Çağlar Bayur 17 Mart 2018 Paylaş 17 Mart 2018 50 dakika önce, Musa Değerli yazdı: Zamanında pas sökücü ve scotch süngerle öyle bir ovalamışım O duvar gibi görünen izler onlar https://eshop.wurth.com.tr/Korozyon-koruma-spreyi-KOROZYON-KORUMA-SPREYI-300ML/089315.sku/tr/TR/TRY/ bundan dene 1 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 17 Mart 2018 Paylaş 17 Mart 2018 https://eshop.wurth.com.tr/Korozyon-koruma-spreyi-KOROZYON-KORUMA-SPREYI-300ML/089315.sku/tr/TR/TRY/ bundan denePaslanmayı durduruyormu bu.Işıl ışıl tutuyorum şase numarasını Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 26 Mart 2018 Paylaş 26 Mart 2018 ka için arka silecek aldım koluyla beraber, komple değiştireceğim ve netten herhangi bir talimat göremedim. vurmalı kırmalı bir şeyler olsun istemiyorum aramızda, en son ön silecekleri değiştirirken parmağımı filan parçalamıştı akşama şenlik var çekirdekleri alın gelin gari Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Mart 2018 Paylaş 26 Mart 2018 Bir saat önce, Azad Mirzade yazdı: ka için arka silecek aldım koluyla beraber, komple değiştireceğim ve netten herhangi bir talimat göremedim. vurmalı kırmalı bir şeyler olsun istemiyorum aramızda, en son ön silecekleri değiştirirken parmağımı filan parçalamıştı akşama şenlik var çekirdekleri alın gelin gari Çok basit. Arka koruma kapağını söktükten sonra lokma ile alabilirsiniz. Lokma ile girişmeden evvel bol wd40'ların ve elinizle hafif oynatın kolu. Sonra girişirsiniz 2 Yorum bağlantısı
Şahin Kutun 2 Nisan 2018 Paylaş 2 Nisan 2018 On 26.03.2018 at 18:15, Azad Mirzade yazdı: ka için arka silecek aldım koluyla beraber, komple değiştireceğim ve netten herhangi bir talimat göremedim. vurmalı kırmalı bir şeyler olsun istemiyorum aramızda, en son ön silecekleri değiştirirken parmağımı filan parçalamıştı akşama şenlik var çekirdekleri alın gelin gari parmaklar sağlammı hala? silecek değiştimi değişirken bi sorun oldumu sonuç yazmayınca merakta kaldım şimdi Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 3 Nisan 2018 Paylaş 3 Nisan 2018 14 saat önce, Şahin Kutun yazdı: parmaklar sağlammı hala? silecek değiştimi değişirken bi sorun oldumu sonuç yazmayınca merakta kaldım şimdi yazdım bi yere aslında ama nereye yazdım bilmiyorum abi, heh bugün araban için ne yaptın kısmına yazdım çok şükür bir aksilik çıkmadı süpürge tam oturmadı aslında ama sıkıntı yapmadım iyi görünüyor ve iyi süpürüyor. herhalde zamanla camın şeklini alır. Senin ka yı takip ediyorum Ertuğruldan Yorum bağlantısı
Şahin Kutun 3 Nisan 2018 Paylaş 3 Nisan 2018 9 saat önce, Azad Mirzade yazdı: yazdım bi yere aslında ama nereye yazdım bilmiyorum abi, heh bugün araban için ne yaptın kısmına yazdım çok şükür bir aksilik çıkmadı süpürge tam oturmadı aslında ama sıkıntı yapmadım iyi görünüyor ve iyi süpürüyor. herhalde zamanla camın şeklini alır. Senin ka yı takip ediyorum Ertuğruldan sorunsuz halletmene sevindim ka özel araçtır süpürgeye vida bile atmana gerek yoktu camın üzerine olduğu gibi bıraksan bile birgün bakmışın kendiliğinden yerine oturmuş olur evet benim ka Ertuğrul da emin ellerde Yorum bağlantısı
Şahin Kutun 7 Nisan 2018 Paylaş 7 Nisan 2018 araçlar sağlam galiba kimse paylaşım yapmıyor 1 Yorum bağlantısı
Şahin Kutun 7 Nisan 2018 Paylaş 7 Nisan 2018 4 saat önce, Musa Değerli yazdı: Ben nazardan korkuyorum Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 9 Nisan 2018 Paylaş 9 Nisan 2018 On 07.04.2018 at 12:54, Çağlar Bayur yazdı: bulunsun abi bidat diyollar, bi de musa abinin araba zaten mavi üzerine bi tavuk gözü çizdim mi tamamdır. On 07.04.2018 at 11:10, Şahin Kutun yazdı: araçlar sağlam galiba kimse paylaşım yapmıyor Sen kaşındın bir kaç gündür gaza basınca (normal seyir olarak düşünelim bunu) önde bi yerden sprey kutusunun içindeki misketin sesi gibi ses geliyor, çok hafif bir tonda, benden başkası duyamıyor neredeyse, uzmanlar katalitik konvertor olarak yorumladı, boşta ya da rolantide bu ses yok. Ya açıkçası ben aracı sevmeye çalıştıkça habire yeni bir şeyler çıkıyor, benden önceki sahibi de ilgili birisiydi ama bazı şeylerin ömrünün bitmesi bana denk geliyor sanırım. Motor hariç her şeyini yenileyeceğiz galiba. 1 Yorum bağlantısı
Barış Özarslan 9 Nisan 2018 Paylaş 9 Nisan 2018 yeniledik te ne oldu komple orijinal yaptım problem çıkarmakta bana mısın demedi 1 Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 9 Nisan 2018 Paylaş 9 Nisan 2018 1-gaza basınca önden gelen sprey boya içindeki misket sesi gibi çok hafif bir ses, hafif şıkır şıkır sesi gibi de olabilir. 2-debriyaj pedalının kontak kapalıyken çıkardığı gıcırtı, debriyaj teli paslanmış olabilir. 3-araba çalışıyorken gelen arı uğultusu gibi ses, bu ses yoktu sanki bayağı bir uğultu sesine benziyor. 4-fren hortumu terleme mi yapmış kontrol edilecek, frenler kontrol edilecek. 5-direksiyonu sağa çevirince önden sürtme sesi geliyor. şu sorunlar için yarın öğlen osman ustaya bırakıcam aracı 3 Yorum bağlantısı
Şahin Kutun 9 Nisan 2018 Paylaş 9 Nisan 2018 (düzenlendi) Bir saat önce, Azad Mirzade yazdı: 1-gaza basınca önden gelen sprey boya içindeki misket sesi gibi çok hafif bir ses, hafif şıkır şıkır sesi gibi de olabilir. 2-debriyaj pedalının kontak kapalıyken çıkardığı gıcırtı, debriyaj teli paslanmış olabilir. 3-araba çalışıyorken gelen arı uğultusu gibi ses, bu ses yoktu sanki bayağı bir uğultu sesine benziyor. 4-fren hortumu terleme mi yapmış kontrol edilecek, frenler kontrol edilecek. 5-direksiyonu sağa çevirince önden sürtme sesi geliyor. şu sorunlar için yarın öğlen osman ustaya bırakıcam aracı doktor sen teşhisi koymuşsun yol yarılanmış 1 ve 3 sesi yazdığın şekilde kulağıma gelen ses triger kayışı triger zinciri olabilir yada subap ayarlarında da bi sıkıntı olabilir 4 havalar ısınmaya başladı terleme yapabilir (şimdi ne alaka diye sorabilirsin verebileceğim cevap bencede ne alaka olur) 5 direksiyon sağa çevrildiğinde gelen ses büyük ihtimalle sol teker içe doğru döndüğü için direksiyon kutusuna giden ince bir boru var büyük ihtimalle biraz dışa doğru çıkmış olabilir buda zamanla borunun patlamasına neden olabilir onu içe doğru itebilirsin sol ön teker davlumbazın altında olmalı(kontrol edip bilgi verebilirmisin?) not : vay arkadaş ben bu kadar şeyi bildiğim içinmi yazdım? yalnışım varsa sani bey yada çağlar abi düzeltir durumu 9 Nisan 2018 tarihinde Şahin Kutun tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 10 Nisan 2018 Paylaş 10 Nisan 2018 (düzenlendi) 21 saat önce, Azad Mirzade yazdı: 1-gaza basınca önden gelen sprey boya içindeki misket sesi gibi çok hafif bir ses, hafif şıkır şıkır sesi gibi de olabilir. 2-debriyaj pedalının kontak kapalıyken çıkardığı gıcırtı, debriyaj teli paslanmış olabilir. 3-araba çalışıyorken gelen arı uğultusu gibi ses, bu ses yoktu sanki bayağı bir uğultu sesine benziyor. 4-fren hortumu terleme mi yapmış kontrol edilecek, frenler kontrol edilecek. 5-direksiyonu sağa çevirince önden sürtme sesi geliyor. şu sorunlar için yarın öğlen osman ustaya bırakıcam aracı sabah osman ustaya bıraktım aracı, bırakmadan evvel yaptığı yorumlar 1- hiç bir şey yok 2-önemsiz bir şey, yağlarım geçmezse de bir önemi yok 3-hiç bir şey yok, gayet iyi 4-fren hortumu değil bu debriyaj hortumu daha evvel bi kaçırmış ondan kalmış. 5-davlumbaza vuruyor onu hallederiz. 6-termometreyi sordum ona da normal dedi sıkıntı yok dedi. frenleri kontrol etmesini vs istedim. Valla ben yine de uzun yola çıkıcam sen araca bi bakıver diye bıraktım sabah. Ama sanıyorum uzun yola çıkacağım için manyak manyak arabayı dinlemeye başladım. kısa mesafede iyi aydınlatan bir far önerir misiniz, forumda bi yerde alıntılayıp not almıştım ama osman usta dedi ki sahtesi bol oluyor bu ürünlerin. o nedenle güvenerek alabileceğim kısa mesafe iyi aydınlatan bir ampül ve bunu satan güvenilir bir satıcı bilen varsa ve paylaşırsa sevinirim. güncelleme: hız sensörü bozukmuş direksiyon yağ kaçırıyormuş, bu ikisi işçilik dahil 850 tl tutuyor (200işçilik) kesinlikle yol öncesi keyfimi kaçıracak bir şey ) 10 Nisan 2018 tarihinde Azad Mirzade tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 10 Nisan 2018 Paylaş 10 Nisan 2018 sabah osman ustaya bıraktım aracı, bırakmadan evvel yaptığı yorumlar 1- hiç bir şey yok 2-önemsiz bir şey, yağlarım geçmezse de bir önemi yok 3-hiç bir şey yok, gayet iyi 4-fren hortumu değil bu debriyaj hortumu daha evvel bi kaçırmış ondan kalmış. 5-davlumbaza vuruyor onu hallederiz. 6-termometreyi sordum ona da normal dedi sıkıntı yok dedi. frenleri kontrol etmesini vs istedim. Valla ben yine de uzun yola çıkıcam sen araca bi bakıver diye bıraktım sabah. Ama sanıyorum uzun yola çıkacağım için manyak manyak arabayı dinlemeye başladım. kısa mesafede iyi aydınlatan bir far önerir misiniz, forumda bi yerde alıntılayıp not almıştım ama osman usta dedi ki sahtesi bol oluyor bu ürünlerin. o nedenle güvenerek alabileceğim kısa mesafe iyi aydınlatan bir ampül ve bunu satan güvenilir bir satıcı bilen varsa ve paylaşırsa sevinirim. güncelleme: hız sensörü bozukmuş direksiyon yağ kaçırıyormuş, bu ikisi işçilik dahil 850 tl tutuyor (200işçilik) kesinlikle yol öncesi keyfimi kaçıracak bir şey [emoji4] )Philips x treme vision %130 3 araçta kullandım tavsiye ederim Yorum bağlantısı
Şahin Kutun 10 Nisan 2018 Paylaş 10 Nisan 2018 4 saat önce, Azad Mirzade yazdı: sabah osman ustaya bıraktım aracı, bırakmadan evvel yaptığı yorumlar 1- hiç bir şey yok 2-önemsiz bir şey, yağlarım geçmezse de bir önemi yok 3-hiç bir şey yok, gayet iyi 4-fren hortumu değil bu debriyaj hortumu daha evvel bi kaçırmış ondan kalmış. 5-davlumbaza vuruyor onu hallederiz. 6-termometreyi sordum ona da normal dedi sıkıntı yok dedi. frenleri kontrol etmesini vs istedim. Valla ben yine de uzun yola çıkıcam sen araca bi bakıver diye bıraktım sabah. Ama sanıyorum uzun yola çıkacağım için manyak manyak arabayı dinlemeye başladım. kısa mesafede iyi aydınlatan bir far önerir misiniz, forumda bi yerde alıntılayıp not almıştım ama osman usta dedi ki sahtesi bol oluyor bu ürünlerin. o nedenle güvenerek alabileceğim kısa mesafe iyi aydınlatan bir ampül ve bunu satan güvenilir bir satıcı bilen varsa ve paylaşırsa sevinirim. güncelleme: hız sensörü bozukmuş direksiyon yağ kaçırıyormuş, bu ikisi işçilik dahil 850 tl tutuyor (200işçilik) kesinlikle yol öncesi keyfimi kaçıracak bir şey ) ne yani okadar boşamı yazdım? bu fiyata direksiyon kutusuda değişecekmi ? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Nisan 2018 Paylaş 10 Nisan 2018 Aynen, philips iyidir. Direksiyon yağ kaçırıyorsa acil bakılmalı, dinamoyu da beraberinde götürüyorlar genelde. 9 dakika önce, Şahin Kutun yazdı: bu fiyata direksiyon kutusuda değişecekmi ? Revize olacaktır muhtemelen. Yorum bağlantısı
Musa Değerli 10 Nisan 2018 Paylaş 10 Nisan 2018 O parayı tamire versem 3 ay uyuyamam 1 Yorum bağlantısı
Şahin Kutun 10 Nisan 2018 Paylaş 10 Nisan 2018 1 saat önce, Sani Gerşon yazdı: Direksiyon yağ kaçırıyorsa acil bakılmalı, dinamoyu da beraberinde götürüyorlar genelde. Revize olacaktır muhtemelen. yağ üstten kaçırıyorsa aynen dinamoyuda bitirir başıma gelmişti. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Nisan 2018 Paylaş 10 Nisan 2018 1 saat önce, Musa Değerli yazdı: O parayı tamire versem 3 ay uyuyamam O paraya sıfırı bulabiliyorsanız helal Musa bey Yorum bağlantısı
Musa Değerli 10 Nisan 2018 Paylaş 10 Nisan 2018 O paraya sıfırı bulabiliyorsanız helal Musa bey [emoji4]Doreksiyon tamir fiyatları belli 300 350 tlHiz sensörü 150 170 filan bana pahalı geldi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Nisan 2018 Paylaş 10 Nisan 2018 1 saat önce, Musa Değerli yazdı: Doreksiyon tamir fiyatları belli 300 350 tl Hiz sensörü 150 170 filan bana pahalı geldi 300TL'ye revizyon iyiymiş. Ben kullanırken dahi bu rakamlar değildi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts