam komple ön arka taksam bir farkı var mı uyum sorunu yaşar mıyım?

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

arkadaşlar selamlar... sağ ön tamponu kırdım... çıkma tampon nerden bulabilirim?... bir sorum daha var... benim tamponlar gövde rengi , çıkma plastik tampon bulsam komple ön arka taksam bir farkı var mı uyum sorunu yaşar mıyım?

Hiç bir fark olmaz. Ancak çıkması zor. Dağdelen Oto'ya sormanızda fayda var.

Yorum bağlantısı
Tarık Altuğ

teşekkür ederim... dağdelen otoyu hemen arama motorunda aratacağım :) muhtemelen bulamam dediğiniz gibi merkez otoda yenisi 3 parça ön 3 parça arka klipsler bağlantılar 1000 lira civarı... bu masraf değer mi orda kararsız kaldım ama bulamazsam çıkma tampon alacağım artık ne yapalım...

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

teşekkür ederim... dağdelen otoyu hemen arama motorunda aratacağım :) muhtemelen bulamam dediğiniz gibi merkez otoda yenisi 3 parça ön 3 parça arka klipsler bağlantılar 1000 lira civarı... bu masraf değer mi orda kararsız kaldım ama bulamazsam çıkma tampon alacağım artık ne yapalım...

Tampon için 1000 lira tabiiki değmez. Siz çıkma bakının.

Tümünü nyie yenilemek istiyorsunuz ki?

Yorum bağlantısı
Tarık Altuğ

benim tamponlar gövdeye tam oturmuyordu kötü işçilikle vida atıldı çirkin bir görüntü oluştu , ayrıca tek parçayı kendi renginde bulamam boyanması gerekir tamponlardaki vida izleri nedeniyle komple boyatmam lazım oda en az 200 lira falan tutar. çıkma plastik bulursam da biraz daha fazla verip en azından tamponların şekli yerine gelir. şimdi yeni bir derdim var yağ lambası ara ara yanmaya başladı bi baktım arabada bir damla yağ kalmış şimdi acil yağ alacağım. bu arabayı aldığımdan beri gün yüzü görmedim :) ilk fırsatta elimden çıkaracağım. 8000 yazdım ilan verdim ama 7500 hatta 7000 liraya bırakacağım. link vereyim sizede... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-tek-fiyat-son-fiyat-8000-tl-94311660/detay

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Hemen 5-30 yağ ekleyin.

Kaç km'dir yağınızı değiştirmiyorsunuz? Soğutma suyunuzu da kontrol edin, yağ karışmış olmasın?

Yorum bağlantısı
Barış Kalkan

Tarık geçmiş olsun yağsız kalmış sıkıntı yaratabilir motora.

Yorum bağlantısı
Tarık Altuğ

teşekkür ederim yağ bitmesi normal değil motorun elden geçmesi gerek... yağı değiştirdim... bakalım hayırlısı... artık elden çıkarmaya bakıyorum gerçekten...

Yorum bağlantısı
Barış Kalkan

KA sahibi arkadaşlar muayeneye gitmeden önce aracın ruhsatını kontrol edini, ruhsatta 5 kişi yazıyor ise kesin kaldınız benim gibi 4 kişi yazması gerekiyor ruhsatta.

lpg de işleticem 2 iş çıktı başıma

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Başaran

Benimde ruhsatta 5 yazıyor en son o şekilde geçtim, simdi sıkıntı çıkarırlar o zaman. Ruhsatta o kısmı nasıl düzelteceğiz peki ne yapmamız gerekiyor muayeneye gitmeden önce nasıl düzelteceğiz

Yorum bağlantısı
Barış Kalkan

az önce trafikten babam ruhsatı aldı fakat aracın ilk kayıt olduğu sarıyerden gelen bilgi araç 5 kişilik olduğu yani sorun çözülemedi, trafikteki memur ford yetkili servise gidin ordan belge alın falan demiş şahsuvaroğluna gittim öyle bir şey biz vermiyoruz bu şekilde olmaz memurun yanlış işlem yapmasındadır denildi birazdan tekrar maltepe şahsuvaroğluna yönlendirdi ordaki muameleciye gidip vekalet ile hallettiricem zamanım kısıtlı olduğundan birde trafikren randevuyla uğraşmak istemiyorum tekrardan

sorun çözüldüğünde ayrıntıları sizler ile paylaşırım detaylarını

Yorum bağlantısı
Fatih Başaran

Valla barış inşallah çok zorlanmadan çözersin, yeni yeni şeyler uyduruyorlar mevcut ruhsatla iki defa muayeneden geçen araca simdi sıkıntı cıkaracaklar. Çözdüğün zaman bilgilendirirsin bizi, kolay gelsin bakalım

Yorum bağlantısı
Barış Kalkan

bugun tüvtürk denen yeri aradım durumu anlattım ruhsat 5 kişi ama 4 kişilik kemer olduğu için muayenden kaldım ve bir adet daha kemer ekletirsem muayenede sorun oluştururmu diye sordum, telefondaki görevli beni 30 sn kadar beketti sonra cevapladı ruhsatta 5 kişi yazdığı için kemerde 5 olursa sorun çıkmaz dedi.

cumartesi 5. kemeri taktırıp tekrardan muayeneye gidicem

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

bugun tüvtürk denen yeri aradım durumu anlattım ruhsat 5 kişi ama 4 kişilik kemer olduğu için muayenden kaldım ve bir adet daha kemer ekletirsem muayenede sorun oluştururmu diye sordum, telefondaki görevli beni 30 sn kadar beketti sonra cevapladı ruhsatta 5 kişi yazdığı için kemerde 5 olursa sorun çıkmaz dedi.

cumartesi 5. kemeri taktırıp tekrardan muayeneye gidicem

Kemeri nereye taktırıcan? Koltuğu deldirmen lazım?

Yorum bağlantısı
Barış Kalkan

dün sanayide ustaya gösterdim koltuğu kaldırdı altında baglantı noktası var onları 2'den 3'e çıkararak ayarlayacak sanırım belden bağlamalı çocuk kemerinden yapıcak inşakkal sıkıntı olmaz muayenede ruhsat derdi ap ayrı bir şey

Yorum bağlantısı
Fatih Başaran

Barış valla enteran bi çözüm bulmuşun merakla seni takip ediyorum eğer istanbulda yaptırırsan ve muayeneden geçerse aynı tesisatı bende yaptırmak istiyorum. Bi kaç fotograf felan eklersin maliyetini bildirirsin bize valla turktüve akıl sır erdiremiyorum

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...