İçeriğe Yönlendir

Ka - Hakkında Herşey

Bekir Polat

Recommended Posts

Musa Değerli

İyi araba herzaman iyi para eder :) Allah göstermesin acil satmak zorunda kalınır 5000 10000 bile ucuzuna satılır.Piyasa diye birşey yok anlık gelişen durumlar oluyor.

Yorum bağlantısı
Mert Burak Akıncı

Lpg siz ile lpg li ayni fiyata. Lpg isi maliyetli hem de ugrastirici. Takili ve sorunsuz kullanilani tercih ediyorum. Lpg benzine gore %30 tasarruf demek. Bu devirde de bunu dikkate almam lazim.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-bayan-ogretmenden-bakimli-ford-ka-369864729/detay Araç orijinal incelemeni tavsiye ederim :)

Dolar + ötv nin etkilemeyeceği her hangi bir eşya var mı

2.elde neden satar? Sıfır almak için satan onu da yapamayacak. Arz azalınca rakam bir de ordan katlanır

Haklısınız Çağlar bey..

İyi araba herzaman iyi para eder :) Allah göstermesin acil satmak zorunda kalınır 5000 10000 bile ucuzuna satılır.Piyasa diye birşey yok anlık gelişen durumlar oluyor.

Musa bey, sizinle aynı fikirdeyim birde alıcısını buldun mu en keyifli satış oluverir :))

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gurur Aytekin

Bu modelin krom rengindende vardı diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyosam. Rica ederim. :)

Yorum bağlantısı
Merve Toprak

Benim ka'mın motoru sanırım biraz gürültülü çalışıyor sizce neden olabilir? Birde bugün trafikteyken motor suyu ikaz lambası yandı. Hemen dörtlüleri yakıp durdurdum. Sonra lamba söndü. Fakat kaputu açtığımda fokur fokurdu. İlk defa başıma geldi

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Benim ka'mın motoru sanırım biraz gürültülü çalışıyor sizce neden olabilir? Birde bugün trafikteyken motor suyu ikaz lambası yandı. Hemen dörtlüleri yakıp durdurdum. Sonra lamba söndü. Fakat kaputu açtığımda fokur fokurdu. İlk defa başıma geldi

HAraret yapmış aracınız. Fan ve devirdaim kontrol edilmeli. Hemde en acilinden.

Yorum bağlantısı
Merve Toprak

HAraret yapmış aracınız. Fan ve devirdaim kontrol edilmeli. Hemde en acilinden.

Fan gereğinden fazla çalışıyor. Hatta akünün boşalmasına sebep olmuş olabilir. Olaydan birkaç saat sonra suyu kontrol ettiğimde azalma yoktu hararet susuz kaldığında olmaz mı?

Gürültülü çalışmasının sebebi ne olabilir?

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Fan gereğinden fazla çalışıyor. Hatta akünün boşalmasına sebep olmuş olabilir. Olaydan birkaç saat sonra suyu kontrol ettiğimde azalma yoktu hararet susuz kaldığında olmaz mı?

Gürültülü çalışmasının sebebi ne olabilir?

Gürültülü çalışması için bir çok sebep olabilir. Zamansız ateşleme, subap ayarı vs.

Fanda bir sorun olmalı zira kontağı kapattığınızda fan durur normalde.

Yorum bağlantısı
Merve Toprak

Gürültülü çalışması için bir çok sebep olabilir. Zamansız ateşleme, subap ayarı vs.

Fanda bir sorun olmalı zira kontağı kapattığınızda fan durur normalde.

Fan kapanmıyor malesef. Usta birbirine geçmeli biryer gösterdi. Kontağı kapatınca onu çekiyorum fanı kesiyor. Bujileri 3 ay önce değişti. Subap ayarı yapıldı. Devirdaim pompasınada baktırsam iyi olucak

Yorum bağlantısı
Merve Toprak

Fan tesisati kontrol edilecek. Ustanizi degistirin.

Sizce yaklaşık malzeme olarak ne kadar tutar?
Yorum bağlantısı
Merve Toprak

Ka kolay kolay ikaz yakmaz

Devirdaim pompası yeterince basmıyor olabilir

Yarın akşam gitsem iyi olucak sanırım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gurur Aytekin

Merve hanım yazmışken aklıma geldi termostat,su devirdaimin üstündemi bulunuyor ? Birde termostat üst kapağının altında kalan mantar tarzı bir parça var. Aracımda o parça sanırım iyice eskidiği için oradan su sızdırıyor :s sadece o parça satılıyormu ya da direk bütün termostatımı değiştirmem gerekir ?

Yorum bağlantısı
Şahin Kutun

araç merkezi kilit sistemli kapıyı açarken yuva yerinden çıkıyor 4-5 defa çevirmem lazım açılması için. 

anahtarcı yuvanın yalama olduğunu söyleyip yedek anahtar yapmıştı ama gene zamanla aynı sorun oluştu. 

benim sorum kiliti komple mi değiştirmem lazım yoksa yanlız sürücü tarafındaki kilidimi değiştirmem  lazım.

ve nerden temin edebilirim?   tşk.

o09LG9.png

Yorum bağlantısı
Şahin Kutun

Sadece tek değişebilir. İç mekanik şifre dizilebilir tiptir

nerden temin edebilirim acaba

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

nerden temin edebilirim acaba

Bir kilitçiye gideceksiniz. Kilidi temin edecek ve kendisi dizecek. Montajı da yapar zaten.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Şahin Kutun
(düzenlendi)

Bir kilitçiye gideceksiniz. Kilidi temin edecek ve kendisi dizecek. Montajı da yapar zaten.

teşekkür ederim çağlar bey ve sani bey bugün bi ara gidip durumu anlatayım 

tarihinde Şahin Kutun tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gurur Aytekin

Aracımın aküsünü haziran ayında aldım. Ve bu tarihe kadar 3 kere akü boşalttı ve tekrar tekrar şarj edildi. 4-5 elektrikçiye götürdüm hepside ellerinde makinayla baktılar hepside aracında elektrik kaçağı yok dediler. Bu akü niye boşalıyor anlam veremedim. 3 hafta önce yine boşalmıştı şarj ettirdim şimdi yine bitmek üzere. 44'lük akü takılı. Teyipden şüphelendim kontak kapalıyken çalışmıyor, bazen kontak kapalıyken fan 5-10 saniye kadar daha çalışmaya devam edebiliyor bundan olabilirmi birde aracımda uzaktan kumanda mevcut son zamanlarda bundan şüpheleniyorum. Yorumlarınıza ve yardımlarınıza fazlasıyla açığım. Şimdiden çok teşekkür ederim

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Aracımın aküsünü haziran ayında aldım. Ve bu tarihe kadar 3 kere akü boşalttı ve tekrar tekrar şarj edildi. 4-5 elektrikçiye götürdüm hepside ellerinde makinayla baktılar hepside aracında elektrik kaçağı yok dediler. Bu akü niye boşalıyor anlam veremedim. 3 hafta önce yine boşalmıştı şarj ettirdim şimdi yine bitmek üzere. 44'lük akü takılı. Teyipden şüphelendim kontak kapalıyken çalışmıyor, bazen kontak kapalıyken fan 5-10 saniye kadar daha çalışmaya devam edebiliyor bundan olabilirmi birde aracımda uzaktan kumanda mevcut son zamanlarda bundan şüpheleniyorum. Yorumlarınıza ve yardımlarınıza fazlasıyla açığım. Şimdiden çok teşekkür ederim

KA'larda kontak kapalıyken kesinlikle fan çalışmaz. Fandaki elektrik tesisatınızı kontrol etirmeniz gerekir.

Uzaktan kumandayı da bi fişini çekerek deneyin bakalım. Ama önce fan.

Yorum bağlantısı
Gurur Aytekin

Sani bey teşekkür ederim dediklerinizi yapıcam. Aklınıza gelen başka bir sebep varmıdır ? Ya da akünün kendisindemi bir sıkıntı var sizce ?

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Sani bey teşekkür ederim dediklerinizi yapıcam. Aklınıza gelen başka bir sebep varmıdır ? Ya da akünün kendisindemi bir sıkıntı var sizce ?

Fan ilk göze batan. Fandan sonra tüm harici takılan elektrikli aksesuarlar kontrol edilmeli. Uzaktan kumandanız, var ise teyp vs. Sonrasında tekrardan konuşuruz.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...