Doğukan Çoktay 14 Temmuz 2017 Paylaş 14 Temmuz 2017 şanzıman tapasından çıkan ince hortum fren westinghouse nin arkasında silindir şeklinde bir parça var.hortum bu parçanın ucuna takılıyor.7l282b numaralı parça 1 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 14 Temmuz 2017 Paylaş 14 Temmuz 2017 Arayıp bulacağız o zaman.İslevi ne bu hortumun Yorum bağlantısı
Ergin Özgür 17 Temmuz 2017 Paylaş 17 Temmuz 2017 (düzenlendi) Merhabalar, Bu aileye yeni katılmış bulundum, altımda Ferrari de olsa mutlaka bir Ford KA sahibi de olacaktım, en sonunda oldu.(Ferrari hak getire) 2001 Model, ve bir takım eksikleri var tabi. Değişmesi gereken parçalar şöyle; * Sibop kapak contası * Vantilatör kayışı * Yağ Müşürü * Far Kolu (uzun ve kısa far arasında kendi kendine geçiş yapıyor, trafikte sıkıntısı büyük) * Ön sol tamponun klipsleri kırılmış, bant ile tutuyorum. Ayıca tavan ve ön kaputta güneş yanığı var, 1.500 TL ye komple boya yaptıracak yer buldum, fakat sanırım tavana film gibi bişey çektirmek daha mantıklı! Şimdi sorum şu, İstanbul ya da Bursa'da bu işlemleri yaptırabileceğim ve bu parçaları mümkünse orjinal bulabileceğim bir yer öneriniz var mıdır? Sizi sık sık takip ediyor olacağım, Keyifli ve sağlıklı sürüşler. Ergin Özgür 17 Temmuz 2017 tarihinde Ergin Özgür tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 17 Temmuz 2017 Paylaş 17 Temmuz 2017 5 dakika önce, Ergin Özgür yazdı: Merhabalar, Bu aileye yeni katılmış bulundum, altımda Ferrari de olsa mutlaka bir Ford KA sahibi de olacaktım, en sonunda oldu.(Ferrari hak getire) 2001 Model, ve bir takım eksikleri var tabi. Değişmesi gereken parçalar şöyle; * Sibop kapak contası * Vantilatör kayışı * Yağ Müşürü Şimdi sorum şu, İstanbul ya da Bursa'da bu işlemleri yaptırabileceğim ve bu parçaları mümkünse orjinal bulabileceğim bir yer öneriniz var mıdır? Sizi sık sık takip ediyor olacağım, Keyifli ve sağlıklı sürüşler. Ergin Özgür Hayırlı olsun öncelikle.Bahsettiğiniz parçaları heryer değiştirebilir.Kayışın orjinalini bulmak için yurtdışından sipariş veya buradaki parçacılarda bazen eskiden kalma stokoluyor oralardan bulunabilir.Conta zaten mantar conta orjinal bulmak için uğraşmaya gerek duymadım ben şahsen 2 yıl önce değiştirdim işini yapıyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Temmuz 2017 Paylaş 17 Temmuz 2017 27 dakika önce, Ergin Özgür yazdı: Şimdi sorum şu, İstanbul ya da Bursa'da bu işlemleri yaptırabileceğim ve bu parçaları mümkünse orjinal bulabileceğim bir yer öneriniz var mıdır? Merhaba Ergin.. Sponsorumuzdan yardım isteyebilirsin.. Yorum bağlantısı
Ergin Özgür 17 Temmuz 2017 Paylaş 17 Temmuz 2017 9 dakika önce, Musa Değerli yazdı: Hayırlı olsun öncelikle.Bahsettiğiniz parçaları heryer değiştirebilir.Kayışın orjinalini bulmak için yurtdışından sipariş veya buradaki parçacılarda bazen eskiden kalma stokoluyor oralardan bulunabilir.Conta zaten mantar conta orjinal bulmak için uğraşmaya gerek duymadım ben şahsen 2 yıl önce değiştirdim işini yapıyor. Teşekkürler. Orjinal olmak zorunda olmayan parçaları dediğiniz gibi ayarlamaya çalışıcam. 1 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Çok teşekkürler. Sponsorumuzdan yardım isteyebilirsin.. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Temmuz 2017 Paylaş 17 Temmuz 2017 Anlaşmalı servisimiz No Name ile irtibata geçin. KA'nın ciğerini bilirler. Yorum bağlantısı
Ergin Özgür 17 Temmuz 2017 Paylaş 17 Temmuz 2017 Doruk Otodan mı bahsediyorsunuz? zira noname olarak çıkıyor! Yorum bağlantısı
Musa Değerli 17 Temmuz 2017 Paylaş 17 Temmuz 2017 ) Şimdi oldu.Yeni KA sahibi olan birini uyarmak adettendir Şimdi bir sürü şeyi hemen değiştirmeye kalkmayın.Hele rolanti motoru Herkes degiştirip sonradan aa bu sağlammış diyor.Muhtemel kendi kendine gaz verme problemi çıkacak onun çözümünü karter havalandırma borularında ve hava filtre kutusu dışında yerde aramayın Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Temmuz 2017 Paylaş 17 Temmuz 2017 13 dakika önce, Musa Değerli yazdı: Yeni KA sahibi olan birini uyarmak adettendir Şimdi bir sürü şeyi hemen değiştirmeye kalkmayın.Hele rolanti motoru Herkes degiştirip sonradan aa bu sağlammış diyor.Muhtemel kendi kendine gaz verme problemi çıkacak onun çözümünü karter havalandırma borularında ve hava filtre kutusu dışında yerde aramayın Debriyaj switch'i var bunun, subap aralıkları var, var da var Yorum bağlantısı
Musa Değerli 17 Temmuz 2017 Paylaş 17 Temmuz 2017 Debriyaj switch'i var bunun, subap aralıkları var, var da var [emoji4]rolanti valfi kesin değil %90 borulardan hava alıyor meret Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Temmuz 2017 Paylaş 17 Temmuz 2017 3 dakika önce, Musa Değerli yazdı: rolanti valfi kesin değil %90 borulardan hava alıyor meret Ben aksini düşünüyorum, %90 rölanti valfi, peşinden yakıt haritası. İkisi beraber yapıldığında düzeliyor çoğunlukla. Ancak zaten diğer kısımların da kontrol ve değişimi mecbur. Yorum bağlantısı
Musa Değerli 17 Temmuz 2017 Paylaş 17 Temmuz 2017 Ben aksini düşünüyorum, %90 rölanti valfi, peşinden yakıt haritası. İkisi beraber yapıldığında düzeliyor çoğunlukla. Ancak zaten diğer kısımların da kontrol ve değişimi mecbur.Ben eşekten yeni düştüm Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Temmuz 2017 Paylaş 17 Temmuz 2017 Şimdi, Musa Değerli yazdı: Ben eşekten yeni düştüm Ayıptır söylemesi 10 sene evvel düştüm o eşşekten. Yani sizin rölanti valfi üstüne 1 kere daha değişir zaten Ben kişisel tecrübelerimden iletiyorum konuyu, siz kendi tecrübelerinizden. Çok normal tabi böyle düşünmemiz. Forum için daha iyi, farklı fikirler çıkıyor ortaya Yorum bağlantısı
Musa Değerli 17 Temmuz 2017 Paylaş 17 Temmuz 2017 Ayıptır söylemesi 10 sene evvel düştüm o eşşekten. Yani sizin rölanti valfi üstüne 1 kere daha değişir zaten [emoji14] Ben kişisel tecrübelerimden iletiyorum konuyu, siz kendi tecrübelerinizden. Çok normal tabi böyle düşünmemiz. Forum için daha iyi, farklı fikirler çıkıyor ortaya Hayır turşuya sirke konur 1 Yorum bağlantısı
Ozan Dural 18 Temmuz 2017 Paylaş 18 Temmuz 2017 9 saat önce, Sani Gerşon yazdı: Ben aksini düşünüyorum, %90 rölanti valfi, peşinden yakıt haritası. İkisi beraber yapıldığında düzeliyor çoğunlukla. Ancak zaten diğer kısımların da kontrol ve değişimi mecbur. Sani abi sen hemen parçayı değiştirtiyorsun,zaten ucuza araba almışız seni dinlesek iyi olucakta, cepte de para kalmıycak. Senin önerilerden kaçınıyorum ben :)) 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 18 Temmuz 2017 Paylaş 18 Temmuz 2017 Istanbul da yasiyorsaniz ve ka kullaniyorsaniz gidilecek tek usta no name Yorum bağlantısı
Musa Değerli 18 Temmuz 2017 Paylaş 18 Temmuz 2017 Istanbul da yasiyorsaniz ve ka kullaniyorsaniz gidilecek tek usta no nameBen Musa ustaya gidiyorum.Aksi filan ama memnunum İstanbulda tek gideceğim yer Musa Usta.Musa Usta Ankara yolunda giderken sağda dö erken solda....Musa Usta dındınınııın....Şimdi Türküler gećidi 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 Temmuz 2017 Paylaş 18 Temmuz 2017 5 saat önce, Ozan Dural yazdı: Sani abi sen hemen parçayı değiştirtiyorsun,zaten ucuza araba almışız seni dinlesek iyi olucakta, cepte de para kalmıycak. Senin önerilerden kaçınıyorum ben :)) Bazı parçalar var ki maalesef değişmesi lazım. Bi de en yenisi 15 yaşında arabadan bahsediyoruz. Başka çare yok ki Yorum bağlantısı
Ergin Özgür 18 Temmuz 2017 Paylaş 18 Temmuz 2017 17 saat önce, Musa Değerli yazdı: Yeni KA sahibi olan birini uyarmak adettendir Şimdi bir sürü şeyi hemen değiştirmeye kalkmayın.Hele rolanti motoru Herkes degiştirip sonradan aa bu sağlammış diyor.Muhtemel kendi kendine gaz verme problemi çıkacak onun çözümünü karter havalandırma borularında ve hava filtre kutusu dışında yerde aramayın Uyarılar için teşekkürler @Sani Gerşon Sani Bey den de sizden de arabayı aldıktan sonra rutin olarak bakılıp yaptırılması gerekenler listesi istesem? Mesela yağ filresi, hava filtresi kontrolleri gibi.. Yorum bağlantısı
Tuğberk Gezer 25 Temmuz 2017 Paylaş 25 Temmuz 2017 Merhabalar. Bugün yag kontrolü yaptım 250 350 gr arası fazla yag vardi cubukta.elime alıp kokladiktan sonra benzin kokusuna benzer koku vardi.yağa benzin kaçırıyo heralde. Bunun çözümü nedir yardımcı olursaniz sevinirim cok sorun çıkarmaya başladı bütün param bitti 1 ayda.Antalyadayim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Temmuz 2017 Paylaş 25 Temmuz 2017 Su karışır da.. Benzinin karışabileceği pek bi yer yok.. Dolumun doğru yapıldığpından emin misiniz. Yağ ne zaman değişti ne kadar yağ koyuldu ? Yorum bağlantısı
Tuğberk Gezer 25 Temmuz 2017 Paylaş 25 Temmuz 2017 3 hafta oluyor hocam.4 litre 10w40 konuldu. 270binde lpgli. 2013te takılmış lpg .yeni aldim arabayi cok masraf yaptim bide bu masraf cikartmasin ya.Çeyrek depo benzin var arabada. Yorum bağlantısı
Recommended Posts