Gurur Aytekin 3 Mart 2017 Paylaş 3 Mart 2017 Aman dikkat Musa hocam az daha sağlam kutu gidiyordu... ? Sani hocam katılıyorum benim şarj dinamosuda ondan dolayı pert olmuştu. Yorum bağlantısı
Musa Değerli 3 Mart 2017 Paylaş 3 Mart 2017 Aman dikkat Musa hocam az daha sağlam kutu gidiyordu... ? Sani hocam katılıyorum benim şarj dinamosuda ondan dolayı pert olmuştu.Hortumu bulmak daha zor sanki.Yarın sanayii de bir gezeyim bakayım Yorum bağlantısı
Gurur Aytekin 3 Mart 2017 Paylaş 3 Mart 2017 (düzenlendi) Hortumlar bildiğim kadarıyla mekanık servislerde yok Musa abi. Getirtiyolar ya da yaptırıyolar diye biliyorum. Sanayide araç hortumlarıyla ilgilenen yerler varsa oralara bakmakta fayda var diye düşünüyorum. Ya da senin ustan yönlendirir muhtemelen abi 3 Mart 2017 tarihinde Gurur Aytekin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Musa Değerli 6 Mart 2017 Paylaş 6 Mart 2017 On 05.03.2017 at 11:19, Gurur Aytekin yazdı: Musa abi bi gelişme varmı ? Hortumu ucundan kesip taktım şimdilik birey yok rakorla birleştiği yerden kaçırıyor gibiydi.İzleyeceğim biraz daha Yorum bağlantısı
Gurur Aytekin 6 Mart 2017 Paylaş 6 Mart 2017 Hortumun yenisini araştırdınmı peki abi yoksa direk bu işe mi giriştin ? Yorum bağlantısı
Musa Değerli 6 Mart 2017 Paylaş 6 Mart 2017 11 dakika önce, Gurur Aytekin yazdı: Hortumun yenisini araştırdınmı peki abi yoksa direk bu işe mi giriştin ? Önce bir başıma geleni tam öğreneyim.Belki ek rakorla filan çözülebilir diye baştan denemelere girdim Yorum bağlantısı
Gurur Aytekin 6 Mart 2017 Paylaş 6 Mart 2017 Kalorifer panelimde bir problem var sadece cama veriyor direk göğüsten ya da ayaklara vermiyor. Panel üstünde ki tuşu çevirince boşa dönüyor gibi içerisinde bir tel vs varmıdır ondan mı kaynaklıdır yoksa kalorifer gösterge panelimi bozuktur ? Yorum bağlantısı
Musa Değerli 6 Mart 2017 Paylaş 6 Mart 2017 Kalorifer panelimde bir problem var sadece cama veriyor direk göğüsten ya da ayaklara vermiyor. Panel üstünde ki tuşu çevirince boşa dönüyor gibi içerisinde bir tel vs varmıdır ondan mı kaynaklıdır yoksa kalorifer gösterge panelimi bozuktur ?Söküp baktınmı gecmeli bir dişlisi var yönlendirmenin o mu yerinden çıktı acaba 1 Yorum bağlantısı
Gurur Aytekin 6 Mart 2017 Paylaş 6 Mart 2017 (düzenlendi) Musa abi elimde kalır korkusuyla sökmedim inan ki. Tuşu çevirince hiç tık bile demiyo abi boşa tur atıyo. Bütün panelimi sökmek gerekir yoksa sadece tuş kısmı sökülüyor mu ? 6 Mart 2017 tarihinde Gurur Aytekin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Musa Değerli 6 Mart 2017 Paylaş 6 Mart 2017 teybi çıkart iki vidası var bakarsın rahatça youtube da videolardan bahsetmiştim o kanalda gösteriyor nasıl söküldüğünü 1 Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 6 Mart 2017 Paylaş 6 Mart 2017 Bir saat önce, Gurur Aytekin yazdı: Tuşu çevirince hiç tık bile demiyo Yönlendirme halatı yerinden çıkmış büyük ihtimal. Çok basit bir işlem, elde kalacak bir durum yok. 1 Yorum bağlantısı
Gurur Aytekin 6 Mart 2017 Paylaş 6 Mart 2017 Teşekkür ederim bir ara açıp bakayım. 1 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 7 Mart 2017 Paylaş 7 Mart 2017 Benim sorun sanırım direksiyon yağı kutusundan Yorum bağlantısı
Gurur Aytekin 7 Mart 2017 Paylaş 7 Mart 2017 Kutudanmı kaçırıyor abi ? Kutuyla hortum bağlantılarından olabilirmi ? Yorum bağlantısı
Musa Değerli 7 Mart 2017 Paylaş 7 Mart 2017 19 dakika önce, Gurur Aytekin yazdı: Kutudanmı kaçırıyor abi ? Kutuyla hortum bağlantılarından olabilirmi ? Bağlantılara baktım hortumun ucunu tekrar kesip taktım,kelepçeleri sıktım.Kutuda basınç alınca sanırım sızıyor.Araba çalışırken sızıntı yok direksiyonla oynayınca başlıyor Yorum bağlantısı
Musa Değerli 7 Mart 2017 Paylaş 7 Mart 2017 9 dakika önce, Gurur Aytekin yazdı: Kapaktan kaçırıyor olabilirmi abi ? Olası aslında.Deponun yenisini arıyorum bakalım bulabilirsem komple değiştireceğim Şimdi, Musa Değerli yazdı: Olası aslında.Deponun yenisini arıyorum bakalım bulabilirsem komple değiştireceğim Depo üzerinde de yağ vardı bayağı Yorum bağlantısı
Gurur Aytekin 7 Mart 2017 Paylaş 7 Mart 2017 Orjinal kapak alıp bir dene istersen abi Yorum bağlantısı
Musa Değerli 7 Mart 2017 Paylaş 7 Mart 2017 Orjinal kapak alıp bir dene istersen abiAyrı satılıyormu ki kapak Yorum bağlantısı
Gurur Aytekin 7 Mart 2017 Paylaş 7 Mart 2017 Bildiğim kadarıyla satılıyor abi. Arabayı ilk aldığımda hidrolik yağı koyduktan sonra kapağı kapatmayı unutmuşum kaybolmuştu 15-20tl ye sadece kapağı almıştım. Yorum bağlantısı
Musa Değerli 7 Mart 2017 Paylaş 7 Mart 2017 Bildiğim kadarıyla satılıyor abi. Arabayı ilk aldığımda hidrolik yağı koyduktan sonra kapağı kapatmayı unutmuşum kaybolmuştu 15-20tl ye sadece kapağı almıştım.Bakıyorum yok hiçbiryerde Yorum bağlantısı
Musa Değerli 7 Mart 2017 Paylaş 7 Mart 2017 1 dakika önce, Şükrü Gezdim yazdı: Arkadaşlar kaloriferi soğuk ve sıcak ayarını yaptığımız yuvarlak dönen düğmeyi çevirdiğinizde çevirmeye bağlı bir direnç ile karşılaşıyormusunuz, benim düğme çok kolay dönüyor ve sıcaktan soğuğa geçmiyor acaba sorun düğmede mi Gayet rahat dönüyor bende Yorum bağlantısı
Gurur Aytekin 7 Mart 2017 Paylaş 7 Mart 2017 Benim aldığım yerin sitesinde mevcut değildi aradım ellerinde mevcuttu. Arayıp sormakta fayda var abi ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts