Burak Kara 7 Aralık 2016 Paylaş 7 Aralık 2016 (düzenlendi) Kışın gelmesiyle sıcak havayı çalıştırdığımda bir koku fark ettim. Sanki motordaki koku içeri doluyor. Yağ-egzoz kokusu karışımı bir şey. Her çalışmada gelmiyor bu koku. Klima temizleyici iş görmez gibime geliyor çünkü yazın klimadayken hiç duymamıştım bu kokuyu. Ne yapılabilir ? 7 Aralık 2016 tarihinde Burak Kara tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Halil Dündar2 7 Aralık 2016 Paylaş 7 Aralık 2016 Kışın gelmesiyle sıcak havayı çalıştırdığımda bir koku fark ettim. Sanki motordaki koku içeri doluyor. Yağ-egzoz kokusu karışımı bir şey. Her çalışmada gelmiyor bu koku. Klima temizleyici iş görmez gibime geliyor çünkü yazın klimadayken hiç duymamıştım bu kokuyu. Ne yapılabilir ? bende de yapmaya başlamıştı..egzosda delik varmış .. polen filtresini de yenileyince sorun kalmamıştı. Yorum bağlantısı
Mert Burak Akıncı 7 Aralık 2016 Paylaş 7 Aralık 2016 (düzenlendi) ford ka: https://eksisozluk.com/entry/63749848bunu yazı hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar biraz fazla uzun ama yazan kişide baya zaman harcamış 7 Aralık 2016 tarihinde Mert Burak AKINCI tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Aralık 2016 Paylaş 7 Aralık 2016 Kısmen doğru. Birçok hayati konuda kendi kötü tecrübelerini paylaşmış. Klima tüm markalar kadar dertli veya dertsiz dir. Hararet yaptırması çok zor motordur tamiri de ucuzdur. Bloğa kolay kolay bişi olmaz. Arıza yapacak parçası azdır. Yapsa da tamiri basittir. Tasarım hikayesi de. Model maket olmadan bilgisayardan üretime geçmiş ilk modelidir ford un 2 Yorum bağlantısı
Musa Değerli 7 Aralık 2016 Paylaş 7 Aralık 2016 Son parasıyla Ka almış gibi:) Alınmaz 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Aralık 2016 Paylaş 7 Aralık 2016 bu segment özel bir problem de: yıllarca hunharca kullanılıp bakımı aksatılmış veya hatalı tamiratla ayakta durmuşu düzeltmek için ilave maliyet gerektirmesi. sıfırdan itibaren bakımlı olanlarda motorsal sorun hmen hiç yoktur. 1 Yorum bağlantısı
Mert Burak Akıncı 7 Aralık 2016 Paylaş 7 Aralık 2016 Kısmen doğru. Birçok hayati konuda kendi kötü tecrübelerini paylaşmış. Klima tüm markalar kadar dertli veya dertsiz dir. Hararet yaptırması çok zor motordur tamiri de ucuzdur. Bloğa kolay kolay bişi olmaz. Arıza yapacak parçası azdır. Yapsa da tamiri basittir. Tasarım hikayesi de. Model maket olmadan bilgisayardan üretime geçmiş ilk modelidir ford un Evet bende aracımı almadan önce bu bahsettiğiniz özellikleri ve yorumları okuyarak almıştım aracımı Çağlar bey. Arkadaşın fiyat konusundaki yorumuna katılıyor musunuz, keza ben o fiyatlara satılık Ka ya hiç rastlamıyorum. Piyasada temiz aracı olanlar satmıyor anlaşılan, ömürlük sevdaları olmuş durumda. Yoksa 15binin altında ilan olmaması gerekir Son parasıyla Ka almış gibi:) Alınmaz Son paramla Ka'mı aldım tek şikayet ettiğim konu benzine gelen zamların olması onun dışında bir şikayetim yok çok şükür Musa bey Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Aralık 2016 Paylaş 7 Aralık 2016 şu an marka model farketmeksizin 12bin tl ler altında 4 tekerli bir vasıta yok. sorunsuz eli yüzü düzgün. Gözümle gördüğüm en haşatı 9 bin Tl idi. 9 daha yer anca yağa kalkar 1 Yorum bağlantısı
Mert Burak Akıncı 7 Aralık 2016 Paylaş 7 Aralık 2016 bu segment özel bir problem de: yıllarca hunharca kullanılıp bakımı aksatılmış veya hatalı tamiratla ayakta durmuşu düzeltmek için ilave maliyet gerektirmesi. sıfırdan itibaren bakımlı olanlarda motorsal sorun hmen hiç yoktur. Çağlar bey çok doğru diyorsunuz 15-20 seneden beri doğru düzgün bakımı yapılmayan hatalı işlemlerden geçen her aracın bugün sahibine sıkıntı çıkardığını düşünüyorum Yorum bağlantısı
Musa Değerli 7 Aralık 2016 Paylaş 7 Aralık 2016 Evet bende aracımı almadan önce bu bahsettiğiniz özellikleri ve yorumları okuyarak almıştım aracımı Çağlar bey. Arkadaşın fiyat konusundaki yorumuna katılıyor musunuz, keza ben o fiyatlara satılık Ka ya hiç rastlamıyorum. Piyasada temiz aracı olanlar satmıyor anlaşılan, ömürlük sevdaları olmuş durumda. Yoksa 15binin altında ilan olmaması gerekir Son paramla Ka'mı aldım tek şikayet ettiğim konu benzine gelen zamların olması onun dışında bir şikayetim yok çok şükür Musa bey 5 kuruş harcamadan binmek istiyorlar şeklinde Yorum bağlantısı
Mert Burak Akıncı 7 Aralık 2016 Paylaş 7 Aralık 2016 5 kuruş harcamadan binmek istiyorlar şeklinde Anladım Musa bey, zaten bu araçlar hobi gibi bir şey uğraşmayı seven yeni bir şeyler yapmayı seven zevk sahibi insanların alıp uğraşacağı modeller o yüzden dediğiniz gibi 5 kuruş harcamak istemiyorum diyen adamın işine gelmez Yorum bağlantısı
Musa Değerli 7 Aralık 2016 Paylaş 7 Aralık 2016 Anladım Musa bey, zaten bu araçlar hobi gibi bir şey uğraşmayı seven yeni bir şeyler yapmayı seven zevk sahibi insanların alıp uğraşacağı modeller o yüzden dediğiniz gibi 5 kuruş harcamak istemiyorum diyen adamın işine gelmez E tabi zengin olup hobimizi bir corvette de yapmak isterdik Buna da şükür 3 Yorum bağlantısı
Mert Burak Akıncı 7 Aralık 2016 Paylaş 7 Aralık 2016 E tabi zengin olup hobimizi bir corvette de yapmak isterdik Buna da şükür Corvetim olursa 5 kuruş harcamadan binmek isterim Yorum bağlantısı
Musa Değerli 7 Aralık 2016 Paylaş 7 Aralık 2016 Corvetim olursa 5 kuruş harcamadan binmek isterim Dolar onda 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Aralık 2016 Paylaş 7 Aralık 2016 iyi tarafı. corvette te boyatsan Ka ile aynı para 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 Aralık 2016 Paylaş 7 Aralık 2016 ford ka da benim bildiğim tek kritik problem saç paneller ve o tip yedekler. onun dışında sürekli üzecek bir araç değil. 15-20 yaşındaki araç ne kadar üzerse o kadar üzer. BMW vesaireden çok daha az üzer. 1 Yorum bağlantısı
Mert Burak Akıncı 7 Aralık 2016 Paylaş 7 Aralık 2016 şu an marka model farketmeksizin 12bin tl ler altında 4 tekerli bir vasıta yok. sorunsuz eli yüzü düzgün. Gözümle gördüğüm en haşatı 9 bin Tl idi. 9 daha yer anca yağa kalkar Arkadaşım arıyor 15in altındaki ilanlara bakmıyor bile neredeyse turşu olmuş bir araç almak istemediği için Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Aralık 2016 Paylaş 7 Aralık 2016 Arkadaşım arıyor 15in altındaki ilanlara bakmıyor bile neredeyse turşu olmuş bir araç almak istemediği için 1.5 porsiyon isterse bende var Yorum bağlantısı
Mert Burak Akıncı 8 Aralık 2016 Paylaş 8 Aralık 2016 1.5 porsiyon isterse bende var Sizin aracınızın takipçiyiz Çağlar bey Yorum bağlantısı
Musa Değerli 8 Aralık 2016 Paylaş 8 Aralık 2016 Sizin aracınızın takipçiyiz Çağlar bey Plan ne tenhada mı kıstırıyoruz ne yapiyoruz 3 Yorum bağlantısı
Mert Burak Akıncı 8 Aralık 2016 Paylaş 8 Aralık 2016 Plan ne tenhada mı kıstırıyoruz ne yapiyoruz Musa bey her türlü plana varız Yorum bağlantısı
Gurur Aytekin 8 Aralık 2016 Paylaş 8 Aralık 2016 Geçen günlerde akümün boşalttığından bahsetmiştim araçta şarj etmede problem var 14 şarj etmesi gerekirken 13.6-13.7 şarj ediyor.Şarj dinamosunun sökülüp bakılması lazımmış.Forumumuzda bu olay başına gelen başka birisi varmı ? Ortalama maliyet ne tutar yorumlarınıza açığım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts