Gurur Aytekin 19 Aralık 2016 Paylaş 19 Aralık 2016 Çağlar beyin verdiği numaradan yarın hego sensörünün siparişini vericem orjinal 150tl. Teşekkürler tekrardan. 1 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 19 Aralık 2016 Paylaş 19 Aralık 2016 Bizi habersiz birakmayın Her tapatalk titremesinden sonra diyorum yine noldu Yorum bağlantısı
Gurur Aytekin 19 Aralık 2016 Paylaş 19 Aralık 2016 Direksiyon hidrolik yağının maximumdan fazla olması sağa sola keskin dönüşlerde direksiyon pompasının zorlanmasına sebep olurmu ? Geçen gün şarj dinamomu yaptırırken yeni ATM alıp koydurdum. Ustanın çırağı koydu koyarken dikkat etmedim bugün bakarlen gördüm ağzına kadar doldurmuş sağolsun çırak Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Aralık 2016 Paylaş 19 Aralık 2016 köpürme yapabilir max çizgisini aşmamalı Yorum bağlantısı
Gurur Aytekin 19 Aralık 2016 Paylaş 19 Aralık 2016 Peki kapağa kadar çıkıp,sıkışıp direksiyon pompasını zorlayıp titremesine sebep olurmu Çağlar abi ? Çünkü sadece dönüşlerde titriyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Aralık 2016 Paylaş 19 Aralık 2016 olması gerken seviye üstü ise herşey mümkün. 1 Yorum bağlantısı
Şahin Kutun 20 Aralık 2016 Paylaş 20 Aralık 2016 Direksiyon hidrolik yağının maximumdan fazla olması sağa sola keskin dönüşlerde direksiyon pompasının zorlanmasına sebep olurmu ? Geçen gün şarj dinamomu yaptırırken yeni ATM alıp koydurdum. Ustanın çırağı koydu koyarken dikkat etmedim bugün bakarlen gördüm ağzına kadar doldurmuş sağolsun çırak. Sağa sola keskin dönüşlerde direksiyon pompasının ordan titreme oluyor. Bu ATM yağının fazlalığındanmı oluyodur ? Yoksa şarj dinamosunu sökerken üstündeki direksiyon pompasına zararmı vermiştir ? Aklıma çok takıldı. motor yağı seviyesi de maksimum çizgisindeydi çizginin altına indirdikmi acaba? Yorum bağlantısı
Gurur Aytekin 20 Aralık 2016 Paylaş 20 Aralık 2016 (düzenlendi) Şahin bey daha indirmedim dün yazmıştım motordaki su dondu onu bi çözeyim de nasipse sonrasında yağı boşaltıp bi deneme yapıcam Onu konuyla ilgili bilgilendiricem sizleri 20 Aralık 2016 tarihinde Gurur Aytekin tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Şahin Kutun 20 Aralık 2016 Paylaş 20 Aralık 2016 Şahin bey daha indirmedim dün yazmıştım motordaki su dondu onu bi çözeyim de nasipse sonrasında yağı boşaltıp bi deneme yapıcam Onu konuyla ilgili bilgilendiricem sizleri memnun olurum bu arada hego sensörü ile de bilgi verebilirseniz kullandıktan sonra çok makbule geçer ben 4 senedir kullanıyorum aracımı hiç hego ensörünü değiştirmedim. şu an sorun yok ama duruma göre değiştirebilirim Yorum bağlantısı
Gurur Aytekin 20 Aralık 2016 Paylaş 20 Aralık 2016 Öncelikler herkese tekrardan merhaba. Arabanın önüne iki tane ufo çektim(biri alttan öbürü üst taraftan ısıtıcak şekilde. Cam filmi çekilirken kullanılan fön makinasına benzeyen aletle hortumlardaki donmayı çözdüm bu işlemi iki saate yakın uyguladım sonrasında aracı çalıştırdım. 8-9km kullandım.Şimdilik bir problem gözükmüyor. Şahin bey o konudada haberdar edicem hiç merak etmeyin 1 Yorum bağlantısı
Gurur Aytekin 20 Aralık 2016 Paylaş 20 Aralık 2016 Oksijen sensörü için sanayiye gittim.Sanayideki usta katalizörün boşalmış oksijen sensörü değildir o dedi. Anlam veremedim. Bilgisayara bağlatınca oksijen sensörü arızası verdi ustada katalizörün boş olduğu için o arzayı vermirştir dedi Yorum bağlantısı
Gurur Aytekin 20 Aralık 2016 Paylaş 20 Aralık 2016 Mert ACL ye gidiyodum orda bi çok kişiyi işten çıkarmışlar genç otomotive gittim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Aralık 2016 Paylaş 20 Aralık 2016 hego egzos çıkışını okur . yakıtın ne kadarının yandığının tespiti için. bank1 denen o dur. Ka da zaten 1 tane var o da bank2. bank2 denen 2. hegolularda kat çıkışını okur. kat ın sağlığını ölçmek için. yani kat olmasa da yakıtın ne kadar yanabildiğini okuyacak 1 adet sağlam hego bulunmalı sistemde.. diyebiliriz kısaca. Yorum bağlantısı
Gurur Aytekin 20 Aralık 2016 Paylaş 20 Aralık 2016 Çağlar abi katalizör arzalı olsa zaten bilgisayara bağlayınca bu arzayı vermezmi ? Ben oksijen sensörü olarak düşünüyorum arzayı Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Aralık 2016 Paylaş 20 Aralık 2016 Oksijen sensörü için sanayiye gittim.Sanayideki usta katalizörün boşalmış oksijen sensörü değildir o dedi. Anlam veremedim. Bilgisayara bağlatınca oksijen sensörü arızası verdi ustada katalizörün boş olduğu için o arzayı vermirştir dedi KA'da bi tane oksijen sensörü var o da gördüğümüz. Bu durumda ustanın haberi yok. Su ısınmışken acilen boşaltılıp antifreeze ile %50-50 karışım yapılıp derecesi ölçüldü mü? Yorum bağlantısı
Gurur Aytekin 20 Aralık 2016 Paylaş 20 Aralık 2016 Sani hocam motorun buzunu çözdükden sonra soluğu sanayide aldım zaten. Termostatın ordaki conta eskimişti termostatıda contayıda değiştirdim. Bunlar değişirken bütün suyu boşalttırıp antifriz eklettirdim o işlemde tamam sağ önden gelen sesin sebebide tekerleğin bir hortuma sürtünmesiymiş. O işide hallettirdim 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 Aralık 2016 Paylaş 21 Aralık 2016 Tekerlegin surttugu hortum radyatör hortumudur, aman dikkat. 1 Yorum bağlantısı
Şahin Kutun 21 Aralık 2016 Paylaş 21 Aralık 2016 sani bey forumumuzun you tube kanalına video yükleyebiliyormuyuz? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 Aralık 2016 Paylaş 21 Aralık 2016 sani bey forumumuzun you tube kanalına video yükleyebiliyormuyuz? Siz yükleyemezsiniz maalesef. Yorum bağlantısı
Şahin Kutun 21 Aralık 2016 Paylaş 21 Aralık 2016 Siz yükleyemezsiniz maalesef. yüklenebilse onaylandıktan sonra yayınlanabilse iyi olurdu. Gurur Aytekin arkadaşımız da bunu ima etmiş sanırım kendimiz tamir yaparken çektiğimiz videoları paylaşırdık Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 Aralık 2016 Paylaş 21 Aralık 2016 Boyle bi olay bildiğim kadarı ile youtube ta yok Yorum bağlantısı
Şahin Kutun 21 Aralık 2016 Paylaş 21 Aralık 2016 Boyle bi olay bildiğim kadarı ile youtube ta yok benim de o konuda bi fikrim yok öyle bi seçenek olup olmadığına dair. ben en çok Musa Değerli ve Erhan Erdebil arkadaşlarımızın modifiye videolarınıda görme şansımız olurdu diye ümit ediyordum Yorum bağlantısı
Recommended Posts